Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Bikci x:Xx x:Xx

dan, x:Dx ja, ja, eni ste pridni x:px, saj se vam kmalu pridružim xcivx, Scorpio je pa še zmeraj ta prva :palec:

:hepko: :hepko: še mal skakat za njo, pa mal zate :hepko: :hepko: Zdej pa telovadba, je treba, noge še

zmeraj niso ta prave xnckrivx x:Dx

Iiiiiiiiiiii, kolk fajn :2src: zame skakat :hepko: :hepko: Ni blo še nč cajt v štalco pridet dons :inocent: že cel dan aktivna :onfire: x:px x:Dx

kaj neki slišim, da sem se namučla :eek: :vragec: pajade x:Dx sem mela dons že en kup fajnih opravkov x:px je tolk super dan x:px xcivx

Klarus, tile 4 tedni bojo hitr minili :palec: pa boš na koncertu pol še bolj uživala x:px x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

:eek: bikci pa dons neki štrajkajo :O:

nobene akcije v štalci :inocent: a jih je spet treba zbudit :vragec: pa mal zaropotat xbendx xvokx xmusicx xsuperx xsmx

še enga x:Xx bikcom ... mogoč jih pa to zbudi x:px

x:Dx kolk si glasna, se te pa orng sliši x:Xx, bikec je dans mal na spidvej forum zašel, kakšna tuga xcivx, pa šah je špilal s kolegom po par letih :eek:, je blo fajn tko na zraku, pa še boljši sem zdej x:px, pa mal je blo treba ude pretegnit, še niso glih za laufat :inocent: x:Dx

:hepko: :hepko: kaj jst hitr prikličem bikca okol x:Xx

:palec: x:Xx, če maš pa tko fajn energijo, če sem doma prav čutim, da moram pogledat, kaj se dogaja xnckrivx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx kolk si glasna, se te pa orng sliši x:Xx, bikec je dans mal na spidvej forum zašel, kakšna tuga xcivx, pa šah je špilal s kolegom po par letih :eek:, je blo fajn tko na zraku, pa še boljši sem zdej x:px, pa mal je blo treba ude pretegnit, še niso glih za laufat :inocent: x:Dx

:palec: x:Xx, če maš pa tko fajn energijo, če sem doma prav čutim, da moram pogledat, kaj se dogaja xnckrivx x;)x

:hepko: :hepko: x:px moram bit glasna, če te hočem tuki x:px x;)x

lepo, da tolk hitr priletiš x:Xx xflirtx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Bikci x:Xx x:Xx

Iiiiiiiiiiii, kolk fajn :2src: zame skakat :hepko: :hepko: Ni blo še nč cajt v štalco pridet dons :inocent: že cel dan aktivna :onfire: x:px x:Dx

kaj neki slišim, da sem se namučla :eek: :vragec: pajade x:Dx sem mela dons že en kup fajnih opravkov x:px je tolk super dan x:px xcivx

:onfire: :onfire: se je bikcu tko fajn zdel, naša je ta prva x^x, pol je pa mogu mal navijat, košarka je zdej, sem se glih prav navadil, no upam, da bo trajal x:px Pridna pa vem, da si, bi se te moj bikec moral sposodit za kakšen opravek x:px, bi vse zrihtal x;)x

Ti že fajn noge delajo x;)x tolk pridno laufaš dons x:Xx :onfire:

x:Dx če ne bi blo teh 30 sekund, bi bil še hitrejši x:px, mi kar paše, pa tako na izi muzko mam zraven, kar depeche, mi ne paše dans kaj bolj ostrega x;)x, se pozna da sem na dopustu, pa jutr ne grem v hribe :vio:, še en dan na izi x:px

:onfire: :onfire: se je bikcu tko fajn zdel, naša je ta prva x^x, pol je pa mogu mal navijat, košarka je zdej, sem se glih prav navadil, no upam, da bo trajal x:px Pridna pa vem, da si, bi se te moj bikec moral sposodit za kakšen opravek x:px, bi vse zrihtal x;)x

x:Dx če ne bi blo teh 30 sekund, bi bil še hitrejši x:px, mi kar paše, pa tako na izi muzko mam zraven, kar depeche, mi ne paše dans kaj bolj ostrega x;)x, se pozna da sem na dopustu, pa jutr ne grem v hribe :vio:, še en dan na izi x:px

pridna :inocent: ja, za fajn opravke x;)x

jst pa dons na ful energični muski ... Metropolis x:px :onfire:

je boljš še mal uživat v dopustu ... počivat pa to x:px mene pa jutri spet en fajn aktiven dan čaka x:px xcivx priprave na šiht :inocent: x:Dx ampak sem še cel teden frej xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pridna :inocent: ja, za fajn opravke x;)x

jst pa dons na ful energični muski ... Metropolis x:px :onfire:

je boljš še mal uživat v dopustu ... počivat pa to x:px mene pa jutri spet en fajn aktiven dan čaka x:px xcivx priprave na šiht :inocent: x:Dx ampak sem še cel teden frej xcivx x:px

uuuuuuu, ti pa kar nažigaš x;)x, še Mao bi bil zadovoljen x:Dx, se ti dogaja vidim, jst pa bolj lenarim, iz stola na stol :inocent:

Bova zgleda skupaj začela xcivx, ampak zdej še ne mislim na to x:Dx

uuuuuuu, ti pa kar nažigaš x;)x, še Mao bi bil zadovoljen x:Dx, se ti dogaja vidim, jst pa bolj lenarim, iz stola na stol :inocent:

Bova zgleda skupaj začela xcivx, ampak zdej še ne mislim na to x:Dx

:onfire: paše taka muska dons :inocent: a je luna že v levu :inocent: x:Dx lohk je to to x:px x;)x energije še ful ... za izvažat ... ne vem, kdo bo dons spal :inocent:

sem še zdej ko ena tajnica ... skoz eni telefoni zvonijo :inocent:

sem zihr, da boš začel prej kot jst x:Dx x;)x ne še mislit na to x;)x je treba še uživat :hepko:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:onfire: paše taka muska dons :inocent: a je luna že v levu :inocent: x:Dx lohk je to to x:px x;)x energije še ful ... za izvažat ... ne vem, kdo bo dons spal :inocent:

sem še zdej ko ena tajnica ... skoz eni telefoni zvonijo :inocent:

sem zihr, da boš začel prej kot jst x:Dx x;)x ne še mislit na to x;)x je treba še uživat :hepko:

uuuuuu :inocent:, tebi se pa dogaja x:px, ja pol pa kar na luft, tale pluton ti je fajn podprl mars, še bikec ne dohaja x:px, se je mogu mal okrepit, pa mal čokoladke čez :yumy: :shsh: pa ne tolk pozno o hrani :inocent:

Luna je pa že v levu x:px, pri muzki pa vidim, da dobr kombiniraš, včasih maš bolj na izi, drugič pa :palec:, men se zdi tko čist fajn. Kako pa kej radio x?x

Nč bat, da bom začel kej mislit, šele ko začnem, pol razmišljam x:)x, prej nč, dobr zadnji večer, kero srajco bom oblekel x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...