ScorpioGirl 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Govedo še pocmokat vowwww, Scorpio, kakšen sonček , tale bi bil pa ta prav za tatu , me je ful spomnil na en fajn film , no bolj igralko v tem filmu Koncert bi bil lohk kaj daljši , ampak je fajn tkole uživat , zdejle bo pa kr neko zatišje, nč pametnega mi ni padlo v oči Redarji so bili pa še malo od hokeja zbegani, tolk so nas preiskoval pred vhodom, kot bi šlo za ne vem kakšen fuzbalski derbi Kaj ste pridne škorpije s pospravljanjem , jst pa dostkrat raje gledam naokoli, ker po tleh se lohk kej najde Počivanje je pa treba še posebej poudariti tukajle, mi imamo svojih 10. zapovedi, in 4. pravi: Ljubi svojo posteljo, bolj kakor samega sebe , no tut 6. ni zanemarljiva : Od prevelikega počivanja ni še nihče umrl Ribončku , a mogoče že hodi ? Za tvojga pa itak :hepko: Uživaj , pa v izi nisem jst ful gospodinjski tip drugač, tud za pospravljanje ne preveč zdej me pa kar drži, je treba vse spedenat, bo pol manj cajta za takele malenkosti ob pranju pa likanju (k ga drugač tud približno ne maram) teh tamalih cotk pa prav uživam teh zapovedi se pa strogo držim s posteljo imava sploh en poseben odnos, se zeloooooo radi vidiva Ribonček hodi še ne, se poznata tista dva meseca, kar je bil prezgodaj, bo pa kmalu precej rad raziskuje, kar je po tleh pa police so tud že zanimive vikend je že tukaj uživat, bikec Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Dobro jutro, rogači Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Govedo še pocmokat nisem jst ful gospodinjski tip drugač, tud za pospravljanje ne preveč zdej me pa kar drži, je treba vse spedenat, bo pol manj cajta za takele malenkosti ob pranju pa likanju (k ga drugač tud približno ne maram) teh tamalih cotk pa prav uživam teh zapovedi se pa strogo držim s posteljo imava sploh en poseben odnos, se zeloooooo radi vidiva Ribonček hodi še ne, se poznata tista dva meseca, kar je bil prezgodaj, bo pa kmalu precej rad raziskuje, kar je po tleh pa police so tud že zanimive vikend je že tukaj uživat, bikec pridna , vidim, da si že orng zastavila, bliža se, bliža :onfire: Dons sem bil na sistematskem, jst bi še na EKG lepo zadremal , mi je rekla, lepo se sprostite, sem ji potem rekel, škoda ker je tako hitro konec , jst bi še kar ležal, sem dons že malo po šesti strašil, ker sem moral bit bolj zgoden Ribonček , raziskovalec , zgodaj je treba začet, sej ta svet je kar zanimiv Scorpio uživaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Še bikce pocmokat x:Xx pa bikcu poslat mal sončka lahko noč pa eno bolho za pomoč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ah, šele zdaj sem odkrila tole temo...No, jaz se tudi prijavljam, še ena bikica... Pozdravčke vsem članom Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Ah, šele zdaj sem odkrila tole temo...No, jaz se tudi prijavljam, še ena bikica... Pozdravčke vsem članom Lahko noč! ooo, lepo, lepo pozdravljena maš pa fajn fotko , tako lušno bejbo Tukaj so bolj dialogi zadnje cajte, pa mal navijamo za še enega morebitnega člana :hepko: Ti si aprilska ali majska bikica ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Še bikce pocmokat x:Xx pa bikcu poslat mal sončka lahko noč pa eno bolho za pomoč ooo, hvala Scorpio , spim že dva dneva kot angelček, dons pa še na masažo Zdej pa že kar malo gledam na koledar Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Pozdravljeni, bikci superca, se je še ena opogumila ... nas bo vsaj kdaj tukaj malo več Zdej pa že kar malo gledam na koledar jst sem tud dons šla čekirat, če smo res konec