Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Tocno, jaz imam bika v Luni. Moram mal pogledat, kje se to vid...

Ljudje z Luno v Biku so osredotoceni na materialno. Reagirajo pocasi, a mocno. Imajo zelo dober spomin, kar vkljucuje tudi to, da zelo redko pozabijo, ce se jim zamerimo ali storimo kaj takega, kar ni v skladu z njihovim cutom za postenost in plemenitost. :o|o: x;)x

Pred vsakim delovanjem potrebujejo dober in temeljit premislek. Prav tako oprezni in skepticni so do vseh novosti, zato zelo tezko spremenijo svoje mnenje. Pridni so in delavni, trmasti in vztrajni, delo in posel postavljajo na prvo mesto. Vseeno pa ljubijo vsa zivljenjska zadovoljstva, zato naj bodo previdni (=zmerni) pri jedi. - ja se horoskop mi to pravi!!!!!! x^x x:Dx

Biki....no ja x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Men je ful smešn, k dobi še eno za povrh.  x:Dx  :vragec:

Men se zdijo biki vsi taki pošteni, nobenmu ne bi škodoval, iskreni...direktni velikokrat. Men je to kul  :palec:

Ej Pomlad, sej pravm, niso vsi isti, jaz sam povem za mojega, lahk bi bil iskren, lahk bi bil direkten, pa ni bil, še na konc sem morala jz znoret, da je sploh povedu kar je lahko, po letu pa pol veze, mislm, ne fer totalno! Mene bo zdej neki cajta ziher odbijal, če bo prišel kakšen bik v mojo bližino.... :sori:

Scio mi nihil scire

:sori: sem res naštela same take stvari. :sori:

A veš, da jaz pri takih stvareh nikol na horoskop ne pomislim, sam na to kar mi prav xsrcbumx

Hindujci verjamejo, da majo demoni tud dobre lastnosti :vragec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

drgac pa tinal je se ful enih drugih dejavnikov k cloveka determinirajo, (poznam ene par (so)bikcev. eni so v redu, spet drugih ne prenesem.. :o|o: ) kle so se(ce smo ze na LF)ascendent, hise.. pa ne nazadne okolje kjer je odrascal, vzgoja.. svasta.. pa sej to ves.. ves skorpijoni znate bit pa kr zlo strupeni (mam prjatla skrpjona) no pa sej nc ne recm-super klapava

men so bikice fajn, všeč mi je ker znajo uživati v udobju :palec:

sej tipi tud, sam se mi zdijo... kako bi rekla xscratchx... ne posebej iskrivega duha xcivx x;)x

js mam saturna v biku in to v 2. hiši :xx!: :xx!: (škrtica jedna :xx!: x:Dx)

<{POST_SNAPBACK}>Pol jih pa na mir pust, jih boš zadušila. Tko je... xnckrivx

a s tem svojim saturnom? xscratchx zoprn, ja. tud če bi kje drugje in v kakšnem drugem znamenju xDDx

pa itak ni panike, da bi jih dušila, jih ne srečujem prou pogosto. različni horoskopi x:Dx

(komentar se je nanašal na... manj kot 10 bikov, ki sem ji v lajfu spoznala. tko da res nisem kompetentna ocenjevalka. ma sej smo v čvekarijah xcivx)

<{POST_SNAPBACK}>

Men se zdijo biki vsi taki pošteni, nobenmu ne bi škodoval, iskreni...direktni velikokrat. Men je to kul  :palec:

xyesx jaz mam tud zato rada bike. :vio:

sama mam v biku venero in 6. in 7. hiso.

*

dons sva sla ven jest, pa je bla kelnerca, pa sem rekla, mater ce tale ni bik al pa lev, pa tud ne vem...

pol je bla pa komunikativna pa blazno prijazna, pa sems e opogumila in jo vprasala, v istem pa se skloni, vidim da ma obesek, stiliziranega bika (mal posebnega, je rekla, da ni hotla da bi v oci bilo, sam da ji je moz rekel, da je to brez veze, ker da ji itak na chelu pise - in da ocitno ji res, ce sem jo sam tkole dolocla). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...