janif 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 hvala, štalca ja, mali je bikce mal prehitel (ima pa točko fortune v biku ) ... je pobral atijev ogenj (ati ima luno v ovnu pa asc. v levu), je bila v torek luna v levu ... asc ima pa naš lepotec enak kot mami, tko da lih mal zemlje je tud kolikor sem na hitrco videla, je vode pa lufta bolj za vzorec, tko da bo pri nas kar ognjeno štalca pa nekaj sameva zadnje čase hitr mal preluftat pa pajkce v kot spodit ... pol bo pa tko al tko spet akcija pa en lep dan iiii, Scorpio is back :onfire:, jst pa to šele dons pogruntal , pa novo slikco, to je Nal verjetno Zanimiva kombinacija , se pravi moder dečko, že vse ve , pa sej zemlje je čist solidno (tolk jo ima kot ti 6 točk, jst ki jo imam ful, jo imam 10), a MC ni v tehtnici ?, vodo mu boš pa ti razložila , ogenj je pa itak zanimiv,tako da se bo dogajal pa še mal vse male živalce prebudit, da se poskrijejo, da bo lepš Scorpio, Niet so napovedani , smo dobr to mi namudrili, Križanke, poletje pred vrati Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 kr mal levo mal desno pa parkrat naravnost..in si pr meni.. na korškem ja sej ne bomo naredli nič hudega pajkcom...samo pač dali bi jih vn..na sončka? : mm...par dni še dragi bikci smo že v biku :hepko: in to že od včeraj zvečer, nekam hitro letos A na Koroškem si ti ? Hmm, jst sem pa že videl kose torte v moji bližini , no ja, se bom s pajki mal pomenil, če mi bojo kazali pot Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Čav Bikci ....kolikokrat ste se danes pogledali v ogledalo... ohoo, kakšna čast, da nas strelka pride pogledat in to še iz nore generacije Nič ne pokajo špegli, tako da pri meni očitno ni sile Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 iiii, Scorpio is back :onfire:, jst pa to šele dons pogruntal , pa novo slikco, to je Nal verjetno Zanimiva kombinacija , se pravi moder dečko, že vse ve , pa sej zemlje je čist solidno (tolk jo ima kot ti 6 točk, jst ki jo imam ful, jo imam 10), a MC ni v tehtnici ?, vodo mu boš pa ti razložila , ogenj je pa itak zanimiv, tako da se bo dogajal bikec MC je v škorpijonu v tehtnici 9. hiša ... tko je zračunal, jst tko al tko nč kej velik ne vem o tem se bomo enkrat mal bolj poglobili v tole, zdej še ni časa Scorpio, Niet so napovedani , smo dobr to mi namudrili, Križanke, poletje pred vrati kdaj, kdaj tko, govedo ... sam pozdravit prišla zdej, k naš mali spi spanje pravičnega čeprav je ovenček, je lih tak kot kakšen bikec - bi jedel pa spal imejte se krasno ... sonček je, pa še vaš čas je tuki (moj tud mejčkn, mi luna dovoli, da se štulim zraven ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 bikec MC je v škorpijonu v tehtnici 9. hiša ... tko je zračunal, jst tko al tko nč kej velik ne vem o tem se bomo enkrat mal bolj poglobili v tole, zdej še ni časa Scorpio , sem bil mal farbnblind , jasno MC v škorpijonu, tako na veliko piše, jst pa ..., pol je pa čist naš , pa še sonce, pa merkur v tretji bajti , to je pa od mene plonkal , bo že cajt, zdej se more okrepit, je bil bolj lahek, kakor sem videl kdaj, kdaj tko, govedo ... sam pozdravit prišla zdej, k naš mali spi spanje pravičnega čeprav je ovenček, je lih tak kot kakšen bikec - bi jedel pa spal imejte se krasno ... sonček je, pa še vaš čas je tuki (moj tud mejčkn, mi luna dovoli, da se štulim zraven ) 27. maj, Križanke, karta je zaenkrat 18 EUR, pol bo pa 22. Zdej je bikovski čas , pol ga pa tut mali mora izkoristit , zdej so najboljši dnevi za spat pa jest, a pol praviš je kr priden, zaenkrat ? Scorpio uživaj , pa čimbolj mirne noči, no mali si slišal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 smo že v biku :hepko: in to že od včeraj zvečer, nekam hitro letos A na Koroškem si ti ? Hmm, jst sem pa že videl kose torte v moji bližini , no ja, se bom s pajki mal pomenil, če mi bojo kazali pot ja..