ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jst sem se pa zbudil pred sedmo, pol se je brat vstal mal čez sedem, da je šel basket gledat, jst sem pa še mal podaljšal, pa nazaj zaspal Naju še mami pohvalila , kako se vstanemo, če je treba naši grejo naprej, se mi je že čudno zdelo, zakaj sem kar dobre volje, čeprav so naši izgubili , sem imel že dober filing , hvala makaronarji če grejo naši naprej, pol se je pa splačal vstat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 če grejo naši naprej, pol se je pa splačal vstat danes pa spet laufat , pri taki energiji bo to enostavno , pa možno, da tudi kaj še na morje skočim, danes sicer še ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 danes pa spet laufat , pri taki energiji bo to enostavno , pa možno, da tudi kaj še na morje skočim, danes sicer še ne priden bikec kar laufat morje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 priden bikec kar laufat morje sem hiter danes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sem hiter danes ekspres to je zato, k si se prezgodaj zbudil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ekspres to je zato, k si se prezgodaj zbudil aja , pol bi moral pa večkrat probat, samo motiv je treba najti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 aja , pol bi moral pa večkrat probat, samo motiv je treba najti sej bo motiv ... še prekmal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sej bo motiv ... še prekmal tist pa ni glih ta prav motiv, da bi prav poletel s postelje, no plac mamo v redu, klapa smo pa tut ta prava , tako da se lahko prebujam še mal tam, če je treba Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 tist pa ni glih ta prav motiv, da bi prav poletel s postelje, no plac mamo v redu, klapa smo pa tut ta prava , tako da se lahko prebujam še mal tam, če je treba a ti tud jst sem tud še kakšno uro čist na izi ... mal še spim dobr, da mam še do srede frej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ti tud jst sem tud še kakšno uro čist na izi ... mal še spim dobr, da mam še do srede frej pa ne preveč na glas govort pol si pa res na boljšem kot jst , drugač pa pravilno, dan je treba začeti na izi, da lahko pol stopnjuješ Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 pa ne preveč na glas govort pol si pa res na boljšem kot jst , drugač pa pravilno, dan je treba začeti na izi, da lahko pol stopnjuješ aha ... do konc šihta sem lih fajn pripravljena na akcijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 aha ... do konc šihta sem lih fajn pripravljena na akcijo to je pa dbest , jst pa kakor kdaj , včasih skor zaspim na poti domov, še dobro, da nimam daleč , ampak po popoldanskem počitku, sem pa ta prav Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 to je pa dbest , jst pa kakor kdaj , včasih skor zaspim na poti domov, še dobro, da nimam daleč , ampak po popoldanskem počitku, sem pa ta prav ti predolg delaš zato je pol tko ... jst neham lih dost zgodaj, da mam še dost cajta ... pa ful energije Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ti predolg delaš zato je pol tko ... jst neham lih dost zgodaj, da mam še dost cajta ... pa ful energije blagor ti, jst bi tut skrajšan delovni čas, 35 ur na teden bi bilo čist dost , pol bi pa rajši začel ob devetih, tako iz preventive Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 oooo lejga bikca pa kje ti hodiš za bogasvetga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 oooo lejga bikca pa kje ti hodiš za bogasvetga ooo, Todi , sem te hotel klicat pri pogrešanih, pa si me prehitela Mal se potepam, pa laufam spet Pa za naše navijam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 pridn pridn........men pa comp nagaja neki zadnje cajta pa sm že misla da bo mir zdej, k je retro merkur mim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 pridn pridn........men pa comp nagaja neki zadnje cajta pa sm že misla da bo mir zdej, k je retro merkur mim o ti prasec , kaj mu pa je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 o ti prasec , kaj mu pa je a ne no........kak je tud no, sej zdej zgleda bo....sma en disk še dala not, je pa sistem povozlo in od tedi neki šteka skoz Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ne no........kak je tud no, sej zdej zgleda bo....sma en disk še dala not, je pa sistem povozlo in od tedi neki šteka skoz aj , sem slišal od sodelavca, da je mel isto probleme, ja, kdo bi vse poznal v nulo, ali kakor pravi, pol je pa sam ena kljukca kriva, ki sem jo pozabil označit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ma js tak nimam pojma, men to drugi pedenajo vse Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 juterček štalca dejmo mal vpit bikci da se ta predčasno zbudi, ki je šel zgodaj spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 http://users.volja.net/dphup2/LectovoSrce2001/e18NoriBikec.JPG Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Drugi se javlja v stalci, jaja Klarus, mal manj zbijaj, prosim, tukile je ze pozna ura in je cajt za spat Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.