Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

evo bikca :onfire:, včeraj je bla res akcija x^x, ni čudno, da mi je šlo tolk dobro gor, ko ste tko lepo skrbele za štalco x:Xx x:Xx x:Xx , bikec bil včeraj pokonc že ob 5.30 :eek: x:Dx, Brana je končno padla x:px, nisem vedel, da je tko težka, sploh zadnja tretjina navzdol je bla kriza , dans ima bikec take noge, da so sam za ležat x:Dx, no basket sem že pogledu xrolleyesx, makaronarji so res ene seronje :vragec:, bo treba še skakat :hepko: :hepko: za naše x:px

Kaj mora bikec povedat, naš lev je bolj hodil kot bikec :vragec:, bo treba mal potrenirat, tako na izi se pa ne bom dal, naslednja tura ma da je lev lepo zadaj, da bo bikec lohk več počival vmes x^x, sam ne vem, če bo letos xnckrivx

ni jih xnckrivx dons pa tud ropotanje ne pomaga x:Dx

poskusim še enkrat :inocent:

:att: alo, BIKCI :att: vstat, štalco zbudit :onfire: :onfire: xbendx xbendx xvokx xbendx xsuperx xmusicx

niso muffini še nč zadišali :inocent: :yumy: x?x

:yumy: :yumy: bikec videl, da je ful dišal tukile, ko je on lezel iz Brane, je bla sam frutabela x:Ix, pihal pa je tko, da te je skor prestavljal xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

evo bikca :onfire:, včeraj je bla res akcija x^x, ni čudno, da mi je šlo tolk dobro gor, ko ste tko lepo skrbele za štalco x:Xx x:Xx x:Xx , bikec bil včeraj pokonc že ob 5.30 :eek: x:Dx, Brana je končno padla x:px, nisem vedel, da je tko težka, sploh zadnja tretjina navzdol je bla kriza , dans ima bikec take noge, da so sam za ležat x:Dx, no basket sem že pogledu xrolleyesx, makaronarji so res ene seronje :vragec:, bo treba še skakat :hepko: :hepko: za naše x:px

Kaj mora bikec povedat, naš lev je bolj hodil kot bikec :vragec:, bo treba mal potrenirat, tako na izi se pa ne bom dal, naslednja tura ma da je lev lepo zadaj, da bo bikec lohk več počival vmes x^x, sam ne vem, če bo letos xnckrivx

Ooooooooooo, bikec x:Xx

lepo, da si bil priden :palec: smo pazili na štalco, seveda x:Xx x^x kar počivat zdej ... bo spet kej časa za crkljanje xflirtx x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ooooooooooo, bikec x:Xx

lepo, da si bil priden :palec: smo pazili na štalco, seveda x:Xx x^x kar počivat zdej ... bo spet kej časa za crkljanje xflirtx x:Ix

Scorpio, Scorpio x:Xx xflirtx, nisem vedel, da ti tut pečeš :palec:, pridna, pridna x:Xx, tolk ste bli pridni včeraj, da me je skor odpihnil pred vrati koče x:Dx Crkljanje, crkljanje :onfire: :onfire:, sem včeraj počival od 8h zvečer do enajstih :eek:, pol pa večerja, pol pa nazaj x:Dx do basketa x:px Bo treba tut laufat, včeraj me je lev prijetno presenetil :vio:

Scorpio, Scorpio x:Xx xflirtx, nisem vedel, da ti tut pečeš :palec:, pridna, pridna x:Xx, tolk ste bli pridni včeraj, da me je skor odpihnil pred vrati koče x:Dx Crkljanje, crkljanje :onfire: :onfire:, sem včeraj počival od 8h zvečer do enajstih :eek:, pol pa večerja, pol pa nazaj x:Dx do basketa x:px Bo treba tut laufat, včeraj me je lev prijetno presenetil :vio:

