janif 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 bikeeeeeeec uf, me že sto let ni blo nč naokol ni časa, ni časa sem se pa celo spravila eno malenkost za faks delat ... je že zadnji čas, pa je mal lažje, kot če mam še ful časa bikec, ti kar izkoristi dopust ... sploh pa kakšno morje le izkoristi jst še kar upam, da septembra kaj pade ... tele nevihte so pa očitno res zmer bolj pogoste ... me je včasih kar groza, kaj nas še čaka, če smo že tko uničl tole naravo pozdravčke pa poljubčke v štalco x:Xx ... je treba zdej, k mali spi, kej za faks še naredit (še dva izpita ta teden ) iiiii, Scorpio x:Xx , sem včeraj pridno pomil okna, da bo štalca lepša xwizardx za izpita. Aja, dopust sem izkoristil za selitev , tako da zdej se počutim čist dopustniško, čeprav sem samo nekaj km stran ,no pa en izletek je že padel, sem eno fajn lunatko obiskal Tale moja diploma bi se lohk tut začela premikat , moram prav navijat zase , da bom končno le začel Scorpio, naj mali ta teden čimbolj spi, da boš razturila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 iiiii, Scorpio, sem včeraj pridno pomil okna, da bo štalca lepša Aja, dopust sem izkoristil za selitev, tako da zdej se počutim čist dopustniško, čeprav sem samo nekaj km stran,no pa en izletek je že padel, sem eno fajn lunatko obiskal Tale moja diploma bi se lohk tut začela premikat , moram prav navijat zase , da bom končno le začel Scorpio, naj mali ta teden čimbolj spi, da boš razturila bikec pa še enga za pridnost si prov za ožent no, zdej si preseljen, pa pridejo na vrsto izletki pa uživancija hvala za lepe želje bo treba mal čarat, pa sploh ni panike tud mali takrat, ko se jst učim, lepo spi (k je to po 10. uri zvečer ), tko da ni nepotrebnih distrakcij sem bla pa dons ful huda, k se ene angleške besede sploh nisem mogla spomnit pa bo tud brez tiste besede moral bit dost še za tvojo diplomo mal počarat xwizardx zdej, ko je projekt stanovanje uspešno uresničen, pa najbrž res že diploma pride na vrsto pa še mal poskakat za energijo :onfire: pr temule skakanju se mali tud pridružuje bi najrajši že tekel pa skakat, pa še sedet ne zna je kar precej ognjen, se mu ful pozna tko, štalca je zluftana, bikci nafutrani, pajkci tud na mestu še pocmokat govedo pa lahko noč (pa spet preveč smeškov, sorči bikec, sm ti smeške zbrisala ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 bikec pa še enga za pridnost si prov za ožent no, zdej si preseljen, pa pridejo na vrsto izletki pa uživancija hvala za lepe želje bo treba mal čarat, pa sploh ni panike tud mali takrat, ko se jst učim, lepo spi (k je to po 10. uri zvečer ), tko da ni nepotrebnih distrakcij sem bla pa dons ful huda, k se ene angleške besede sploh nisem mogla spomnit pa bo tud brez tiste besede moral bit dost še za tvojo diplomo mal počarat zdej, ko je projekt stanovanje uspešno uresničen, pa najbrž res že diploma pride na vrsto pa še mal poskakat za energijo :onfire: pr temule skakanju se mali tud pridružuje bi najrajši že tekel pa skakat, pa še sedet ne zna je kar precej ognjen, se mu ful pozna tko, štalca je zluftana, bikci nafutrani, pajkci tud na mestu še pocmokat govedo pa lahko noč (pa spet preveč smeškov, sorči bikec, sm ti smeške zbrisala Scorpio , za ožent , pospravljam, perem, likam ..., pa rad imam dobro hrano Kako cajt hitro leti , že konc dopusta, mal smo ga še začinili s hribi, prvič na Krnu in Batognici , pol pa že delovno, no sam par dni , zdej je že bolj v izi Hvala, hvala , za energijo , moram povedat, da na novo postlji spim ko dete , se zgledujem po ovenčku , tako