janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Včer je blo pa res fajn pa tortica jst tud zarad tega morja nism mogla zaspat ... pa zbudila sem se ful zgodi Tut jst včeraj ful zadovoljen, v službi ful priden, tortica itak , še doma en obisk in čvek , ampak bikec že firbčen, kam greš na morje ,ampak spi pa lohk, pa dans sem tko fajn sanjal, da sem mi zdi, da še zdaj sanjam , ker je tolk fajn energija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Tut jst včeraj ful zadovoljen, v službi ful priden, tortica itak , še doma en obisk in čvek , ampak bikec že firbčen, kam greš na morje ,ampak spi pa lohk, pa dans sem tko fajn sanjal, da sem mi zdi, da še zdaj sanjam , ker je tolk fajn energija na Šolto grem ... od moje bikice dragi se je včeraj odločil in naju pride iskat dons ... pa gremo samo, da morje bo ... tud, če kakšen dan kasneje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 na Šolto grem ... od moje bikice dragi se je včeraj odločil in naju pride iskat dons ... pa gremo samo, da morje bo ... tud, če kakšen dan kasneje a zato še tolk bolj skačem, to je pa res dbest, fajn otoček, še tooooooooolk bolj vesel Sva pa par takih postov ustvarila, da bojo mislil, da se nama čist trga , čist prav , še kozu mal poštima stvari,pol pa na juriš Se mi je čudno zdel, da bi ble Medvode krive , dobr si je to tvoja bikica spedenala Sej boš v vodoše za njiju dva skakala , sam da ti čuvata stol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a zato še tolk bolj skačem, to je pa res dbest, fajn otoček, še tooooooooolk bolj vesel Sva pa par takih postov ustvarila, da bojo mislil, da se nama čist trga , čist prav , še kozu mal poštima stvari,pol pa na juriš Se mi je čudno zdel, da bi ble Medvode krive , dobr si je to tvoja bikica spedenala Sej boš v vodoše za njiju dva skakala , sam da ti čuvata stol a nama ne so se Medvode prestavle na dons ... čez ene 10 minut šibam ... en kup komplikacij bosta čuvala, itak ... v vodo pa tko al tko namest vseh, če je treba že dons zvečer ... sam, da pridemo tja sam vas bom pogrešala Mooooooooorrrrjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaoooooooo od kod vama tolk fajna energija prav prvošm jo vama pa morje uživajta mi max...še zame enga bikca pogrešam drgač pa je pr men dons Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a nama ne so se Medvode prestavle na dons ... čez ene 10 minut šibam ... en kup komplikacij bosta čuvala, itak ... v vodo pa tko al tko namest vseh, če je treba že dons zvečer ... sam, da pridemo tja sam vas bom pogrešala Mooooooooorrrrjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee ja midva najbolj skačeva ah, tale je pa res orng dvojčkast , v vodo pa kar, dans komot še zame , sej bom jst pol še za vse Mi te bomo tut pogrešal, se ne bova zdej neki cajta slišala , sam telepatsko, se bomo mel pa pol še bolj radi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaoooooooo od kod vama tolk fajna energija prav prvošm jo vama pa morje uživajta mi max...še zame enga bikca pogrešam drgač pa je pr men dons Hvala, hvala Pa še za našo levinjo , neke čudni smeškoti tole, zdajle je bila konjunkcija lune in jupitra v škorpijonu, izredno ploden dan , pa jst ga imam še originalno v škorpijonu, pa sem dobil dvojno dozo , ni čudno, da komaj za računalnikom sedim, dobr da je stol prožen, ker tolk šejkam No, kozu ti pa še mal priden bodi , je treba še ene par stvari naredit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Hvala, hvala Pa še za našo levinjo , neke čudni smeškoti tole, zdajle je bila konjunkcija lune in jupitra v škorpijonu, izredno ploden dan , pa jst ga imam še originalno v škorpijonu, pa sem dobil dvojno dozo , ni čudno, da komaj za računalnikom sedim, dobr da je stol prožen, ker tolk šejkam No, kozu ti pa še mal priden bodi , je treba še ene par stvari naredit MENE pa po moje glih ŠKORPIJON totalno zjebe in uniči ma ko ga J... :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja midva najbolj skačeva ah, tale je pa res orng dvojčkast , v vodo pa kar, dans komot še zame , sej bom jst pol še za vse Mi te bomo tut pogrešal, se ne bova