janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 evo še enga bikca , košarko je gledal , tako da se je vstal pred 9.30 , vse se da, če se hoče , za hribe tako ni danes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Bikec pa tolk zgodaj pokonc je bla fajn tekma a smo zmagal dobr, da nismo preveč ropotali v štalci ... bi koga motili Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Bikec pa tolk zgodaj pokonc je bla fajn tekma a smo zmagal dobr, da nismo preveč ropotali v štalci ... bi koga motili ne moreš verjeti, jutr je pa tekma ob 6.30 , pa bikec vseeno premišljuje, če bi se vstal ob 7.00 Zmagal smo, zmagal, začel so z 11:0, se je mami pritoževala, da se naši preveč zaženejo in pol je bila nezadovoljna, da je blo samo 8 pik razlike na koncu , no, ja, tudi take se najdejo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ne moreš verjeti, jutr je pa tekma ob 6.30 , pa bikec vseeno premišljuje, če bi se vstal ob 7.00 Zmagal smo, zmagal, začel so z 11:0, se je mami pritoževala, da se naši preveč zaženejo in pol je bila nezadovoljna, da je blo samo 8 pik razlike na koncu , no, ja, tudi take se najdejo samo, da smo zmagal sej ponavadi je tko, da jim gre na začetku ful dobr ... pol pa popušijo ampak 8 pik je kul skor ne verjamem, da boš ob 7h vstal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 samo, da smo zmagal sej ponavadi je tko, da jim gre na začetku ful dobr ... pol pa popušijo ampak 8 pik je kul skor ne verjamem, da boš ob 7h vstal težka bo, težka , ja, če bi šel prej spat, pa uro naštimal , mal me vleče , bom videl, kako bom razpoložen, čeprav bi imel raje tekmo ob enih zjutraj, ne bi blo treba spat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 težka bo, težka , ja, če bi šel prej spat, pa uro naštimal , mal me vleče , bom videl, kako bom razpoložen, čeprav bi imel raje tekmo ob enih zjutraj, ne bi blo treba spat pajade če bi bla ob 1h, pol ja ... tkole zjutraj pa ... to je skor sredi noči čeprav bom jst tud v petek nenormalno zgodaj vstala ... tud kmal po sedmi mam ob 8h že frizerja komaj čakam ... sem od morja nekam ful svetla ratala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pajade če bi bla ob 1h, pol ja ... tkole zjutraj pa ... to je skor sredi noči čeprav bom jst tud v petek nenormalno zgodaj vstala ... tud kmal po sedmi mam ob 8h že frizerja komaj čakam ... sem od morja nekam ful svetla ratala sej vem , če pa danes Senegalci niso premagali Kitajce, da bi človek lahko jutri v miru spal , mal razmišljam o tej smeri, da jutri vstanem, pogledam tekmo in grem nazaj počivat , saj ko bo konec tekme, bo ura šele mal čez osem , še prav cajt za poležavanje uuuuu, ti maš pa zgodi frizerja , a se boš tudi kej ostrigla , ali bo samo dodala malo rdeče barve, sicer pa pravi cajt za frizerja, po mlaju Svetlejša si ratala , sem že pozabil, kakšno maš naravno barvo las, jst sem po morju še glih tko temen kot prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 sej vem , če pa danes Senegalci niso premagali Kitajce, da bi človek lahko jutri v miru spal , mal razmišljam o tej smeri, da jutri vstanem, pogledam tekmo in grem nazaj počivat , saj ko bo konec tekme, bo ura šele mal čez osem , še prav cajt za poležavanje uuuuu, ti maš pa zgodi frizerja , a se boš tudi kej ostrigla , ali bo samo dodala malo rdeče barve, sicer pa pravi cajt za frizerja, po mlaju Svetlejša si ratala , sem že pozabil, kakšno maš naravno barvo las, jst sem po morju še glih tko temen kot prej ma velik dela z mano, pol me je pa tkole zgodi naročila ostrigla čist minimalno da se mal osvežijo lasje pa to pobarvala, itak sem tud že jst skor pozabla, kakšno mam naravno barvo mi je sol barvo z las pojedla tko da mam par pramenov skor blont bom budnico nardila ob 7h tlele al jo bo pa rajš Klarus, k dela te bo izstrelilo tekmo gledat ne boš nč več pol mislu na spanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ma velik dela z mano, pol me je pa tkole zgodi naročila ostrigla čist minimalno da se mal osvežijo lasje pa to pobarvala, itak sem tud že jst skor pozabla, kakšno mam naravno barvo mi je sol barvo z las pojedla tko da mam par pramenov skor blont bom budnico nardila ob 7h tlele al jo bo pa rajš Klarus, k dela te bo izstrelilo