Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 tole: http://www.lunin.net/vplivlune/bik.php je fajn da mas to zarad dveh nestalnih... mas obratno kot moj sin, sonce/asc, on pa tud luno v biku - saj to sva ugotovili v eni cist deseti temi zadnjic - daje ti to trdnost in postenje. drugac zna met kombinacija riba/dvojcek mal bolj elasticno moralo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Pika Pikica packa - spet nagajaš...... Jaz imam bika v XI. hiši.....in nimam pojma kaj pomeni......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 glej... vsak ma NEKJE vse hise.... ne da to nic ne pomeni, dalec od tega.vendar finta tehle tem je (predvsem), da not pisejo Biki (v tem primeru)... lohk so 'biki' tud ce majo asc, luno... pol pa ze vse manj ma to zveze z biki (razenb ce je venera, ker je vladar). Tko da, pravzaprav ze to 'ne velja', da je 'en kao bik', ce ma sam mars not. zdaj pa - vsaka posamezna hisa... da bi to mel kaj zveze... je nima, razen ce bi imela polno 2. hiso (pa se to ni nujno da bi delovalo 'bikovsko'). (tud) ZATO se mi pol ne da tega razlagat tkole (ker kao zdaj se hecas na ono zadnjic ki mi je slo na zivce, v levih al pa skorpijonih). Torej - 11. hisa v biku pomeni, da je tvoj asc najverjetneje rak. (*vem da je, sam iz tega lahko sklepam, ce ne bi vedla, da je verjetno, ne pa tud nujno oz. ziher). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Marsa......hvala za tvojo razlago..... Ne me preveč resno jemati, ker sem pač danes takšnega nagajivega razpoloženja in oven, ki kar butne, kar mu pride na pamet in je nastal zgornji post.....Ne mi zamerit ....ja, moj asc je pa res rak ...... Oprosti, če ti danes nagajam .......Se bom poboljšala...... Drugače pa, bikci, katere poznam so trmasti in delovni, skratka pridni ljudje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 sploh ne nagajas... sam tedaj sem imela tist za povedAT, zdaj pa je naneslo, da sem razlozila se tko. hise so zivljenjska podrocja, nase plasti... 11. hisa med drugim kaze na sodelovanje z drugimi, timsko delo, institucije itd.... ce je to v biku, bi lohk pomenilo, da morda ne sodelujes blazno dobro z drugimi, da nisi tolk timski clovek, da je boljse, da si ti sef al pa da delas doma.Po drugi strani pa ni nujno, da mas 'sefovski' znacaj, ce je tvoj asc rak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sploh ne nagajas... sam tedaj sem imela tist za povedAT, zdaj pa je naneslo, da sem razlozila se tko. hise so zivljenjska podrocja, nase plasti... 11. hisa med drugim kaze na sodelovanje z drugimi, timsko delo, institucije itd.... ce je to v biku, bi lohk pomenilo, da morda ne sodelujes blazno dobro z drugimi, da nisi tolk timski clovek, da je boljse, da si ti sef al pa da delas doma.Po drugi strani pa ni nujno, da mas 'sefovski' znacaj, ce je tvoj asc rak. Toje pa čisto res, nisem timski človek, čeprav nisem nikoli imela problemov delati v timu-se prilagodim .....ampak mi je bila muka .....tako, da sedaj,ko imam delo, za katerega sem v popolnosti sama odgovorna, sem torej sam svoj šef, sem sreeeečna .....Marsa, a veš, da imam res"šefovski" značaj .....rada organiziram in imam občutek, da je prav tako kot sem rekla .....Zaenkrat mi uspeva ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ja saj tko se mi je zdel, ko se dela, si pridna, ne da TKO ne sodelujes dobro.. pac pa drugac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 hvala oona pa marsa-vsaj dve k so jima vsec bikci drugi so sam neki po ns pluval prejle se mi zdi da sm prov edini bik na LF, tko da to osebno jemlem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala oona pa marsa-vsaj dve k so jima vsec bikci drugi so sam neki po ns pluval prejle Meni si bikci tudi čist kul in fajn ljudje ......nč pluvala jaz ....