Pinka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Samson kaj pa sonce v trigonu z neptunu a tud tuki maš rožnata očala v ljubezni??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Samson kaj pa sonce v trigonu z neptunu a tud tuki maš rožnata očala v ljubezni???...sej ni tko enostavno... pa tut prej se ni nanasal na iluzije v ljubezni direktno...(za to bi rabli se neptun opozicija venera)... sam, da moskega ne vidi jasno al pa da on "igra", je pijanec, đanki, etc... trigon je ze boljse... to lahko pomeni, da te privlacijo bolj umetniski zasanjani tipi... seveda pa so taki tipi ze v osnovi nagnjeni k vsemu zgoraj napisanemu... tko, da cist varno tole vseeno ni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 čudež, da nimam še tega sranja, glede na to, kok mam ''lep'' chart. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 čudež, da nimam še tega sranja, glede na to, kok mam ''lep'' chart. ...sej mas... mislim venera opoz. neptun... ... sicer pa se aspekti sonca bolj nansajo na tiste resne zveze, partnerje... v zacetku je boljse gledat mars in kaj pocne vladar 5. hise, ce hocs vidt kaxni tipi moskih zensko privlacijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 In, kaj pr men to po0ve? Kaki me prvlačjo? Pusiji in pičke, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 In, kaj pr men to po0ve? Kaki me prvlačjo? Pusiji in pičke, a ne? ...na pamet pa res ne znam celga tvojga charta... dolocene stvari pac vem, ker si sam par dni stran rojena k jst... ne vem pa ker je dispozitor tvoje 5. itd. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 povej, kaj rabš, pa ti povem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Pa kwa bi ti zdej rad?! Kle je tema o bikih, a je prepovedano dodat svoje mnenje al izkušnje?? Kje piše, da kej nate leti?? No ja, če mačku stopiš na rep, zamjavka... Ti nisem jaz kriv, če mojega posta nisi pravilno razumela Enako bi lahko napisal v topiku lev, dvojček, strelec, ...itd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...ne pokleknemo, ampak se jim vedno postavimo po robu. V določenih zadevah smo zelo močni. Pa tudi si ne dopustimo, da z nami pometajo... (napisal Bik1975) Jest pa, k enga Bikca u roke dubim, ga tko zavrtim, d kokr ene plišasta igrača rata! Pol se pa igrama, ne! Ja, ja, sam tle ti nobeno znamenje ne pomaga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...ne pokleknemo, ampak se jim vedno postavimo po robu. V določenih zadevah smo zelo močni. Pa tudi si ne dopustimo, da z nami pometajo... (napisal Bik1975) Jest pa, k enga Bikca u roke dubim, ga tko zavrtim, d kokr ene plišasta igrača rata! Pol se pa igrama, ne! Drugače pa lep božic vsem! Grem vn v klapo, da še malo nazdravimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ti nisem jaz kriv, če mojega posta nisi pravilno razumela Enako bi lahko napisal v topiku lev, dvojček, strelec, ...itd Ja pol pa pejt še tja napisat! Lejka je to sm napisala zato, ker je mela pač take izkušnje z biki, ne pa z ostalimi. Če si ti to razumel kot napad nase, pa tvoj problem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ampak Lejka veš to je prav čudno pri tebi... Ti si takoooOOO lepa punca, kot vem tudi študiraš, si prijazna, pozitivna... naletiš pa na totalne bedake oz. privlačijo te takšni... Dej popuci že te bedne vzorce v sebi, imej se že končno rada, ceni se, postavi si kriterije... oni bi tebe mogli strečt in te prosit za tvojo pozornost... sej si totalna vilinka!!!Sorry, ker se mešam, samo jezi me ker se ne zavedaš svojih kvalitet!!! Hvala Valkira!!! Res si lepo napisala, sam kaj k sami taki okol mene hodjo, k jih morm jst prost da se pogovorimo, pa prost za vsako malenkost.Ma sej niso sam biki, sam sem samo za ta dva napisala k je glih tema o njih. Rad bi da bi enkrat men en reku, dej plis ne it, ostan, pogovorva se. NE TO PA NE!!!Zdej sem spet v istem sranju!Dost mam.....vsega Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ja pol pa pejt še tja napisat! Lejka je to sm napisala zato, ker je mela pač take izkušnje z biki, ne pa z ostalimi. Če si ti to razumel kot napad nase, pa tvoj problem... Ah, dej no. Lejkin post sploh ne sprejemam kot napad na sebe. Hotel sem ji le povedat, da naj ne posplošuje dveh primerkov z vsemi in naj si ne misli, da so/smo vsi taki