ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 uuuuuu , tebi se pa dogaja , ja pol pa kar na luft, tale pluton ti je fajn podprl mars, še bikec ne dohaja , se je mogu mal okrepit, pa mal čokoladke čez pa ne tolk pozno o hrani Luna je pa že v levu , pri muzki pa vidim, da dobr kombiniraš, včasih maš bolj na izi, drugič pa , men se zdi tko čist fajn. Kako pa kej radio Nč bat, da bom začel kej mislit, šele ko začnem, pol razmišljam , prej nč, dobr zadnji večer, kero srajco bom oblekel bikec je bil že cajt, da spet okol prideš so štalco ene zverine okupirale pluton pa mars sta itak moja a slišim neki o eni čokoladi šepetat muska čist po filingu radio nč tud sporočili niso Sam jest ne lajam Povem dejstva lajaš mogoč res ne rjoveš pa precej na glas mogoč pa ... lev, ki rjove ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 so štalco ene zverine okupirale Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bikec je bil že cajt, da spet okol prideš so štalco ene zverine okupirale pluton pa mars sta itak moja a slišim neki o eni čokoladi šepetat muska čist po filingu radio nč tud sporočili niso sem opazil, da je nekaj novega, no sej jst včasih po brlogu skačem , ampak red mora bit Vidim ja, da si ju čist posvojila , sej je fajn tako energijo videt , veliko boljš kot une ta druge Nisem hotel preveč naglas, je že velik ura , vsaj za nekatere Jst tut muvam na stolu, sem težko na mir, če je muzka , ah, prasci , to se zgleda redno dogaja, se držijo zakonov, ja :xx!:, sej ni čuden, da sem si zdownloadal Revolucijo od Janija Kovačiča Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 sem opazil, da je nekaj novega, no sej jst včasih po brlogu skačem , ampak red mora bit Vidim ja, da si ju čist posvojila , sej je fajn tako energijo videt , veliko boljš kot une ta druge Nisem hotel preveč naglas, je že velik ura , vsaj za nekatere Jst tut muvam na stolu, sem težko na mir, če je muzka , ah, prasci , to se zgleda redno dogaja, se držijo zakonov, ja :xx!:, sej ni čuden, da sem si zdownloadal Revolucijo od Janija Kovačiča samo, da prideš v štalco red nardit posvojila, itak ... če sta pa moja unih ta drugih ni so se skrile tist šepetanje mi je neki na ušesa prišel ... se fajn sliši ... sam je res velik ura no, za bikca itak ni nikol preveč ura za jest Revolucija Trudi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Kok maš sexy jeziček Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 sej zato ga pa kažem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ja pa nabrit je tud Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 pajade a se ti zdi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 hm mrbit mal, je še za probat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 samo, da prideš v štalco red nardit posvojila, itak ... če sta pa moja unih ta drugih ni so se skrile tist šepetanje mi je neki na ušesa prišel ... se fajn sliši ... sam je res velik ura no, za bikca itak ni nikol preveč ura za jest Revolucija za tako družbo se splača potrudit , pa še lepše zgleda v štalci Ti ju kar izkoristi, ne bo večno taka kombinacija , tako da se ostali lohk kar počivajo Sem se trudil čim bolj potih, sej vem, da so se ene punce kar zgrozile, ampak bikec ma zmeri večerjo, pa magari ob 3h zjutraj, če je kakšno ponočevanje Sem bil ravno v bolj poglobljenih temah: the meaning of love Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 hm mrbit mal, je še za probat pazi, da se ne urežeš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 dans smo pa pridni v štalci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 za tako družbo se splača potrudit , pa še lepše zgleda v štalci Ti ju kar izkoristi, ne bo večno taka kombinacija , tako da se ostali lohk kar počivajo Sem se trudil čim bolj potih, sej vem, da so se ene punce kar zgrozile, ampak bikec ma zmeri večerjo, pa magari ob 3h zjutraj, če je kakšno ponočevanje Sem bil ravno v bolj poglobljenih temah: the meaning of love je prov fajn v štalci ... se čist domače počutim že izkoriščam a je blo na morju kej za take teme dans smo pa pridni v štalci je treba spet do 1000 prit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 je prov fajn v štalci ... se čist domače počutim že izkoriščam a je blo na morju kej za take teme to se pa lepo sliši, sem vesel, da si zadovoljna s štalco , unadva pa kar izkoristi Na morju so itak bolj lahkotne teme, je blo pa enkrat ful za smejat, ko smo šli z unim dvojčkom , pol sta se pa dve bejbi, pa ena mal starejša matrale v hrib, je bikec takoj zato, da bi ta mlajši pobral, pa je voznik tko dobr odigral, smo šli par sto metrov naprej, pol pa ustavi in rikverc, dvojček pa panika, da bi dve uzadi dobil Da o uni reklami za striptease klub v Splitu ne bi, da take pa niso za njega , tut pogledat se ne bi upal je treba spet do 1000 prit kaj si ti pridna, prej si bla sam ene 300 postov pred mano, zdej pa , te bo treba v službi lovit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 to se pa lepo sliši, sem vesel, da si zadovoljna s štalco , unadva pa kar izkoristi Na morju so itak bolj lahkotne teme, je blo pa enkrat ful za smejat, ko smo šli z unim dvojčkom , pol sta se pa dve bejbi, pa ena mal starejša matrale v hrib, je bikec takoj zato, da bi ta mlajši pobral, pa je voznik tko dobr odigral, smo šli par sto metrov naprej, pol pa ustavi in rikverc, dvojček pa panika, da bi dve uzadi dobil Da o uni reklami za striptease klub v Splitu ne bi, da take pa niso za njega , tut pogledat se ne bi upal kaj si ti pridna, prej si bla sam ene 300 postov pred mano, zdej pa , te bo treba v službi lovit sej, dvojčki ni za hodit z njimi okol sm misnla do 1000 v štalci men tud še manjka, ja ... pa bo kmal dons sm spet prva k boš ti v službi ... bom pa jst mela bolj malo časa ne morem bit na čarunalniku v službi ponavad pa se bom potrudila, da me ne ujameš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 sej, dvojčki ni za hodit z njimi okol sm misnla do 1000 v štalci men tud še manjka, ja ... pa bo kmal dons sm spet prva k boš ti v službi ... bom pa jst mela bolj malo časa ne morem bit na čarunalniku v službi ponavad pa se bom potrudila, da me ne ujameš zgleda da res , čeprav mam pa kakšno dvojčico v dobrem spominu . Do 1000 v štalci bo pa še treba mal delat , boš ti prej , bravo , razturaš , nč bat, da te bom lovil, bo treba delat, še tvojga kozla bom rabil Bikec a bi šel kej spat ti no, ja, počas pa že Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ma tisto tisočk bomo pa že s skupnimi močmi ujeli glavno da js pridem na 3k da sem potem modra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ma tisto tisočk bomo pa že s skupnimi močmi ujeli glavno da js pridem na 3k da sem potem modra Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 tako se dela, še jest na hitro pred telovadbo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 bikci pa še enmu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 pofočk bikcem šibamo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 pridne, pridne , bikec gleda košarko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 BIKCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII zdej je pa že čas, da se zbudite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Bikci je res že cajt za vstat budnica sledi ................................. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 O bikec sploh ni blo treba budnice nardit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.