Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Včer je blo pa res fajn x:px x:px pa tortica :yumy: jst tud zarad tega morja nism mogla zaspat :inocent: ... pa zbudila sem se ful zgodi :inocent: :2src:

Tut jst včeraj ful zadovoljen, v službi ful priden, tortica itak :yumy:, še doma en obisk in čvek x8Dx, ampak bikec že firbčen, kam greš na morje x:px,

ampak spi pa lohk, pa dans sem tko fajn sanjal, da sem mi zdi, da še zdaj sanjam x:Dx, ker je tolk fajn energija :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Tut jst včeraj ful zadovoljen, v službi ful priden, tortica itak :yumy:, še doma en obisk in čvek x8Dx, ampak bikec že firbčen, kam greš na morje x:px,

ampak spi pa lohk, pa dans sem tko fajn sanjal, da sem mi zdi, da še zdaj sanjam x:Dx, ker je tolk fajn energija :hepko: :hepko:

na Šolto grem :2src: ... od moje bikice dragi se je včeraj odločil in naju pride iskat dons ... pa gremo :eek: x:px

samo, da morje bo :palec: x:px ... tud, če kakšen dan kasneje x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

na Šolto grem :2src: ... od moje bikice dragi se je včeraj odločil in naju pride iskat dons ... pa gremo :eek: x:px

samo, da morje bo :palec: x:px ... tud, če kakšen dan kasneje x;)x

:onfire: :onfire: :onfire: a zato še tolk bolj skačem, to je pa res dbest, fajn otoček, še tooooooooolk bolj vesel :hepko: :hepko:

Sva pa par takih postov ustvarila, da bojo mislil, da se nama čist trga x:Dx, čist prav :onfire: :onfire:, še kozu mal poštima stvari,

pol pa na juriš x^x Se mi je čudno zdel, da bi ble Medvode krive :inocent:, dobr si je to tvoja bikica spedenala :palec: Sej boš v vodo

še za njiju dva skakala x:Dx, sam da ti čuvata stol x:px

:onfire: :onfire: :onfire: a zato še tolk bolj skačem, to je pa res dbest, fajn otoček, še tooooooooolk bolj vesel :hepko: :hepko:

Sva pa par takih postov ustvarila, da bojo mislil, da se nama čist trga x:Dx, čist prav :onfire: :onfire:, še kozu mal poštima stvari,

pol pa na juriš x^x Se mi je čudno zdel, da bi ble Medvode krive :inocent:, dobr si je to tvoja bikica spedenala :palec: Sej boš v vodo

še za njiju dva skakala x:Dx, sam da ti čuvata stol x:px

a nama ne :inocent: :onfire: so se Medvode prestavle na dons ... čez ene 10 minut šibam xcrossfingx ... en kup komplikacij xrolleyesx

bosta čuvala, itak x:px ... v vodo pa tko al tko namest vseh, če je treba x:px :2src: že dons zvečer ... sam, da pridemo tja :hepko: :hepko: :hepko:

sam vas bom pogrešala x:Xx xflirtx

Mooooooooorrrrjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee xsingx xsuperx :hepko: :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

a nama ne :inocent: :onfire: so se Medvode prestavle na dons ... čez ene 10 minut šibam xcrossfingx ... en kup komplikacij xrolleyesx

bosta čuvala, itak x:px ... v vodo pa tko al tko namest vseh, če je treba x:px :2src: že dons zvečer ... sam, da pridemo tja :hepko: :hepko: :hepko:

sam vas bom pogrešala x:Xx xflirtx

Mooooooooorrrrjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee xsingx xsuperx :hepko: :2src:

x:Dx ja midva najbolj skačeva :fiju: :eek: ah, tale je pa res orng dvojčkast , v vodo pa kar, dans komot še zame x:px, sej bom jst pol še za vse x:Dx Mi te bomo tut pogrešal, se ne bova zdej neki cajta slišala :inocent:, sam telepatsko, x;)x se bomo mel pa pol še bolj radi x:Xx

jaoooooooo od kod vama tolk fajna energija :inocent:

prav prvošm jo vama x:Dx

pa morje :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: uživajta mi max...še zame

enga bikca pogrešam xnckrivx

drgač pa :C: :C: :C: je pr men dons :V:

Hvala, hvala x:Xx Pa še za našo levinjo xsrcx xsrcx :onfire:, neke čudni smeškoti tole, zdajle je bila konjunkcija lune in jupitra v škorpijonu, izredno ploden dan x:px, pa jst ga imam še originalno v škorpijonu, pa sem dobil dvojno dozo x:Dx, ni čudno, da komaj za računalnikom sedim, dobr da je stol prožen, ker tolk šejkam x:Dx No, kozu ti pa še mal priden bodi x:px, je treba še ene par stvari naredit x;)x