da energija je odlična, sam mal me je delovna lenobnost prijela , no ja, sej to ne drži dolg Ufff, je zgodaj začel mali , jst sem pa tko poležaval , sicer bo pa kmalu znal že sedet, za skakat bo pa še mal počakal, drugo leto bo pa njegovo Upam, da ti faks šiba Sonček je , prave poletne temperature, Scorpio, glih prav za uživancijo :onfire: Pa the Stooges se bližajo, me vleče , pa seveda s smeškoti je bil spet del, ampak jih je lepo videt, iii, kako lepo zdej zgleda štalca ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 No, mal štalco polepšat , če slučajno kakšen mali not zaide , da ne bo rekel, ja, mami, pri nas je pa velik lepše, pa pospravljeno kot tukaj, tuki pa kar neke pajčevine,smeti, pa tako zatohlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 No, mal štalco polepšat , če slučajno kakšen mali not zaide , da ne bo rekel, ja, mami, pri nas je pa velik lepše, pa pospravljeno kot tukaj, tuki pa kar neke pajčevine,smeti, pa tako zatohlo khm, naš mali tega ne bo rekel pajki so se sicer odselili se pa najde kaj drugega ... pes ne sesa dovolj ja, mami pa tud ni nč devičke, da bi ful pridno pospravljala ... kaj čmo, je bolj prijetnih opravil dovolj aja, faks spedenan se je blo treba sam mal usest na Stooges pa le pejd men je zadnje čase tolk mraz, da bi že zato šla kam se mal drenjat pa še ne morem dat malega v varstvo zvečer ... za veseli december bomo pa varuške zalaufal tko, štalca zluftana ... zdej pa okna zapret, da ne bo preveč mraz ... sonček se kaže, samo še ovenčka počakam, da oddrnjoha dopoldansko rundo, pol pa na lepše ... čvek pa kavica dons padeta imejte se krasno x:Xx aja, bikec, kar bolj dopustniško v službi, se je treba počasi ogrevat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 khm, naš mali tega ne bo rekel pajki so se sicer odselili se pa najde kaj drugega ... pes ne sesa dovolj ja, mami pa tud ni nč devičke, da bi ful pridno pospravljala ... kaj čmo, je bolj prijetnih opravil dovolj aja, faks spedenan se je blo treba sam mal usest na Stooges pa le pejd men je zadnje čase tolk mraz, da bi že zato šla kam se mal drenjat pa še ne morem dat malega v varstvo zvečer ... za veseli december bomo pa varuške zalaufal tko, štalca zluftana ... zdej pa okna zapret, da ne bo preveč mraz ... sonček se kaže, samo še ovenčka počakam, da oddrnjoha dopoldansko rundo, pol pa na lepše ... čvek pa kavica dons padeta imejte se krasno x:Xx aja, bikec, kar bolj dopustniško v službi, se je treba počasi ogrevat ooo, Scorpio , jst sem bil nad svojim pospravljanjem v času dopusta kar presenečen , zdej sem pa že v ustaljenih tirnicah, ne gledam tolk po tleh pa po kotih, pa gre , sej se naravnost najboljš vidi No, ja, če bosta teta in stric iz Kanade prišla mimo, bom že pospravil, pa po omarah spravil Bravo, za faks , razturaš Bom šel mal Iggyja pogledat, sam karto še nimam, 2. september (mal cenejša varianta) je bil prehitro, zdej pa se moram sam en dan ustavit na Petrolu Sem se itak odločil, da naslednji pridem v službo kasneje, saj imam dost ur Tale mraz tut men ni pogodu , sploh se ne morem prav ogret Ti pa uživaj dons, luna v bikcu , jst sem bil včeraj na masaži pri Tajkah, sploh ne vem, kako lohk tolk hitro mine 80 minut, že vidim, da bo naslednjič treba kakšen podaljšek Drugač sem pa dons dobil letalsko karto za Stockholm, 12. oktober, službeno, 15. pa nazaj, pa na ladji bomo, srečanje uporabnikov, sem že čist gor , sej ne boš verjela, zdejle je celo malo topleje kot tukaj Pa kr v Hilton hotelu bom spal, zato so Švedi navijal, bom poročal, kaj pomeni 250 EUR nočitev + zajtrk, jst bi si čist realno predstavljal kakšno spremljevalko v tej ceni , čak mal, Hilton je pa spodoben hotel Scorpio, fajn se (s)mejte Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 govedo za bikca pa še posebej sej sem vedla, da znaš prov po bikovsko uživat masaža, koncerti ... kar tko naprej uf, za tak denar bi pa res lohk kakšen bonus dobili vsaj masažo za lažje uspavanje mi imamo pa zdejle pevske vaje pred spanjem ovenček se je najedel (smo že tud na jabolkih in bananah ), zdej pa veselo kriči v mojem naročju še mal, pa bomo tole prehlajeno ritko spravli spat zdejle mi pa še pomaga brat pa pisat v štalci zgleda precej navdupen, tko da ste tud njemu bikci očitno všeč ... no, kaj pa če druzga pr moji luni bikec, izkoristi potovanje, pa sonček je spet ja, ja, nč pri miru bit, že laufamo okol (s)meje te, govedo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 bikci so pa čist poniknili no, en lep pozdravček bikec je pa kot kaže tud polno zaseden ... tud od maratona nič poročanja v štalci upam, da je vse ok ... si pa ne vzamem časa, da bi drugje po lnf prečekirala, če se v kakšni drugi luknji skriva no, uživejte ... prletim še kej mimo (lohk tud na metli ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 recimo, da je sobota za pospravljat pa dejmo ... bikcem roge zgloncat (da se šajnajo ), mal pokrtačit, kopita spucat ... štalco zluftat, prah pobrisat, pajkce v kote spravit ... pa še tole je treba ... BIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Scorpio, hvala , evo bikca, sta pa glasen duet Kolk časa me ni blo , pa tko lepo vse pospravljeno , očitno se je moje današnje pomivanjekopalnice splačalo Vmes se je kar dogajalo, mal poročilca, Stoogesi itak , poročilo sem še uspel napisat, najdeš ga med moji zadnjimi komentarji, Iggy je zakon , sem ugotovil, da je bikec , kaka energija, pri 61 , sem gruntal po prvem komadu, da če bi bil trideset mlajši, bi si privoščil še stage diving, sam pri Iggy-ju grejo leta drugač, tko da je bil stage diving in to celo dvakrat , pa še dva najboljšakomada , ta me dost na Ljubljano spomni in pa seveda , pogrešal sem še Gimme danger Pol je seveda padla Švedska , bikec razvajen očitno, Hilton nič posebnega, namesto tone marmorja v kopalnici, da semkomaj v banjo zlezel, bi jst raje masažno banjo , sicer smo bili pa tolk malo v hotelu, je blo na vodi bolj zanimivo ,prvi večer, oz. drugi, ker sva prišla v nedeljo, smo mel še žurko na ladji, po večerji, mal so preveč z latino muzko težili za moj okus, jst bi vmes kakšno Hladno pivo , drugač pa Švedinje sploh niso tolk zadržane , je pa res, da je njihovo pivoin vino kar močno za naše razmere. Je bila pa pestra druščina, iz Slovenije celo iz treh firm, pol pa Hrvati, pa francoskiŠvicarji, Francozi, Finci, Rusi, Irec, Poljak, Danca, Kanadčan ..., pa domačini seveda. Najboljši nastop je bil zadnji, če bi imelitakega predsednika vlade ali države, bi prav gledal TV, pravi nastopač, že začel je, zdaj ste se že navadili na francosko angleščino,ampak ta bo težka , pol pa poleg tega, da bil v stilu Allo Allo, še brez cenzure in vmes so naši vrli managerji firmo skoraj nakant spravili ..., in seveda uni "genialci" iz marketinga, kolk smo se nasmejali, je dobil tak aplavz Naslednji vikend je bila fešta v Beli Krajini, sta Kanadčana prišla, pol pa seveda mal preizkušanja grozdnega soka, sam pri taki hrani vse izpuhti, pol smo pa ta mlajši špilali pikado, pa tko, naslednji dan so nas Ljubljančane iskali , smo šli po eni pešpoti, pisalo je 6km, čez enajst je že bilo, za kosilo smo bili zmenjeni pa ob