Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

ja, to ze, ce je prav tko, sam... recimo ce je tko, da je pretezno tko al pa te fore. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

se pa strinjam, da tole s hemisferami ni cist 100%...s5 moras ponderirat vse ostale podatke... Ce je ima nekdo recimo vse planete v severni hemisferi se sklepa, da naj bi bil clovek introvertiran... samo kaj pa ce gre npr. za cloveka, ki ima sonce v strelcu, luno v vodnarju in asc. v levu, pa vecino planetov v teh znamenjih... za nekoga s tako kombinacijo bi zlo tezko trdili, da je introvertiran...Tko, da je smiselno vzeti te hemisfere v zakup...samo pogledat kaksn ponder lahko das temu podatku...V konkretnem primeru je to precej nepomemben podatek... lahko sklepas zgolj o tem, da se pomembni dogodki zgodijo v njem in mogoce niso tko zlo navzven vidni..nikakor pa tale tipo/bejba ni introvertiran...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>... v zakup...samo pogledat kaksn ponder lahko das temu podatku......

xyesx :palec:

natancno tako (kot pri ostalem, kar ni tako spet bistvenega pomena)..

dobr gledas, pa hitr ti gre, bravo! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako "verjetno"?!  :eek:

Ziher, ne?  x;)x

(Le da si tega ne upamo priznati niti sebi ...  :xx!: )

Ampak kakorkoli že, zdaj je naš čas, zdaj smo mi na vrsti, anede.

Od danes navsezgodaj zjutraj. (LJ 01.45, ostali pa tu nekje.)

x:)x

Ja, ja sedaj je naš čas. x^x

Moj sigurno. x;)x Sedaj že dobivam veter v krila, kot vsako leto.

Vse se lepo preanalizira, ponovno se vklopi razum in organizacija, pomeče iz "podstrehe" neuporabno, zlošči uporabno, postavi nove cilje. x;)x

V službi itak ne bo noben dojemal, kaj se je zgodilo z mano. x:o)x

Denarček je malo pošel, nove vire poiskati, verjetno se bom spet odločila za kakšno duhamorno študiranje, že 10 tič x:Dx , (ta elan ponavadi zdrži tja do Miklavža, mogoče do Božiča x:o)x )...še prej pa se ga en večer oreng napiti, v slavo mojemu ponovnemu reinkarniranju in vsemu pogumu, ki sem ga takrat imela. x:Xx

Vsem Devicam in Devičnikom pa vse naj, naj!!!! x:Xx

xokx :hapyb: xbendx

Kako čemo? Lako čemo.

• 2 weeks later...

No tako. Ker imam v soboto rojstni dan se vam iz srca opravičujem, ker mene tukaj ne bo. x^x Vem, da me boste pogrešali x:o)x

Vse čestitke pa sprejemam na OS, darila pa poštno ležeče, pa lep vikend x;)x x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

In ima pošta dosti velik kaseljc za vsa ta silna darila na poštno ležeče?

A tale tvoj post potem pomeni, da ti sploh ne smemo tamle v Čestitke napisat vse najboljše pa napopat murje smeškotov, rožic pa tortic tko kot vsakmu? Ne nam tega delat no ...

x;)x x:)x

• 3 weeks later...

Sedaj sem nekaj brala o Devica+Devica. Mi ni bilo všeč. :vragec:

Tako da device smo:

- izredno inteligentne, ne da se nas preslepiti

- izredno praktične, ženske npr. same popravljamo pipe, montiramo kotličke,..., moških za to ne potrebujemo in pri tem trpi njihov ego

- smo graciozne in očarjive

- dajemo vtis hladnosti, ker se zavedamo koliko smo vredne, da se diamant v nas ne vidi preveč in da nas ne napadejo kaki lovci na zaklade

- zmoremo občutiti najfinejša čustva, ki jih večina ne zmore

- v naših srcih je sama ljubezen in sočutje

- smo natančne, ker stvari rade naredimo enkrat in takrat dobro, ker je izguba časa, da se z eno stvarjo ukvarjaš preveč časa, samo enkrat se živi

- izredno zanesljive osebe, če nekaj obljubimo to tudi naredimo, ne gobcamo vsevprek kaj bomo, potem pa ostane vse v luftu

- morda smo včasih malo kritične, ampak tam kjer je kritika prav gotovo potrebna, premoremo intuicijo, ki nam to pove