Hvala, hvala x:Xx Pa še za našo levinjo xsrcx xsrcx :onfire:, neke čudni smeškoti tole, zdajle je bila konjunkcija lune in jupitra v škorpijonu, izredno ploden dan x:px, pa jst ga imam še originalno v škorpijonu, pa sem dobil dvojno dozo x:Dx, ni čudno, da komaj za računalnikom sedim, dobr da je stol prožen, ker tolk šejkam x:Dx No, kozu ti pa še mal priden bodi x:px, je treba še ene par stvari naredit x;)x

MENE pa po moje glih ŠKORPIJON totalno zjebe in uniči x:Dx :C: :C: :C:

ma ko ga J... x:px x:px x:px x:px x:px xrolleyesx xcivx :xx!:

x:Dx ja midva najbolj skačeva :fiju: :eek: ah, tale je pa res orng dvojčkast , v vodo pa kar, dans komot še zame x:px, sej bom jst pol še za vse x:Dx Mi te bomo tut pogrešal, se ne bova zdej neki cajta slišala :inocent:, sam telepatsko, x;)x se bomo mel pa pol še bolj radi x:Xx

:onfire: :onfire: :onfire: lih iz enga fajn kofetka pa xchatx :2src: x:px ... dvojčkast, ja xrolleyesx ... pa priden tud ... pomoje luna mal nagaja :inocent: ... njegova to :vragec:

uživajte bikci x:Xx x:Xx x:Xx bikec, ti še posebej uživaj na morju pa na dopustu nasploh xflirtx x:Xx x:Xx

se bomo zdej tolk pogrešal, da se bomo res pol meli ful radi x:Xx x:Xx

MENE pa po moje glih ŠKORPIJON totalno zjebe in uniči x:Dx :C: :C: :C:

ma ko ga J... x:px x:px x:px x:px x:px xrolleyesx xcivx :xx!:

levinja naša x:Xx x:Xx tud luna bo šla iz sco x:Dx x:px ... sej vemo, da je težka x:px :vragec: tale x:Xx je sam zate x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

delat delat se sprav bikec :vragec:

:inocent: sej delam, zmatran sem že :vragec:, dost bo počas za danes, še jutri, pol pa še kakšen mail, da me ni do konca meseca x:px, pol pa xsingx

:inocent: sej delam, zmatran sem že :vragec:, dost bo počas za danes, še jutri, pol pa še kakšen mail, da me ni do konca meseca x:px, pol pa xsingx

he he he danes bi mi res prav pršu.....ti to znaš..........k je res spet kriza..ampak se ne dam

grem domu in sem :wOOt: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

pa kako tortico si bom prvošla.......tudi če rita poč.........saj so sedaj v modi brazilke in ne tangice....... x:px :inlove:

he he he danes bi mi res prav pršu.....ti to znaš..........k je res spet kriza..ampak se ne dam

grem domu in sem :wOOt: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

pa kako tortico si bom prvošla.......tudi če rita poč.........saj so sedaj v modi brazilke in ne tangice....... x:px :inlove:

:onfire: :onfire: :onfire: zato pa še jst skačem :palec:, od ene tortice ni še noben umrl x^x, tko da ne se dat xsrcx

:onfire: :onfire: :onfire: lih iz enga fajn kofetka pa xchatx :2src: x:px ... dvojčkast, ja xrolleyesx ... pa priden tud ... pomoje luna mal nagaja :inocent: ... njegova to :vragec:

uživajte bikci x:Xx x:Xx x:Xx bikec, ti še posebej uživaj na morju pa na dopustu nasploh xflirtx x:Xx x:Xx

se bomo zdej tolk pogrešal, da se bomo res pol meli ful radi x:Xx x:Xx

Hvala, hvala x:Xx, Scorpioooo xflirtx x:Xx, ti tudi fuuuul uživaj x:px, bom bil kar velik v vodi x8Dx , da bom manj pogrešal, ampak si bomo pa pol ful imel za povedat x^x :onfire: :onfire:

Sem glih uč vrgel na njega, v kozlu jo ima :ermm:, delat, delat, delat :eek:, kaj gledaš kozu moj x:Dx, delat pejt :vragec: x:Dx

Hvala, hvala x:Xx Bom pol kaj poročal x:)x Danes bil kar priden x:px, zdaj pa kozla za tri tedne v pozadino x^x, pa v vodo x:Dx

moj kozu je zadnje čase pesniško navdahnjen x;)x

pa v službi je pestro..... x:px x:px

ampak saj bo kmalu podaljšan vikend in če se mi izpolnijo želje

bom tudi jaz mal v vodi, pod vodo, pod vplivom alkota.........in ostalih stvari xsrcx

moj kozu je zadnje čase pesniško navdahnjen x;)x

pa v službi je pestro..... x:px x:px

ampak saj bo kmalu podaljšan vikend in če se mi izpolnijo želje

bom tudi jaz mal v vodi, pod vodo, pod vplivom alkota.........in ostalih stvari xsrcx

Še mal za tebe skačem :onfire: :onfire: Sem zadovoljen, da grem dost na jug, tuki v Lj zdaj zgleda kot sred oktobra :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...