Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Guest mačona
..men so tut biki cist Ok... se posebi za zurat... ko ga mal spijejo so prov fajn ljudje... edin kar me moti pr njih je, da vse skoz $$$ gledajo... zadnjic sva se z enim prjatlom(bikom) mal pogovarjala o zivljenju in o vsem tem, in mu sploh ni bilo jasno kako se lahko nekdo ukvarja z necim kar mu prnasa manj ca$ha kokr ce bi se ukvarju z necim drugim... sploh mu ni blo jasno kako se lahko kdo o npr. svojem poklicu lahko odloca predvsem na podlagi veselja in ne denarja... ni pa ni mu slo v glavo... x:Dx

sam nikoli ne bojo priznali, da so posesivni in materialistični! xrolleyesx :vragec: hočem mojega prepričat, da je, sam se ne zaveda, pa me vedno že v kali zatre. pol pa začne, da sem jaz materialista. pa nisem!

Deli na socialnih omrežjih

..men so tut biki cist Ok... se posebi za zurat... ko ga mal spijejo so prov fajn ljudje... edin kar me moti pr njih je, da vse skoz $$$ gledajo... zadnjic sva se z enim prjatlom(bikom) mal pogovarjala o zivljenju in o vsem tem, in mu sploh ni bilo jasno kako se lahko nekdo ukvarja z necim kar mu prnasa manj ca$ha kokr ce bi se ukvarju z necim drugim... sploh mu ni blo jasno kako se lahko kdo o npr. svojem poklicu lahko odloca predvsem na podlagi veselja in ne denarja... ni pa ni mu slo v glavo... x:Dx

zato, ker bikci (vsaj js) ne obcutimo kaksnega veselja do (kateregakoli) dela. delo je nujno zlo, prinasa denarcke-cim vec denarckov. js pravim, da je v zivljenju treba predvsem razveseliti duso!(kar pa je tezko ce ni dnarcka x8Dx )

mačona, da smo pa materialisticni se pa tud js ne strinjam x:o)x radi mamo udobje. nismo pa ksni hiper potrosniki pa materialisti. js mam se zdej mobitel nokio 3210 x:o)x poznas se koga, ki jo ma? zdej bom kupu novga ampak samo zaradi slabe baterije x:Ix najbolsi, najnovejsi mobitel mi ne prinasa nobenega udobja..je sam in, da ma fotoaparat. kt, da ga rabim xrolleyesx ne sparam pa pri hrani, pri pijaci, cotah-samo kaksne mam se od 15 leta(sm hitr zrasu) :inocent: radi uzivamo v tistih cisto prvinskih potrebah, uzitkih in ne toliko v teh na novo umetno ustvarjenih. ze bluzim mal.. x:Ix x:o)x

Guest mačona
zato, ker bikci (vsaj js) ne obcutimo kaksnega veselja do (kateregakoli) dela. delo je nujno zlo, prinasa denarcke-cim vec denarckov. js pravim, da je v zivljenju treba predvsem razveseliti duso!(kar pa je tezko ce ni dnarcka x8Dx )

mačona, da smo pa materialisticni se pa tud js ne strinjam x:o)x radi mamo udobje. nismo pa ksni hiper potrosniki pa materialisti. js mam se zdej mobitel nokio 3210 x:o)x poznas se koga, ki jo ma? zdej bom kupu novga ampak samo zaradi slabe baterije x:Ix najbolsi, najnovejsi mobitel mi ne prinasa nobenega udobja..je sam in, da ma fotoaparat. kt, da ga rabim xrolleyesx ne sparam pa pri hrani, pri pijaci, cotah-samo kaksne mam se od 15 leta(sm hitr zrasu) :inocent: radi uzivamo v tistih cisto prvinskih potrebah, uzitkih in ne toliko v teh na novo umetno ustvarjenih. ze bluzim mal.. x:Ix x:o)x

ja, to da znate Bikci uživati, spoštujem! :palec: x;)x

ajd, niste materialisti, pač pa včasih svojo lastno vrednost preveč gledate skozi denar. hiper potrošniki tudi ravno niste, pač pa cenite kvaliteto in trpežnost. :palec:

heheh, zdaj sem pa te, jaz mam pa telefom benq (mam sicer Nokio 3100; sem na tem, da jo nesem v popravilo - zamenjat uničen ekran - zlomljen, ker me je moj Bik s svojimi bikovskimi forami po telefonu za..bavu in sem jo treščila ob tla! :o|o: x:Dx ).

ja ja, prvinske potrebe. dam vam prav. tudi Strelci, Levi znamo uživati! x^x

Tinal jaz mam pa zdaj bikca z asc v rakcu. Upam, da ni isti-he he. Drugač se mi zdi kr direkten. Ja ne vem no kakšne izkušnje si ti imela.

