klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 v štalco pa še dans nisem pokukala dan bikci xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 v štalco pa še dans nisem pokukala dan bikci xrosex oooooooo, Klarus , pridna kot vedno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ma zdej bom spet 4 tedne skupi pridna..da bom pol lahka šla na koncert Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Bikci dan, ja, ja, eni ste pridni , saj se vam kmalu pridružim , Scorpio je pa še zmeraj ta prva še mal skakat za njo, pa mal zate Zdej pa telovadba, je treba, noge šezmeraj niso ta prave Iiiiiiiiiiii, kolk fajn zame skakat Ni blo še nč cajt v štalco pridet dons že cel dan aktivna kaj neki slišim, da sem se namučla pajade sem mela dons že en kup fajnih opravkov je tolk super dan Klarus, tile 4 tedni bojo hitr minili pa boš na koncertu pol še bolj uživala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bikci pa dons neki štrajkajo nobene akcije v štalci a jih je spet treba zbudit pa mal zaropotat še enga bikcom ... mogoč jih pa to zbudi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ma zdej bom spet 4 tedne skupi pridna..da bom pol lahka šla na koncert 4 tedne , sam ne mi reč, da ne boš vsaj 2 vikenda frej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kaj jst hitr prikličem bikca okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bikci pa dons neki štrajkajo nobene akcije v štalci a jih je spet treba zbudit pa mal zaropotat še enga bikcom ... mogoč jih pa to zbudi kolk si glasna, se te pa orng sliši , bikec je dans mal na spidvej forum zašel, kakšna tuga , pa šah je špilal s kolegom po par letih , je blo fajn tko na zraku, pa še boljši sem zdej , pa mal je blo treba ude pretegnit, še niso glih za laufat kaj jst hitr prikličem bikca okol , če maš pa tko fajn energijo, če sem doma prav čutim, da moram pogledat, kaj se dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kolk si glasna, se te pa orng sliši , bikec je dans mal na spidvej forum zašel, kakšna tuga , pa šah je špilal s kolegom po par letih , je blo fajn tko na zraku, pa še boljši sem zdej , pa mal je blo treba ude pretegnit, še niso glih za laufat , če maš pa tko fajn energijo, če sem doma prav čutim, da moram pogledat, kaj se dogaja moram bit glasna, če te hočem tuki lepo, da tolk hitr priletiš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 moram bit glasna, če te hočem tuki lepo, da tolk hitr priletiš moram spet mal skakat , če mam tko fajn trenerko , sem že tolk hiter Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 moram spet mal skakat , če mam tko fajn trenerko , sem že tolk hiter Ti že fajn noge delajo tolk pridno laufaš dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Bikci Iiiiiiiiiiii, kolk fajn zame skakat Ni blo še nč cajt v štalco pridet dons že cel dan aktivna kaj neki slišim, da sem se namučla pajade sem mela dons že en kup fajnih opravkov je tolk super dan se je bikcu tko fajn zdel, naša je ta prva , pol je pa mogu mal navijat, košarka je zdej, sem se glih prav navadil, no upam, da bo trajal Pridna pa vem, da si, bi se te moj bikec moral sposodit za kakšen opravek , bi vse zrihtal Ti že fajn noge delajo tolk pridno laufaš dons če ne bi blo teh 30 sekund, bi bil še hitrejši , mi kar paše, pa tako na izi muzko mam zraven, kar depeche, mi ne paše dans kaj bolj ostrega , se pozna da sem na dopustu, pa jutr ne grem v hribe , še en dan na izi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 se je bikcu tko fajn zdel, naša je ta prva , pol je pa mogu mal navijat, košarka je zdej, sem se glih prav navadil, no upam, da bo trajal Pridna pa vem, da si, bi se te moj bikec moral sposodit za kakšen opravek , bi vse zrihtal če ne bi blo teh 30 sekund, bi bil še hitrejši , mi kar paše, pa tako na izi muzko mam zraven, kar depeche, mi ne paše dans kaj bolj ostrega , se pozna da sem na dopustu, pa jutr ne grem v hribe , še en dan na izi pridna ja, za fajn opravke jst pa dons na ful energični muski ... Metropolis je boljš še mal uživat v dopustu ... počivat pa to mene pa jutri spet en fajn aktiven dan čaka priprave na šiht ampak sem še cel teden frej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 pridna ja, za fajn opravke jst pa dons na ful energični muski ... Metropolis je boljš še mal uživat v dopustu ... počivat pa to mene pa jutri spet en fajn aktiven dan čaka priprave na šiht ampak sem še cel teden frej uuuuuuu, ti pa kar nažigaš , še Mao bi bil zadovoljen , se ti dogaja vidim, jst pa bolj lenarim, iz stola na stol Bova zgleda skupaj začela , ampak zdej še ne mislim na to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 uuuuuuu, ti pa kar nažigaš , še Mao bi bil zadovoljen , se ti dogaja vidim, jst pa bolj lenarim, iz stola na stol Bova zgleda skupaj začela , ampak zdej še ne mislim na to paše taka muska dons a je luna že v levu lohk je to to energije še ful ... za izvažat ... ne vem, kdo bo dons spal sem še zdej ko ena tajnica ... skoz eni telefoni zvonijo sem zihr, da boš začel prej kot jst ne še mislit na to je treba še uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ... ne vem, kdo bo dons spal Sej bi kar prav pršla taka družba Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Sej bi kar prav pršla taka družba Nimaš ti cajt za tako družbo če delaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 sej počas se bop umirilo in bo cajta sicer pa si ga za tako družbo kar vzamem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kakšno fajn službo maš pol ti samo ... jst nisem zadovoljna s parimi minutkami Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 O službi bi se dalo razpravljat...... Par minut , ha ha ha v RL je clo par ur premalo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 O službi bi se dalo razpravljat...... Par minut , ha ha ha v RL je clo par ur premalo to sem imela v mislih, ja med službo si pač ne moreš vzet dost cajta al ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Res je ne ravno, med službo zelo redko ........sicer pa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 to pa ne dvomim razen, če ne velja zate tisto ... pes, ki laja ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 paše taka muska dons a je luna že v levu lohk je to to energije še ful ... za izvažat ... ne vem, kdo bo dons spal sem še zdej ko ena tajnica ... skoz eni telefoni zvonijo sem zihr, da boš začel prej kot jst ne še mislit na to je treba še uživat uuuuuu , tebi se pa dogaja , ja pol pa kar na luft, tale pluton ti je fajn podprl mars, še bikec ne dohaja , se je mogu mal okrepit, pa mal čokoladke čez pa ne tolk pozno o hrani Luna je pa že v levu , pri muzki pa vidim, da dobr kombiniraš, včasih maš bolj na izi, drugič pa , men se zdi tko čist fajn. Kako pa kej radio Nč bat, da bom začel kej mislit, šele ko začnem, pol razmišljam , prej nč, dobr zadnji večer, kero srajco bom oblekel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Sam jest ne lajam Povem dejstva Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.