janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zlo priden , bom kmal pri 50 , sem uporabu najlažjo metode, pesem počutja , komadov zlepa ne bo zmanjkal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ti verjamem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 zlo priden , bom kmal pri 50 , sem uporabu najlažjo metode, pesem počutja , komadov zlepa ne bo zmanjkal ti pri 50tih..........zgledaš jih 20 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ti pri 50tih..........zgledaš jih 20 dobr to skrivam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 dbest, pol pa naj kr brca , sam da bo bik užival Kolk sva bla dans pridna, moram še mal poskakat, dans ne laufam , mal pavze ne škodi Kaj je bla akcija v štalci nč golfat pa postov nabijat to energijo šparaš za tortice to bomo jutr skakali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 dobro jutro uf, bila cel dan kozorogovsko razpoložena, na večer pa se je oglasil bikecin šla malo uživat ob koktejlu grem zdaj spat.da bo imel kozorog zjutraj dovolj energije Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jutrooooooooooooooo bikci v štalci bo pa najbrž še nekej časa mir grem prov hitr pod tuš pa šibam dalje ... dobr, da bo Klarus pazla na štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ne duha ne sluha o bikco biiiiiiiiiikeeeeeeec zdej se je pa počasi treba zbudit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 nič ne bo, klarus bikec je v svoji štali in sladko sanja no ja, jaz sem sicer že budna, pa še vedno ni kozel prevzel svoje pobude Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 evo bikca , pa še to bolj na hitro, ker kozu glih stran gleda Dans kozu noče nič počivat, je rekel, da v takem vremenu je treba delat, tko da bikec , sej ne bo dolg, sam še 2 dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 evo bikca , pa še to bolj na hitro, ker kozu glih stran gleda Dans kozu noče nič počivat, je rekel, da v takem vremenu je treba delat, tko da bikec , sej ne bo dolg, sam še 2 dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sam še 2 dni pol bomo pa bikca feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejst pogrešal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sam še 2 dni pol bomo pa bikca feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejst pogrešal sej bo bikec mislil na vas , vi samo lepo štalco čuvite Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 One of them.. Vse dobro.. Tipičen bikec......ali kaj posebnega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Not special, just different.. Vse dobro.. očitno te je spremenil ali vdor v LNf..ali otekel gleženj.......ali pik žuželke........ prej sem te zasledila v drugačnih temah ampak tudi čvekarije pašejo še pa še kaj delam tuki..........sej nisem bikica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 evo me, bikci vidim, da ste dobr štalco čuval ... no, predvsem škorpija pa levinja sta jo baje grem jutr ... oziroma že dons popoldne kar na morje sem še zmer v šoku ... brez možnosti ugovora sem ... ŠOKIRANA in to plačano morje ... res so eni nori Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 evo me, bikci vidim, da ste dobr štalco čuval ... no, predvsem škorpija pa levinja sta jo baje grem jutr ... oziroma že dons popoldne kar na morje sem še zmer v šoku ... brez možnosti ugovora sem ... ŠOKIRANA in to plačano morje ... res so eni nori ti samo uživaj kolk bi jaz na morje šla spet k je blo noro lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 evo me, bikci vidim, da ste dobr štalco čuval ... no, predvsem škorpija pa levinja sta jo baje grem jutr ... oziroma že dons popoldne kar na morje sem še zmer v šoku ... brez možnosti ugovora sem ... ŠOKIRANA in to plačano morje ... res so eni nori kak faaajn bikce bomo pa pstili še malo spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ti samo uživaj kolk bi jaz na morje šla spet k je blo noro lepo sej bom morje je pa le morje ... sam sem bla pa res šokirana ... se kar odločijo, da gremo dons pa pika kak faaajn bikce bomo pa pstili še malo spat jaaaaaaaaaaa, res je a jih bomo ... če ti tko praviš ... pol pa bikci kar lepo še spite Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 bikec sliši morje Scorpio, dbest , kakšen ugovor , kar direkt Bikec tut kmal, zgleda da kakšen dan kasneje, ampak Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 bikec sliši morje Scorpio, dbest , kakšen ugovor , kar direkt Bikec tut kmal, zgleda da kakšen dan kasneje, ampak Ja bikec kva pa ti tolk zgodi pokonc te je tole morje kar izstrelilo al kaj sej se ne mislim upirat ne gre kako kakšen dan kasneje kar it pa pika čaki ... bomo mal skočili pa bo morje hitr tuki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sej bom morje je pa le morje ... sam sem bla pa res šokirana ... se kar odločijo, da gremo dons pa pika jaaaaaaaaaaa, res je a jih bomo ... če ti tko praviš ... pol pa bikci kar lepo še spite kaj je bil včeraj ploden dan Pol pa bikec ne more spat , če o morju teče beseda Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj je bil včeraj ploden dan Pol pa bikec ne more spat , če o morju teče beseda Včer je blo pa res fajn pa tortica jst tud zarad tega morja nism mogla zaspat ... pa zbudila sem se ful zgodi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ja bikec kva pa ti tolk zgodi pokonc te je tole morje kar izstrelilo al kaj sej se ne mislim upirat ne gre kako kakšen dan kasneje kar it pa pika čaki ... bomo mal skočili pa bo morje hitr tuki bikec nč kriv zato , da eni še med dopustom delajo , pol pa petek verjetno ne bo šlo, v soboto se nam pa ne da , do Splita ni tolk kratka, če je ful gužva, sem bil že dvakrat tko, pa se mi ne da , tko da v nedeljo usred noči , do večerje bomo že prišli do Visa , pa vmes še mal v vodo skočil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.