čez tedn pa v lj.. ampak ko bomo praznovali pa bomo doma lahko pa ti prinesem tortico v lj tud še malo še malo Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 a je že bik? verjetno me je zato kar naenkrat tko prizemljilo ja ja.. bikci smo na vrsti Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja, ja... si že rogove brusim pol gremo pa pikat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 a je že bik? verjetno me je zato kar naenkrat tko prizemljilo a pokonc še lahko hodiš ja..čez tedn pa v lj.. ampak ko bomo praznovali pa bomo doma lahko pa ti prinesem tortico v lj tud še malo še malo tale ponudba je še zmeraj vabljiva , še malo, še malo ... do tortice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja, ja... si že rogove brusim pol gremo pa pikat kam se odpravljaš, na Primorski konec , me sam zanima, da si ne bova delala gužve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ma še še, štos je v tem, da smo prej leteli, zdej smo pa na trdnih tleh čeprav padec ni bil glih fajn... je pa svojevrsten užitek tud v bolečini zdej bo guranje priporočam kaj mehkega, udobnega, ker tut če se na tla uležeš je lohk mehko, sam si moraš prej zrihtat,drugač je pa trdo, pa vse te pol boli parna lokomotiva tut pride na cilj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 hmmm, kakšen mir v štalci, bom tut jst bolj tih, da ne bom kakšnega malčka zbudil Okna sem pomil, da lepš zgleda, no cajt je pa ta prav za počivanje, tako da kar lepo uživat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Grozno je, da naj bi bil maj moj mesec, vendar se mi v maju :xx!: še nikoli ni zgodilo nič lepega! Hmmm, žalosna sem! Ostali, ki pa imate radi maj, uživajte!! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Jah, cvetoča polja in sijoče nebo ti ravno ne odnesejo stisk in slabih stvari stran! Pa še skozi solzne oči je slika pokrajine bolj motna! Zato pravim, da uživejte tisti , ki imate radi maj, jaz si bom raje izbrala kak drug mesec! LP, Kuki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Ja, MačkaRežalka, so določene praznine, ki jih šopek cvetja ne more zapolniti, pa ostale bodo za vedno! Vseeno pa hvala za spodbudne besede in namen! Ehh, bo že, junija (maj se mi je zameril-se pa pustim še presenetit). LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Sam okna sem pomil, pa prec druga scena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Hmmm, zanimivo kaj je mačkica našla , jst mam pa tako kozoroga, kot škorpijona na kotnih točkah , polni čudno, da sem tak detektiv žal, tko je, nekaj bo zmeraj falilo, še posebej, če se boš osredotočala samo na to. ne vem, kaj te matra... ampak edino ti lahko rešiš svoje zadeve (večinoma), drugi ti lahko pomagajo, stojijo ob strani, ampak tvoja sreča je v tebi men pa narava vedno pomaga. morda je samo moja bujna domišljija in sanjarjenje ampak voda (reka, dež) spere, odnese skrbi... veter jih odpihne in prevetri dušo in telo, sonce jo ogreje... drevesa dajo moč in trdnost... itd in jst se počutim zdej ko v kakem poceni romanu za hrepeneče osamelke seveda problem ostane in ga moraš rešiti ti, ampak narava ti da moč... če jo hočeš sprejet. vsaj pri