ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Oooooooooooo, lej ga končno en bikec upal v štalco pokukat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 bikce bomo pa še pustil spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 skor ni za verjet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 joj bikec kaj se ti je zgodilo?a je bila slaba akcija ali tako dolga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tkole zgodaj v bikcih že akcija ma bikec sigurno kakšne fajn plane za dons v načrtu bikci pa ostali tud krasen dan je danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ..no bikci..........a je kaj akcije dans tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 nič...sam neki lenarijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ..no bikci..........a je kaj akcije dans tuki Kdaj so bli pa že bikci "krivi" za akcijo v štalci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sploh ni res, smo zelo pridni.. ni videt Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 čist možn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 seveda so pridni.....doma .....v svoji štalci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 evo bikca , včeraj je bla res akcija , ni čudno, da mi je šlo tolk dobro gor, ko ste tko lepo skrbele za štalco , bikec bil včeraj pokonc že ob 5.30 , Brana je končno padla , nisem vedel, da je tko težka, sploh zadnja tretjina navzdol je bla kriza , dans ima bikec take noge, da so sam za ležat , no basket sem že pogledu , makaronarji so res ene seronje , bo treba še skakat za naše Kaj mora bikec povedat, naš lev je bolj hodil kot bikec , bo treba mal potrenirat, tako na izi se pa ne bom dal, naslednja tura ma da je lev lepo zadaj, da bo bikec lohk več počival vmes , sam ne vem, če bo letos ni jih dons pa tud ropotanje ne pomaga poskusim še enkrat alo, BIKCI vstat, štalco zbudit niso muffini še nč zadišali bikec videl, da je ful dišal tukile, ko je on lezel iz Brane, je bla sam frutabela , pihal pa je tko, da te je skor prestavljal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 evo bikca , včeraj je bla res akcija , ni čudno, da mi je šlo tolk dobro gor, ko ste tko lepo skrbele za štalco , bikec bil včeraj pokonc že ob 5.30 , Brana je končno padla , nisem vedel, da je tko težka, sploh zadnja tretjina navzdol je bla kriza , dans ima bikec take noge, da so sam za ležat , no basket sem že pogledu , makaronarji so res ene seronje , bo treba še skakat za naše Kaj mora bikec povedat, naš lev je bolj hodil kot bikec , bo treba mal potrenirat, tako na izi se pa ne bom dal, naslednja tura ma da je lev lepo zadaj, da bo bikec lohk več počival vmes , sam ne vem, če bo letos Ooooooooooo, bikec lepo, da si bil priden smo pazili na štalco, seveda kar počivat zdej ... bo spet kej časa za crkljanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ooooooooooo, bikec lepo, da si bil priden smo pazili na štalco, seveda kar počivat zdej ... bo spet kej časa za crkljanje Scorpio, Scorpio , nisem vedel, da ti tut pečeš , pridna, pridna , tolk ste bli pridni včeraj, da me je skor odpihnil pred vrati koče Crkljanje, crkljanje , sem včeraj počival od 8h zvečer do enajstih , pol pa večerja, pol pa nazaj do basketa Bo treba tut laufat, včeraj me je lev prijetno presenetil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Scorpio, Scorpio , nisem vedel, da ti tut pečeš , pridna, pridna , tolk ste bli pridni včeraj, da me je skor odpihnil pred vrati koče Crkljanje, crkljanje , sem včeraj počival od 8h zvečer do enajstih , pol pa večerja, pol pa nazaj do basketa Bo treba tut laufat, včeraj me je lev prijetno presenetil Tud pečem, če je treba ... pa če mi lih paše laufat, ja da si bo bikec zaslužil crkljanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Tud pečem, če je treba ... pa če mi lih paše laufat, ja da si bo bikec zaslužil crkljanje že skačem , sam zdajle sam sprehod, noge še ne dopuščajo hitrejšega tempa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 že skačem , sam zdajle sam sprehod, noge še ne dopuščajo hitrejšega tempa tud sprehod bo v redu tudi jaz že razmišljam o tem, da bi blo fajn it mal na kakšen sprehod spet pa še skačeš zraven Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tud sprehod bo v redu tudi jaz že razmišljam o tem, da bi blo fajn it mal na kakšen sprehod spet pa še skačeš zraven dans je pa živahno tle na luni , sprehod preživel , pa še en daljši čvek, to je pa tko, če srečaš kolega po kakšen letu , smo rekli, da se mormo dobit na kakšen piru, zdej ko smo tko razseljeni Noge še zmeri niso za težje napore, jst sem se pa ravnokar menil še za eno turco , v torek recimo , optimist kot vedno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 dans je pa živahno tle na luni , sprehod preživel , pa še en daljši čvek, to je pa tko, če srečaš kolega po kakšen letu , smo rekli, da se mormo dobit na kakšen piru, zdej ko smo tko razseljeni Noge še zmeri niso za težje napore, jst sem se pa ravnokar menil še za eno turco , v torek recimo , optimist kot vedno pazi bikec, da ti noge ne odpadejo kam jo boš pa zdej mahnu na kakšno lažjo turco, predvidevam ... al boš do konca dopusta že čist fertik pestro je danes, ja mamo zgleda vsi dost cajta čvek pa itak zmer paše, če je ob piru, pa še tolk boljš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tud sprehod bo v redu tudi jaz že razmišljam o tem, da bi blo fajn it mal na kakšen sprehod spet pa še skačeš zraven ŠKORPIJA...........ti si dons ta glavan tuki.....poklič me jutri...da mal poročaš dans je pa živahno tle na luni , sprehod preživel , pa še en daljši čvek, to je pa tko, če srečaš kolega po kakšen letu , smo rekli, da se mormo dobit na kakšen piru, zdej ko smo tko razseljeni Noge še zmeri niso za težje napore, jst sem se pa ravnokar menil še za eno turco , v torek recimo , optimist kot vedno o bikec optimist.........lepo te je brat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ŠKORPIJA...........ti si dons ta glavan tuki.....poklič me jutri...da mal poročaš dons sem pa res neki aktivna tle če maš cajt, se jutr lohk tud na pijački dobiva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pazi bikec, da ti noge ne odpadejo kam jo boš pa zdej mahnu na kakšno lažjo turco, predvidevam ... al boš do konca dopusta že čist fertik pestro je danes, ja mamo zgleda vsi dost cajta čvek pa itak zmer paše, če je ob piru, pa še tolk boljš tko hitro pa spet ne, no, sej me fajn treniraš , si pa prav pogruntala, kakšna lažja, Julijci, kakšna jezera bodo padla, Kriška so zelo v igri, pa še na Razor, da ne bo prelahko ali pa Krnska s Krnom, varianta je, da se tudi prespi, pol je pa cajta dost, že skor mal preveč na izi , pol pa, če bo vse po sreči še mal na morje, morska voda je balzam za mišice , bikec že preveril Tko, da do konc dopusta bom kot rožca, sej bi najraj kar podaljšal, kot vedno , človek se glih fajn navadi, pol pa spet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 dons sem pa res neki aktivna tle če maš cajt, se jutr lohk tud na pijački dobiva jutri žal ne...........v torek, če si za Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 o bikec optimist.........lepo te je brat o, naša levinja , te moram lepo pozdravit, sploh ne pridem do tebe, preveč dogaja Kako fotka je dons na luni , da se ne bodo še kje drugje na netu našle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jutri žal ne...........v torek, če si za v torek bo težka ... ne vem, kdaj pridem iz lj sredo tud nimam cajt ... četrtek pa sej se slišiva po tel Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.