Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ravn asc.šteje...se pravi Devica si ti...tista taprava x:Dx  x:Dx  x:Dx

Če se tle smatra natančnost,pol,vredu! x:Dx Sem dlakocepski,to je pa tud vse! x:Dx Aja, pa tud doteran sem zmer, če je to tud značiln za device! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

• 10 months later...

Tipi device so pa extra čudni...

Brez zamere, ampak vsi devičniki, ki jih poznam, imajo prikrita homoseksualna nagnjenja, ki se pokažejo, ko se napijejo in grabijo ostale tipe za rit. Obenem pa zatrjujejo, da so ful deci. Pa še hinavski so.

Povrhu so vsi eni taki umazanci in nemarneži, katere vsake toliko zgrabi kao "pedantnost".

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz imam 10. prazno hiso v Devici, nic se mi nikjer ne vidi kak vpliv. Pa ne bi skodilo.

jaz pa stelij v devici (uran/mc/pluton), pa se mi tud ne vidi rpevec ta vpliv... pa ne bi skodil, tud men ne... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mars se je ob tvojem rojstvu nahajal v znamenju Device. Torej imas Mars V Devici in ne nekaj v marsu... xrolleyesx

to pomeni tvojo picajzlastost. xDDx xyesx

v povzetku, se bi pa dal nalozhit, kot bi se hotlo/mel cajta/energy... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je pa vsec, lohk razseckam do fundamentov in NE izgubim niti oz. pticje perspektive... x^x (to zato ker ma par dobrih aspektov v Pravi hisi x^x x;)x)

Picasso

he he...mam asc v devici, gor pa plutona in urana...pa glih za en prou mere za pospravlat...mal umetniškega kažina pa mora bit x:Dx ....ni za pretiravat... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>O Devicah, ki jih poznam:

Moski Device, ki jih poznam: navzven umirjeni, zadrzani, vendar prijazni,  razumni, se nikol glasno ne smeje, delovni, kriticni, vedno cisti in ne prenasajo znoja na sebi niti na drugih, niti v puberteti na svojih glasbenih idolih ni rocka poslusal, ker so bli na odru vsi preznojeni, 2 odrasla Devicnika ima zena pod komando, 1 od njiju je custveno odmaknjen od svojih otrok, na morje grejo vsi ti Devicniki vsako leto v en in isti kraj.

Mlada 2 sta dostudirala najtezji faks z ocenami 9 in 10, noben izmed njiju se pa ni lotil magisterija kljub vsem moznostim,  1 od njiju ni hotel sprejeti bogato plačane sluzbe v Luxemburgu, raje je doma ob punci in ob mami. Izmed 4 Devic samo en preklinja, tisti ki dela tezje fizicno delo, ostali so fini. En izmed teh pa se rad napije, v sluzbi pa nikoli ne jemlje resno grdih besed niti jih sam ne uporablja, ampak si vse zapomni v pravem trenutku, vse slabo pozabi in deluje vedno samo v prakticne namene v skupno dobro, nikol zase in na svoj racun, ceprav ima vse moznosti za to, ker zanima ga samo prosperiranje firme in uspeh.

Device zenske isto : prijazne, ustrezljive, prakticne, sramezljive, besede fuk nikakor ne prenasa in ce slisi nekaj tako nezaslisanega od kaksne znanke, z njo nikol ne bo prijateljevala, nerada se pogovarja o intimnostih, samo splosne stvari in še to raje o vremenu kot pa o bivsem (bivsi) partnerju(ki). Ena druga Devica mi je rekla, da rabi seks samo enkrat letno baje. (sicer mi je pa to rekla tud ena Dvijcica) Kaj je pa res, jaz ne vem.

Pol tipov device, ko jih pa jz poznam majo pa kr nekaj problemov v šoli...

Fuk, fukati...

Kaj pa fuck? x:o)x x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...