klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ti samo uživaj..bral boš lahk poznej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ti samo uživaj..bral boš lahk poznej ja, v službi verjetno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 kje pa drugje na začetku bo še tud kozu en mal počival Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 kje pa drugje na začetku bo še tud kozu en mal počival ga moram kar pohvalit , ful je priden in nč ne teži, lepo se v senco zavleče in čaka konc dopusta Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ko bi še moja devica bla taka je že bla čist tečna..pol je pa kosilo skuhala in je bla čist blažena...da ne govorim danes, ko se je vrga v umazanijo v stanovanju...je vse pospucala, tak da bom jutri že doma spala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ko bi še moja devica bla taka je že bla čist tečna..pol je pa kosilo skuhala in je bla čist blažena...da ne govorim danes, ko se je vrga v umazanijo v stanovanju...je vse pospucala, tak da bom jutri že doma spala jst bi pa tvojo devico včasih ful rabil, pospravljam zmeraj nekaj na pol, začnem z elanom, pol me počasi mine in nekaj na pol naredim A si še na istem mestu ali si se preselila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Evo bikca iz Bele Krajine , kakšna fajn energija je dol, pa tko je mirno, zgleda kot bi blo vse izumrlo , čist drugač kot v Lj , pa vse zeleno sem že včeraj našel, proti celini se vidi , mmmmmmm , dobro ste to vi zastavili , no če ti dnarja ni zmanjkal, pol ni sile, Šolta je zihr cenejša, men je šlo 2000 kun, sam ne vem kje Zanimivo, zanimivo, pa si še kje drugje videla reklamo, kart ne prodajajo nikjer, kar je mal čudno Oooooooooooooo bikec dnarja ni zmanjkal, ker so vse častili reklame nism vidla sploh nikjer en kolega mi je povedal za tole, dons je pa ena frendica rekla, da bo baje kar ene par bendov skupi špilal ... nč ne vem jst, pomoje bom tist vikend kar v Puli Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jst bi pa tvojo devico včasih ful rabil, pospravljam zmeraj nekaj na pol, začnem z elanom, pol me počasi mine in nekaj na pol naredim A si še na istem mestu ali si se preselila bom rajš službo in stanovanje zamenjala..manj stroškov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ko bi še moja devica bla taka je že bla čist tečna..pol je pa kosilo skuhala in je bla čist blažena...da ne govorim danes, ko se je vrga v umazanijo v stanovanju...je vse pospucala, tak da bom jutri že doma spala si bla ful pridna pol maš zdej končno kopalnico zrihtano je bil že cajt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 si bla ful pridna pol maš zdej končno kopalnico zrihtano je bil že cajt ma sem pucala skor od 11h pa do 19h pa sem še sigurn kaj izpustila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ma sem pucala skor od 11h pa do 19h pa sem še sigurn kaj izpustila pajade pomoje se čist sveti pošlji zdej svojo devico kar na dopust Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 pajade pomoje se čist sveti pošlji zdej svojo devico kar na dopust do sobote, ko spet začnem delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 do sobote, ko spet začnem delat a že pa sej si lih šla na dopust res čim prej zamenjaj službo, tuki nisi nč frej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 še bikcem dobro jutro sej ni za pričakovat, da bo kter prov kmal vstal pa tle not zarogovilu ste zmatrani, vem kar še počivat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 evo prvega, ki je že pokonc , dans se mi kar ni dalo vstat, je blo prej pol enajstih , nekam brez moči še delujem, sprememba podnebja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 hojla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 bikci vas je spet treba na prvo stran spravit čist dopustniški vsi, al kaj grem rajši muffine pečt od bikcev ni nč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 če pa še spijo bikciiiiiiiiiiiii zdej je pa že treba vstat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Se še jaz pridružijem škorpio budnici v bikovskem gnezdu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 jim čist nč ne pomaga a je treba zaropotat BIKCI vstat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 mogoče pa so v drugih štalcah, najbolje pokukat še drugam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 mogoče pa so v drugih štalcah, najbolje pokukat še drugam! ni jih dons pa tud ropotanje ne pomaga poskusim še enkrat alo, BIKCI vstat, štalco zbudit niso muffini še nč zadišali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 po mojem so se bikci ustrašl budnice in kidnal na varno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 po mojem so se bikci ustrašl budnice in kidnal na varno pa niso take reve tile naši bikci bo treba res strup pokazat pa jih lepo v vrsto postrojit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 optimiska... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.