janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Smo takoj bolj živahni , čeprav spet začetnik , ampak tolk cajta sem že na netu, da sem že marsikaj doživel, pa se še zmer ne dam Bikec laufu včeraj , dans nam klima neki ne dela, tko da je prevroče , pa kozu se oglaša, da je kej , sam bikec se ne da Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Smo takoj bolj živahni , čeprav spet začetnik , ampak tolk cajta sem že na netu, da sem že marsikaj doživel, pa se še zmer ne dam Bikec laufu včeraj , dans nam klima neki ne dela, tko da je prevroče , pa kozu se oglaša, da je kej , sam bikec se ne da Jooooooj, ti si pa čist na nulo padu z objavami Vroče men pa nč ... neki čudno vreme je tle ... jst pa bi sonce spet Kozla kar napodit v en kot ... spi nej mal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jooooooj, ti si pa čist na nulo padu z objavami Vroče men pa nč ... neki čudno vreme je tle ... jst pa bi sonce spet Kozla kar napodit v en kot ... spi nej mal to je pa tko, če rabiš prvo leto za en post Do 50 bom že kmalu prilezel, že do morja Sem glih gledal, zunaj niti ni tko vroče, sam tle noter v pisarni, pa še tak zrak je, ker ne mormo oken ful odpret , po moje je še kakšen arhitekt dobil za to stavbo nagrado , pa je kar neki po moji oceni Kozla žal ne bom mogel preveč napodit, ampak samo do četrtka , pol ima pa voljno do konca avgusta , oz. prepoved približevanja na manj kot 500m, bikec rabi plac Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to je pa tko, če rabiš prvo leto za en post Do 50 bom že kmalu prilezel, že do morja Sem glih gledal, zunaj niti ni tko vroče, sam tle noter v pisarni, pa še tak zrak je, ker ne mormo oken ful odpret , po moje je še kakšen arhitekt dobil za to stavbo nagrado , pa je kar neki po moji oceni Kozla žal ne bom mogel preveč napodit, ampak samo do četrtka , pol ima pa voljno do konca avgusta , oz. prepoved približevanja na manj kot 500m, bikec rabi plac eno leto za en post ... pol pa v dveh mesecih 1000 četrtek bo pa itak kmal tuki ... kar poskočim ... grem najbrž tud jst v petek do morja pogledat do četrtka pa tud kozla lohk mal prenašamo ... pol se bo pa že kje zgubu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 eno leto za en post ... pol pa v dveh mesecih 1000 četrtek bo pa itak kmal tuki ... kar poskočim ... grem najbrž tud jst v petek do morja pogledat do četrtka pa tud kozla lohk mal prenašamo ... pol se bo pa že kje zgubu ja, vidiš kaj dela dobra družba , bikec dobi takoj inspiracijo Še dvakrat grem spat , pa bo četrtek , za kozla je pa itak plan že pripravljen, ko bomo šli na morje, pa bomo šli kje kao odtočit , ga bomo zgubil , sej zna hodit, pa kmal bomo to naredil, da ne bo imel daleč do doma Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ja, vidiš kaj dela dobra družba , bikec dobi takoj inspiracijo Še dvakrat grem spat , pa bo četrtek , za kozla je pa itak plan že pripravljen, ko bomo šli na morje, pa bomo šli kje kao odtočit , ga bomo zgubil , sej zna hodit, pa kmal bomo to naredil, da ne bo imel daleč do doma packi ... k ga boš rabil, ga pa ne bo dobra družba pa itak ... pa vsega so krive palačinke Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 packi ... k ga boš rabil, ga pa ne bo dobra družba pa itak ... pa vsega so krive palačinke aja, pa sej me doma počakal, pa mogoč kej pospravil kaj dobra, dbest družba , me tolk lepo crkljaš , ampak palačinke so pa res zakon , sploh pa una slikca, ki me je pripeljala sem ,pol je blo pa itak za v zgodovino Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Smo takoj bolj živahni , čeprav spet začetnik , ampak tolk cajta sem že na netu, da sem že marsikaj doživel, pa se še zmer ne dam Bikec laufu včeraj , dans nam klima neki ne dela, tko da je prevroče , pa kozu se oglaša, da je kej , sam bikec se ne da zdej si več kot začetnik js tud lunitik nisem več bo treba hitr ene 1000 postov napisat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 aja, pa sej me doma počakal, pa mogoč kej pospravil kaj dobra, dbest družba , me tolk lepo crkljaš , ampak palačinke so pa res zakon , sploh pa una