marca ... tko konkretno pada tale sneg nisem jst za te fore ... dragega pa že tko skrbi, če bo slišal telefon, ko me bo treba peljat (je prepričan, da bomo pred 20. aprilom že trije ) ... zdej pa še tole en krasen dan greva s pesjanarjem od blizu tole belo čudo gledat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Pozdravljeni, bikci jst sem tud dons šla čekirat, če smo res konec marca ... tko konkretno pada tale sneg nisem jst za te fore ... dragega pa že tko skrbi, če bo slišal telefon, ko me bo treba peljat (je prepričan, da bomo pred 20. aprilom že trije ) ... zdej pa še tole en krasen dan greva s pesjanarjem od blizu tole belo čudo gledat April, april prihaja :onfire:, tut vreme je spet bolj pomladno , sneg je že zgodovina ,za mano ena orng masaža (tajski del je bil kr izživljanje, no z olji je bilo pa potem ), en snežni sprehodz "mojo ovco", boljš sprehod, kot dva ostrostrelca s kalašniki, pa nemoj da ideš mojom ulicom, ma nemoj, ni u ludilu ,ja, tut jst nisem zmer dost pameten , no sicer pa pogovor ni slaba stvar Scorpio , uživaj v frej dnevih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Govedo April, april prihaja :onfire:, tut vreme je spet bolj pomladno , sneg je že zgodovina ,za mano ena orng masaža (tajski del je bil kr izživljanje, no z olji je bilo pa potem ), en snežni sprehodz "mojo ovco", boljš sprehod, kot dva ostrostrelca s kalašniki, pa nemoj da ideš mojom ulicom, ma nemoj, ni u ludilu ,ja, tut jst nisem zmer dost pameten , no sicer pa pogovor ni slaba stvar Scorpio , uživaj v frej dnevih Bikec april je že tukaj :hepko: pa sonček pa vse, kar zraven paše joj, tele tvoje dogodivščine z ovco ... me kar stisne, če se naš "bikec" odloči bit ovenček sicer ga pa že tolk težko čakam, da je lohk tud oven uf, v soboto so bli tle pr nas Zabranjeno pušenje ... pa nisem "upala" v tist majhen prostor se it gužvat jih sploh ne bi blo švoh slišat drugač tanova bikica pa kar ušla lep dan pa velik sončka v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 iiiiiii:) še čisto maloo... naši ( goveji ) dnevi so pred vrati bomo praznovali? Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Govedo Bikec april je že tukaj :hepko: pa sonček pa vse, kar zraven paše joj, tele tvoje dogodivščine z ovco ... me kar stisne, če se naš "bikec" odloči bit ovenček sicer ga pa že tolk težko čakam, da je lohk tud oven uf, v soboto so bli tle pr nas Zabranjeno pušenje ... pa nisem "upala" v tist majhen prostor se it gužvat jih sploh ne bi blo švoh slišat drugač tanova bikica pa kar ušla lep dan pa velik sončka v štalco uuu, Scorpio :onfire: , april, april, april Scorpio, ti si škorpijonka, tko da ovenček gor ali pa dol, to ti hitr spedenaš , čeprav jst še zmeraj navijam za bikca , bikec pač Bojo še koncerti, Scorpio, bojo, sam o Nietih pa čist tišina , ne vem, ne vem, če se res kej dogaja Šibam dons še na Gorenjsko, da mal preverim, kako tam sonce sije, pa kako faks zgleda Scorpio, , lepo bodi, sem kr mal vznemirjen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 iiiiiii:) še čisto maloo... naši ( goveji ) dnevi so pred vrati bomo praznovali? Tako se govori , bomo, bomo , praznovali, kaj sladkega se pa prav prileže Bom kar tuki napisal, lušna fotka, fajn energija izžareva iz nje, prava bikica ni kej reč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 štalco mal zbudit, ja, mal bi treba kej počistit, ko se bliža nas čas Sam dons ni ta prav dan za čiščenje Hmm, pa ne vem, zakaj skoz na datum gledam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 štalco mal zbudit, ja, mal bi treba