HčiLune 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Pa še za našo bikico luno oz. njeno hči poskočit :hepko: , vse naj, naj, vidim, da si si privoščila lepo potovanje ,še lepše fotke naredila , torto pa nič šparat , sicer se takoj javim za kakšen kos , sem že drug dan brez hvala janif ja ja lušno potovanje je blo... fotke so pa mmm... fenomenalne glede torte pa.. v soboto najbolj praznujem-ker me danes ni doma doma... tk da če se kdo nahaja v soboto na koroškem je vabljen UŽIVAJTE BIKCI IN BIKICE ARRIVEDERČ Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 mene ne bo tepla, ker me ma rada ampak je pa poceni, ena lubenica na dan, tko da si jo lahk komot vsak privošči. mind you, ni poceni zato, ker bi bila ničvredna, pač pa zato, ker ma tak blagodejen terapevtski učinek, da mislim, da je edino fer, če vsak dobi svojo porcijo vilemaline hčilune, tud tebi vsenajboljše eno mini tortico (za janifa pa nobene, že tko preveč je) iii, to si pa tko lepo napisala , tale naša malina je boljša kot vsaka maserka , za lubenice pa ni problem, zrihtam lohk še une makedonske A tko, preveč jem , a se mi kje pozna , indeks telesne mase 23,6 , no, sej jst itak zavoham, če kje kaj po sladkem diši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 hčilune, tud tebi vsenajboljše eno mini tortico (za janifa pa nobene, že tko preveč je) ma ja samo si janif res zasluži tortico no... pajki s štalce so res zginli... ne vem sicer a je mev tu on prste zravn... lp Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 ....ajajaj, za makedonsko lubenico poškodovana sem pa malo že od prej. in si ne obetajte kakega prevelikega zaslužka od mene. no, mački se pa le zna indeks malo zvišat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 ajaaa?? a sm lahk tvoja prijateljica? alpa še kaj več? moški z makedonskimi lubenicami, sanje vsake mačke ohhh, kolk se imamo eni fajn v službi , še režimo se zraven ,a to si mislila tiste 25-kilske Lohk si prijateljica , sam ne mi več torte odrekat , za kaj več se moram pa z misti pa malino posvetovat, da ne bo kaj narobe indeksi blabla... moj je 19,92 ampak to zato, ker preveč jem oz. jem junk food normalen je pa zame tam nekje okol 17 jst tud izvoham lubenice premal , evo plonkam 18,5 - 24,9 normalno prehranjeni, do 18,49 podhranjeni, tko da ti kar ostani pri 20 ,mal mase mora bit A tako, sem nekje prebral, da nisi več na presni prehrani , marsikaj štejejo med junkfood, pizze tut, sam včasih prav zapašejo, nisem jst kot una naša "barbika", pregrešim se z eno pico pico na leto ,to me spominja na zategovanju pasu (to je za barbiko, ne zate) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 ma ja samo si janif res zasluži tortico no... pajki s štalce so res zginli... ne vem sicer a je mev tu on prste zravn... lp iiii , en majčken pa že, samo it's a long story Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 ....ajajaj, za makedonsko lubenico poškodovana sem pa malo že od prej. in si ne obetajte kakega prevelikega zaslužka od mene. no, mački se pa le zna indeks malo zvišat. poškodovana , a lohk kaj pomagamo , da boš mela spet blagodejni učinek No, sej zaslužek si obeta sam mačka , ona ma vse pod komando A veš, kako so si dale ene tekačice ime ..., borovničke , tek trojk pa to , še ene ljubiteljice hja srčki, ni druge ... mačka in jst se morva odpravit do ljubljane ... do maline inu janifa. in gremo skupaj na torrrrtico oooo, Mysti , I like your way , ma lohk tut v putano, no nesco zraven , tortica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Ma jaz sem bik pa mi gre vse slabo. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 no, Mačkica na kaj bi prišla ? Pa, ti sploh veš kako zgleda Putana...nesca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Za naše mlade evo 27. maja je koncert, da se mal skulirate na ta pravo energijo Melanholija obupa, sredi kaosa.Iskati izhod in slutiti, da ni rešitve. Boste vidli, da vam gre čist dobro, res, men verjemte :hepko:, če koncert seveda bo ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 zadovoljna tud s takimi sam ne vem več, kok cajta bi zdržale. se ne spomnim, kako sm lani kupovala tiste 10kilske, a vsak dan al vsak drug dan kukrkol, bolš kak kg več kot manj madona, mačkica, sej lubenice so dobre, sam tolk , ufff bolj jih bo treba pa kr za malinco ma kaki premal. says who? ne verjamem jst nič, dobr vem, kako sm se počutila takrat - odlično, in to je men merilo za tapravo težo, ne pa to, kar so si eni tam zmislili neki. na presni nism več ne, žal... ma nekaj motovilim, ker bi še tko, sam se mi je težko nazaj spravt na tak način prehrane, ker trenutno sem bolj brez denarja, ni pa glih pocen presna hrana. razn če nis zadovoljen z najbolj pocen robo iz supermarketov :xx!: jebeš tortice... ma malina ni nč poškodovana, sam mal je naluknjana , pa to verjetno ne bo nobenga motilo Vsaka ti čast, glede presne, jst bi mim slaščičarn težko prišel , no kakorkoli 17 je mal Naluknjana , kako se lohk to tut sliš , jst nisem kriv če jih ima preveč Malinca to sam mačkico mal hecam ne velja, mysti naj me vpraša, če hoče kej ne, ne vem, kako zgleda... me tud ne zanima. men je kr neki sedet po raznih restavracijah, lokalčkih inu podobnih zadevah ne maram A tako, a ti pol moram vse Polhograjske razkazat, sam pol bo treba pa hodit , sam jst se zmer rad kje ustavim na poti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 nič ne rečeta mysti, ker podpis... čist ne tvoj sori, sem že začel, pa so me zmotil, pa mal razkuril, pa še mal razkuril ... Doma mi pa zdej Internet ne dela, neki boljšga , tut to me je razkuril, pa gremraje zdej na luft , pa jutri napišem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 aha... jst tud dons neki razkurjena mal še od včeraj sem že boljš volje , Net je spet zrihtan, pri nas eni očitno tut do pet ne znajo štet In ti si že boljš volje ?, če ne pa in http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a080.gif Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 nič ne rečeta Zdej ko sem boljš volje, najprej mal :hepko: Mačkica, ti mal kompliciraš , rafting v Lj ni možen, to bi mogl it kam drugam, lohk sam vožnja po Ljubljanici, samto se tut sedi, pa ne bo po tvojem okusu , tko da predlogi, predlogi ... No v bistvo je, da mal čvekalne mišice treniramo , lohk gremo pa botanični vrt ali pa na grad ... Čeprav je tut mene fajn gledat, ko jem tortice , sej ne več dva kosa, kako je že blo, lej, ga, kako uživa ... Kje je pa malinca zadnje dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 ma ne bomo zdej brez tebe mačkica , sicer pa je malinca nekam zaposlena, tko da bomo še na njeno mnenje počakali dons se tut meni sam spi ooooooooKaj pa če bi šli vsi skupaj v adrenalinski park maya v Tolmin? tko boš videla samo mojo bledo senco , prevečzemlje.press Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 Štalco je pa treba mal zbudit http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c020.gif, zidovi se rušijo v moji glavi ... Na Kuky smo pa čist pozabil , takoj mal http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif vse naj, naj , ne se dat bikica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Eeeeeem, hvala Janif! Jah, jest sm pa tud na tvoj rojstni dan pozabila, ampak ti pa vedno in celo leto dobro želim! Jah, mene je malo minilo tisto malodušje iz začetka meseca , pa še zbolela sem fino v tem tednu :xx!: , tak da zdaj mora it samo še navzgor! Ajd, en poskok za nas bikce in vse ki nas spremljajo !! Hvala in lp Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 čav čav, štalca zdej se je pa razgrajanje tuki notr mal umirilo a je blo preveč rompompoma za govedo vidim, da se bikec že pripravlja na koncert fouš fouš fouš sem hotla bit prijazna pa dragega poslat uživat ... pa ima zjutraj službo in hodi spat že okol 9h ... s podmladkom skupaj zadrnjohata no, ponoči zmer bolj vem, zakaj bi mi bolj pasalo, če bi bil mali bikec zgleda, da ovnčki niso lih zaspanci pozdravčke vsem v štalci uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 bik...nič ga nismo pozabili! http://www.youtube.com/watch?v=nR87cQdCC4c Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 uf, kak dolgo že nič semle pokukala vglavnem, za bike Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Štalco sem pa čist nekam zanemaril , se bom izboljšal, , dons se mi že cal dan poje, sam tko