dvanajstih, kar nam ni ratalo, sploh niso mogli verjet, kje smo vse bili, se pozna naša planinska kondicija Ta zadnjo oktobrsko nedeljo pa Ljubljanski maraton, zaključne priprave so bile v stilu , men je pa kar šlo in pol me popar km zamika osebni rekord, to pa ni bila najboljša odločitev, do 16 km je še šlo hitreje kot lani, pol pa že mal krize, nekamzgodaj letos, sem si mislil, no po okrepčevalnici, kjer sem se kar mal zaustavil, je šlo potem kakšen km boljše, sam zadnji kmpa komaj, tut okrepčevalnica ni pomagala, seveda sem šel prav počasi mimo, tako da šlo še naprej počas in finiš je bil sam zadnjih 100 m, ene 200, 300 tekačev me je prehitelo v zadnjem km, pol sem pa zbral še tolk moči, da sem Jankoviča po rokiužgal, pol pa počasi po okrepčevalnicah, sem si vzel cajt, da sem lepo k sebi prišel Naslednji dan pa nisem bil niti zmatran, sem je poznalo, da sem že v zadnjem km počival , no 1:56:24 je pa vseeno pod 2 urama V začetku oktobra je sodelavec dobil otroka in šele v v ponedeljek pride, po petih tednih, sem ga pogrešal , je bil karsuffering v službi, sploh nobene uživancije, sam delo Tko na kratko , Scorpio in tamali, pa en ta večji, uživajte Sem mal šparal smeškote in mi je celo ratal , sem se prehitro pohvalil, v tretjem poskusu pa res ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 bikec prov izčrpno poročilo samo, da se imaš fajn pri nas totalen raztur je mali ugotovil, kako se da ob opori vstat ... in zdej to povsod trenira še pesjanar al pa od mačke rep ne uideta za intermezzo si včasih kakšno zadevo pogleda preveč od blizu pa je hitro dobro in gremo naprej tko da dogaja skoz ... pa za zraven še kakšna seminarska (zdej, k izpitov še ni ). tolk na kratko ... zdej je treba pa spet šibat en lep pozdravček v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 je že Scorpio zadnjič tako lepo pospravila , sam bom vseen še mal polepšal, kaj pa tist kot bikec, a tega boš pa spustil , OK, evo, evo, šemal s sesalcem, pa eno solno lučko prižgat, da bojo lepše barve in ... Kaj pa je zdej to muzika uuuu :hepko:, Scorpio, vse najboljše :onfire:, za nadaljnižur vem, da boš poskrbela, sploh zdej ko maš fajn pomočnika , uživajte, dons je tak prijetendan, še pri nas je mal vetra Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala bikec štalca pa tud tolk spedenana, da je že kar kičasta ... pa tko lepa svetloba tuki notr mi je kar mal bolj toplo zunaj že čist belo ... mi je sicer prov všeč, ven se bo pa mal težje spravit ... mi še ni uspelo kakšnih škornjev si kupit, tko da bojo mal mokre noge pa vseen še našga rogačka počakat, da se zbudi, nafutrat, pol pa ven gledat, kaj je to za eno čudo pa kar fajn naj se štalca greje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. december 2008 Prijavi Deli 2. december 2008 še štalco nahitrco preluftat pa ne za dolgo, da ne uide preveč toplote ... je tuki not tko fajn toplo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 Uuuu, kako lepa štalca, Scorpio Dons dežuje, ampak jst sem dobre volje , ker je petek in bom jutr lohk poležal Prejšni vikendsem bil namreč na Pohorju na šahu in pol seveda dodatnega spanja ni blo Sej je blo fajn, še tarok smo zvečer špilali, po moje ga nisem že deset let , pa je kar šlo, tut šah, možgani so se zbudili po brodetu in refošku, smo fajn termin ujeli, ena skupina se je gor dobila in someli enega Primorca, ki dobro kuha Pa so še nas povprašali, če smo za stvar in razen enega Primorca smo bili enotni Ta teden je bil bolj deloholičen, pa nekaj se mi je vlekel , no, še dva tedna, pa bom en teden frej bikec prov