janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Scorpio, Scorpio , danes si pa res pridna , na 2. mestu zanesljivo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tko hitro pa spet ne, no, sej me fajn treniraš , si pa prav pogruntala, kakšna lažja, Julijci, kakšna jezera bodo padla, Kriška so zelo v igri, pa še na Razor, da ne bo prelahko ali pa Krnska s Krnom, varianta je, da se tudi prespi, pol je pa cajta dost, že skor mal preveč na izi , pol pa, če bo vse po sreči še mal na morje, morska voda je balzam za mišice , bikec že preveril Tko, da do konc dopusta bom kot rožca, sej bi najraj kar podaljšal, kot vedno , človek se glih fajn navadi, pol pa spet sam, da sem te dobr natrenirala da mi ne podležeš kje v kakšnih hribih morje de best ja, zmer bi blo fajn dopust podaljšat moj tud gre počasi h koncu no, pa sej bo tud fajn spet mal it našiht Scorpio, Scorpio , danes si pa res pridna , na 2. mestu zanesljivo Neulovljiva če že cel dan skačem okol oziroma mal sem ... pa me mal ni ... pa spet prletim okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 o, naša levinja , te moram lepo pozdravit, sploh ne pridem do tebe, preveč dogaja Kako fotka je dons na luni , da se ne bodo še kje drugje na netu našle vidim da si čisto zaseden in prav je tako pogrešala bikca ampak ti privoščim od 150 slika ene si pač znajo dati duška Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sam, da sem te dobr natrenirala da mi ne podležeš kje v kakšnih hribih morje de best ja, zmer bi blo fajn dopust podaljšat moj tud gre počasi h koncu no, pa sej bo tud fajn spet mal it našiht Neulovljiva če že cel dan skačem okol oziroma mal sem ... pa me mal ni ... pa spet prletim okol res hitro prileteš, se spomnim, ko sem te lovil , no kondicijo sem pa nabil Nč bat, da bi podlegel v hribih, tko hitr se pa bikec ne da, ga še kozu pohvali Meni se pa še ne hodi na šiht, ker pol bo spet kozu v akciji, ko bo diplomo delal vidim da si čisto zaseden in prav je tako pogrešala bikca ampak ti privoščim od 150 slika ene si pač znajo dati duška Hvala, hvala , sej jest vas tudi pogrešam, sam je fajn kam it, doma že vse poznam Sej takih slikc je kar dost, je blo zelo popularno pri nas svoje čase, sem mislil, da je že mimo , ker se zadnje čase nič več ne govori, se je verjetno vse umaknilo bolj v ilegalo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 res hitro prileteš, se spomnim, ko sem te lovil , no kondicijo sem pa nabil Nč bat, da bi podlegel v hribih, tko hitr se pa bikec ne da, ga še kozu pohvali Meni se pa še ne hodi na šiht, ker pol bo spet kozu v akciji, ko bo diplomo delal Dons ti prov fajn gre pol je pa res priden bikec, če ga še kozu pohvali kar zmatrat kozla, bo dal še en cajt mir za diplomo pol ti pa jst še svojega posodim ... ga bom že zbrskala od nekje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dons ti prov fajn gre pol je pa res priden bikec, če ga še kozu pohvali kar zmatrat kozla, bo dal še en cajt mir za diplomo pol ti pa jst še svojega posodim ... ga bom že zbrskala od nekje moj kozu že navija, da bo končno začel pošteno migat, saj ko zaključi stvar, ti ga pošljem za nedoločen čas Sam zdejle je še tooooooolk zmatran Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 moj kozu že navija, da bo končno začel pošteno migat, saj ko zaključi stvar, ti ga pošljem za nedoločen čas Sam zdejle je še tooooooolk zmatran pol naj se pa le odpočije de best kozla dobim ... in to takega, k je navajen delat moj se neki skriva bo še mojega nauču z dvema kozloma bo pa šiht pa fax mačji kašelj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pol naj se pa le odpočije de best kozla dobim ... in to takega, k je navajen delat moj se neki skriva bo še mojega nauču z dvema kozloma bo pa šiht pa fax mačji kašelj moj je že ves navdušen, se mu zdi, da se je bikec že tko polenil, da ni za nikamor in zdejle je prav hepi, ko bo spet prišel na svoj račun , drugmu kozlu pomagat, to pa vedno , samo da bo tvoja škorpija to dohajala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 moj je že ves navdušen, se mu zdi, da se je bikec že tko polenil, da ni za nikamor in zdejle je prav hepi, ko bo spet prišel na svoj račun , drugmu kozlu pomagat, to pa vedno , samo da bo tvoja škorpija to dohajala moja škorpija bo še spred je čist divja, energije čez glavo sploh ni panike dva kozla dohajat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 moja škorpija bo še spred je čist divja, energije čez glavo sploh ni panike dva kozla dohajat če je pa tko, ga pa pol čimdlje zadrži , tam do konc faksa recimo, bo bikec čist