meni je tko, no. recharging batteries.sej bo. izber si pa drug mesec, ja ampak izber si tud delovanje JA! ratam čist raznežena, ko jih vidim Mačkica, to si pa tko lepo napisala, pa glih v štalci , zgleda da ma Mysti kar prav , zdej naj pa sam še naš kolesar uleti,da bo veselica popolna Aja, ne čist, kje se pa malinca skriva Pa lepe rožce si to našla Grozno je, da naj bi bil maj moj mesec, vendar se mi v maju :xx!: še nikoli ni zgodilo nič lepega! Hmmm, žalosna sem! Ostali, ki pa imate radi maj, uživajte!! LP, Kuky Kuky xwizardx, ob rojstnem dnevu se obračajo energije in zato je naše razpoloženje bolj tako nihajoče, no jst mam vseeno rad ta čas, je moj, tazga sem si pač izbral Drugač je pa mačkica lepo napisala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 http://shrani.si/f/47/X3/2xQU8Njw/blush.gif falaaaaaa nas vse sco druži (za kolesarja ne vem no ) Ni za kaj , kako že scorpio rules , za njega tut jst ne bi vedel, enga urana ima notri, za kaj več bi moral pa sam povedat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 evo, Mysti je za žur, malincaaaaaaaaaaa, kje si Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 jebelacesta (in vse policaje na njej), tukaj ubogega delovnega človeka po zobeh vlačit.lastnoročno, a? zdaj pa povej še, da iz izkušenj govoriš sicer pa ja... sem v nizkem štartu, samo ne vem čisto točno kam je treba šibat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, v štalci ful akcije :onfire: pa spominčice bikeeeeeeeeeec se globoko opravičujem, je kriva čist samo moja malomarnost (sem egoistično preokupirana z drugimi stvarmi ), da sem zamudila , ampak tole je iz srca - vse najboljše in najlepše, veliko sončka pa bikovskih užitkov za vse, ki uživate, pa tiste, ki morajo lepo še najt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, v štalci ful akcije :onfire: pa spominčice bikeeeeeeeeeec se globoko opravičujem, je kriva čist samo moja malomarnost (sem egoistično preokupirana z drugimi stvarmi ), da sem zamudila , ampak tole je iz srca - vse najboljše in najlepše, veliko sončka pa bikovskih užitkov za vse, ki uživate, pa tiste, ki morajo lepo še najt iiii, Scorpio, thanks , torta, torta , ti se kr lepo z malčkom ukvarjaj , jst lohk itak počakam Aja, to ti moram povedat, karto za Niete sem že kupil, 500 kart še ni prodanih, glede na ceno Scorpio, uživajta jebelacesta (in vse policaje na njej), tukaj ubogega delovnega človeka po zobeh vlačit.lastnoročno, a? zdaj pa povej še, da iz izkušenj govoriš sicer pa ja... sem v nizkem štartu, samo ne vem čisto točno kam je treba šibat iiii, malinca je prišla , pa sploh še nisem šel v akcijo ,zgleda sem bil dost glasen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 pajade.... si je ne boš kr tko prilastila. malinca je javna last predno se vidve zmenta , si jo bi pa jst mal sposodil, sejbom priden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Pa še za našo bikico luno oz. njeno hči poskočit :hepko: , vse naj, naj, vidim, da si si privoščila lepo potovanje , še lepše fotke naredila , torto pa nič šparat , sicer se takoj javim za kakšen kos , sem že drug dan brez Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 ti si kr domišljaj. jst sem jo napotila semkaj Pol pa hvala za pomoč ok. sam izposojo je treba plačat. rent-a-malina pa seveda jo v enem kosu vrni nazaj, ljudje ne marajo poškodovane robe. če se bomo tko o njej pogovarjal nas bo še tepla Aja, kolk pa je izposoja , bom zlo pazil nanjo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.