slikca, ki me je pripeljala sem ,pol je blo pa itak za v zgodovino sej veš, da za crkljanje skoz ktera slikca a jst kej ne vem ... al se ne spomnim tale tvoj kozu je pa fajn pol ... moj bi bil pomoje kej hud, če bi ga tkole pustila kje ... sam mene kar pr miru pusti ... ga bo treba poiskat oktobra, kje se skriva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zdej si več kot začetnik js tud lunitik nisem več bo treba hitr ene 1000 postov napisat napredujem, ti boš pa itak hitro lunatik sej veš, da za crkljanje skoz ktera slikca a jst kej ne vem ... al se ne spomnim tale tvoj kozu je pa fajn pol ... moj bi bil pomoje kej hud, če bi ga tkole pustila kje ... sam mene kar pr miru pusti ... ga bo treba poiskat oktobra, kje se skriva kaj bi brez tebe Tisto slikco sem mislil, ker je dala Klarus svojih 160 napečenih palačink gor , že vidm, da bo treba na malco, čim začnem take pisat, pol je že kriza Veš kaj, ti si se s svojim ful dobro zmenila , pri meni je pa tko, da mora mal trenirat, če hoče bikcu sledit v športnih podvigih , tko da mislim, da bo preživel, mal se bo kujal kakšen dan , pol bo pa zaživel Ne bom prepoznal sobe, ko bom prišel nazaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 napredujem, ti boš pa itak hitro lunatik kaj bi brez tebe Tisto slikco sem mislil, ker je dala Klarus svojih 160 napečenih palačink gor , že vidm, da bo treba na malco, čim začnem take pisat, pol je že kriza Veš kaj, ti si se s svojim ful dobro zmenila , pri meni je pa tko, da mora mal trenirat, če hoče bikcu sledit v športnih podvigih , tko da mislim, da bo preživel, mal se bo kujal kakšen dan , pol bo pa zaživel Ne bom prepoznal sobe, ko bom prišel nazaj aja, tisto slikco je bla mamljiva, ja dobr, da bo kosilo zdejle pol si bom pa jst tvojega kozla kdaj sposodla ... pa bom mojega kar pustila skritega nekje ... se bojim, da ne bo hotu nazaj, če ga enkrat poiščem Klarus bo itak prej lunatik kot midva nepogrešljiva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 (popravljeno) aja, tisto slikco je bla mamljiva, ja dobr, da bo kosilo zdejle pol si bom pa jst tvojega kozla kdaj sposodla ... pa bom mojega kar pustila skritega nekje ... se bojim, da ne bo hotu nazaj, če ga enkrat poiščem Klarus bo itak prej lunatik kot midva nepogrešljiva je bla res, ja Mmmmm, bo treba na malco, do kosila je še neki cajta Najboljš, da si ga kar sposojava , ko bo kriza, bom itak še tvojga rabil , svojga ti pa komot kdaj posodim, da bom lažje počival Klarus je pridna , ima tako luno Popravljeno 31. julij 2006 -> janif Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 je bla res, ja Mmmmm, bo treba na malco, do kosila je še neki cajta Najboljš, da si ga kar sposojava , ko bo kriza, bom itak še tvojga rabil , svojga ti pa komot kdaj posodim, da bom lažje počival Klarus je pridna , ima tako luno lohk bi si ga mal posojala če bo kriza, lohk svojega izbrskam ... sam je treba dost zgodaj ga začet iskat pa boš ti počival, jst pa kozla na grbi mela ... se bo moral potrudit, če bo hotel sledit a za čvekanje je tud pridna una luna ... je pridna midva tle čvekava, ona pa zihr spet ful dela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 lohk bi si ga mal posojala če bo kriza, lohk svojega izbrskam ... sam je treba dost zgodaj ga začet iskat pa boš ti počival, jst pa kozla na grbi mela ... se bo moral potrudit, če bo hotel sledit a za čvekanje je tud pridna una luna ... je pridna midva tle čvekava, ona pa zihr spet ful dela sam ne ga še zdej začet iskat , da ga ne boš prehitro našla , se ni za bat, da bi te sledil, pa boš imela spet mir hmmm, ne vem če je tut za čvekanje, bi treba mal razmislit , pridna pa je, veš kaj vse dela istočasno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sam ne ga še zdej začet iskat , da ga ne boš prehitro našla , se ni za bat, da bi te sledil, pa boš imela spet mir hmmm, ne vem če je tut za čvekanje, bi treba mal razmislit , pridna pa je, veš kaj vse dela istočasno Ful je pridna sej skoz sam dela ... pa še najde cajt, da tuki najbolj čveka kozla bom pustila še spat ... ga šele oktobra rabim ... sam takrat bo mel pa