izčrpno poročilo samo, da se imaš fajn pri nas totalen raztur je mali ugotovil, kako se da ob opori vstat ... in zdej to povsod trenira še pesjanar al pa od mačke rep ne uideta za intermezzo si včasih kakšno zadevo pogleda preveč od blizu pa je hitro dobro in gremo naprej tko da dogaja skoz ... pa za zraven še kakšna seminarska (zdej, k izpitov še ni ). tolk na kratko ... zdej je treba pa spet šibat en lep pozdravček v štalco mali pa prav kaže, da je ovenček, tako da mal pazit na glavo , jst sem pa tako rad sedel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 Uuuu, kako lepa štalca, Scorpio Dons dežuje, ampak jst sem dobre volje , ker je petek in bom jutr lohk poležal Prejšni vikendsem bil namreč na Pohorju na šahu in pol seveda dodatnega spanja ni blo Sej je blo fajn, še tarok smo zvečer špilali, po moje ga nisem že deset let , pa je kar šlo, tut šah, možgani so se zbudili po brodetu in refošku, smo fajn termin ujeli, ena skupina se je gor dobila in someli enega Primorca, ki dobro kuha Pa so še nas povprašali, če smo za stvar in razen enega Primorca smo bili enotni Ta teden je bil bolj deloholičen, pa nekaj se mi je vlekel , no, še dva tedna, pa bom en teden frej mali pa prav kaže, da je ovenček, tako da mal pazit na glavo , jst sem pa tako rad sedel ooooo, bikec samo, da uživaš taki vikendi žurerski so zakon, če je dobra papica, pa sploh do dopusta bo pa tud kmalu minilo ... se splača "potrpet" kar se malega tiče ... sej bi blo čudno, če ne bi jst dobila kej ognjenega zdej pa mamo divjanje non-stop. no, vsaj na kile dobro deluje glavo poskušamo pazit, pa je že bla kakšna buška ... no, samo, da ni preveč, malo pač mora bit ... pa dobro, da imamo kakšno žival, da pomaga pri animaciji muzika mu je pa že zdej taprava všeč začne kar brcat, če so kakšni dobri ritmi no, govedo ... štalca preluftana ... imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 u madona, bikci so zmrznili že en mesec nobenga na spregled upam, da so samo prazniki bli tolk krasni, da ni volje in časa za forum je pa treba tud tukile mal zluftat ... tko da vse lepo letos bikcem tudi od ovenčka imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 kaj pa je to Šššššššššššššššššššš, gremo, tuki je štalca , ne pajkovo naselje Kaj pa je tam v kotu, eno pismo , iiii, Scorpio je bla vmes tukaj, še dobro, drugače se sploh ne bi uspel notri, pajki so mel že kar stražo, še dobro da mam dolge rogove u madona, bikci so zmrznili že en mesec nobenga na spregled upam, da so samo prazniki bli tolk krasni, da ni volje in časa za forum je pa treba tud tukile mal zluftat ... tko da vse lepo letos bikcem tudi od ovenčka imejte se krasno Juhej :hepko:, kako cajt leti, v tem letu je to tretje sporočilo , tako da za mal odkupa ene par snežnih slikc Sneg, od snežnih potepanj po Komni in še naprej, jst sem tam kot običajno, Spartac je pa brat Zima je bla dolga, pa pri nas je zlo, zlo šparala s soncem , ampak zdej, Scorpio, zdej :onfire:, pomlaaaaad, me že kr razganja od ta prave energije Drugač pa nč ne vem kaj novega, v službi bolj zmeda, ki se je poskušam izogibati , ostalo pa pod kontrolo In seveda sem firbčen, kako je kaj zdej ovenček, a se že kaj na noge postavlja , 11 mesecev bo glihkar, hitr gre cajt Vsem trem pa želim fajn leto , koncerta še letos nisem videl, ta zadnje sem bil pred novim letom na Anji Bukovec, zakon kotvedno, sploh z orkestrom, ki je ustvaril še dodatno vzdušje, dobro, jst bi še mal bolj tolkalce zaposlil, to je pač moje področje, ampak tukaj so violine ta glavne, Rožmarinke so ble tut fajn za videt