in to ne zato, ker sem jaz bik, ampak zato, ker poznam punco, ki se noče več vezat z določenim astrološkim znamenjem samo zato, ker je v preteklosti imela z njimi slabe izkušnje. A je zdaj bolj razumljivo, zakaj sem moj post tako napisal Se mi zdi tako razmišljanje moje prijateljice mal "neumno", zato sem Lekji tako napisal Očitno ti tega iz mojega posta nisi izluščila, ampak si si ga narobe interpretirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ah, dej no. Lejkin post sploh ne sprejemam kot napad na sebe. Hotel sem ji le povedat, da naj ne posplošuje dveh primerkov z vsemi in naj si ne misli, da so/smo vsi taki in to ne zato, ker sem jaz bik, ampak zato, ker poznam punco, ki se noče več vezat z določenim astrološkim znamenjem samo zato, ker je v preteklosti imela z njimi slabe izkušnje. A je zdaj bolj razumljivo, zakaj sem moj post tako napisal Se mi zdi tako razmišljanje moje prijateljice mal "neumno", zato sem Lekji tako napisal Očitno ti tega iz mojega posta nisi izluščila, ampak si si ga narobe interpretirala mogoče zato, k sm mela pred kratkim tud sama slabe izkušnje z bikom... a bit če bolje... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no upam, da se ne boste vec pecale z biki-ne jim nasedat! so res sami prasci. js enga pezdeta vsak dan vidm pa mi gre ze prov na zivce. pa ta njihova aroganca! bedniki! punce najprej zahtevejte rojstni dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no upam, da se ne boste vec pecale z biki-ne jim nasedat! so res sami prasci. js enga pezdeta vsak dan vidm pa mi gre ze prov na zivce. pa ta njihova aroganca! bedniki! punce najprej zahtevejte rojstni dan! Važi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no upam, da se ne boste vec pecale z biki-ne jim nasedat! so res sami prasci. js enga pezdeta vsak dan vidm pa mi gre ze prov na zivce. pa ta njihova aroganca! bedniki! punce najprej zahtevejte rojstni dan! Kot vidim si bo treba naredit še eno falš osebno za take primere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Kot vidim si bo treba naredit še eno falš osebno za take primere Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 no dej nam povej kej bikovskega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 "Bik - smo ga pozabili?" Tud slucajno ne, bik je super. mam rada bike..to pa zato, ker so taki... bikovski. kaj mi je najbolj vsec pri bikih?postenost, pravicnost, srcnost in smisel za humor...drugac znajo bit pa tud tezhashki. jaz nisem zlo bikovska, tko v splosnem, da bi glih to nadnajbolj opredeljevalo mene, moj znacaj in tko, vendar po 2. strani pa mam ene par zlo mocnih bikovskih lastnosti..... npr. smisel za humor. ne ne, tega nimam , pac pa sem mislila na neko.. togost v nekaterih stvareh, da se ne premaknem... da me tezko se spravi z mesta, razen ce jaz nisem iniciator. tko da, se vidim en mikrich tud v biku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Bikice s(m)o vedno ljubljenke atekov in dedijev !Sem bila že jest, pred dobre pol leta sem pa dobila še konkurenco, nečakinjo ! Čisto pravi sonček Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enea 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Samson kaj pa sonce v trigonu z neptunu a tud tuki maš rožnata očala v ljubezni???venera v povezavi z neptunom ljubezen vedno idealizira, ne glede na to, ali je aspekt harmoničen ali dinamičen. s takim aspektom se zlahka predajaš sanjarjenju o ljubezni ali izmišljeni zvezi. je pa super za umetniški navdih - velik potencial za ustvarjanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 venera v povezavi z neptunom ljubezen vedno idealizira, ne glede na to, ali je aspekt harmoničen ali dinamičen. s takim aspektom se zlahka predajaš sanjarjenju o ljubezni ali izmišljeni zvezi. je pa super za umetniški navdih - velik potencial za ustvarjanje ja, jaz mam trigon in se znam sanjarit pri belem dnevu tako zelo, da začnem verjeti iluzijam. umetniško nadahnjena - za slikanje in poezijo, sam že par let ne rata nič. pa bi moralo. bo mogoče, ko se mi bo Pluton spravil dol z Neptuna (jaz ob spremenjeni samopodobi nekako upam tudi na to). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 gremo probat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dela Bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.