:vio:

Uff tole sm pa čist spregledala..... :eek: Pinka, nikol ne veš, mogoče je pa isti... aja ni isti. On ma novo zdej, k je ovnovka! Po moje se bo neki cajta izogibal škorpijonkam!! x:Dx :vragec: x:Dx

Scio mi nihil scire

Po moje se bo neki cajta izogibal škorpijonkam!! x:Dx :vragec: x:Dx

..ce ma kolickaj soli v glavi ne samo "neki cajta"... :vragec: x:Dx x;)x

...sicer pa: od skorpije k ovnovki in to bikec... hahaha...ta je pa res prisel z dezja pod kap... :vragec: x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...sicer pa: od skorpije k ovnovki in to bikec... hahaha...ta je pa res prisel z dezja pod kap... :vragec: x:Dx :vragec:

Tazgornje bom spregledala... :vragec: x:Dx

Za spodnje pa... :palec: :palec: :palec: :vragec: x:Dx

Scio mi nihil scire

sam ne vem kaj je slabše rakec al bik... bik ti vsaj direkt pove, rakec se pa skrije pa tuhtaš pa tuhtaš kaj hudiča je narobe..., ne vem no...

Brat je rakec in njegova pupa skozi nori, ker ji model nikoli nič ne pove, pa tuhta cele dneve, kaj je sploh narobe in si puli lase. Potem mora pa bikca poklicat, da se mal sprosti in vrže stvari iz sebe x;)x Ja, bikci znamo prisluhnit x;)x

Drugači, pa se mi zdi brezveze vse bikce, vse rake, vse kozoroge, ...... v isti koš metat, ker so si ljudje kljub enakemu znamenju ful različni. Določene lastnosti mogoče držijo za vse, vendar so razlike vseeno med osebki istega znamenja velike. V naši družini, žlahti je ful bikcov, vendar smo si v marsičem različni, imamo pa res kakšno lastnost skupno. Trmasti smo vsi enako, pa pred problemi ne pokleknemo, ampak se jim vedno postavimo po robu. V določenih zadevah smo zelo močni. Pa tudi si ne dopustimo, da z nami pometajo. Mogoče smo nekaj časa tiho in določene zadeve nekaj časa prenašamo, ko pa znorimo, znorimo x;)x

Kar se pa materializma tiče, ne verjamem, da smo. Res je radi imamo kakšen tolarček več, predvsem zaradi sigurnosti, pa radi si marsikaj privoščimo, potujemo, to pa sploh. Po moje, če imamo denar kar radi zapravljamo. Ne zdržimo, da bi se kupček samo povečeval, ker nas prstki kaj hitro začnejo srbet, potem, pa moramo hitro prišparano zapravit. Pa tudi na vsak tolar ne gledamo, puščamo napitnine, pa za cene se ne preveč zmenimo. Če nam je določena zadeva všeč jo kupimo in ne trošimo veliko energije pri iskanju izdelka po čim nižji ceni. Saj malo se že pogleda, vendar da bi v tolar gledal mi niti na misel ne pride (kot sem rekel, velja, če imamo denar, drugače si pač prisiljen gledat tudi za vsak tolar). Pa nikdar svoje matere za denar ne bi prodali, pa čeprav smo tudi že z glavo v dreku x;)x Upam, da se ve kaj je bilo tule mišljeno.

