Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Govedo še pocmokat x:Xx xDDx

vowwww, Scorpio, kakšen sonček :2src: x:Xx, tale bi bil pa ta prav za tatu :P, me je ful spomnil na en fajn film x:px, no bolj igralko v tem filmu x;)x

Koncert bi bil lohk kaj daljši xnckrivx, ampak je fajn tkole uživat :vio:, zdejle bo pa kr neko zatišje, nč pametnega mi ni padlo v oči :inocent:

Redarji so bili pa še malo od hokeja zbegani, tolk so nas preiskoval pred vhodom, kot bi šlo za ne vem kakšen fuzbalski derbi x:o)x

:inocent: Kaj ste pridne škorpije s pospravljanjem :palec:, jst pa dostkrat raje gledam naokoli, ker po tleh se lohk kej najde x:Dx

Počivanje je pa treba še posebej poudariti tukajle, mi imamo svojih 10. zapovedi, in 4. pravi: Ljubi svojo posteljo, bolj kakor samega sebe :inocent:,

no tut 6. ni zanemarljiva : Od prevelikega počivanja ni še nihče umrl x;)x

Ribončku x:Xx, a mogoče že hodi ? Za tvojga pa itak :hepko: :hepko:

Uživaj x:Xx, pa v izi x;)x

nisem jst ful gospodinjski tip drugač, tud za pospravljanje ne preveč :inocent: zdej me pa kar drži, je treba vse spedenat, bo pol manj cajta za takele malenkosti x:Dx ob pranju pa likanju (k ga drugač tud približno ne maram) teh tamalih cotk pa prav uživam x:Ix

teh zapovedi se pa strogo držim x:px s posteljo imava sploh en poseben odnos, se zeloooooo radi vidiva x;)x

Ribonček hodi še ne, se poznata tista dva meseca, kar je bil prezgodaj, bo pa kmalu :onfire: precej rad raziskuje, kar je po tleh pa police so tud že zanimive xsrcx

vikend je že tukaj :onfire: uživat, bikec x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Govedo še pocmokat x:Xx xDDx

nisem jst ful gospodinjski tip drugač, tud za pospravljanje ne preveč :inocent: zdej me pa kar drži, je treba vse spedenat, bo pol manj cajta za takele malenkosti x:Dx ob pranju pa likanju (k ga drugač tud približno ne maram) teh tamalih cotk pa prav uživam x:Ix

teh zapovedi se pa strogo držim x:px s posteljo imava sploh en poseben odnos, se zeloooooo radi vidiva x;)x

Ribonček hodi še ne, se poznata tista dva meseca, kar je bil prezgodaj, bo pa kmalu :onfire: precej rad raziskuje, kar je po tleh pa police so tud že zanimive xsrcx

vikend je že tukaj :onfire: uživat, bikec x:Xx

pridna :palec:, vidim, da si že orng zastavila, bliža se, bliža :onfire: :onfire: x:Xx

Dons sem bil na sistematskem, jst bi še na EKG lepo zadremal :inocent:, mi je rekla, lepo se sprostite, sem ji potem rekel, škoda ker je tako hitro konec x:Dx, jst bi še kar ležal, sem dons že malo po šesti strašil, ker sem moral bit bolj zgoden :inocent:

Ribonček xokx, raziskovalec x:px, zgodaj je treba začet, sej ta svet je kar zanimiv x;)x

Scorpio uživaj :2src:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ah, šele zdaj sem odkrila tole temo...

No, jaz se tudi prijavljam, še ena bikica... :D

Pozdravčke vsem članom :flower:

Lahko noč!

ooo, lepo, lepo pozdravljena x:Xx

maš pa fajn fotko x:px, tako lušno bejbo :2src:

Tukaj so bolj dialogi zadnje cajte, pa mal navijamo za še enega morebitnega člana x;)x :hepko: :hepko:

Ti si aprilska ali majska bikica ?