Scorpio, uživajte Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pomlad pa sonček je tud bikca na plano zbrskala x:Xx pa nekej s snegecom straši ... jst sem že kar pozabila na tele zimske "radosti" ... nisem kej zimski človek, tko da men pomlad veliiiiiiiiiiiiiik bolj paše In seveda sem firbčen, kako je kaj zdej ovenček, a se že kaj na noge postavlja , 11 mesecev bo glihkar, hitr gre cajt na noge se že kar en cajt postavlja ... zdej pa že kar hodi ... mal ga zanese včasih, mal pristane na obloženi riti ... načeloma pa kar po dveh mi delaš tle ene lušte s koncerti ... ti, ti bikec, že celo večnost nisem vidla koncerta od blizu ... pa nisem nič fouš, grem jst tud jutri :onfire: vesela k radio ovenček bo pa babici nagajal, pa bosta imela svojo žurko pomlad je tle, pajkci so se segreli, bikci majo zglancane rogove, da šajnajo v sončku zdej pa le večkrat prid v štalco red naredit (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pomlad pa sonček je tud bikca na plano zbrskala x:Xx pa nekej s snegecom straši ... jst sem že kar pozabila na tele zimske "radosti" ... nisem kej zimski človek, tko da men pomlad veliiiiiiiiiiiiiik bolj paše na noge se že kar en cajt postavlja ... zdej pa že kar hodi ... mal ga zanese včasih, mal pristane na obloženi riti ... načeloma pa kar po dveh mi delaš tle ene lušte s koncerti ... ti, ti bikec, že celo večnost nisem vidla koncerta od blizu ... pa nisem nič fouš, grem jst tud jutri :onfire: vesela k radio ovenček bo pa babici nagajal, pa bosta imela svojo žurko pomlad je tle, pajkci so se segreli, bikci majo zglancane rogove, da šajnajo v sončku zdej pa le večkrat prid v štalco red naredit (s)mejte se Scorpio , ja, ja, pomlad končno, sem takoj bolj aktiven tut tukaj Tist so ble hribovske turce, lahko bo še kakšna taka zimska padla, drugače bomo pa za nekaj časa pozabili na sneg Aaaa, ja, saj res, ovenček, hitr pa to, že kar hodi, veš kako je pri meni, vse kar je pod enim letom je zelo hitro, pri meni je bilo 17 mesecev, samo za info , samo pol je šlo samo po dveh nogah brez zanašanja Uaaa, Scorpio, koncert, kakšen , jst še mal razgledujem teren, več bi jih moralo priti v naše kraje Pajkci so vsi postrojeni in majo da te lepo pričakajo , uživajte Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Scorpio , ja, ja, pomlad končno, sem takoj bolj aktiven tut tukaj Tist so ble hribovske turce, lahko bo še kakšna taka zimska padla, drugače bomo pa za nekaj časa pozabili na sneg Aaaa, ja, saj res, ovenček, hitr pa to, že kar hodi, veš kako je pri meni, vse kar je pod enim letom je zelo hitro, pri meni je bilo 17 mesecev,samo za info , samo pol je šlo samo po dveh nogah brez zanašanja Uaaa, Scorpio, koncert, kakšen , jst še mal razgledujem teren, več bi jih moralo priti v naše kraje Pajkci so vsi postrojeni in majo da te lepo pričakujo , uživajte še mal med rogatce pogledat , k sem lih tolk frej, da mal ružim okol pridni pajkci ... lepo držite stražo koncert je bil ... Requiem 15-letnica v Postojni lih za dušo ja, tamali naš je taprav ovenček trmast, hiter, naspidiran res zlo ognjeno bitjece po drugi strani pa tud grozno nežen pa občutljiv pa priznam, da se prov res nč nisem poglobila v njegovo karto pa bi blo zanimivo mal prečekirat zadevce ... ampak cajta si pa ne vzamem tko ... nazaj na tlako mali je zaenkrat še lepo doma ... 