nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 marsa ne razumem-LN? luna?luna je bik? 1.maj? 1. maj je prov fajn!sam ne razumem dadi ah dej nehi.. nc ni tezko kar se hoce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> dadi ah dej nehi.. nc ni tezko kar se hoce Ja ...če ti tko rečeš,bo že držalo...smo pa bikci en fajn ljudje Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa ne razumem-LN? luna?luna je bik? 1.maj? 1. maj je prov fajn!sam ne razumem dadi ah dej nehi.. nc ni tezko kar se hoce LN je Lunin net. - 1. maj 2000 LNF (lunin forum) je podportal luninega neta - rojstvo pa 1.3. 2002 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Bik so super! Moj lubi je bikec pa brat tudi. Jaz mam pa luno v bikcu v IV. hiši. To kao pomen, da mi družina ful velik pomen-popolnoma drži. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jaz mam tud rada bike, moj tamal ima luno v biku (jaz pa venero, mitja pa saturn, tako da imamo na 3, 5 in 7 timovo luno, mitjin saturn in mojo venero...druzina... na 4 stopinjah).Luna pa je sploh fajn...se dobr da ma to!!! (sicer je riba/dvojcek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 moj dedi je bil bik ... kako je bil fajn! vedno si lahko na njega racunal...pa umetnik, tako poeticen...!(no, saj tadrugi pa skorpijon...se dobro, pri mojih zblojenih starsih ) pa moj bratranec je bik... druge vrste, bankirske Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 a tko si mela fajn? bika pa sco za dedka?jaz sem sam enga Spoznala (ne pa tud poznala oz. bila v stiku), pa ne vem, kaj je bil, mamin oce (ki je umrl ko je bla stara 8 let) pa je bil dvojcek... tak umetniski pa dobrodelnez, najbrz je imel kaj v raku al pa clo v ribah (kolikor ga je mama opisovala). Jaz se hecam, da je tim 'bankirske sorte', ker ima ze zdaj 5x vecji filing za (delat) cash kot pa midva z mitjo oba skup (on neptun, jaz pa juzni cvor v 2. ) 2 moja bratranca sta pa ribi (z bratranci sem odrascala, se 'kalila', vsi starejsi od mene [saturn v 3. hisi]). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No, da se pofočkam - tudi jaz sem bikica. Zaenkrat mi kar dobro služi. Kot da imam kakšno izbiro, haha. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kaj bikci ste izumrl??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Niso. Prežvekujejo v senci. Ko se dvignejo, se umakni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Bern...pa nismo vsi taki.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niso. Prežvekujejo v senci. Ko se dvignejo, se umakni. moj tast je bik, tole bi pa morala taščica prebrat (dvojček).......hudo!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niso. Prežvekujejo v senci. Ko se dvignejo, se umakni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niso. Prežvekujejo v senci. Ko se dvignejo, se umakni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 :xx!: En določen bik nej mi zdele čimprej spizdi v senco, ker drugač ga bom jz nabila, da bo letu, pa da ga ne vidm več!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nej mi zdele čimprej spizdi v senco Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Bikica Ko sem bila še majhna, sem doma vprašala, če bom še dolgo Bik po horoskopu?! Vsi prisotni pa v smeh . Jest pa Bila sem edina bikica (od krave mož) ostali pa vodnarji, raki, tehtnica, še oven se mi zdel boljš od bika! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko sem bila še majhna, sem doma vprašala, če bom še dolgo Bik po horoskopu?! dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 kaj ste face tinal, a ti si pa zdaj ze na bikih?boljse zate kot tehtnice, boljse... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...(od krave mož)... ...ta je dobra!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tinal, a ti si pa zdaj ze na bikih?been there, done that.....Če so pa biki bolš zame, grem pa raj v samostan! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 sej bo, no ... ne sodi celega tropa po enem primerku goveda ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej bo, no ... ne sodi celega tropa po enem primerku goveda ...Sej ne sodm po enmu vse...... maš pa prou.. bil je svetovno govedo!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tinal, tebi se itak ocitno tako hitro dogaja, da ... te bo lahko ze kaksen rakec potolazil pred koncem tedna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.