X~EDGE~X 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 .......in predvidljivo dolgočasen.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 samo tisti ki sami s sabo nimajo kaj počet...ponujajo sebe okoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 samo tisti ki sami s sabo nimajo kaj počet...ponujajo sebe okoli A ni dobr ? Finančno priskrbljen do smrti, videl že skoraj vse kar sem hotel, adrenalin ni več izziv....in kaj mi ostane ? DOLGOČASJE! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 A ni dobr ? Finančno priskrbljen do smrti, videl že skoraj vse kar sem hotel, adrenalin ni več izziv....in kaj mi ostane ? DOLGOČASJE!samo še sebe doživiš v popolnosti...pa bo...hehe...nisem pa prepričan...da ti bo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 samo še sebe doživiš v popolnosti...pa bo...hehe...nisem pa prepričan...da ti bo fajn Sem ti rekel, da naravnost obožujem vrtnice ? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ne...samo da ti je dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 device dons tak po trebuhu zvija, nben čaj ne pomaga..pa kva je to?da ni od lune???ha haah, mene napenja. kava, mleko, limonada. samo tisti ki sami s sabo nimajo kaj počet...ponujajo sebe okoli ti si pa tako predvidljivo moder, da si kar dolgočasen s to svojo modrostjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ne mi cez makota govorit... on je tako moder...da je ze plavi Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 ti si pa tako predvidljivo moder, da si kar dolgočasen s to svojo modrostjo. hehe...preveč ste zapleteni zame...da vam ne bi bil dolgočasen...sicer pa sploh ni slabo bit...pred-vidljivo moder ne mi cez makota govorit... on je tako moder...da je ze plavi ej...my brother...a se mi zdi...al zaznavam kanček sarkazma v tvojem glasu...pardon pisanju...malo me je šesti čut zapustil...pa rajši preverjam...preden te za uho fsekam kaj te ti zijaš...kaj ti je tud dolgcajt...al te samo kaki devičji sindrom preganja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 ej...my brother...a se mi zdi...al zaznavam kanček sarkazma v tvojem glasu...pardon pisanju...malo me je šesti čut zapustil...pa rajši preverjam...preden te za uho fsekam spomni se tistega starega opozorila v mojem podpisu Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 spomni se tistega starega opozorila v mojem podpisu sem pozabil...a tam piše al te naj za levo...al za desno uho fsekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 sem pozabil...a tam piše al te naj za levo...al za desno uho fsekam nö, je pisalo, da kdor me proba za eno, dobi sam za obe Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 nö, je pisalo, da kdor me proba za eno, dobi sam za obe ma ja...saj si bom sam kriv...kaj sem pa malenkosten...namesto da bi te kr z leve in desne od šuba abfockal eh...jaz in moj kratek spomin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Moram komentirat malo.So me device včeraj presenetile !Madonca nisem pričakovala takšne prijaznosti, ustrežljivosti in pozornosti...z nasmeškom no saj, najlepše se človeku zgodi...ko nič ne pričakuje ! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Moram komentirat malo.So me device včeraj presenetile !Madonca nisem pričakovala takšne prijaznosti, ustrežljivosti in pozornosti...z nasmeškom no saj, najlepše se človeku zgodi...ko nič ne pričakuje ! Nič novega....to je vendar pri nas normalno Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 kaj je te dneve z Devicami in prebavo? jojs. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 kaj je te dneve z Devicami in prebavo? jojs. Vse v najlepšem redu Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 what comes in must go out....vmes pa tudi ni problemov Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 ne ne, moj želodček je občutljiv in na vse reagira z napihnjenostjo. noo, vsaj kisline nimam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 .....mislim, da je danes že 14 dan, ko se nisem obril! In zgledam FANTASTIČNO! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 jaz sem pa danes strojcek na sprehod peljal...zacel pri bradi, pa sel kar okrog glave Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 prebavne motnje mimo, trebušček splahnel, faaaaajn.ko me stisne, me stisne. ko sem živčna, ne morem jest.ne grem več k frizerju. rajši zaupam prijateljici. ampak ne z navadnimi škarjami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Čau, še ena devička tukaj. Jaz mam pa zadnje cajte ful s kislino probleme. Ugh, rennije goltam kot bonbončke. Joj, frizerji, nočna mora! Lih kakšno leto rabim psihičnih priprav. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 evo, še ena Virgica. je treba goltati kemijo, če v bistvu ni treba? aha. huje kot zobozdravnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 je treba goltati kemijo, če v bistvu ni treba? haha, jaa, pišuka, da je blo treba! no, saj zdaj sem si želodček malo z jogurti popravla aha. huje kot zobozdravnik. definitivno ... vsakič trpim ko nevemkaj ... saj zato pa grem mogoče 1x na leto Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.