tekmo gledat ne boš nč več pol mislu na spanje skor blond pramene, pol si pa bolj pisana zdej al kako, velik dela ma , sej bo vmes počivala, če se prav spomnim postopka Jutri pa kar budnica , če bo kej zalegla, pa še ne vem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 skor blond pramene, pol si pa bolj pisana zdej al kako, velik dela ma , sej bo vmes počivala, če se prav spomnim postopka Jutri pa kar budnica , če bo kej zalegla, pa še ne vem čist pisana pa preveč svetla za moj okus bo mela vmes cajt za kšn za budnico bo morala kar Klarus poskrbet jst bom takrat še veselo mi tud na misel ne pride, da bi vstajala ob takih nečloveških urah, če ni treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 čist pisana pa preveč svetla za moj okus bo mela vmes cajt za kšn za budnico bo morala kar Klarus poskrbet jst bom takrat še veselo mi tud na misel ne pride, da bi vstajala ob takih nečloveških urah, če ni treba verjamem , v petek pa čist potih , ziher ne bom ponavljal jutrišnje vaje, bo treba v ponedeljek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 verjamem , v petek pa čist potih , ziher ne bom ponavljal jutrišnje vaje, bo treba v ponedeljek bom v petek se oglasila šele z novo frizuro ne bom prej nč ropotala okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 bom v petek se oglasila šele z novo frizuro ne bom prej nč ropotala okol to se pa fajn sliši , bo bikec zdej mal telovadil, včeraj ni nič , pol pa še laufat, z morjem zaenkrat nič ne kaže Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 to se pa fajn sliši , bo bikec zdej mal telovadil, včeraj ni nič , pol pa še laufat, z morjem zaenkrat nič ne kaže kako z morjem nč ne kaže pa bi ti ga ful privoščila jst pa mogoče čist prvi teden v septembru še v Pulo skočim oziroma kar najbrž Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kako z morjem nč ne kaže pa bi ti ga ful privoščila jst pa mogoče čist prvi teden v septembru še v Pulo skočim oziroma kar najbrž tako pač je, vikend ni moj, lahko samo gostujem, ampak prvi septembrski vikend bomo dol, gremo v Opatijo, ena ženska ima predavanja, je živahna za svojih 92 let Tako, da morje bom letos še skočil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 samo nežne levinje ki jim ni mar za štalco Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Dvomim.............močno dvomim............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Prazna štalca ? Nič strupenih škorpij in divjih levov ? bikci se ena strupena škorpija javlja v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 bikci še spijo jih bo treba nežno prebudit da bo pol akcija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Bikci bikci še spijo jih bo treba nežno prebudit da bo pol akcija je bikec neki o eni košarki skor sredi noči govoril pa pomoje ni blo nč od tega ampak je pa že skor cajt, da se vstane akcija itak najprej bo treba še kavo spit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo bikca Ni čisto tako ratalo, kot je bilo mišljeno, ob 7.15 je bilo še malo prezgodaj, no ob osmih je bil bikec že pokonci , samo ga košarkarji niso ravno razveselili , tako da je potem nadaljeval kot se spodobi do 9.50 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 čao bikci....mal že dvomim v vas pa brez težav Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 čao bikci....mal že dvomim v vas pa brez težav dvomiš , to lahko samo zjutraj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 evo bikca Ni čisto tako ratalo, kot je bilo mišljeno, ob 7.15 je bilo še malo prezgodaj, no ob osmih je bil bikec že pokonci , samo ga košarkarji niso ravno razveselili , tako da je potem nadaljeval kot se spodobi do 9.50 Ob 8h se mi zdi, da sem takrat se prvič obrnila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ob 8h se mi zdi, da sem takrat se prvič obrnila jst sem se pa zbudil pred sedmo, pol se je brat vstal mal čez sedem, da je šel basket gledat, jst sem pa še mal podaljšal, pa nazaj zaspal Naju še mami pohvalila , kako se vstanemo, če je treba naši grejo naprej, se mi je že čudno zdelo, zakaj sem kar dobre volje, čeprav so naši izgubili , sem imel že dober filing , hvala makaronarji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.