Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

hec, da pride lohk do takih razlik, kar 60 stopinj! :eek:

ce si rojena pozno popoldne, recimo okol 16h al 17h al kaj tacga, si sco, ce si precej prej, recimo ob kakih 13 h al 14h al kaj tacga, pa devica (takole 'od oka')...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Sedaj sem nekaj brala o Devica+Devica. Mi ni bilo všeč. :vragec:

Tako da device smo:

- izredno inteligentne, ne da se nas preslepiti

- izredno praktične, ženske npr. same popravljamo pipe, montiramo kotličke,..., moških za to ne potrebujemo in pri tem trpi njihov ego

- smo graciozne in očarjive

- dajemo vtis hladnosti, ker se zavedamo koliko smo vredne, da se diamant v nas ne vidi preveč in da nas ne napadejo kaki lovci na zaklade

- zmoremo občutiti najfinejša čustva, ki jih večina ne zmore

- v naših srcih je sama ljubezen in sočutje

- smo natančne, ker stvari rade naredimo enkrat in takrat dobro, ker je izguba časa, da se z eno stvarjo ukvarjaš preveč časa, samo enkrat se živi

- izredno zanesljive osebe, če nekaj obljubimo to tudi naredimo, ne gobcamo vsevprek kaj bomo, potem pa ostane vse v luftu

- morda smo včasih malo kritične, ampak tam kjer je kritika prav gotovo potrebna, premoremo intuicijo, ki nam to pove

- poleg tega imamo smisel za humor, premoremo neko lahkotnost

- smo odlične mame in žene

- smo odlične vodje

- smo izredno radovedne, rade izkušamo nove stvari

in še bi lahko naštevala x;)x

Naš edini problem je ker smo poleg vsega še mile in nežne, ker nas najraje obsojajo, da smo lahko tudi zelo prizadete. Ker ni ga čez zavist. :vragec:

Ahm, po takem hvalospevu si ne morem predstavljati, da bi bila rojena dopoldne, saj bi imela Luno v Škorpijonu. Enmajčken Strelca ti pa res lahko prinese toliko navdušenja nad življenjem, da napišeš kaj takega ...

x:Dx x;)x

Česa boljšega o Devici pa res še nisem videl, pa sem jo (razumljivo) preštudiral podolgem in počez ... x:Dx

- izredno praktične, ženske npr. same popravljamo pipe, montiramo kotličke,...,

xsmx xsmx xsmx

jebeshtrga!!!...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jz mam sam Mars v devici....  x:)x

...no sej mars je pri montiranju kotlickov najpomembnejsi, tko da... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
...se tole temo mal prebujam... sicer mam sonck v dvojcku sam 4 planeti(mars, saturn, jupi, luna) tut niso od muh, tko da dejmo nasi!! x8Dx

Frank Zappa

pih, ti nimaš kaj iskati med Devicami! :sniky: naš pa že nisi! :o|o: mrš! :vragec: x:Dx x;)x

...bod vesela, da taka faca kokr sm jz sploh povoha to temo... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Jat mam tud kr neki v devici...da prevermo..khm, khm....Mars, Jupiter, Saturn, VII. hiša...to je to...a sm ta prava al ne. Sej samsonajt ma najbrž tud vse to, a ne? :inocent:

...vse to razen VII. hise... jest mam tm 10 hiso... pa se lunco za povrh... jest cisti devicnik... momr nekak ta junfr zgubit... :inocent: :inocent:

Frank Zappa

a daj res, da si faca? x:px kak butl moram bit, da to prvič slišim! :OO:

upam, da si to temo povohal iz hvaležnosti, ker jaz tut Dvojčke voham občasno! x:Dx če ne si pa nisem več dobra s tabo! :C: x:Dx

...prov boli me kurac za tebe... v temo sm prsu, da tele device nekam spravmo... 11 strani... :o|o: :o|o:

Frank Zappa

...ampak mene bl boli kurac za tebe, kokr tebe za mene... x^x x^x x;)x

Frank Zappa

Jaz imam luno in asc v devici...sem čista devica v zadnjem cajtu postala x:o)x :vragec:

Ne, resno zdej...

Jaz sem 100x devica kot pa dvojček...in to je res res ressssss čudno, ker je tako postalo čez noč...mogoče zaradi lune v devički, ker je moje življenje v znaku mojih odnosov do žensk (pa nisem lezbika, ampak imam take čudne odnose...nekako z ženskami vedno t'kratko potegnem) x!x

Mogoče je to... xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jaz imam luno in asc v devici...sem čista devica v zadnjem cajtu postala x:o)x :vragec:

Ne, resno zdej...

Jaz sem 100x devica kot pa dvojček...in to je res res ressssss čudno, ker je tako postalo čez noč...mogoče zaradi lune v devički, ker je moje življenje v znaku mojih odnosov do žensk (pa nisem lezbika, ampak imam take čudne odnose...nekako z ženskami vedno t'kratko potegnem) x!x

Mogoče je to... xrolleyesx

..mogoce bo macona tole kaj pokomentirala... ona se spozna... :inocent: :inocent:

Frank Zappa

Razloži tole, poba. :o|o:

Bobnar je junfrovc... x;)x

Frank Zappa

...saturn v sinatriji cist dobr dela-za razliko od natalne karte... saturn je lim k vse skupi drzi..

Frank Zappa

ha lej ga, je že čekirau xDDx

e vidiš, kaj bi dau da bi biu taka devička, ne pa nekaj na pol x:Dx

..mal sm na hitr uc vrgu na tisto ja... tkole v enem stavku kometar na tisto zadevo:...this could be heaven and this could be hell... dolgcajt pa zihr ne... x;)x

Frank Zappa

..mal sm na hitr uc vrgu na tisto ja... tkole v enem stavku kometar na tisto zadevo:...this could be heaven and this could be hell... dolgcajt pa zihr ne... x;)x

Ja, po moje bl hell za oba. Njegov ogromen ego in moj še večji sarkazem, ne bi dobr furala. :o|o:

Piki, veš da xDDx

ko pa vem de te to kuri x:px

uuuuu, to si pa u iber falil...glih tega ne maram...sej je kul, če je tip samozavesten do neke (zdrave) mere, sam egotov pa ne maram. Res. x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...