bolj hard ,Vahid, Vahid, pejt domov, pejt domov, pozab na njej naslov Eeeeeem, hvala Janif! Jah, jest sm pa tud na tvoj rojstni dan pozabila, ampak ti pa vedno in celo leto dobro želim! Jah, mene je malo minilo tisto malodušje iz začetka meseca , pa še zbolela sem fino v tem tednu :xx!: , tak da zdaj mora it samo še navzgor! Ajd, en poskok za nas bikce in vse ki nas spremljajo !! Hvala in lp Kuky hvala Kuky , pa upam, da si OK Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 čav čav, štalca zdej se je pa razgrajanje tuki notr mal umirilo a je blo preveč rompompoma za govedo vidim, da se bikec že pripravlja na koncert fouš fouš fouš sem hotla bit prijazna pa dragega poslat uživat ... pa ima zjutraj službo in hodi spat že okol 9h ... s podmladkom skupaj zadrnjohata no, ponoči zmer bolj vem, zakaj bi mi bolj pasalo, če bi bil mali bikec zgleda, da ovnčki niso lih zaspanci pozdravčke vsem v štalci uživajte uhuuuu , enaa, dva, tri, štiri, ..., deseeeet, aaaaa, oj, ojoj , je blo pestro včeraj, recenzija že spet pri vodnarjih ,sem nekaj sidro tam vrgel Scorpio , dons bolj v izi, sam energija je pa še ta prava, no če bi lohk človek spal kot se za poštenega človeka spodobi , bi bilše bolj poskočen Če te lohk potolažim, prve tri mesece, sem bil tolk razočaran nad zunanjim svetom, da nisem dal mir , pol sem se pa sprijaznilin začel uživat v spanju , je pa res da smo bikci bolj zaspanci kot ovnčki, to pa drži Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 bik...nič ga nismo pozabili! http://www.youtube.com/watch?v=nR87cQdCC4c ooo, Tinka je prišla uf, kak dolgo že nič semle pokukala vglavnem, za bike iii, Druidka :hepko: , zdejle me mal zdeluje tipičen bikovski sindrom, zaspanost ,tko sem bolj kratek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Vročeeeeeee pozdravčke v štalco bikci sigurno uživajo ... v senčki vidim, da so smeški nekaj spremenjeni kul uhuuuu , enaa, dva, tri, štiri, ..., deseeeet, aaaaa, oj, ojoj , je blo pestro včeraj, recenzija že spet pri vodnarjih ,sem nekaj sidro tam vrgel Scorpio , dons bolj v izi, sam energija je pa še ta prava, no če bi lohk človek spal kot se za poštenega človeka spodobi , bi bilše bolj poskočen Če te lohk potolažim, prve tri mesece, sem bil tolk razočaran nad zunanjim svetom, da nisem dal mir , pol sem se pa sprijaznilin začel uživat v spanju , je pa res da smo bikci bolj zaspanci kot ovnčki, to pa drži bikec bomo prebrali recenzijo ... mal je že sestra poročala, tko da lih za okus je že blo zmer bolj foušššššššššš sej se nič tko zares ne pritožujem, je priden naš ovenček se pa precej pogosto zbuja ... pa bo kmal ugotovil, da je ponoči dolgcajt in najboljš spat mu pa vročina ne paše preveč ... je dost ognjen zgleda, pa ne mara še dodatne vročine drugač pa huda na reklame delajo reklamo za vodo z okusom ... pol pa dobiš tako samo včasih na petrolu, drugje pa ne pa končno ena voda z okusom, ki mi je všeč ... kar čutiš gozdne jagode se tud mali nič ne pritožuje uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Vročeeeeeee pozdravčke v štalco bikci sigurno uživajo ... v senčki vidim, da so smeški nekaj spremenjeni kul bikec bomo prebrali recenzijo ... mal je že sestra poročala, tko da lih za okus je že blo zmer bolj foušššššššššš sej se nič tko zares ne pritožujem, je priden naš ovenček se pa precej pogosto zbuja ... pa bo kmal ugotovil, da je ponoči dolgcajt in najboljš spat mu pa vročina ne paše preveč ... je dost ognjen zgleda, pa ne mara še dodatne vročine drugač pa huda na reklame delajo reklamo za vodo z okusom ... pol pa dobiš tako samo včasih na petrolu, drugje pa ne pa končno ena voda z okusom, ki mi je všeč ... kar čutiš gozdne jagode se tud mali nič ne pritožuje uživajte jao x:Ix, čist zanemaril štalco, nekak sem bil prepričan, da sem odgovoril , Scorpio in ovenček Aja tko, pozabljam, da ste pri vas bolj soglasni pri muzki , no, sej možno, da pridejo še kej bližji k vam A tko je z ovenčkom, ja, pri mojem ognju to težko komentiram , našga leva se pa več spomnem, kolk je galamil Tale voda se sliš pa vabljiva , čigava , če bom kaj raziskoval Pri meni še nč tko novega, no kmalu ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.