Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Tocno, jaz imam bika v Luni. Moram mal pogledat, kje se to vid... Ljudje z Luno v Biku so osredotoceni na materialno. Reagirajo pocasi, a mocno. Imajo zelo dober spomin, kar vkljucuje tudi to, da zelo redko pozabijo, ce se jim zamerimo ali storimo kaj takega, kar ni v skladu z njihovim cutom za postenost in plemenitost. Pred vsakim delovanjem potrebujejo dober in temeljit premislek. Prav tako oprezni in skepticni so do vseh novosti, zato zelo tezko spremenijo svoje mnenje. Pridni so in delavni, trmasti in vztrajni, delo in posel postavljajo na prvo mesto. Vseeno pa ljubijo vsa zivljenjska zadovoljstva, zato naj bodo previdni (=zmerni) pri jedi. - ja se horoskop mi to pravi!!!!!! Biki....no ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikol več bika.... hvala lepa! :xx!:Jaz mam bika... Sej so fajn bikci Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam bika... Sej so fajn bikci Hehehe.... sej moj je bil tud fajn neki časa. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 O zloba Ga bom kr skenslala za vsak slučaj Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O zloba Ga bom kr skenslala za vsak slučaj Ma ne noooo! Niso vsi isti! Verjamem, da je tvoj !!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O zloba Ga bom kr skenslala za vsak slučaj lol ta je pa svetska Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Že prepozn Ne, res je , sam sej so na začetku vsi taki. Upam, da sem tud jaz.... Mam pa ful dobro kolegico bikico. Taka srčna je. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že prepozn http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/icon_avtomobilizem_com_haudrauf.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/icon_avtomobilizem_com_haudrauf.gif kok je bogi ta na sredini Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok je bogi ta na sredini http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/1104bonk.gif se že jokam... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok je bogi ta na sredini Men je ful smešn, k dobi še eno za povrh. Men se zdijo biki vsi taki pošteni, nobenmu ne bi škodoval, iskreni...direktni velikokrat. Men je to kul Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ej še moje skromno mnenje o bikih, glede na to, da mam fotra bika... so eni veliki trmasti kreteni, egoistični, egocentrični, posesvini psihoti! to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je ful smešn, k dobi še eno za povrh. Men se zdijo biki vsi taki pošteni, nobenmu ne bi škodoval, iskreni...direktni velikokrat. Men je to kul Ej Pomlad, sej pravm, niso vsi isti, jaz sam povem za mojega, lahk bi bil iskren, lahk bi bil direkten, pa ni bil, še na konc sem morala jz znoret, da je sploh povedu kar je lahko, po letu pa pol veze, mislm, ne fer totalno! Mene bo zdej neki cajta ziher odbijal, če bo prišel kakšen bik v mojo bližino.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 sem res naštela same take stvari. A veš, da jaz pri takih stvareh nikol na horoskop ne pomislim, sam na to kar mi prav Hindujci verjamejo, da majo demoni tud dobre lastnosti Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 a mate kej proti bikcom. ne se z mano bost, mam roge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 drgac pa tinal je se ful enih drugih dejavnikov k cloveka determinirajo, (poznam ene par (so)bikcev. eni so v redu, spet drugih ne prenesem.. ) kle so se(ce smo ze na LF)ascendent, hise.. pa ne nazadne okolje kjer je odrascal, vzgoja.. svasta.. pa sej to ves.. ves skorpijoni znate bit pa kr zlo strupeni (mam prjatla skrpjona) no pa sej nc ne recm-super klapava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Ja, sej pravm, 100 ljudi, 100 čudi (pa čeprou isti horoskop!)! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 am drgac pa vidm, da sploh ni nobenih bikcov tuki gor.. kje ste.. mogoce dol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ...v mojeh horoskopu jih kar nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikol več bika.... hvala lepa! :xx!: ... Tu in tam... Lupčka za bikce.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 men so bikice fajn, všeč mi je ker znajo uživati v udobju sej tipi tud, sam se mi zdijo... kako bi rekla ... ne posebej iskrivega duha js mam saturna v biku in to v 2. hiši :xx!: :xx!: (škrtica jedna :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam saturna v biku in to v 2. hiši :xx!: :xx!: (škrtica jedna :xx!: )Pol jih pa na mir pust, jih boš zadušila. Tko je... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol jih pa na mir pust, jih boš zadušila. Tko je... a s tem svojim saturnom? zoprn, ja. tud če bi kje drugje in v kakšnem drugem znamenju pa itak ni panike, da bi jih dušila, jih ne srečujem prou pogosto. različni horoskopi (komentar se je nanašal na... manj kot 10 bikov, ki sem ji v lajfu spoznala. tko da res nisem kompetentna ocenjevalka. ma sej smo v čvekarijah ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se zdijo biki vsi taki pošteni, nobenmu ne bi škodoval, iskreni...direktni velikokrat. Men je to kul jaz mam tud zato rada bike. sama mam v biku venero in 6. in 7. hiso. * dons sva sla ven jest, pa je bla kelnerca, pa sem rekla, mater ce tale ni bik al pa lev, pa tud ne vem...pol je bla pa komunikativna pa blazno prijazna, pa sems e opogumila in jo vprasala, v istem pa se skloni, vidim da ma obesek, stiliziranega bika (mal posebnega, je rekla, da ni hotla da bi v oci bilo, sam da ji je moz rekel, da je to brez veze, ker da ji itak na chelu pise - in da ocitno ji res, ce sem jo sam tkole dolocla). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jst mam pa luno v bikih. Marsa, kaj to pomen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.