Še bikce pocmokat x:Xx x:Xx

pa bikcu poslat mal sončka :flower:

lahko noč pa eno bolho za pomoč x:Dx xsrcx

ooo, hvala Scorpio x:Xx, spim že dva dneva kot angelček, dons pa še na masažo x:px

Zdej pa že kar malo gledam na koledar xnckrivx x;)x

Pozdravljeni, bikci x:Xx

superca, se je še ena opogumila :palec: ... nas bo vsaj kdaj tukaj malo več x:o)x

Zdej pa že kar malo gledam na koledar xnckrivx x;)x

:wOOt: jst sem tud dons šla čekirat, če smo res konec marca ... tko konkretno pada tale sneg xrolleyesx nisem jst za te fore ... dragega pa že tko skrbi, če bo slišal telefon, ko me bo treba peljat (je prepričan, da bomo pred 20. aprilom že trije x:o)x ) ... zdej pa še tole :vragec:

en krasen dan xsrcx greva s pesjanarjem od blizu tole belo čudo gledat x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pozdravljeni, bikci x:Xx

:wOOt: jst sem tud dons šla čekirat, če smo res konec marca ... tko konkretno pada tale sneg xrolleyesx nisem jst za te fore ... dragega pa že tko skrbi, če bo slišal telefon, ko me bo treba peljat (je prepričan, da bomo pred 20. aprilom že trije x:o)x ) ... zdej pa še tole :vragec:

en krasen dan xsrcx greva s pesjanarjem od blizu tole belo čudo gledat x:o)x

April, april prihaja :onfire: :onfire:, tut vreme je spet bolj pomladno x:px, sneg je že zgodovina x:px,

za mano ena orng masaža (tajski del je bil kr izživljanje, no z olji je bilo pa potem :2src:), en snežni sprehod

z "mojo ovco", boljš sprehod, kot dva ostrostrelca s kalašniki, pa nemoj da ideš mojom ulicom, ma nemoj, ni u ludilu x:o)x,

ja, tut jst nisem zmer dost pameten x:o)x, no sicer pa pogovor ni slaba stvar x;)x

Scorpio x:Xx, uživaj v frej dnevih x:px

Govedo x:Xx

April, april prihaja :onfire: :onfire:, tut vreme je spet bolj pomladno x:px, sneg je že zgodovina x:px,

za mano ena orng masaža (tajski del je bil kr izživljanje, no z olji je bilo pa potem :2src:), en snežni sprehod

z "mojo ovco", boljš sprehod, kot dva ostrostrelca s kalašniki, pa nemoj da ideš mojom ulicom, ma nemoj, ni u ludilu x:o)x,

ja, tut jst nisem zmer dost pameten x:o)x, no sicer pa pogovor ni slaba stvar x;)x

Scorpio x:Xx, uživaj v frej dnevih x:px

Bikec x:Xx

april je že tukaj :hepko: :hepko: x:Ix pa sonček pa vse, kar zraven paše :flower:

joj, tele tvoje dogodivščine z ovco ... me kar stisne, če se naš "bikec" odloči bit ovenček x:Dx x;)x sicer ga pa že tolk težko čakam, da je lohk tud oven x:Ix xsrcx

uf, v soboto so bli tle pr nas Zabranjeno pušenje ... pa nisem "upala" v tist majhen prostor se it gužvat :o|o: jih sploh ne bi blo švoh slišat drugač x:)x

tanova bikica pa kar ušla :inocent:

lep dan pa velik sončka v štalco xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

iiiiiii:)

še čisto maloo...

naši ( goveji :D) dnevi so pred vrati :D

bomo praznovali?

http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done...

Govedo x:Xx

Bikec x:Xx

april je že tukaj :hepko: :hepko: x:Ix pa sonček pa vse, kar zraven paše :flower:

joj, tele tvoje dogodivščine z ovco ... me kar stisne, če se naš "bikec" odloči bit ovenček x:Dx x;)x sicer ga pa že tolk težko čakam, da je lohk tud oven x:Ix xsrcx

uf, v soboto so bli tle pr nas Zabranjeno pušenje ... pa nisem "upala" v tist majhen prostor se it gužvat :o|o: jih sploh ne bi blo švoh slišat drugač x:)x

tanova bikica pa kar ušla :inocent:

lep dan pa velik sončka v štalco xsrcx

uuu, Scorpio :onfire: :onfire: x:Xx, april, april, april :hepko:

Scorpio, ti si škorpijonka, tko da ovenček gor ali pa dol, to ti hitr spedenaš x:px, čeprav jst še zmeraj navijam za bikca xnckrivx, bikec pač :P

Bojo še koncerti, Scorpio, bojo, sam o Nietih pa čist tišina xcivx, ne vem, ne vem, če se res kej dogaja xscratchx

Šibam dons še na Gorenjsko, da mal preverim, kako tam sonce sije, pa kako faks zgleda :vio:

Scorpio, xokx, lepo bodi, sem kr mal vznemirjen x:px

iiiiiii:)

še čisto maloo...

naši ( goveji :D) dnevi so pred vrati :D

bomo praznovali?