kej počistit, ko se bliža nas čas Sam dons ni ta prav dan za čiščenje Hmm, pa ne vem, zakaj skoz na datum gledam hmm...ja je treba začet malo razmišljat o tem... samo še 2 tedna mamo cajt..maš kak posebn način janif za čiščenje?? meni se sicer še ne tako grozno grozno mudi...sm majska...ampak vseeno.. vadim že kako spečt novo torto... tk da to bo zihr uspešnica heh Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 hmm...ja je treba začet malo razmišljat o tem... samo še 2 tedna mamo cajt..maš kak posebn način janif za čiščenje?? meni se sicer še ne tako grozno grozno mudi...sm majska...ampak vseeno.. vadim že kako spečt novo torto... tk da to bo zihr uspešnica heh pridna :hepko: , no sej mam tut še skor tri tedne cajta čiščenje , zdej si me pa dobila, pri tem sem bolj močen v besedah, no tko sem mislil, mal prah pobrisat, pa kakšno pajčevino, aja zdej je še mal zgodi za pajke Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 ah pajki ja... :xx!: tej pa se zmenima da prideš še k meni popucat pajčevino...js pa ti dam kos torte ali 2 ? Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 s torto se me pa da podkupit , s pajki se bom že zmenil , alo gremo na luft, sej je že pomlad, kaj zdej not čepite Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 s torto se me pa da podkupit , s pajki se bom že zmenil , alo gremo na luft, sej je že pomlad, kaj zdej not čepite dobro... pol smo zmenjeni Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Pozdravček v štalco pajki baje srečo prinašajo, tko da nč jih preganjat Hmm, pa ne vem, zakaj skoz na datum gledam bo 20., k se začne čas bikcev kmal ... samo men se še čist predaleč zdi ... bi našega razgrajača že zdej deložirala ... čeprav bi pol namesto bikovske imela doma ovnovsko trmo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 dobro... pol smo zmenjeni kul , sam hmm, jst še zmer ne vem kam moram prit Pozdravček v štalco pajki baje srečo prinašajo, tko da nč jih preganjat bo 20., k se začne čas bikcev kmal ... samo men se še čist predaleč zdi ... bi našega razgrajača že zdej deložirala ... čeprav bi pol namesto bikovske imela doma ovnovsko trmo velja Scorpio, jih bom pustil pri miru, saj dobro odganjajo komarje Še mal, še mal, Scorpio , ne bom nič rekel, zdej je precej ognja v luftu , pol ga bo pa majčken manj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kul , sam hmm, jst še zmer ne vem kam moram prit kr mal levo mal desno pa parkrat naravnost..in si pr meni.. na korškem ja sej ne bomo naredli nič hudega pajkcom...samo pač dali bi jih vn..na sončka? : mm...par dni še dragi bikci Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ni bikec, ampak vseeno skačemo :onfire: :hepko:, Scorpio čestitam , pa tamalemu tudi ,bo pa kr ognjeni dečko , aja na glavnega krivca oz. fotra sem pa skor pozabil, tut njemu čestitke Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Tud jest čestitam Scorpiogirl in očitu , pa malemu ovenčku obilo zdravja, veselja in sreče želim !! Pa novi mamici tud! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 hvala, štalca ja, mali je bikce mal prehitel (ima pa točko fortune v biku ) ... je pobral atijev ogenj (ati ima luno v ovnu pa asc. v levu), je bila v torek luna v levu ... asc ima pa naš lepotec enak kot mami, tko da lih mal zemlje je tud kolikor sem na hitrco videla, je vode pa lufta bolj za vzorec, tko da bo pri nas kar ognjeno štalca pa nekaj sameva zadnje čase hitr mal preluftat pa pajkce v kot spodit ... pol bo pa tko al tko spet akcija pa en lep dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.