Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Še mal za tebe skačem Sem zadovoljen, da grem dost na jug, tuki v Lj zdaj zgleda kot sred oktobra čista 10 ti samo skači in uživaj max Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jutro bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jutro , dans je bikec spal kakor se spodobi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jutro , dans je bikec spal kakor se spodobi dobro jutro očitno si edini pravi bikec vsaj zame očitno res vpliva kaj maš v ascedentu in kaj v luni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Vsi levi takoj ven.. Vse dobro.. bikca se pa res ne bojim pe še to sem levinja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 dobro jutro očitno si edini pravi bikec vsaj zame očitno res vpliva kaj maš v ascedentu in kaj v luni možno, da bo nekaj na tem Vsi levi takoj ven.. Vse dobro.. a si že videl kakšnega bikca, da bi ženske predstavnice stran odganjal bikca se pa res ne bojim pe še to sem levinja Tako se govori Ženska družba v štalci je vedno dobrodošla , venera al kako že ima nekaj pri tem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 možno, da bo nekaj na tem a si že videl kakšnega bikca, da bi ženske predstavnice stran odganjal Tako se govori Ženska družba v štalci je vedno dobrodošla , venera al kako že ima nekaj pri tem to mi deli bikec levi in bikci smo se zmeraj res hudo dobro razumel naj bo prijateljska naveza ali pač ljubezenska Leeon, v kateri hiši imaš venero Tu se nekaj postavljaš, ko pa pride lev in te grizlja po vratu pa si čist mehka.. Vse dobro.. Pride škorpijon in me pika po vratu in še kje lev pač ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Nimam pojma, veš mogoče ti? Vidiš, škorpijon te lahko samo pika, lev pa te zraven še grize in praska.. Vse dobro.. če mi zaupaš RD, lahko izveš vse ko škorpio uporabi še klešče, pol pa ne da samo praska, še grize in ščipa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jp, zraven pa te še zastrupi Vse dobro.. seveda z ljubeznijo, ki se je moraš pol še otepat edin mogoč pesmic ne zna tako lepo pisat kot bikec zna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Nimam pojma, veš mogoče ti? Vidiš, škorpijon te lahko samo pika, lev pa te zraven še grize in praska.. Vse dobro.. Venera v dvojčkih v 11. hiši.........moraš biti kar zvest...včasih se pa takole mal poostavljaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Venera v dvojčkih v 11. hiši.........moraš biti kar zvest...včasih se pa takole mal poostavljaš a še en z isto venero Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 a še en z isto venero no Sonce ima V bikuLuno v RibahAsc pa v LevuVenero tako kot ti zanimiv tipček, ane pa še Mariborčan je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Levinje že.. Vse dobro.. in Zakaj že? Se jih bojiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 v štalco pa še nisem prišla pokukat sam tolk za info škorpije smo pa itak najbolše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 v štalco pa še nisem prišla pokukat sam tolk za info škorpije smo pa itak najbolše lev+ško = ubijalska kombinacija čeprav, saj bikce mam tud rada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 To ravno ne, sam grizejo ko končaš.. Vse dobro.. ja, potem ne sme biti ne konca in ne kraja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Hm, terminatorji pa vseeno nismo.. Vse dobro.. ste pa bikci prva stvar ko sem jo enkrat nekoč prebrala v horoskopih,je bilo, da so biki dobri, pozorni in nežni ljubimci ampak vsi bikci, ki jih poznam, so le moji najboljši prijatelji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 lev+ško = ubijalska kombinacija čeprav, saj bikce mam tud rada to je pa res men so bikci tud všeč xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 to je pa res men so bikci tud všeč xrosex klarus, kaj si pa ti, da so ti bikci všeč? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 klarus, kaj si pa ti, da so ti bikci všeč?škorpija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 škorpija hudo! škorpioni mi vedno bolj postajojo všeč. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 moj najbolši prijatelj je bik..sicer sem mogla par vzgojnih ukrepov uporabit(mal strupeka ) ampak je zadostovalo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 danes je pa tko tiho v štalci, a se že vidi, da bikec pakira Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hudo! škorpioni mi vedno bolj postajojo všeč. samo da ti ne postanejo Preveč danes je pa tko tiho v štalci, a se že vidi, da bikec pakira ti samo Gas ( pa ne preveč) pa dol na Vis Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ti samo Gas ( pa ne preveč) pa dol na Vis pod to se samo še podpišem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.