Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

:onfire: :onfire: kolk zdej kozu skače al bikec :inocent: x:Xx, ti kar pošlji svojo kozo, jo bom pridno treniral x^x

jst mam tudi raje toploto x:Dx, mal že pogrešam poletje x:o)x, lažje bi prenesel + 40, kot -30 :OO!:

Koza že prihaja x:Dx sem jo najdla, zbudila ... ji je blo treba obljubit, da bo mela kozla za družbo x:px ... ji ni nč dišal, da bi kam šla prej :inocent: jutr jo dam kar na avtobus x:Dx

-30 :O: :OO!: samo pomislim na tak grozen mraz :O: pa me že zebe ... lažje prenesem ful vročine (tud +40), kot pa tak mraz xrolleyesx zamrznem v trenutku, se mi zdi :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

... men pa vročina ne dela blemov x^x ... pri + 40 (Kuwait) sm uživala k pr norcih x^x x:px

... pa bikca je treba pohvalit za napisane komplimente :2src: x;)x x:px x:Dx

xredx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ja, saj dons grem pa spat...ze tako sem pozen...nocko in lep dan vsem! :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

še doma pozdravim x:Xx, čeprav bi mi zdejle prav pasala horizontala :inocent: x:Dx

Koza že prihaja x:Dx sem jo najdla, zbudila ... ji je blo treba obljubit, da bo mela kozla za družbo x:px ... ji ni nč dišal, da bi kam šla prej :inocent: jutr jo dam kar na avtobus x:Dx

-30 :O: :OO!: samo pomislim na tak grozen mraz :O: pa me že zebe ... lažje prenesem ful vročine (tud +40), kot pa tak mraz xrolleyesx zamrznem v trenutku, se mi zdi :inocent:

:switz: upam, da bo avtobus naredil še kakšen ovinek, dans se še mojmu kozlu nč ne da :o|o:, podopustniška kriza al kva :inocent:, še dobr, da imamo forum x:Dx Pa baje bo dans mal topleje, včeri glih ni blo za pohvalit, še barvo ne morem nč pokazat :vragec:, vročina je itak boljš, zaležeš se zunaj v eno senco, pa je, pri -30 pa ne vem kaj bi počel :eek:, še za skakat zunaj ne bi blo, kaj šele laufat :OO!:, doma se gret pri radiatorju, to pa ni glih zame, no kakšen dan že, pol pa xrolleyesx

... kva, a pol smo pa kozli za vroče x;)x x:px x:Dx

x:Dx nisem nikol razmišljam al je pri meni kozu al bik za to, al kr oba :inocent: x:Dx, glavn da je toplo x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

v štalco enga x:Xx

še doma pozdravim x:Xx, čeprav bi mi zdejle prav pasala horizontala :inocent: x:Dx

:switz: upam, da bo avtobus naredil še kakšen ovinek, dans se še mojmu kozlu nč ne da :o|o:, podopustniška kriza al kva :inocent:, še dobr, da imamo forum x:Dx Pa baje bo dans mal topleje, včeri glih ni blo za pohvalit, še barvo ne morem nč pokazat :vragec:, vročina je itak boljš, zaležeš se zunaj v eno senco, pa je, pri -30 pa ne vem kaj bi počel :eek:, še za skakat zunaj ne bi blo, kaj šele laufat :OO!:, doma se gret pri radiatorju, to pa ni glih zame, no kakšen dan že, pol pa xrolleyesx

x:Dx nisem nikol razmišljam al je pri meni kozu al bik za to, al kr oba :inocent: x:Dx, glavn da je toplo x:px

bikec x:Xx xflirtx pride koza prav kmal ... je že na avtobusu x:Dx jo bo itak treba še mal prepričat, da bo kej migala :inocent: bota s tvojim kozlom počasi zalaufala x;)x

seveda bo topleje x8Dx sonček sije ... pa itak bo kmal petek tuki ... po šihtu šibnem na morjeeeeeeeeeeeeee x:px :hepko: :hepko:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

v štalco enga x:Xx

bikec x:Xx xflirtx pride koza prav kmal ... je že na avtobusu x:Dx jo bo itak treba še mal prepričat, da bo kej migala :inocent: bota s tvojim kozlom počasi zalaufala x;)x

seveda bo topleje x8Dx sonček sije ... pa itak bo kmal petek tuki ... po šihtu šibnem na morjeeeeeeeeeeeeee x:px :hepko: :hepko:

Scorpio, Scorpio x:Xx, po moje bo tvoja koza prav poživila mojga kozla x:px, še bikec tko čuti x;)x

Tuki se tudi sonček neki kaže, dans bom pa laufal :hepko:, moram mal energijo prerazporedit :vio:, uuu, dbest :palec:, v petek tut jst šibnem proti jugu, pol pa v soboto in nedeljo v Opatiji, delavnica, upam, da bom še kaj v vodo skočil x:px

Se pofockam, da ne boste rekl, da je tak mir. Sicer pa a ni fajn, da je stalca mirna? Mirni bikci, sam razjezit jih ne smes, sicer bo stalca premajhna.. x:Dx :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Mater ste eni zgodnji! :eek: A ne mores spat, al kako? x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

dobro jutro x:px Danes sem pa zgoden x^x, je zgleda pomagalo, da sem zjutraj mal zaspal x;)x

Za vodnarko naše levinje, ki ima danes dan D :palec:, srečno pot, pa uživaj dol v pozni zimi x:Dx, ja zima,

v Melbournu je danes približno tko toplo kot pri nas x:o)x

Bikci x:Xx

dobro jutro x:px Danes sem pa zgoden x^x, je zgleda pomagalo, da sem zjutraj mal zaspal x;)x

Za vodnarko naše levinje, ki ima danes dan D :palec:, srečno pot, pa uživaj dol v pozni zimi x:Dx, ja zima,

v Melbournu je danes približno tko toplo kot pri nas x:o)x

:eek: a to je tebe moja koza tkole zrukala x:Dx x;)x

za vodnarko itak :palec: :detelca: xcrossfingx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Bikci x:Xx

:eek: a to je tebe moja koza tkole zrukala x:Dx x;)x

za vodnarko itak :palec: :detelca: xcrossfingx

Scorpio :onfire:

Zgleda, da res :inocent: Včeraj je moj kozu najprej pobegnu, da ga je mogu bikec iskat, pol ga je pa za nagrado teral 8km :switz:, ampak

bikec se ne da kr tko x^x Tvoja koza pa zaenkrat ocenjuje situacijo, zaenkrat je bolj tko xrolleyesx, upam da bomo prišli do :hepko:

Scorpio :onfire:

Zgleda, da res :inocent: Včeraj je moj kozu najprej pobegnu, da ga je mogu bikec iskat, pol ga je pa za nagrado teral 8km :switz:, ampak

bikec se ne da kr tko x^x Tvoja koza pa zaenkrat ocenjuje situacijo, zaenkrat je bolj tko xrolleyesx, upam da bomo prišli do :hepko:

o bikec x:Xx tolk pridno laufal :eek: x:px jst pa aktivna na kofetkih x:Dx koza mora prej ocent ja, kaj bo treba nardit pa to ... pa kozla je treba prečekirat, kakšen je x:Dx x;)x k bo zagrabla, bote pa skoz :onfire: :onfire: nč počivat xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...