contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 a ni asc vedno v prvi hiši..jaz pa nima nič tako močnega :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Bikica v soncu Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 luna, jupiter in 11. hiška v bikcu Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 moji največji iniciatorji so sami biki (mamaatatetastriccuzimuzipopekšpric ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Venera uživa v naročju mogočnega bika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tu se lahko pofockam s svojo Venero.Kul, da imam nekaj zemlje in to ravno venero. Sicer ima tudi negativne stose () - a v celoti sem kar zadovoljna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Saturna imam tule v 6.hiši.Same opozicije mi tvori - na skoraj vse osebne planete. Ne vem če sem ravno zadovoljna s temle Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 QUOD LICET IOVI, NON LICET BOVI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Lunanai Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moj DESC v biku, pa moj bivši v biku... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moj brat tudi in sonce in luna! Jaz nimam brata.Ga ima pa moja sestra Pravzaprav sta obe biki-ci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 a ni asc vedno v prvi hiši..Ascendent je os prve hise.Tule si poglej malo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Nič govejega za prijavit Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Še ena Bikica. Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Nič govejega za prijavit Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Doma imam enega "tapravega" bika :xx!: .....se nikakor noče udomačiti .....jest pa dvojček.... .....naprej pa ni treba govort a ne Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Luna tam. Zato je tudi izvajanje praktično in uporabno, ne pa puka teorija. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 MC v biku! kwa je to ze zemlja? dihanje tudi! pa miganje tudi, pa povezovanje tudi; pa ... krave so angeli obilja!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...........ful dobrih komentarjev tlele free, a ti maš tut mc u biku al kaj ....mam js mc u biku, pa glih ne vem kaj bi to blo, na kaj u bistvu vpliva mc pa u kombinaciji z bikom ...hm...a ti kaj veš o tem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 sonce-bikmerkur-bikvenera-bik12.hiša-bik Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sanci - pa ti si res en bk, jst mam luno v biku....... sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Al to mi vsi pravjo! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 .mogoče zato, ker rada moškim nasadiš roge (Čehi so spet falil :xx!: ) sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ampak jst sem v asc scorpijon - jst zenske rad samo piknem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.