Ma ja no, vsi imamo tako dobre kot slabe lastnosti, zato pri skupnem življenju, je pač stvari "včasih" potrebno na tehnico dat in se potem odločit ali se izplača oziroma lahko zaradi dobrih lastnosti, ki jih nekdo ima, potrpet tiste za nas slabe x;)x

Uff tole sm pa čist spregledala..... :eek: Pinka, nikol ne veš, mogoče je pa isti... aja ni isti. On ma novo zdej, k je ovnovka! Po moje se bo neki cajta izogibal škorpijonkam!! x:Dx :vragec: x:Dx

xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx ja a si ga tok ornk "obdelala" da se te je kr ustrašu x;)x

verjetn tud zato k nima dovolj v hlačah a ne x:Dx x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

xrolleyesx ...ne pokleknemo, ampak se jim vedno postavimo po robu. V določenih zadevah smo zelo močni. Pa tudi si ne dopustimo, da z nami pometajo... xrolleyesx

xrolleyesx Jest pa, k enga Bikca u roke dubim, ga tko zavrtim, d kokr ene plišasta igrača rata! Pol se pa igrama, ne! xrolleyesx

Ja, ja, sam tle ti nobeno znamenje ne pomaga x:Dx

xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx ja a si ga tok ornk "obdelala" da se te je kr ustrašu x;)x

verjetn tud zato k nima dovolj v hlačah a ne x:Dx x;)x

Mah chicken je bil zgleda že po naravi, sam je dolg časa igral... :xx!:

V hlačah... ne vem no... to ni vse... sm pol ugotovila... x:Dx aja reva! To je pa tud bil, ja! :vragec: x:Dx

P.S. Da ne bo kdo kej zameru, vse to leti samo na un moj primerek BIKa. x;)x

P.P.S. Pinka tvojega bloga mi ne odpre...

Scio mi nihil scire

No še moj primer 2h bikov. Jst ne vem a ste res taki prasci al sam jst na take naletim. Totalna posesija, nč vn, nč okol gledat, doma sedet pa njega čakat. Jst pa u smeh :wOOt: x:Dx

Ja, pa ful bi meu keša pa vsega, a da bi šu v službo.....:wOOt: aaaaaa bog ne dej, da bi svojo ritko premaknu. K krava na kavču....jst sem lačen...jst sem žejen....Jst pa zaljubljena na začetku....ja valda lubi, kaj ti pa prnesem.....a bi še kej....a ti še RIT obrišem....pa mogoče kej zapojem....

No na koncu pa zvem kva vse se za mojim hrbtom dogaja. Mislm, kako lahko tip men prepoveduje, da grem vn, na konc je pa on tisti, k se gon okol k goneč cuck, pa naskoč vsako k mim pride????!!!! No to sta dva "prijetna" bikca :o|o: Upam da večina ni takih.

It's a dog eat dog world

No še moj primer 2h bikov. Jst ne vem a ste res taki prasci al sam jst na take naletim. Totalna posesija, nč vn, nč okol gledat, doma sedet pa njega čakat. Jst pa u smeh :wOOt: x:Dx

Ja, pa ful bi meu keša pa vsega, a da bi šu v službo.....:wOOt: aaaaaa bog ne dej, da bi svojo ritko premaknu. K krava na kavču....jst sem lačen...jst sem žejen....Jst pa zaljubljena na začetku....ja valda lubi, kaj ti pa prnesem.....a bi še kej....a ti še RIT obrišem....pa mogoče kej zapojem....

No na koncu pa zvem kva vse se za mojim hrbtom dogaja. Mislm, kako lahko tip men prepoveduje, da grem vn, na konc je pa on tisti, k se gon okol k goneč cuck, pa naskoč vsako k mim pride????!!!! No to sta dva "prijetna" bikca :o|o: Upam da večina ni takih.

Lejka, pač tvoje izkušnje, vsakdo od nas bi lahko, kaj podobnega napisal od katerega drugega znamenja, vendar se mi to početje ne zdi na mestu. Zakaj? Zato, ker ni prav, da zaradi naših slabih izkušnjah z določenim astrološkim znamenjem, potem vse obsojamo za prasce, lenuhe,.......... in jih postavljamo v isti koš. Smo individumi, zato nas je kot take potrebno obravnavat.

Kaj je na primer bikec Jože kriv, če si ti imela z bikcom Aležem pač slabe izkušnje. Npr. jaz sem bik, pa sem npr. čisto nasprotje tistim dvem tvojim x;)x Si pač naletela na dva jajčarja. Mogoče boš še na katerega, očitno pač take privlačiš:)) Podobno kot tiste zgodbice, ko imajo določene hčere očeta pijanca zaradi katerega pač trpijo na tak ali drugačen način in si zatrdijo, da za partnerja takega nikoli. Potem pa v življenju samo take dobivajo x;)x Mogoče je res kaj na tem x:Dx To sem bolj v štosu napisal, vendar se te stvari res dogajajo. Mogoče boš na koncu ravno z kakšnim bikcem končala o karterem boš pa mela čisto drugačno mnenje x;)x Kaj naj ti rečem, več sreče prihodnjič x:Dx

Lepe praznike ti želim!

