klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Drugi se javlja v stalci, jaja Klarus, mal manj zbijaj, prosim, tukile je ze pozna ura in je cajt za spat ti dobiš pa uspavanko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Sploh ni res.. nič spal? samo ustvarjal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Bikci moji Audente, kolk dobra slikca to je pa bla taprava budnica v bikcih dons jih je pomoje izstrelilo v luft Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Sploh ni res.. KAJ NI RES?če kar zgineš.................sad ga vidiš sad ga ne vidiš sad te ima ...............sada te nema.............. :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kaj je zdaj to, bikci prazna štalca pa to ... dobr, da pridemo mal popazit ... da se ne dogajajo kakšne čudne stvari Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 saj moramo škorpije in levinje za vse skrbet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 BIIIIIIKCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 evo še enga bikca , sam na hitro, že v nizkem štartu, gre preverit, če je morje še slano , no sej v nedeljo sem že nazaj Kaka budnica je bla danes, jst pa spal spanje pravičnega ,prezgodaj je blo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 evo še enga bikca , sam na hitro, že v nizkem štartu, gre preverit, če je morje še slano , no sej v nedeljo sem že nazaj Kaka budnica je bla danes, jst pa spal spanje pravičnega ,prezgodaj je blo De best bikec pičil na morje ful privoščim pa mal sem tud fouš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 bikci xrosex vas bo treba še pustit mal pančkat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 juterček http://www.astro-star.net/seks/seksbik.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 natrixu eno uspavanko ostali bikci pa xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx xbendx Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Aaaaa, kolk si pa ti dobra . Zdejle bi mi pa res prov prsla kaka uspavanka... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jih ni spijo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 tu še ne bom nč razgrajala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ker tudi razgrajanje ne pomaga :xx!: z njimi itak da ni nič če ne bi mi v štalco hodil že umrejo od lakote Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hočeš rečt, ki vas obvladujema Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 če je pa res...no vsaj tu na forumu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 morgen..da vas ne bo zeblo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bikci malo pa še lahka pančakate Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dobrooo jutrooooo, radni narooodeeee! Dobro jutro Klarus! Ti pa zlepa ne zamudis... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 evo še en bikec se javlja V soboto je blo fajn za kopat Danes pa že working day Zdej pa moj bikec kliče svojga kozla, pa še ostale pridne KOZLI !!! JE TREBA DELAT !!! pa še mal navijat za kozle, da bo bikec končal diplomo ,ja takle mamo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 evo še en bikec se javlja V soboto je blo fajn za kopat Danes pa že working day Zdej pa moj bikec kliče svojga kozla, pa še ostale pridne KOZLI !!! JE TREBA DELAT !!! pa še mal navijat za kozle, da bo bikec končal diplomo ,ja takle mamo navijamo za kozle, levi in bikce Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Sr...., je ura ze 3 zjutraj, pa se mi se ne spi! Poslusam pa Avsenike........Jaz sem pa en Franc Kosir, Sej ce bi mi to kdo reku kako leto in pol nazaj, bi mu reku, da je na glavo padu. Jaz pa ze ne poslusam gojzer muske, hahaha Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.