Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

kje pa drugje x:o)x na začetku bo še tud kozu en mal počival x^x x:Dx

ga moram kar pohvalit x^x, ful je priden in nč ne teži, lepo se v senco zavleče in čaka konc dopusta x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

ko bi še moja devica bla taka x:o)x je že bla čist tečna..pol je pa kosilo skuhala in je bla čist blažena...

da ne govorim danes, ko se je vrga v umazanijo v stanovanju...je vse pospucala, tak da bom jutri že doma spala xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ko bi še moja devica bla taka x:o)x je že bla čist tečna..pol je pa kosilo skuhala in je bla čist blažena...

da ne govorim danes, ko se je vrga v umazanijo v stanovanju...je vse pospucala, tak da bom jutri že doma spala xsrcx

jst bi pa tvojo devico včasih ful rabil, pospravljam zmeraj nekaj na pol, začnem z elanom, pol me počasi mine in nekaj na pol naredim x:o)x

A si še na istem mestu ali si se preselila x?x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Evo bikca iz Bele Krajine :onfire: :onfire:, kakšna fajn energija je dol, pa tko je mirno, zgleda kot bi blo vse izumrlo x:)x, čist drugač kot v Lj xnckrivx, pa vse zeleno x:px

sem že včeraj našel, proti celini se vidi x;)x, mmmmmmm :yumy:, dobro ste to vi zastavili :palec:, no če ti dnarja ni zmanjkal, pol ni sile, Šolta je zihr cenejša, men je šlo 2000 kun, sam ne vem kje x:Dx

Zanimivo, zanimivo, pa si še kje drugje videla reklamo, kart ne prodajajo nikjer, kar je mal čudno :eek:

Oooooooooooooo bikec x:Xx xflirtx

dnarja ni zmanjkal, ker so vse častili x^x :inocent:

reklame nism vidla sploh nikjer xnckrivx en kolega mi je povedal za tole, dons je pa ena frendica rekla, da bo baje kar ene par bendov skupi špilal ... nč ne vem jst, pomoje bom tist vikend kar v Puli x:px xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jst bi pa tvojo devico včasih ful rabil, pospravljam zmeraj nekaj na pol, začnem z elanom, pol me počasi mine in nekaj na pol naredim x:o)x

A si še na istem mestu ali si se preselila x?x

bom rajš službo in stanovanje zamenjala..manj stroškov :palec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

:palec: si bla ful pridna x;)x pol maš zdej končno kopalnico zrihtano xDDx je bil že cajt xcivx xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:palec: si bla ful pridna x;)x pol maš zdej končno kopalnico zrihtano xDDx je bil že cajt xcivx xsrcx

ma sem pucala skor od 11h pa do 19h :switz: pa sem še sigurn kaj izpustila :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

mogoče pa so v drugih štalcah, najbolje pokukat še drugam! x;)x x:Dx x:o)x

ni jih xnckrivx dons pa tud ropotanje ne pomaga x:Dx

poskusim še enkrat :inocent:

:att: alo, BIKCI :att: vstat, štalco zbudit :onfire: :onfire: xbendx xbendx xvokx xbendx xsuperx xmusicx

niso muffini še nč zadišali :inocent: :yumy: x?x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...