Tud pečem, če je treba ... pa če mi lih paše x:Dx x:px

laufat, ja xDDx da si bo bikec zaslužil crkljanje xflirtx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Tud pečem, če je treba ... pa če mi lih paše x:Dx x:px

laufat, ja xDDx da si bo bikec zaslužil crkljanje xflirtx x;)x

:onfire: :onfire: že skačem x:Xx , sam zdajle sam sprehod, noge še ne dopuščajo hitrejšega tempa x;)x

:onfire: :onfire: že skačem x:Xx , sam zdajle sam sprehod, noge še ne dopuščajo hitrejšega tempa x;)x

tud sprehod bo v redu x:Xx tudi jaz že razmišljam o tem, da bi blo fajn it mal na kakšen sprehod spet x:px

pa še skačeš zraven x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

tud sprehod bo v redu x:Xx tudi jaz že razmišljam o tem, da bi blo fajn it mal na kakšen sprehod spet x:px

pa še skačeš zraven x;)x

dans je pa živahno tle na luni x:Dx, sprehod preživel x:px, pa še en daljši čvek, to je pa tko, če srečaš kolega po kakšen letu xnckrivx,

smo rekli, da se mormo dobit na kakšen piru, zdej ko smo tko razseljeni x:Dx Noge še zmeri niso za težje napore, jst sem se pa ravnokar menil še za eno turco :eek:, v torek recimo xcivx, optimist kot vedno xnckrivx x:Dx

dans je pa živahno tle na luni x:Dx, sprehod preživel x:px, pa še en daljši čvek, to je pa tko, če srečaš kolega po kakšen letu xnckrivx,

smo rekli, da se mormo dobit na kakšen piru, zdej ko smo tko razseljeni x:Dx Noge še zmeri niso za težje napore, jst sem se pa ravnokar menil še za eno turco :eek:, v torek recimo xcivx, optimist kot vedno xnckrivx x:Dx

:eek: pazi bikec, da ti noge ne odpadejo x:Dx x;)x kam jo boš pa zdej mahnu x?x na kakšno lažjo turco, predvidevam ... al boš do konca dopusta že čist fertik xrolleyesx x:Dx

pestro je danes, ja x:Dx x:px mamo zgleda vsi dost cajta x:px xcivx

čvek pa itak zmer paše, če je ob piru, pa še tolk boljš x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pa še skačeš zraven x;)x

ŠKORPIJA...........ti si dons ta glavan tuki.....poklič me jutri...da mal poročaš x:px

o bikec optimist.........lepo te je brat x:Xx

:eek: pazi bikec, da ti noge ne odpadejo x:Dx x;)x kam jo boš pa zdej mahnu x?x na kakšno lažjo turco, predvidevam ... al boš do konca dopusta že čist fertik xrolleyesx x:Dx

pestro je danes, ja x:Dx x:px mamo zgleda vsi dost cajta x:px xcivx

čvek pa itak zmer paše, če je ob piru, pa še tolk boljš x;)x

x:Dx tko hitro pa spet ne, no, sej me fajn treniraš x:Xx, si pa prav pogruntala, kakšna lažja, Julijci, kakšna jezera bodo padla, Kriška so zelo v igri, pa še na Razor, da ne bo prelahko ali pa Krnska s Krnom, varianta je, da se tudi prespi, pol je pa cajta dost, že skor mal preveč na izi :inocent: x:Dx, pol pa, če bo vse po sreči še mal na morje, morska voda je balzam za mišice x^x, bikec že preveril x;)x

Tko, da do konc dopusta bom kot rožca, sej bi najraj kar podaljšal, kot vedno x:px, človek se glih fajn navadi, pol pa spet :o|o:

o bikec optimist.........lepo te je brat x:Xx

o, naša levinja x:Xx, te moram lepo pozdravit, sploh ne pridem do tebe, preveč dogaja xnckrivx

Kako fotka je dons na luni :inocent:, da se ne bodo še kje drugje na netu našle :fiju: :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...