Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Huh, Bern, ko bi ti vedel, kolk mi dušico olajšuješ z vsem tem opisovanjem škorpij , končno vidim, da sem določene stvari prav videla in niso bile samo moje namišljenje, kot mi je skušal nekdo dopovedat Mozaik se sestavlja kar sam Hja, je pa res - vztrajnost in ne trma; pa tudi to, da moramo natančno vedet, pri čem smo (nismo pa control-freaki)... Zaboga, na koncu bom še res ful verjela v horoskope! Zdaj se namreč s temi definicijami prej samo zabavam kot karkoli drugega Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 zanimiva debata o trmi...Bik po tradicionalno, aha recimo moja ljuba mamca se ne da pregovarjat kar se vrta, doma, kosila tiče, drugač je takoj rompompom Ata Škorpijon bo pa raje šel enega pokadit kot da bi se z njo pregovarjal :o|o: in pazi se, če bi mu hotel vzet cigarete, to je nekaj, kar je del njega, zelo žal res...ali po tihem sam naredi brez debate.In pri vsem tem je mene ena sama prilagodljivost, dokler me bolj ne spoznaš in ne prideš na mojo znotraj mene je tud trmast svet...navzven pa same rožice a saj se učim tudi samoprevzgojo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Stanka, kje imaš ti kakšnega bikca ali škorpijona, da ne bom brskala za nazaj...? Drugače pa, ja, še to sem hotela napisat - z biki se noro dobro ujamem, že samo zaradi tega, ker smo tako laid-back pa taki uživači Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jaz ga mam doma, pa je včasih res taprav bik! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Z biki imam neka čudne odnose... ..po eni strani mi ful pašejo..seveda, jaz rakica...samo malo so prepočasni zame... Pred kratkim imela opravka z bikom, asc devica in luna v kozorogu... ..svašta, nekaj sem ga prosila...in ko sem po dveh mesecih in pol obupala...je rekel, da sem nepotrpežljiva... Dober prijatelj je bik...če nima v koledarčku zapisano vsaj nekaj časa vnaprej...nimaš šans... ...je pa res, da se lahko z njim dogovoriš npr.za čez 3 mesece ob 16h...pa se lahko zaneseš, da bo tam... v bistvu so mi ful všeč...samo ne vem, kako se naj naučim "ustaviti konje"...prepričana sem, da s svojo frfotavostjo...in energijo za akcijo...nekak ne morem prav skužiti njihovih kvalitet... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ojla Sončna nič nimam tam he, he, samo moja dva pa imata to zalogo... največ imam v sebi seveda RibikLe eno tečko Lunico v Kozorogu premore moja horoskopska bilanca kar se trme tiče (zato je bolj taka ponotranjena, navzven jo pokažem skupaj z Uranom) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pred kratkim imela opravka z bikom, asc devica in luna v kozorogu... ..svašta, nekaj sem ga prosila...in ko sem po dveh mesecih in pol obupala...je rekel, da sem nepotrpežljiva... Jaz pa imam opraviti z Bikom, asc Devica in Luna v Biku, pa pravi, da sem mal hitra za njega. Ampak drugac ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 poznam enga Bikca, ki ima toliko Dvojčka v sebi, lahko bi bil igralec in govori, kot da bi ga navil, premore tud ljubezen do udobja in seveda zdaj gradi hiško...tu je Bikec, a drugače ima precej nemira v sebi (jaz rečem: sršene v riti) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 [ In "prava" Tehtnica je sposobna in pripravljena napraviti boga in pol, da se to ravnovesje ne bi porušilo...res je...način,niti orodje sploh nista važna ...samo,da hrbtenjača ostane trdna in cela. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 poznam enga Bikca, ki ima toliko Dvojčka v sebi, lahko bi bil igralec in govori, kot da bi ga navil, premore tud ljubezen do udobja in seveda zdaj gradi hiško...tu je Bikec, a drugače ima precej nemira v sebi (jaz rečem: sršene v riti) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 men se pa zdijo bikice joškaste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ej, ej LEEEEEEEEE POOOOOOOOOOOOOOOOOOOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KONČNO............................................... (kakšne zizike maš pa ti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ( ja no, tema so ble zizike ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ajs Sokrat x:Dx Temu bi se pa reklo ................. ...................... škorpija...? x:Dx Contesa, WB!!!! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pametno, pametno. Biku se ne izplacˇa recˇi, da je trmast, bolj mu pristoja "vztrajnost". (Pri Kozorogu je to sˇe huje. Prvicˇ: ni vztrajen, ampak trmast, drugicˇ: ne smesˇ mu RECˇI, da je trmast. Tretjicˇ: lahko te trmasto prepricˇa, da je kvecˇjemu vztrajen.) dobro tole napisano, pa tisto o skorpijonih... no, jaz nisem ne eno ne drugo....ne tretje tu omenjeno. bom kar sla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Joj ne morem verjet, sploh me ni blo do zdaj v bikih! Tud enega komentarja mojega ce sem rpav preletela!!No saj ne recem da sem zaradi tiste venere zdaj bikovska zelo, samo sem tudi.. Ja, bikice joskaste, praviloma ze, vendar izjeme potrjujejo pravilo.Butast rek, ampak resnicen. Moja mama je bik. Mojo sestro (strelec z luno v ovnu) spravlja se bolj ob zivce kot mene. Mam pa sicer rada bike, mi je vsec, ko ima tim luno tam, ceprav je trmast in ohh, pravi bikec vcasih... pa je kul, je vesten in vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jst mam tud lunco v bikcu tralalalalapa še v sedmi hišici...... tralalalaal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hojla...pridružil se vam je še eden bik.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Z biki sem lahko dober prijatelj... se štekamo! Z bikicami tudi prijatelj... ampak kaj več pa enostavno ne! So preveč pri tleh... jaz pa včasih rad poletim v formi "infant- terible" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Enga za unga Bika. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 pih, sem sla prav poiskat bike, pa hotla to napisat kar sem ze zgoraj...tamle pa sem po janjinem komentarju (ces da itak skoz divjam ) razmisljala o pocasnosti in to in vcasih in nekje sem bik.No to sem v bistvu zelo malo, tako me ful zabava, ko mi recimo Astra zavija z ocmi, kao, aha, bik pa to... :o|o: (in to ne ko sem duhovita, stvarna, dobro kuham in imam smisel za biznis in vrednost stvari , pac pa ko sem toga in pocasna... tedaj sem pa bik. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 (kakšne zizike maš pa ti)Ma bikaste. Le da jih malo tesneje povija, da se to prvi hip ne opazi... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Mam pa sicer rada bikeHm, moj oče je po horoskupu tudi bik, pa v resničnem lajfu tut žal , nekak mi ni všeč njegova grabežljivost. Ko vidi priložnost keša, ga nič ne ustavi :xx!: , pa neodgovoren no limit :o|o: . No sej mogoče mu pa kak podznakec kje kaj svira, al ma špa kake bajte čudno postavljene. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.