Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>sam ne vem kaj je slabše rakec al bik... bik ti vsaj direkt pove, rakec se pa skrije pa tuhtaš pa tuhtaš kaj hudiča je narobe..., ne vem no...

Mela sm bika s podznakom v raku.... :xx!: thanks a lot. Govoru je, da vse direkt pove, pol k je pršu pa cajt, pa je kot tapravo govedo, spizdu v senco! x:Dx :xx!:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Najhujše je pa to, da mojega nedolžnega vprašanja še niso pozabil (in ga pomoje tut nikol ne bodo xrolleyesx ) tko da še vedno sem pa tja slišim:

"Ti boš pa kr skos bik, a, ne! x:Dx"

:o|o: x:o)x

Bikice smo fajn, za bike pa ne vem. Se je ravno včeraj moja frendica razburjala nad tipom, ker nima nobene potrebe po akciji, ker mu je pač fletn in uživa :vragec: , njej je pa dolgcajt! :mellow:

GOVEDO :sniky:

Zato pa nism hotla bit bik! :vragec:

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

<{POST_SNAPBACK}>Tinka, bik je bil let pa pol......

A!

jaz ti sledim samo od tehtnic dalje, zato...

ja nic, potem pa kaksnega strelca, ce bi rada direkt akcijo

saj vem, da bo zdaj takoj: kako so nezanesljivi in se hitro navelicajo in nevemkaj...

ampak se ne strinjam :vragec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinal jaz mam pa zdaj bikca z asc v rakcu. Upam, da ni isti-he he. Drugač se mi zdi kr direkten. Ja ne vem no kakšne izkušnje si ti imela.

:vio:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>nasi kosarkarji - 5 bikov ( vkljucno s trenerjem)

5 rakov

2 tehtnici

1 vodnar

1 oven

1 kozel

:eek:

bi si mislila, da so drugi znaki tu v igri...bolj eksplozivni, nekako...

zanimivo si opazila. :palec:

je par variant:

- merkur, venera v ovnih in dvojckih....

- stalni znaki so veckrat visje rasti, masivni...

- morda nimajo explozivne ovnove energije, majo pa VZDRZLJIVOST... xyesx tolk energije, da lohk dve uri sibajo gor pa dol pa so se tocni....

- ascendenti, marsi...

+ generacijskega kaj... itd.

itak pa je kolektiv... 'isti ptici skup letijo'...

tko kot tle... saj NI nakljucje, da je najbolj ribje skorpijonski tale forum... voden pac. :)

recimo... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hehehe, levji šport! Npr. TENIS (Samprasssssssss  :2src: )! Levi morajo sloveti sami pod svojim reflektorje slave!  x:Dx

Ja to je res..... samo tudi ekipa mora imet nekega liderja, ki jih potegne, ko so v krizi... sej dokler jim bo šlo, bodo zelo uredu špilali, če se jim bo pa zalomilo (bohnedaj...) bo pa po moje kriza....

• 3 months later...
Guest mačona
Se je ravno včeraj moja frendica razburjala nad tipom, ker nima nobene potrebe po akciji, ker mu je pač fletn in uživa :vragec: , njej je pa dolgcajt! :mellow:

heheh, ko da bi o mojem Bikcu govorila. sam dobro, da je tak, bognedaj, da bla oba Strelca. mi paše, da mam nekoga, ki ma vse v fiksnih znamenjih, ob sebi, ker mi manjka te kvalitete, sama mam večino planetov v spremenljivih znamenjih. :vio:

Bikci ste fajn, ker znate kuhati. x:px med drugim. x:Dx

..men so tut biki cist Ok... se posebi za zurat... ko ga mal spijejo so prov fajn ljudje... edin kar me moti pr njih je, da vse skoz $$$ gledajo... zadnjic sva se z enim prjatlom(bikom) mal pogovarjala o zivljenju in o vsem tem, in mu sploh ni bilo jasno kako se lahko nekdo ukvarja z necim kar mu prnasa manj ca$ha kokr ce bi se ukvarju z necim drugim... sploh mu ni blo jasno kako se lahko kdo o npr. svojem poklicu lahko odloca predvsem na podlagi veselja in ne denarja... ni pa ni mu slo v glavo... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

heheh, ko da bi o mojem Bikcu govorila. sam dobro, da je tak, bognedaj, da bla oba Strelca. mi paše, da mam nekoga, ki ma vse v fiksnih znamenjih, ob sebi, ker mi manjka te kvalitete, sama mam večino planetov v spremenljivih znamenjih. :vio:

Bikci ste fajn, ker znate kuhati. x:px med drugim. x:Dx

No, to je pa zelo lepo slisat. x:Dx x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...