Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

x:Dx dbest, pol pa naj kr brca :palec:, sam da bo bik užival :hepko: :hepko: Kolk sva bla dans pridna, moram še mal poskakat, dans ne laufam :inocent:, mal pavze ne škodi x:Dx

Kaj je bla akcija v štalci :eek: :onfire: :onfire:

nč golfat pa postov nabijat :vragec: x;)x

to energijo šparaš za tortice x?x x:px x;)x to bomo jutr skakali x:Dx :hepko: :hepko:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

dobro jutro xcivx x:Dx x:Dx

uf, bila cel dan kozorogovsko razpoložena, na večer pa se je oglasil bikec

in šla malo uživat ob koktejlu x:px x^x

grem zdaj spat.

da bo imel kozorog zjutraj dovolj energije x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:hepko: :hepko: evo bikca x:Xx, pa še to bolj na hitro, ker kozu glih stran gleda x:Dx Dans kozu noče nič počivat, je rekel, da v takem vremenu je treba delat, tko da bikec :switz:, sej ne bo dolg, sam še 2 dni :onfire: :onfire:
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:hepko: :hepko: evo bikca x:Xx, pa še to bolj na hitro, ker kozu glih stran gleda x:Dx Dans kozu noče nič počivat, je rekel, da v takem vremenu je treba delat, tko da bikec :switz:, sej ne bo dolg, sam še 2 dni :onfire: :onfire:

Not special, just different.. :inocent:

Vse dobro..

očitno te je spremenil ali vdor v LNf..ali otekel gleženj.......ali pik žuželke........ x:Dx

prej sem te zasledila v drugačnih temah x:)x

ampak tudi čvekarije pašejo še pa še x:px

kaj delam tuki..........sej nisem bikica x:Dx

evo me, bikci x:Xx vidim, da ste dobr štalco čuval x:px ... no, predvsem škorpija pa levinja sta jo xsrcx xcivx

baje grem jutr ... oziroma že dons popoldne kar na morje :wOOt: sem še zmer v šoku ... brez možnosti ugovora sem ... ŠOKIRANA :wOOt: x:px in to plačano morje :eek: ... res so eni nori xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

evo me, bikci x:Xx vidim, da ste dobr štalco čuval x:px ... no, predvsem škorpija pa levinja sta jo xsrcx xcivx

baje grem jutr ... oziroma že dons popoldne kar na morje :wOOt: sem še zmer v šoku ... brez možnosti ugovora sem ... ŠOKIRANA :wOOt: x:px in to plačano morje :eek: ... res so eni nori xsrcx

:palec: x:px ti samo uživaj x:px

kolk bi jaz na morje x;)x šla spet xDDx

k je blo noro lepo x:Ix

kak faaajn :2src: x^x

bikce bomo pa pstili še malo spat xflirtx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:palec: x:px ti samo uživaj x:px

kolk bi jaz na morje x;)x šla spet xDDx

k je blo noro lepo x:Ix

sej bom x:px morje je pa le morje x:px ... sam sem bla pa res šokirana ... se kar odločijo, da gremo dons pa pika x^x x8Dx

kak faaajn :2src: x^x

bikce bomo pa pstili še malo spat xflirtx

jaaaaaaaaaaa, res je x:px :2src: x:Xx

a jih bomo :inocent: xrolleyesx ... če ti tko praviš x:Ix x;)x ... pol pa bikci x:Xx kar lepo še spite x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:onfire: :onfire: bikec sliši morje x:px Scorpio, dbest :palec:, kakšen ugovor :vragec:, kar direkt x^x Bikec tut kmal, zgleda da kakšen dan kasneje, ampak :onfire: :onfire:

Ja bikec :eek: kva pa ti tolk zgodi pokonc :eek: te je tole morje kar izstrelilo al kaj x:Dx x:Xx

sej se ne mislim upirat x:Dx ne gre :inocent:

kako kakšen dan kasneje x?x :eek: kar it pa pika xcivx čaki ... bomo mal skočili :onfire: :onfire: :onfire: pa bo morje hitr tuki :onfire: :onfire: :onfire: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sej bom x:px morje je pa le morje x:px ... sam sem bla pa res šokirana ... se kar odločijo, da gremo dons pa pika x^x x8Dx

jaaaaaaaaaaa, res je x:px :2src: x:Xx

a jih bomo :inocent: xrolleyesx ... če ti tko praviš x:Ix x;)x ... pol pa bikci x:Xx kar lepo še spite x:px

:hepko: :hepko: kaj je bil včeraj ploden dan x^x Pol pa bikec ne more spat x:Dx, če o morju teče beseda :onfire: :onfire:

:hepko: :hepko: kaj je bil včeraj ploden dan x^x Pol pa bikec ne more spat x:Dx, če o morju teče beseda :onfire: :onfire:

Včer je blo pa res fajn x:px x:px pa tortica :yumy: jst tud zarad tega morja nism mogla zaspat :inocent: ... pa zbudila sem se ful zgodi :inocent: :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja bikec :eek: kva pa ti tolk zgodi pokonc :eek: te je tole morje kar izstrelilo al kaj x:Dx x:Xx

sej se ne mislim upirat x:Dx ne gre :inocent:

kako kakšen dan kasneje x?x :eek: kar it pa pika xcivx čaki ... bomo mal skočili :onfire: :onfire: :onfire: pa bo morje hitr tuki :onfire: :onfire: :onfire: x:px

x:Ix bikec nč kriv zato x;)x, da eni še med dopustom delajo xcivx, pol pa petek verjetno ne bo šlo, v soboto se nam pa ne da :inocent:, do Splita ni tolk kratka, če je ful gužva, sem bil že dvakrat tko, pa se mi ne da xnckrivx, tko da v nedeljo usred noči x:Dx, do večerje bomo že prišli do Visa :hepko: :hepko:, pa vmes še mal v vodo skočil x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...