Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal, tebi se itak ocitno tako hitro dogaja, da ... te bo lahko ze kaksen rakec potolazil pred koncem tedna Tinka, bik je bil let pa pol...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 sam ne vem kaj je slabše rakec al bik... bik ti vsaj direkt pove, rakec se pa skrije pa tuhtaš pa tuhtaš kaj hudiča je narobe..., ne vem no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam ne vem kaj je slabše rakec al bik... bik ti vsaj direkt pove, rakec se pa skrije pa tuhtaš pa tuhtaš kaj hudiča je narobe..., ne vem no...Mela sm bika s podznakom v raku.... :xx!: thanks a lot. Govoru je, da vse direkt pove, pol k je pršu pa cajt, pa je kot tapravo govedo, spizdu v senco! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Najhujše je pa to, da mojega nedolžnega vprašanja še niso pozabil (in ga pomoje tut nikol ne bodo ) tko da še vedno sem pa tja slišim: "Ti boš pa kr skos bik, a, ne! " Bikice smo fajn, za bike pa ne vem. Se je ravno včeraj moja frendica razburjala nad tipom, ker nima nobene potrebe po akciji, ker mu je pač fletn in uživa , njej je pa dolgcajt! GOVEDO Zato pa nism hotla bit bik! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no vidiš kolk jst te zadeve poznam čerpav kakšna druga varianta je lahko še slabša, verjemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 men je slo tud zato na zivce da mam venero.. se mi je zdel... brez veze... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinka, bik je bil let pa pol...... A!jaz ti sledim samo od tehtnic dalje, zato...ja nic, potem pa kaksnega strelca, ce bi rada direkt akcijo saj vem, da bo zdaj takoj: kako so nezanesljivi in se hitro navelicajo in nevemkaj...ampak se ne strinjam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 hmmmm.... glede na to, da sm SCO/ dvojček/ vodnar bom raj pogledala za kakšnim zračnim..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tinal a dvojcek al kaj.....caki caki zakaj je pa men to iz glave uslo?! Zanimivo se mi zdi tole ta trenutek Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tinal, ti kar samo ne pricakuj prevec direktnosti in jasnosti pri dvojckih oz. zanesljivosti...vodnar mogoce bolje...delno...ampak za skorpijonko...hm! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 nasi kosarkarji - 5 bikov ( vkljucno s trenerjem)5 rakov2 tehtnici1 vodnar1 oven1 kozel bi si mislila, da so drugi znaki tu v igri...bolj eksplozivni, nekako... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Tinal jaz mam pa zdaj bikca z asc v rakcu. Upam, da ni isti-he he. Drugač se mi zdi kr direkten. Ja ne vem no kakšne izkušnje si ti imela. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 sej vlogo igra še Mars, pa Luna, pa Venera, pa Saturn... tko da... stopinje, hiše... halo? so določene karakteristike iste, ampak ne morem pa rečt, je moj je isti kot vsi pripadniki njegovega znamenja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nasi kosarkarji - 5 bikov ( vkljucno s trenerjem)5 rakov2 tehtnici1 vodnar1 oven1 kozel bi si mislila, da so drugi znaki tu v igri...bolj eksplozivni, nekako...zanimivo si opazila. je par variant:- merkur, venera v ovnih in dvojckih....- stalni znaki so veckrat visje rasti, masivni...- morda nimajo explozivne ovnove energije, majo pa VZDRZLJIVOST... tolk energije, da lohk dve uri sibajo gor pa dol pa so se tocni....- ascendenti, marsi...+ generacijskega kaj... itd. itak pa je kolektiv... 'isti ptici skup letijo'...tko kot tle... saj NI nakljucje, da je najbolj ribje skorpijonski tale forum... voden pac. recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nasi kosarkarji - 5 bikov ( vkljucno s trenerjem)5 rakov2 tehtnici1 vodnar1 oven1 kozel bi si mislila, da so drugi znaki tu v igri...bolj eksplozivni, nekako... Hja takole na uč (laično seveda) bi djal: tole pa slab kaže... a res nimajo nobenga leva????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ne.ma to ni levji sport, no...to je pa ja jasno...?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 hehehe, levji šport! Npr. TENIS (Samprasssssssss )! Levi morajo sloveti sami pod svojim reflektorje slave! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne.ma to ni levji sport, no...to je pa ja jasno...?!Misliš... daj malo pomisli a imajo liderja.... no...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe, levji šport! Npr. TENIS (Samprasssssssss )! Levi morajo sloveti sami pod svojim reflektorje slave! Ja to je res..... samo tudi ekipa mora imet nekega liderja, ki jih potegne, ko so v krizi... sej dokler jim bo šlo, bodo zelo uredu špilali, če se jim bo pa zalomilo (bohnedaj...) bo pa po moje kriza.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ja, bika imajo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Bikci moji Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Se je ravno včeraj moja frendica razburjala nad tipom, ker nima nobene potrebe po akciji, ker mu je pač fletn in uživa , njej je pa dolgcajt! heheh, ko da bi o mojem Bikcu govorila. sam dobro, da je tak, bognedaj, da bla oba Strelca. mi paše, da mam nekoga, ki ma vse v fiksnih znamenjih, ob sebi, ker mi manjka te kvalitete, sama mam večino planetov v spremenljivih znamenjih. Bikci ste fajn, ker znate kuhati. med drugim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ..men so tut biki cist Ok... se posebi za zurat... ko ga mal spijejo so prov fajn ljudje... edin kar me moti pr njih je, da vse skoz $$$ gledajo... zadnjic sva se z enim prjatlom(bikom) mal pogovarjala o zivljenju in o vsem tem, in mu sploh ni bilo jasno kako se lahko nekdo ukvarja z necim kar mu prnasa manj ca$ha kokr ce bi se ukvarju z necim drugim... sploh mu ni blo jasno kako se lahko kdo o npr. svojem poklicu lahko odloca predvsem na podlagi veselja in ne denarja... ni pa ni mu slo v glavo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 heheh, ko da bi o mojem Bikcu govorila. sam dobro, da je tak, bognedaj, da bla oba Strelca. mi paše, da mam nekoga, ki ma vse v fiksnih znamenjih, ob sebi, ker mi manjka te kvalitete, sama mam večino planetov v spremenljivih znamenjih. Bikci ste fajn, ker znate kuhati. med drugim. No, to je pa zelo lepo slisat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ja, tako pač je in v redu, da je, tako kot je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.