Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 hec, da pride lohk do takih razlik, kar 60 stopinj! ce si rojena pozno popoldne, recimo okol 16h al 17h al kaj tacga, si sco, ce si precej prej, recimo ob kakih 13 h al 14h al kaj tacga, pa devica (takole 'od oka')... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sedaj sem nekaj brala o Devica+Devica. Mi ni bilo všeč. Tako da device smo:- izredno inteligentne, ne da se nas preslepiti- izredno praktične, ženske npr. same popravljamo pipe, montiramo kotličke,..., moških za to ne potrebujemo in pri tem trpi njihov ego- smo graciozne in očarjive- dajemo vtis hladnosti, ker se zavedamo koliko smo vredne, da se diamant v nas ne vidi preveč in da nas ne napadejo kaki lovci na zaklade- zmoremo občutiti najfinejša čustva, ki jih večina ne zmore- v naših srcih je sama ljubezen in sočutje- smo natančne, ker stvari rade naredimo enkrat in takrat dobro, ker je izguba časa, da se z eno stvarjo ukvarjaš preveč časa, samo enkrat se živi- izredno zanesljive osebe, če nekaj obljubimo to tudi naredimo, ne gobcamo vsevprek kaj bomo, potem pa ostane vse v luftu- morda smo včasih malo kritične, ampak tam kjer je kritika prav gotovo potrebna, premoremo intuicijo, ki nam to pove- poleg tega imamo smisel za humor, premoremo neko lahkotnost- smo odlične mame in žene- smo odlične vodje- smo izredno radovedne, rade izkušamo nove stvariin še bi lahko naštevala Naš edini problem je ker smo poleg vsega še mile in nežne, ker nas najraje obsojajo, da smo lahko tudi zelo prizadete. Ker ni ga čez zavist. Ahm, po takem hvalospevu si ne morem predstavljati, da bi bila rojena dopoldne, saj bi imela Luno v Škorpijonu. Enmajčken Strelca ti pa res lahko prinese toliko navdušenja nad življenjem, da napišeš kaj takega ... Česa boljšega o Devici pa res še nisem videl, pa sem jo (razumljivo) preštudiral podolgem in počez ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 tak je moj asc...sam kaj mi pomaga, če sta zraven še uran in pluton...pa gre vsa moja pridnost u franže..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 - izredno praktične, ženske npr. same popravljamo pipe, montiramo kotličke,..., jebeshtrga!!!... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Jz mam sam Mars v devici.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Jz mam sam Mars v devici.... ...no sej mars je pri montiranju kotlickov najpomembnejsi, tko da... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...no sej mars je pri montiranju kotlickov najpomembnejsi, tko da... Montiranju kotličkov? ha ha ja boh ne dej, da slučajn tega ne bi znala...... lol Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*pikica* 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 js sm pa kr Łpo devica po horoskopu....bŁjak...k pol te p tko nekdo upraša kai si po horoskopu pa ti rečš dewica...pol pa...sei weste kko uzame ane??...haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...se tole temo mal prebujam... sicer mam sonck v dvojcku sam 4 planeti(mars, saturn, jupi, luna) tut niso od muh, tko da dejmo nasi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pih, ti nimaš kaj iskati med Devicami! naš pa že nisi! mrš! ...bod vesela, da taka faca kokr sm jz sploh povoha to temo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jat mam tud kr neki v devici...da prevermo..khm, khm....Mars, Jupiter, Saturn, VII. hiša...to je to...a sm ta prava al ne. Sej samsonajt ma najbrž tud vse to, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jat mam tud kr neki v devici...da prevermo..khm, khm....Mars, Jupiter, Saturn, VII. hiša...to je to...a sm ta prava al ne. Sej samsonajt ma najbrž tud vse to, a ne? ...vse to razen VII. hise... jest mam tm 10 hiso... pa se lunco za povrh... jest cisti devicnik... momr nekak ta junfr zgubit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 a daj res, da si faca? kak butl moram bit, da to prvič slišim! upam, da si to temo povohal iz hvaležnosti, ker jaz tut Dvojčke voham občasno! če ne si pa nisem več dobra s tabo! ...prov boli me kurac za tebe... v temo sm prsu, da tele device nekam spravmo... 11 strani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...ampak mene bl boli kurac za tebe, kokr tebe za mene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jaz imam luno in asc v devici...sem čista devica v zadnjem cajtu postala Ne, resno zdej... Jaz sem 100x devica kot pa dvojček...in to je res res ressssss čudno, ker je tako postalo čez noč...mogoče zaradi lune v devički, ker je moje življenje v znaku mojih odnosov do žensk (pa nisem lezbika, ampak imam take čudne odnose...nekako z ženskami vedno t'kratko potegnem) x!x Mogoče je to... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jaz imam luno in asc v devici...sem čista devica v zadnjem cajtu postala Ne, resno zdej... Jaz sem 100x devica kot pa dvojček...in to je res res ressssss čudno, ker je tako postalo čez noč...mogoče zaradi lune v devički, ker je moje življenje v znaku mojih odnosov do žensk (pa nisem lezbika, ampak imam take čudne odnose...nekako z ženskami vedno t'kratko potegnem) x!x Mogoče je to... ..mogoce bo macona tole kaj pokomentirala... ona se spozna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 aaaaa, zato sm ti tk ušeč lalalalalalaaRazloži tole, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Razloži tole, poba. Bobnar je junfrovc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Bobnar je junfrovc... Ajjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa...nč hudga, to lohk hitr pošlihtam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...saturn v sinatriji cist dobr dela-za razliko od natalne karte... saturn je lim k vse skupi drzi.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 huh, vse , razn saturna paše ko ata na mamo, edin problem je, da bolj mama na ateja kot ata na mamo okej PobIČKA? No, ne bod tok vase zagledan. Da te nov mama okol kepe 2x. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ah, kaj morm Ja, res...če maš ego do nebes, ga pač maš, ne. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ha lej ga, je že čekirau e vidiš, kaj bi dau da bi biu taka devička, ne pa nekaj na pol ..mal sm na hitr uc vrgu na tisto ja... tkole v enem stavku kometar na tisto zadevo:...this could be heaven and this could be hell... dolgcajt pa zihr ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Imam Saturna v Devici 10thNorth Node v Devici 11th A mi lahk kdo pojasni kaj to pomeni ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ..mal sm na hitr uc vrgu na tisto ja... tkole v enem stavku kometar na tisto zadevo:...this could be heaven and this could be hell... dolgcajt pa zihr ne... Ja, po moje bl hell za oba. Njegov ogromen ego in moj še večji sarkazem, ne bi dobr furala. Piki, veš da ko pa vem de te to kuri uuuuu, to si pa u iber falil...glih tega ne maram...sej je kul, če je tip samozavesten do neke (zdrave) mere, sam egotov pa ne maram. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.