navdušen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 če je pa tko, ga pa pol čimdlje zadrži , tam do konc faksa recimo, bo bikec čist navdušen komot mi bo prov prišel samo poleti, za dopust, ti ga vrnem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 komot mi bo prov prišel samo poleti, za dopust, ti ga vrnem neeeeeeee, takrat ga s tvojim pošlji nekam proti Nordkapu , da bosta mal odkrivala Evropo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 neeeeeeee, takrat ga s tvojim pošlji nekam proti Nordkapu , da bosta mal odkrivala Evropo tud lohk al pa še kam dalj ... takrat v glavnem lohk izgineta oba kozla, jih ne rabim joj, upam, da ne sliši tegale zdej se bo še bolj skril, k ga bom rabila neeeee, kozu, te ne bom nikamor poslala samo na dopustu mi dej mir pa še bikcu tud dopust mora bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 tud lohk al pa še kam dalj ... takrat v glavnem lohk izgineta oba kozla, jih ne rabim joj, upam, da ne sliši tegale zdej se bo še bolj skril, k ga bom rabila neeeee, kozu, te ne bom nikamor poslala samo na dopustu mi dej mir pa še bikcu tud dopust mora bit zato se pa skače , danes je pa res živahno, kar ne morem it jest , tolk fotk ni blo v par tednih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 zato se pa skače , danes je pa res živahno, kar ne morem it jest , tolk fotk ni blo v par tednih to je to, k prideš z dopusta vse še čist naspidirano jedu zdejle ja, no ... dober tek Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 to je to, k prideš z dopusta vse še čist naspidirano jedu zdejle ja, no ... dober tek hvala , sej veš kako je z bikci, zvečer je treba jest , je pa res ful naspidirano, se zlo počasi umirja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hvala , sej veš kako je z bikci, zvečer je treba jest , je pa res ful naspidirano, se zlo počasi umirja a se umirja jst bom pomoje kmal ta prva še mal pa bom Trudija ujela a si boš kaj fajnega privoščil za pojest jst bi tud kaj čokoladnega joj, boljš, da sploh ne začnem razmišljat v tej smeri Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 danes pa bikec ta prvi , ne morem verjet, aja delovni dan za večino a se umirja jst bom pomoje kmal ta prva še mal pa bom Trudija ujela a si boš kaj fajnega privoščil za pojest jst bi tud kaj čokoladnega joj, boljš, da sploh ne začnem razmišljat v tej smeri Scorpio, Scorpio , te nisem več dražil včeraj, mal temne čokolade sem na koncu za moč, je treba , drugač pa skuta, pa manjša koščka puranjih zrezkov, pa jogurt, nič specialno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 daaaaannnnnnnnnn bikci a danes pa kar ta prvi eni še dremuckajo Scorpiogirl se je včeri namučila zgleda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 daaaaannnnnnnnnn bikci a danes pa kar ta prvi eni še dremuckajo Scorpiogirl se je včeri namučila zgleda dan, ja, ja, eni ste pridni , saj se vam kmalu pridružim , Scorpio je pa še zmeraj ta prva še mal skakat za njo, pa mal zate Zdej pa telovadba, je treba, noge šezmeraj niso ta prave Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 dan, ja, ja, eni ste pridni , saj se vam kmalu pridružim , Scorpio je pa še zmeraj ta prva še mal skakat za njo, pa mal zate Zdej pa telovadba, je treba, noge šezmeraj niso ta prave a res ne en popih zanje in pa ene pa veš, tudi pri meni je še vpliv toplic....se sploh ne spravim k sebi........ampak........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 a res ne en popih zanje in pa ene pa veš, tudi pri meni je še vpliv toplic....se sploh ne spravim k sebi........ampak........ hvala, hvala , so prec boljš , toplice se fajn slišijo, sej jeprav, da si bolj na izi, te kozu preveč preganja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 narobe razumu...........kozu me ganja..............ful že naredila dans in vse dni s Klarus je bil en podaljšan vikend v toplicah in je bilo noro hudo ene energije in mi je manjka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 narobe razumu...........kozu me ganja..............ful že naredila dans in vse dni s Klarus je bil en podaljšan vikend v toplicah in je bilo noro hudo ene energije in mi je manjka ne se dat kozlu , sej vem, da si zlo pridna , pol pa še kdaj v toplice, fajn energija, pravsproščujoče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ne se dat kozlu , sej vem, da si zlo pridna , pol pa še kdaj v toplice, fajn energija, pravsproščujoče v toplicah je blo tolk energije......da sem vso posrkala......da je ena ško dol padla.......in masaže in crkljanje ampak kozu dobr da je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.