Izraz 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče je mislil, da Device nočemo biti nikomur v breme. Ja, ker smo že same sebi preveč. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 meni so pa najbolj všeč take device, ki niso več device... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Poznam eno Devico, ki ne grabi decov za rit in ni kurbir, pa niti kaj dosti mežika ne. Aha zdaj pa vem - on sploh ni Devica! Se mi je zdel de blefira ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam eno Devico, ki ne grabi decov za rit in ni kurbir, pa niti kaj dosti mežika ne. Aha zdaj pa vem - on sploh ni Devica Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Device tudi živčno mežikamo - včasih. Da pa ne moremo slišati besed kot so fuk in podobno, to ni res. Kaj vsi mislijo, da smo Device frigidne? In neprivlačne in debele? Halo, katero znamenje ima dolge noge, urejene lase, skladne poteze?Ma, nimaš boljšega kot imeti eno od pomembnih točk v Devici, ker ti zelo olajša življenje. Meni ga Sonce zelo. Vse je hitro napravljeno, prstki so spretni, ni navlake! Mačona vse cool, samo da živčno mežikamo!!!? Ne, to pa ne. Z ostalim se pa vse strinjam. In ker imam še asc in merkuraja v njej, sem sploh in oh. Verjetno, a ne?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kako "verjetno"?! Ziher, ne? (Le da si tega ne upamo priznati niti sebi ... :xx!: ) Ampak kakorkoli že, zdaj je naš čas, zdaj smo mi na vrsti, anede. Od danes navsezgodaj zjutraj. (LJ 01.45, ostali pa tu nekje.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ah, ja...je že prestopilo v devico...no, pa smo spet tam... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Orkodijo, Amis, tole si pa napisala približno tako, kot da ti VEŠ, kje smo spet. A tale tvoj "tam" pomeni "tam, kjer žgejo podplate" morebiti? Al "tam ko se izgubljajo računi pa drugi dokumenti"? Se mi zdi, da me bo glihkar kompleks mal pošlatal, ker sem Devica, češ kao zdej je pa neki narobe ... Ejga, Sonce, daj, pejt čimprej naprej, da ne bomo več "tam", zgleda da nas in tebe naenkrat postran gledajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ...joj bern...ne morem si kaj...obožujem ta tvoj smisel za humor! ma moj komentar je do konca egoističen ...sem se spomnila, da bo zdaj spet aktivna moja scena v 1hiši, če sonce hara tam okrog....in z uranom in plutonom v bližini, mi res ne bo dolgčas....le posledice bodo nepredvidljive...kar je včasih strašno zabavno.....kdaj pa tud ne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ja valjda, a nimata glih obratno vidva (al pa z luno)? jaz se tud narezhim bernu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 če prav vem mava sonce in asc glih kontra...pol pa meni paše takle odpuljen smisel za humor Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 men tud (no za to je pri bernu zasluzen tudi saturn na asc... tko zarezhe... odseka... se bolj kot [sam] dev/sco). ja, se mi je zdel - sonce/asc obrnjeno, saj zato sem rekla (sam pol nisem bila ziher, al je luna, nekaj mas v devici nekaj pa v dvojkcih torej mas luno v dvojckih) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 aaa...ata saturn ma take odsekane fore? no, pa sem se že spet nekaj navadla jp, luno v dvojčkih ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 aaaa.... amis... se en sco/devica/dvojcka combo ... nas pa je tle gor (vsaj 3)!!!Ti pa triple sta pa pol cist isti combo!jaz mam mal karte premesane... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Sonce v Devici...Juhej Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jest mam asc v devici Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Čestitam! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 hehe, kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Men pa popojutrisnjem pride sonce na jupitra, 3 dni zatem pa na luno in MC!!!!Jupi!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kje se nej jz naučim te tranzite? Pa to, ko neki pride nekam, pa pol lohk veš kako obdobje te čaka, pa se kej ahatat? To bi res rada zvedla... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Mal vam mim nese. Rabil bi Berna poznat, ko je bil majhen in je Saturn zares sekal - štiri besede dnevno so bile čisto okej povprečje. Razen ob nedeljah, takrat je bilo manj. Ampak pravijo, da tisti s Kozorogom ali pa Saturnom na ASC skozi leta malo zbezlajo pa se začnejo zafrkavat pa so bolj odpuljeni. To je to. A ste že slišal, da bi se reklo, da je na stara leta bik podivjal ali pa vaga mogoče? Nak - "Kozel". Ljudje o Saturnu ne vedo nič, v pregovor je pa vseeno prišel, anede. (To je zdaj tisto - leta! Svoj čas me je Bobnar tlele nekaj z leti zbadal, glih sem se ga dober navadu, pa je nehal. Zdaj me pa malo tu začenja zbadat pa malo tam pa škriplje malo - nisi več isti. Pol se pa norca delaš "da navzven ne zgleda, ne?" ". A boljš je blo ko me je Bobnar zmerjal, me vsaj ni ščipalo po križu pa še kje. ) Še na mnoga leta si želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Rabil bi Berna poznat, ko je bil majhen in je Saturn zares sekal - štiri besede dnevno so bile čisto okej povprečje. Razen ob nedeljah, takrat je bilo manj. haha... poznam podoben primerek... 4 planeti+sonce v devici pa se asc., od tega 4 v 12.bajti, pa saturn v 1. v konjunkciji z asc., vsi planeti v vzhodni hemisferi... to je pa res taf.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 vzhodna hemisfera(-10., 11.,12.,1.,2.,3. hisa) oznacuje cloveka, ki se zanasa predvsem nase, ki ga bolj kot ne boli kurac za druge..itak bo vse po svoje naredu in ce ma ta poba se 4 planete v 12. hisi v zadrzani devici in saturna na asc. ... potem lahko po vsej verjetnosti sklepamo, da gre za nekoga ZEEEEELOOOOO zadrzanega v odnosih z drugimi ljudmi.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 men pa tole ne dela cist, s temi hemisferami... bolj na oblike, konfiguracije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Ce ma vse planete na eni strani se to odraza tut v oblikah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.