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala oona pa marsa-vsaj dve k so jima vsec bikci drugi so sam neki po ns pluval prejle se mi zdi da sm prov edini bik na LF, tko da to osebno jemlem ja, biki so mi zlo blizu. ne poznam nobenga zlobnega bika recimo...sam enga, ki me je 'nategnil' (biznis), drugac pa po defoltu posteni. pa smisel za humor majo, srcni so (v nekaterih zadevah so levom mal podobni).. pravicni.... pa radi majo ljudi, pa nimajo zavisti (ponavadi). sam trmasti so pa pocasni pa togi mal vcasih... pa ne marajo se premikat.sam so pa razumevajoci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole: http://www.lunin.net/vplivlune/bik.php je fajn da mas to zarad dveh nestalnih... mas obratno kot moj sin, sonce/asc, on pa tud luno v biku - saj to sva ugotovili v eni cist deseti temi zadnjic - daje ti to trdnost in postenje. drugac zna met kombinacija riba/dvojcek mal bolj elasticno moralo. Kok s prjazna. Hvala. Ja, za poštenje velja, trdnost...kva pa vem, odvisno v čem. Elastična morala....ne v slabem pomenu, se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala oona pa marsa-vsaj dve k so jima vsec bikci drugi so sam neki po ns pluval prejle se mi zdi da sm prov edini bik na LF, tko da to osebno jemlem Ma bikci ste cool... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 nisi dobro prebrala Pikica oz. ne postekala kaj sem mislila - al se pac ne dovolj poglobila.rekla sem, da je KUL, ker imas Luno v biku, ker BI SICER utegnila imet elasticnejso moralo... brez tega bika oz. enega bolj trdnega znaka zraven. a nisi vedla da je to na LN? to se 14 let ze povsod valja sicer... :xx!:LN (in pred njim LK) je bil tokrat kopipejstan kot redkokaj tule v slo. so me uredniki vseh tedaj najpomembnejsih portalov poznali, ker so moral stalno skenslavat cele sajte (ki niso nudili nic drugega kot sam MOJE texte tele). za zblaznet!!!vsak mesec (vsaj) ena rana na zelodcu. to se zres kot ne vem kaj.. pades not, si cist nemocen.saj zdaj se tud to dogaja, no, napoved definitivno jemljejo dol (in to ze kar vse vec radijskih postaj) - pa nimajo pravice.ker ZASE lohk uporabljajo, objavljat pa na radiu jo brat pa ne, se sploh pa ne brez omembe avtorja, prasci! sory... ampak vsakic pop*, sam da se spomnim, zato pa ne maram razmisljat o tem, ker mi sam zre energijo, ni konstruktivno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jst mam venero v biku in pa 6. hišo - sem šla prov pogledat Biki so fajn, ja Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ti koristi in se ti vidi. najbrz ni sans da bi bla tolk pridna in vestna sam s kombinacijo dvojcek/strelec. venera v biku je fajn, jaz jo imam skor na isti stopinji kot moja mama (ona pa je tud sicer bik, ta kombinacija -riba/bik- je v druzinah zelo pogosta, kot tudi riba/skorpijon)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 kaj pa ni sanse, da bi dobila kaksen honorar al pa ne vem reklamo za LF (od radijev) ce si ze lastijo tvoje delo. sej sam na prosno(lepo besedo) verjetn ne sam js se pa ne bi dav. v tozbo se ti verjetn ne da(pa sej se verjetn tud ne splaca), sam sej majo zihr ksne ne vem(na enem radiu vem da sm zasledu neki tazga) kt ene pritozbe in pohvale cez raznorazne stvari, podjetja, ljudi v javnih podjetjih (u glavn svasta). js bi takrt poklicu u eter pa direkt vprasu ce so ze slisal za avtorske pravice.. al pa poklic pa rec da ti nej placajo al pa vsaj povejo od kje so vzel al jih bos pa tozla vsaj zagrozis pa lohk mal.. od nc ne bo nc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 pa hvala za komplimente to vse sam zame tok lepih besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa ni sanse, da bi dobila kaksen honorar al pa ne vem reklamo za LF (od radijev) ce si ze lastijo tvoje delo. sej sam na prosno(lepo besedo) verjetn ne sam js se pa ne bi dav. v tozbo se ti verjetn ne da(pa sej se verjetn tud ne splaca), sam sej majo zihr ksne ne vem(na enem radiu vem da sm zasledu neki tazga) kt ene pritozbe in pohvale cez raznorazne stvari, podjetja, ljudi v javnih podjetjih (u glavn svasta). js bi takrt poklicu u eter pa direkt vprasu ce so ze slisal za avtorske pravice.. al pa poklic pa rec da ti nej placajo al pa vsaj povejo od kje so vzel al jih bos pa tozla vsaj zagrozis pa lohk mal.. od nc ne bo ncthanx! ej za 'primer Vecer' (ki je leta ze na sodiscu ) imam eno debelo mapo, 100 dopisov, petsto pozrtih zivcev (ce ne vec ). v bistvu niti ne sledim, vsake tolk vidim ko kdo omeni v dnevniku ali pa v napovedi za tekoci teden.Pa opravicijo se in recejo da bodo navajali vir.al pa grejo kam drugam krast..