zdej neki cajta slišala , sam telepatsko, se bomo mel pa pol še bolj radi lih iz enga fajn kofetka pa ... dvojčkast, ja ... pa priden tud ... pomoje luna mal nagaja ... njegova to uživajte bikci bikec, ti še posebej uživaj na morju pa na dopustu nasploh se bomo zdej tolk pogrešal, da se bomo res pol meli ful radi MENE pa po moje glih ŠKORPIJON totalno zjebe in uniči ma ko ga J... :xx!:levinja naša tud luna bo šla iz sco ... sej vemo, da je težka tale je sam zate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 delat delat se sprav bikec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 delat delat se sprav bikec sej delam, zmatran sem že , dost bo počas za danes, še jutri, pol pa še kakšen mail, da me ni do konca meseca , pol pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sej delam, zmatran sem že , dost bo počas za danes, še jutri, pol pa še kakšen mail, da me ni do konca meseca , pol pa he he he danes bi mi res prav pršu.....ti to znaš..........k je res spet kriza..ampak se ne damgrem domu in sem pa kako tortico si bom prvošla.......tudi če rita poč.........saj so sedaj v modi brazilke in ne tangice....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 he he he danes bi mi res prav pršu.....ti to znaš..........k je res spet kriza..ampak se ne damgrem domu in sem pa kako tortico si bom prvošla.......tudi če rita poč.........saj so sedaj v modi brazilke in ne tangice....... zato pa še jst skačem , od ene tortice ni še noben umrl , tko da ne se dat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zato pa še jst skačem , od ene tortice ni še noben umrl , tko da ne se dat ma itak da ne...........LEVINJA a si že vidu kakšno ki se je podrla se bo prej svet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 lih iz enga fajn kofetka pa ... dvojčkast, ja ... pa priden tud ... pomoje luna mal nagaja ... njegova to uživajte bikci bikec, ti še posebej uživaj na morju pa na dopustu nasploh se bomo zdej tolk pogrešal, da se bomo res pol meli ful radi Hvala, hvala , Scorpioooo , ti tudi fuuuul uživaj , bom bil kar velik v vodi , da bom manj pogrešal, ampak si bomo pa pol ful imel za povedat Sem glih uč vrgel na njega, v kozlu jo ima , delat, delat, delat , kaj gledaš kozu moj , delat pejt Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 bikci pa še kr spijo jih bo treba kar pri miru pustiti, naj se naspančkajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 aja bikcem pa tako lepo jutranjo dobrodošlico napišeš kaj ........zbudijo naj se........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hm, še kar spijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 BIIIIIIIIIIIIIIKCIIIIIIIIIIIIIII ZDE JE PA ZADNJI ČAS DA SE BUDITE Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 eden se je že zbudu.........pa je očitno užaljen ker so ga bejbe včeri tko obdelale pa ne se dat no eden je pa že čist Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 res je dans je bil priden , hvala kozu , sej boš kmal v sencu ležal ,pa ni dolg spal , bo pa jutr več , pol pa spedenat par stvari in Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kolk ti prvoščim od srca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kolk ti prvoščim od srca Hvala, hvala Bom pol kaj poročal Danes bil kar priden , zdaj pa kozla za tri tedne v pozadino , pa v vodo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Hvala, hvala Bom pol kaj poročal Danes bil kar priden , zdaj pa kozla za tri tedne v pozadino , pa v vodo moj kozu je zadnje čase pesniško navdahnjen pa v službi je pestro..... ampak saj bo kmalu podaljšan vikend in če se mi izpolnijo željebom tudi jaz mal v vodi, pod vodo, pod vplivom alkota.........in ostalih stvari Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 moj kozu je zadnje čase pesniško navdahnjen pa v službi je pestro..... ampak saj bo kmalu podaljšan vikend in če se mi izpolnijo željebom tudi jaz mal v vodi, pod vodo, pod vplivom alkota.........in ostalih stvari Še mal za tebe skačem Sem zadovoljen, da grem dost na jug, tuki v Lj zdaj zgleda kot sred oktobra Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.