Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Device tudi živčno mežikamo - včasih. x:Dx 

Da pa ne moremo slišati besed kot so fuk in podobno, to ni res. Kaj vsi mislijo, da smo Device frigidne? xcivx In neprivlačne in debele? Halo, katero znamenje ima dolge noge, urejene lase, skladne poteze?

Ma, nimaš boljšega kot imeti eno od pomembnih točk v Devici, ker ti zelo olajša življenje. Meni ga Sonce zelo. Vse je hitro napravljeno, prstki so spretni, ni navlake!

Mačona vse cool, samo da živčno mežikamo!!!? :eek: Ne, to pa ne. x^x

Z ostalim se pa vse strinjam. In ker imam še asc in merkuraja v njej, sem sploh in oh. x:Dx Verjetno, a ne?? x;)x

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Kako "verjetno"?! :eek:

Ziher, ne? x;)x

(Le da si tega ne upamo priznati niti sebi ... :xx!: )

Ampak kakorkoli že, zdaj je naš čas, zdaj smo mi na vrsti, anede.

Od danes navsezgodaj zjutraj. (LJ 01.45, ostali pa tu nekje.)

x:)x

Orkodijo, Amis, tole si pa napisala približno tako, kot da ti VEŠ, kje smo spet.

A tale tvoj "tam" pomeni "tam, kjer žgejo podplate" morebiti? Al "tam ko se izgubljajo računi pa drugi dokumenti"?

Se mi zdi, da me bo glihkar kompleks mal pošlatal, ker sem Devica, češ kao zdej je pa neki narobe ...

:eek: :vragec: x;)x

Ejga, Sonce, daj, pejt čimprej naprej, da ne bomo več "tam", zgleda da nas in tebe naenkrat postran gledajo.

x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...joj bern...ne morem si kaj...obožujem ta tvoj smisel za humor! x:Xx

ma moj komentar je do konca egoističen x:Ix ...sem se spomnila, da bo zdaj spet aktivna moja scena v 1hiši, če sonce hara tam okrog....in z uranom in plutonom v bližini, mi res ne bo dolgčas....le posledice bodo nepredvidljive...kar je včasih strašno zabavno.....kdaj pa tud ne....

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja valjda, a nimata glih obratno vidva (al pa z luno)?

jaz se tud narezhim bernu! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men tud (no za to je pri bernu zasluzen tudi saturn na asc... tko zarezhe... odseka... se bolj kot [sam] dev/sco). x;)x

ja, se mi je zdel - sonce/asc obrnjeno, saj zato sem rekla (sam pol nisem bila ziher, al je luna, nekaj mas v devici nekaj pa v dvojkcih torej mas luno v dvojckih)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aaa...ata saturn ma take odsekane fore? no, pa sem se že spet nekaj navadla x:px

jp, luno v dvojčkih ......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aaaa.... amis... se en sco/devica/dvojcka combo :palec: :palec: ... nas pa je tle gor (vsaj 3)!!!

Ti pa triple sta pa pol cist isti combo!jaz mam mal karte premesane...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sonce v Devici...Juhej :party:

:ermm:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Čestitam! :palec: xcakex

x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Men pa popojutrisnjem pride sonce na jupitra, 3 dni zatem pa na luno in MC!!!!Jupi!!!! :8): :8): :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kje se nej jz naučim te tranzite? Pa to, ko neki pride nekam, pa pol lohk veš kako obdobje te čaka, pa se kej ahatat?

:eek: :eek: To bi res rada zvedla...

Dear Human,

:vragec:

Mal vam mim nese.

Rabil bi Berna poznat, ko je bil majhen in je Saturn zares sekal - štiri besede dnevno so bile čisto okej povprečje. Razen ob nedeljah, takrat je bilo manj.

Ampak pravijo, da tisti s Kozorogom ali pa Saturnom na ASC skozi leta malo zbezlajo pa se začnejo zafrkavat pa so bolj odpuljeni. To je to. A ste že slišal, da bi se reklo, da je na stara leta bik podivjal ali pa vaga mogoče? Nak - "Kozel". Ljudje o Saturnu ne vedo nič, v pregovor je pa vseeno prišel, anede.

(To je zdaj tisto - leta! Svoj čas me je Bobnar tlele nekaj z leti zbadal, glih sem se ga dober navadu, pa je nehal. Zdaj me pa malo tu začenja zbadat pa malo tam pa škriplje malo - nisi več isti. Pol se pa norca delaš "da navzven ne zgleda, ne?" :vragec: ". x:Dx x:Dx

A boljš je blo ko me je Bobnar zmerjal, me vsaj ni ščipalo po križu pa še kje. x:Dx x:Dx )

Še na mnoga leta si želim!

x:Dx x:Dx

Rabil bi Berna poznat, ko je bil majhen in je Saturn zares sekal - štiri besede dnevno so bile čisto okej povprečje. Razen ob nedeljah, takrat je bilo manj.

haha... poznam podoben primerek... 4 planeti+sonce v devici pa se asc., od tega 4 v 12.bajti, pa saturn v 1. v konjunkciji z asc., vsi planeti v vzhodni hemisferi... to je pa res taf....

Frank Zappa

vzhodna hemisfera(-10., 11.,12.,1.,2.,3. hisa) oznacuje cloveka, ki se zanasa predvsem nase, ki ga bolj kot ne boli kurac za druge..itak bo vse po svoje naredu in ce ma ta poba se 4 planete v 12. hisi v zadrzani devici in saturna na asc. ... potem lahko po vsej verjetnosti sklepamo, da gre za nekoga ZEEEEELOOOOO zadrzanega v odnosih z drugimi ljudmi....

Frank Zappa

men pa tole ne dela cist, s temi hemisferami... bolj na oblike, konfiguracije...

Picasso

Ce ma vse planete na eni strani se to odraza tut v oblikah...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...