- poleg tega imamo smisel za humor, premoremo neko lahkotnost

- smo odlične mame in žene

- smo odlične vodje

- smo izredno radovedne, rade izkušamo nove stvari

in še bi lahko naštevala x;)x

Naš edini problem je ker smo poleg vsega še mile in nežne, ker nas najraje obsojajo, da smo lahko tudi zelo prizadete. Ker ni ga čez zavist. :vragec:

Kako čemo? Lako čemo.

trenutno mi grejo device na živce...sory, ker tok picajzalske kot znate bit, pa tud ne vem, no! pa kr naprej neki kritizirate, pa vse more bit po vaše, kot da edino vi veste kaj je dobro za vse...pah, kaj pa vem..ne vidim lahkotnosti v devičinem karakterju, prej zadrtost in nespontanost, ker more bit vse vnaprej določeno, da ja ni presenečenj..pardon..jezna sem mal..na enga..devičnika!!!
DON'T PANIC

Ja to se rado zgodi, pa saj bo, ne jemlji tako kot da kritizira tebe, ampak tvoja dejanja. Povej mu da se rada učiš na svojih napakah in bo mir. Hoče ti pa itak samo dobro, čeprav mogoče tako ne izgleda. xsrcx

Odkrita komunikacija 100% reši vse probleme, če je seveda obojestranski interes. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>

Opozorilo: Ta post ni namenjen Marsi! :lol:

x:Dx

se dobr. :D ;)

Itak ne hodim zlo v device, pa ceprav mam kar nekaj vseen tam...

vcer mi je nekdo pripisal devico (:eek: x:px), po tem, ko je ob prvem ugibanju pomislil, da sem dvojcek.

no devico so mi do vceraj sam 1x pripisali.... :D

Predvsem um mam tak, mal podoben recimo devicjemu, drugac pa nimam dost teh lastnosti (recimo tudi nisem tko organizirana niti urejena, pa se prakticna nisem prav nic.. no, ok, razen za ene stvari... 'druge'.. :P ;))

Picasso

Jaz mam asc v devici...

mi ni fajn to,...z mojim dvojčkom je to čist skregano...luna v devici...oh ja...

trpim jaz v svoji koži, ker tole je čist smrtonosna kombinacija xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jaz pa bolj opazim pri teb devico kot pa dvojcka, nekak...

mislim, tud dvojcka... po enih stvareh, sam tko.... vec tebe je device, bi rekla, clo.

Picasso

Sej skoz bolj opažam da je tale strelec pri meni ta glaven x:)x (zdej bomo dobili skener pa bom dala še kšno fotko gor novejšo) ne vem pa kaj nej bi tale devica v 10 hiši pomenila
Live and let live! Life is beautiful!!!!

vse zivvo, med drugim tud to lohk, da se ukvarjas z vec stvarmi.....

pa da si lohk uspesna v urejanju, organizaciji kaksni, pisanju ipd.

saj mamo nekje temo MC, sicer je pa tud pri hisah kaj... pa jasno, najvec, tkole usput... x:o)x

Picasso

Res nimam pojma od pojma o teh hišah, planetih in podobno... :)

Zadnjič sva z mami računale njen horoskop (lev/bik/rak) - in je potem brala te rzalage na luninem netu kaj kej pomeni - vsa navdušena - kr skakala - "ja to pa skor 100% drži" :D :) pa še res je

Live and let live! Life is beautiful!!!!

aha ti si bila tud sam z mamo v glavnem, ne, masta tale skupni bikovski moment tud (kot midve z mojo mamo).

Picasso

Zlo zanimiva stvar je to, da so mene vsi sprašval, če sm škorpa...in par let nazaj je men ena kao izračunala, da sm v podznaku škopa...

no in vsi so v meni res vidli to škorjonko nakar pridem jaz na LN in si veselo kao dam zračunat horoskop; asc devica!!!

mene je skor na rit vrglo...

sam jaz sm vedla da neki ne štima...zdej en dan (še pred italijo, torej jutri) si bom čas vzela in si mal devičko prebrala...

mi je bla pa zlo tečna kot znak...ne vem zakaj...pa sploh ne vem nič o devici kot znaku...

pa nobene device ne poznam...

jaz poznam same strelce pa leve,,,večinoma

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...