ful dela naenkrat ... sem že gledala urnik za faks ... po šihtu direkt v Lj ... pa kakšen teden mam tud po 5krat al pa 6krat predavanja ... takrat bomo kozla klicali ... zdej naj počiva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ful je pridna sej skoz sam dela ... pa še najde cajt, da tuki najbolj čveka kozla bom pustila še spat ... ga šele oktobra rabim ... sam takrat bo mel pa ful dela naenkrat ... sem že gledala urnik za faks ... po šihtu direkt v Lj ... pa kakšen teden mam tud po 5krat al pa 6krat predavanja ... takrat bomo kozla klicali ... zdej naj počiva sem se že čist odvadu tega , ti obljubim, da ti še mojga pošljem na pomoč, saj do oktobra bo tisto diplomo že spacal Klarus pa res , jst si sploh ne predstavljam, kako bi delal brez frej vikenda, bi zihr spet Niete začel ful poslušat , v deževnih jutrih je vse daljša pot, sovražim tovarniške rešetke, v deževnih jutrih je vse daljša pot, ampak tle morm bit , perspektive .... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sem se že čist odvadu tega , ti obljubim, da ti še mojga pošljem na pomoč, saj do oktobra bo tisto diplomo že spacal Klarus pa res , jst si sploh ne predstavljam, kako bi delal brez frej vikenda, bi zihr spet Niete začel ful poslušat , v deževnih jutrih je vse daljša pot, sovražim tovarniške rešetke, v deževnih jutrih je vse daljša pot, ampak tle morm bit , perspektive .... na Niete se pa sploh ne spomnim več ... mogoč res, če ne bi mela vikendov frej sej bejba očitno zdejle tud ful dela, k nč ne pokuka sem, da bi vidla, kolk jo hvaliva a ti posodim kozla za diplomo da bo pol oktobra že navajen delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 na Niete se pa sploh ne spomnim več ... mogoč res, če ne bi mela vikendov frej sej bejba očitno zdejle tud ful dela, k nč ne pokuka sem, da bi vidla, kolk jo hvaliva a ti posodim kozla za diplomo da bo pol oktobra že navajen delat jaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ampak šele konc druzga mesca, pol ma pa da v dveh tednih dokonča, to kar je že nastavil Pol pa oktobra , raztur, sploh ne boš vedla, kako da tolk znaš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ampak šele konc druzga mesca, pol ma pa da v dveh tednih dokonča, to kar je že nastavil Pol pa oktobra , raztur, sploh ne boš vedla, kako da tolk znaš super bo pomoje kar prov prišel ... enepar čudnih predmetov je lih oktobra ... sej pol, k bo tega konec, bo pa ful mirno ... na izi ... sam za začetek bo moral kozu fejst pobrcat kar je že začel, bo pa itak hitr dokončal ... pa še morje ma vmes , da nabere moči Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 super bo pomoje kar prov prišel ... enepar čudnih predmetov je lih oktobra ... sej pol, k bo tega konec, bo pa ful mirno ... na izi ... sam za začetek bo moral kozu fejst pobrcat kar je že začel, bo pa itak hitr dokončal ... pa še morje ma vmes , da nabere moči zmenjeno, moj kozu že kar neki skače , jao eni res ne morjo brez dela Je pa obljubu, da bo fejst brcal Zdej pa mal zapuščam štalco, še mal pa bom vajenček Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zmenjeno, moj kozu že kar neki skače , jao eni res ne morjo brez dela Je pa obljubu, da bo fejst brcal Zdej pa mal zapuščam štalco, še mal pa bom vajenček dobr ti gre tole dons jst sem kar skoz isto pust kozla, naj nardi, kar je treba ... bikec lohk pa vmes mal uživa ... ga bom za roge držala da bo dost pobrcal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 dobr ti gre tole dons jst sem kar skoz isto pust kozla, naj nardi, kar je treba ... bikec lohk pa vmes mal uživa ... ga bom za roge držala da bo dost pobrcal dbest, pol pa naj kr brca , sam da bo bik užival Kolk sva bla dans pridna, moram še mal poskakat, dans ne laufam , mal pavze ne škodi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zdej že maš celih 38 postov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 KAJ STE BLI PRIDNI BIKCI DONS Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 men se zdi, da je tu sam en bikec pridn..ostali pa kr neki okl skačejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.