Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

x:Dx jst sem se pa zbudil pred sedmo, pol se je brat vstal mal čez sedem, da je šel basket gledat, jst sem pa še mal podaljšal, pa nazaj zaspal xnckrivx Naju še mami pohvalila x:Dx, kako se vstanemo, če je treba x:px

:onfire: :onfire: :onfire: naši grejo naprej, se mi je že čudno zdelo, zakaj sem kar dobre volje, čeprav so naši izgubili x:o)x, sem imel že dober filing x:px, hvala makaronarji :palec:

če grejo naši naprej, pol se je pa splačal vstat :onfire: :onfire: x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

če grejo naši naprej, pol se je pa splačal vstat :onfire: :onfire: x:px x;)x

danes pa spet laufat :onfire: :onfire:, pri taki energiji bo to enostavno x^x, pa možno, da tudi kaj še na morje skočim, danes sicer še ne x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

sej bo motiv ... še prekmal :inocent: xrolleyesx

xrolleyesx tist pa ni glih ta prav motiv, da bi prav poletel s postelje, no plac mamo v redu, klapa smo pa tut ta prava x:px, tako da se lahko prebujam še mal tam, če je treba :fiju:

xrolleyesx tist pa ni glih ta prav motiv, da bi prav poletel s postelje, no plac mamo v redu, klapa smo pa tut ta prava x:px, tako da se lahko prebujam še mal tam, če je treba :fiju:

a ti tud x:Dx jst sem tud še kakšno uro čist na izi ... mal še spim xcivx dobr, da mam še do srede frej xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

a ti tud x:Dx jst sem tud še kakšno uro čist na izi ... mal še spim xcivx dobr, da mam še do srede frej xcivx x:px

:inocent: pa ne preveč na glas govort x:Dx :wOOt: pol si pa res na boljšem kot jst :palec:, drugač pa pravilno, dan je treba začeti na izi, da lahko pol stopnjuješ x:px

:inocent: pa ne preveč na glas govort x:Dx :wOOt: pol si pa res na boljšem kot jst :palec:, drugač pa pravilno, dan je treba začeti na izi, da lahko pol stopnjuješ x:px

:onfire: :onfire: aha ... do konc šihta sem lih fajn x:px pripravljena na akcijo :hepko: :flower:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:onfire: :onfire: aha ... do konc šihta sem lih fajn x:px pripravljena na akcijo :hepko: :flower:

:wOOt: :lol: to je pa dbest :palec:, jst pa kakor kdaj :inocent:, včasih skor zaspim na poti domov, še dobro, da nimam daleč x;)x, ampak po popoldanskem počitku, sem pa ta prav x^x

:wOOt: :lol: to je pa dbest :palec:, jst pa kakor kdaj :inocent:, včasih skor zaspim na poti domov, še dobro, da nimam daleč x;)x, ampak po popoldanskem počitku, sem pa ta prav x^x

ti predolg delaš xrolleyesx zato je pol tko ... jst neham lih dost zgodaj, da mam še dost cajta ... pa ful energije x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ti predolg delaš xrolleyesx zato je pol tko ... jst neham lih dost zgodaj, da mam še dost cajta ... pa ful energije x:px

blagor ti, jst bi tut skrajšan delovni čas, 35 ur na teden bi bilo čist dost x:px, pol bi pa rajši začel ob devetih, tako iz preventive :inocent:

oooo lejga bikca x:px pa kje ti hodiš za bogasvetga x:Dx

x:Dx ooo, Todi xflirtx, sem te hotel klicat pri pogrešanih, pa si me prehitela :vio: Mal se potepam, pa laufam spet x:px

Pa za naše navijam x;)x

o ti prasec :vragec:, kaj mu pa je xcivx

:wOOt: a ne no........kak je tud x:px no, sej zdej zgleda bo....sma en disk še dala not, je pa sistem povozlo in od tedi neki šteka skoz xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:wOOt: a ne no........kak je tud x:px no, sej zdej zgleda bo....sma en disk še dala not, je pa sistem povozlo in od tedi neki šteka skoz xrolleyesx

aj :ermm:, sem slišal od sodelavca, da je mel isto probleme, ja, kdo bi vse poznal v nulo, ali kakor pravi, pol je pa sam ena kljukca kriva, ki sem jo pozabil označit x:o)x

Drugi se javlja v stalci, jaja x:Dx Klarus, mal manj zbijaj, prosim, tukile je ze pozna ura in je cajt za spat x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...