(tud) zato jo dajem gor sele v nedeljo. vcasih ko je ne dam, pa je 1% tud zato ne dam oz. si mislim, ajde... vsaj kopirat noujo mogl, kar naj pridejo lepo in si manejo roke, pol pa praznih ostanejo, slik slak. Ratajo nesramni (ker vejo da se nam ne bo dal tozhit), Ljerka Bizilj mi je tak ogaben mail kot odgovor poslala, da mi je padla dol za vekomaj. :xx!:tak vzvisen... da jim to nekdo sestavlja in naj kenjam onemu 'avtorju'(ob tem, da sem imela narocilo koledarcka z izstavljenim racunom na naslov tega urednistva na tv).... in ne, kao niso oz. je nekdo drug. oni so onemu ze placali, naj se z njim zgovarjam. v delnicarju se je nekdo podpisal pod moj text, pa sem zatezhila, pa so se v naslednjem opravicil. torej - TO dosezes, to je najvec (in oni so biseri, med zelo redkimi). Imajo dost casha, pa si lohk privoscijo... saj vsi kradejo, a mislis da placujejo avtorjem za vsak komad (jaz nisem v lajfu dobila niti ficka od avtorskih pravic, pa sem sodelovala v kakih 6 bendih, ki so se tud rolal po radiih)..No in llepo imajo nek... *budget* (to sam predvidevam), ki 'gre za to'...si mislijo (najbrz), ah, od 100 ukradenih, ena tozbica, to ni big deal.In si tako upajo tvegat.Pa imajo par ptic roparic na takih polozajih; ki ne sam da nimajo filinga, tud mozganov v bistvu ne, pa se z lesom pregovarjas in zmagal bo les!!! pa se - gre za net... tu je vse se tezje dokazljivo...recimo ker se tale moj text ze poldrugo desetletje valja po vseh pisalnih mizah (LN je web razlicica Luninega koledarcka, ki je prvic izsel leta 1992), ko ga nekje na sajtih pol vidis, se ti ze vse znano zdi...in na koncu ko recimo tu se vidijo (ker drugi caplji imajo cash za reklamo, torej pri njih MOJ text po moznosti PREJ vidijo ), si mislijo, aja saj to sem pa ze nekje videl. torej - mi 'nismo' avtorji. :xx!:za popizdit!!! ko pa smo ravno pri bikih in ko sem jih ze tolk hvalila. :xx!:Prva v tej seriji shlepanja na najino delo je bila, ze kar prec, mislim da ze leto za najinim koledarckom, meta malus. :xx!:Bik. :xx!:(*in celo tle pol tolerantno gledam teme meta malus, kje se jo lohk dobi? :xx! sicer je pa dobra ideja da bi v eter klicala, sam kaj ko nikol JAZ ne slisim tega. ------------------------------ Sory Biki.Tole, ceprav se ne vznemirjam (ker se pac nocem in ne mislim na to), me strahotno razjezi, kadar se spomnim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala oona pa marsa-vsaj dve k so jima vsec bikci drugi so sam neki po ns pluval prejle se mi zdi da sm prov edini bik na LF, tko da to osebno jemlem Nols...nisi edini bik na Ln... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 mene tud take stvari razpizdijo (ne mislm zdej lih na kraje) ves da mas prov (pa tist tud ve da ma prov-k je nemogoce drgac) pa ti laze v fris in to tak na vzvisen, zanicevaln nacin. pa me je tezko iz tera vrst (sej na zuni me ne) sam k bi ga kr.. s takimi ljudmi se nimas kej za pogovarjat.. sm pa trmast, nagaju bi jim pa kukr bi mogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 o dadika greva se rogat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 LN JE Bik. 1. maj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene tud take stvari razpizdijo (ne mislm zdej lih na kraje) ves da mas prov (pa tist tud ve da ma prov-k je nemogoce drgac) pa ti laze v fris in to tak na vzvisen, zanicevaln nacin. pa me je tezko iz tera vrst (sej na zuni me ne) sam k bi ga kr.. s takimi ljudmi se nimas kej za pogovarjat.. sm pa trmast, nagaju bi jim pa kukr bi mogu popravek: ..(pa tist tud ve da mas prov-k je nemogoce drgac).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ej nols...to bo pa bolj težko Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 vis Nols, jaz pa trmasta nisem.lohk bi bila, sam se zelo zelo zelo zelo redko ufuram.sem rajs, ko gre za konstruktivno. medtem ko so oni vestno prepisovali, sem, namest da bi dneve porabljala za tozharjenja razna, rajs napisala vse razlage za vse polozaje.In tega noujo mogl krast (ceprav tud to so ze, nek studenstki lunin sms :xx!.. ce pa ze, bodo pa vsaj PLACAL prej. ne bo kar tko izi, prides gor, das ukaz kopipejst in pichi miki! Tud zato se ne mecem vedno ven z razlagami. ker sem preprosto sita tega, da drugi z mojimi besedami govorijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.