Tako se govori x^x, bomo, bomo xsuperx, praznovali, kaj sladkega se pa prav prileže :yumy:

Bom kar tuki napisal, lušna fotka, fajn energija izžareva iz nje, prava bikica ni kej reč x:px

xbendx štalco mal zbudit, ja, mal bi treba kej počistit, ko se bliža nas čas x:px

Sam dons ni ta prav dan za čiščenje :P

Hmm, pa ne vem, zakaj skoz na datum gledam :inocent:

xbendx štalco mal zbudit, ja, mal bi treba kej počistit, ko se bliža nas čas x:px

Sam dons ni ta prav dan za čiščenje :P

hmm...ja je treba začet malo razmišljat o tem... samo še 2 tedna mamo cajt..

maš kak posebn način janif za čiščenje?? meni se sicer še ne tako grozno grozno mudi...sm majska...ampak vseeno.. :) vadim že kako spečt novo torto... tk da to bo zihr uspešnica :D heh

http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done...

hmm...ja je treba začet malo razmišljat o tem... samo še 2 tedna mamo cajt..

maš kak posebn način janif za čiščenje?? meni se sicer še ne tako grozno grozno mudi...sm majska...ampak vseeno.. :) vadim že kako spečt novo torto... tk da to bo zihr uspešnica :D heh

pridna :hepko: :hepko: :yumy:, no sej mam tut še skor tri tedne cajta :inocent:

čiščenje :inocent:, zdej si me pa dobila, pri tem sem bolj močen v besedah, no tko sem mislil, mal prah pobrisat, pa kakšno pajčevino, aja zdej je še mal zgodi za pajke xcivx

ah pajki ja... :sori: :xx!:

tej pa se zmenima da prideš še k meni popucat pajčevino...js pa ti dam kos torte ali 2 ? :)

x:px s torto se me pa da podkupit xnckrivx :yumy:, s pajki se bom že zmenil :P, alo gremo na luft, sej je že pomlad, kaj zdej not čepite :vragec: x;)x

:palec: x:o)x dobro... pol smo zmenjeni :)

Pozdravček v štalco x:Xx

pajki baje srečo prinašajo, tko da nč jih preganjat :P

:inocent: bo 20., k se začne čas bikcev kmal ... samo men se še čist predaleč zdi ... bi našega razgrajača že zdej deložirala ... čeprav bi pol namesto bikovske imela doma ovnovsko trmo x:o)x xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:palec: x:o)x dobro... pol smo zmenjeni :)

kul x:px, sam hmm, jst še zmer ne vem kam moram prit :irs: :inocent:

Pozdravček v štalco x:Xx

pajki baje srečo prinašajo, tko da nč jih preganjat :P

:inocent: bo 20., k se začne čas bikcev kmal ... samo men se še čist predaleč zdi ... bi našega razgrajača že zdej deložirala ... čeprav bi pol namesto bikovske imela doma ovnovsko trmo x:o)x xcivx

xokx velja Scorpio, jih bom pustil pri miru, saj dobro odganjajo komarje x;)x

Še mal, še mal, Scorpio x:Xx, ne bom nič rekel, zdej je precej ognja v luftu xcivx, pol ga bo pa majčken manj x;)x

kul x:px, sam hmm, jst še zmer ne vem kam moram prit :irs: :inocent:

:) kr mal levo mal desno pa parkrat naravnost..in si pr meni.. na korškem :D

ja sej ne bomo naredli nič hudega pajkcom...samo pač dali bi jih vn..na sončka? : xrolleyesx

mm...par dni še dragi bikci :D x:o)x

ni bikec, ampak vseeno skačemo :onfire: :onfire: :hepko: :hepko:, Scorpio čestitam xokx, pa tamalemu tudi :2src:,

bo pa kr ognjeni dečko x;)x, aja na glavnega krivca :inocent: oz. fotra sem pa skor pozabil, tut njemu čestitke :vio:

x:Xx hvala, štalca xsrcx

ja, mali je bikce mal prehitel (ima pa točko fortune v biku x;)x ) ... je pobral atijev ogenj (ati ima luno v ovnu pa asc. v levu), je bila v torek luna v levu ... asc ima pa naš lepotec enak kot mami, tko da lih mal zemlje je tud x:Dx kolikor sem na hitrco videla, je vode pa lufta bolj za vzorec, tko da bo pri nas kar ognjeno :onfire: xsrcx

štalca pa nekaj sameva zadnje čase :frog: hitr mal preluftat pa pajkce v kot spodit ... pol bo pa tko al tko spet akcija :hepko: x:Ix

pa en lep dan xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...