1. aprila pa tudi on začne ... bo še pestro krasen dan, govedo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Juhuhu ... v bikcih spet zatišje no, menda pomlad pa tole vreme pa planetki ... ne dajo miru pa cajta za brskanje po štalci sam, da se mamo krasno pa tko še naprej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Juhuhu ... v bikcih spet zatišje no, menda pomlad pa tole vreme pa planetki ... ne dajo miru pa cajta za brskanje po štalci sam, da se mamo krasno pa tko še naprej Scorpio :hepko:, pa res , že en mesec, gre hitr cajt, je pa končno prišla prava pomlad , dons je petekin tako poskočno razpoloženje , ker sem sam, sem si začel še muzko nabijat , iskal besedilo za 100 Db od Indust baga,pa padel na radio študent, pa je bla glih fajn muzka do čvekanja, zdej pa kr posnetek oddaje 100 decibelov poslušam Še mal, še mal innnnn :onfire:, ovenček bo eno leto , že vnaprej čestitam, pa zraven še mamici in očiju Scorpio , uživaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Scorpio :hepko:, pa res , že en mesec, gre hitr cajt, je pa končno prišla prava pomlad , dons je petekin tako poskočno razpoloženje , ker sem sam, sem si začel še muzko nabijat , iskal besedilo za 100 Db od Indust baga,pa padel na radio študent, pa je bla glih fajn muzka do čvekanja, zdej pa kr posnetek oddaje 100 decibelov poslušam Še mal, še mal innnnn :onfire:, ovenček bo eno leto , že vnaprej čestitam, pa zraven še mamici in očiju Scorpio , uživaj bikec ... pa ostalo govedo, če kdo slučajno zaide v štalco hvala, bikec, za čestitke bomo za vikend še do konca popraznovali pol pa za eno leto spet mir je "dela" s praznovanji za tamale ene trikrat praznovat, da pride na vrsto vsa vesoljna žlahta ... vseh pa tako ali tako nikamor ne spravim zdej pa čakamo sonček ... da zviznemo za kakšen dan na obalo al pa vsaj do Krasa ... pa v živalski vrt je treba it mal pogledat ... v petek pa računam na tako vreme, da bo za it do Litije ... so motorji se vidi, da je pomlad, pa mora bit akcija uživaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 bikec ... pa ostalo govedo, če kdo slučajno zaide v štalco hvala, bikec, za čestitke bomo za vikend še do konca popraznovali pol pa za eno leto spet mir je "dela" s praznovanji za tamale ene trikrat praznovat, da pride na vrsto vsa vesoljna žlahta ... vseh pa tako ali tako nikamor ne spravim zdej pa čakamo sonček ... da zviznemo za kakšen dan na obalo al pa vsaj do Krasa ... pa v živalski vrt je treba it mal pogledat ... v petek pa računam na tako vreme, da bo za it do Litije ... so motorji se vidi, da je pomlad, pa mora bit akcija uživaj Oj, Scorpio , ne boš verjela, 28. aprila sem spucal štalco skor v nulo, sesalec, pa po tleh pomit, pa tko Dons pa še tole štalco prezračit, torta je že zdavnaj zgodovina , jutr grem laufat, tek trojk , pa enkoncert bo padel, čeprav nimam pojma, kdo so, ampak je še cajt, the Killers, naši organizirajo, pa mamo zastonjkarte, tisti, ki smo hotli seveda, pol pa če je tko, pa grem pogledat, upam, da znajo kaj zažgat, pa da bobnov nebojo šparali , ker tole kar zdej slišim po youtube, je bolj šparanje z elektriko , upam, da bo koncertbolj živahen, če ne drugač bo pa nekaj poznanih, pa bomo že naredili žur No, Scorpio, vreme se je naredilo , dons že lepo v kratkih rokavih, to je zame ta prav cajt , ta pravo vreme za izlete, no, v petek tut ni blo švoh, tako da ste verjetno skočili do Litije, jst sem šel na Veliko planino, motorje sem pa letos tut že videl, so že ble spidvejske dirke Neki sem bom šel še hladit na sever , da vidimo, kako zgleda Stockholm v zgodnjem poletju Ste pa lepo raztegnili praznovanje, no pa saj prav, prvo leto je sam enkrat, pol moraš pa žlahto počas odvadit,dobr najbližje že, ostali pa ... Scorpio, uživajte Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.