Lejka res slabe izkušnje s tema bikcoma na žalost....pr men čist drugač....ful aktiven....ful priden za delat.....ful mi da svobode...pa ne gre mu sam denar po glavi....pa dobr kuha....pa še bi lah naštevala.... xsrcx

Sej res ne morš sam po sončnih znamenjih gledat sam ti si glih na dva pripadnika istega znamenja naletela k nista bla nič prida....več sreče za naprej pa lepe praznik.... x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Lejka, pač tvoje izkušnje, vsakdo od nas bi lahko, kaj podobnega napisal od katerega drugega znamenja, vendar se mi to početje ne zdi na mestu. Zakaj? Zato, ker ni prav, da zaradi naših slabih izkušnjah z določenim astrološkim znamenjem, potem vse obsojamo za prasce, lenuhe,.......... in jih postavljamo v isti koš. Smo individumi, zato nas je kot take potrebno obravnavat.

Kaj je na primer bikec Jože kriv, če si ti imela z bikcom Aležem pač slabe izkušnje. Npr. jaz sem bik, pa sem npr. čisto nasprotje tistim dvem tvojim x;)x Si pač naletela na dva jajčarja. Mogoče boš še na katerega, očitno pač take privlačiš:)) Podobno kot tiste zgodbice, ko imajo določene hčere očeta pijanca zaradi katerega pač trpijo na tak ali drugačen način in si zatrdijo, da za partnerja takega nikoli. Potem pa v življenju samo take dobivajo x;)x Mogoče je res kaj na tem x:Dx To sem bolj v štosu napisal, vendar se te stvari res dogajajo. Mogoče boš na koncu ravno z kakšnim bikcem končala o karterem boš pa mela čisto drugačno mnenje x;)x Kaj naj ti rečem, več sreče prihodnjič x:Dx

Lepe praznike ti želim!

Pa kwa bi ti zdej rad?! xrolleyesx Kle je tema o bikih, a je prepovedano dodat svoje mnenje al izkušnje?? Kje piše, da kej nate leti?? No ja, če mačku stopiš na rep, zamjavka... x:Dx

Scio mi nihil scire

Ampak Lejka veš to je prav čudno pri tebi... Ti si takoooOOO lepa punca, kot vem tudi študiraš, si prijazna, pozitivna... naletiš pa na totalne bedake oz. privlačijo te takšni... Dej popuci že te bedne vzorce v sebi, imej se že končno rada, ceni se, postavi si kriterije... oni bi tebe mogli strečt in te prosit za tvojo pozornost... sej si totalna vilinka!!!

Sorry, ker se mešam, samo jezi me ker se ne zavedaš svojih kvalitet!!! x;)x x:Xx

...a vidis kaj dela sonce opozicija neptun!!!...1.)podcenjevanje samega sebe;2.)po drugi strani pa(v zenski karti) pomen, da jo privlacijo bluzici, prevaranti... partnerja ne vidi jasno, marvec nanj gleda skozi rose-colored-glasses... :sori: :sori: ... sad but true...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..mas Piki, mas!!! x:Dx x:Dx ...vsi tam okol leta 80., 81. rojeni v zadnji dekadi dvojckov mamo to... zal... :xx!: :xx!:

Frank Zappa

In kako se tega losaš?

:o|o:

..tezko... x:Dx

Frank Zappa

No shit? :o|o:

...hah, neptuna se je zlo tezko losat... kaxna meditacija zna edin pomagat... pol je lahko neptun se prednost... sam to zahteva ogromno dela na sebi... za enga dvojcka veliko prevec... :xx!: :xx!:

Frank Zappa

.. ker to so mele že naše babice pa najbrž niso vse mele Sonce opozicija Neptun...

...ce je kera od nasih babic tole mela je zlo verjetno da je bil nas dedek pijanec in mislim, da so babice vseeno jamrale nad tem... sicer niso vedle, kje v zvezdah je to zapisano... samo cutile pa to so... :sori: :sori:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...