natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Dobro jutro radni narode! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Repki Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Še hitr doma pozdravim , škorpije še posebi, pa levinjo tut Bikci moji treba štalco pozdravit ... pa bikce pa kravce tud kaj sm jst pridna dons sem šla na šiht, čeprav mi ne bi blo lih treba ... so me lepo prosili, če grem neki nardit bikec, a si ti zihr, da je moja koza pršla do tvojga kozla k se mi zdi, da je dons neki tle okol se motala sem šla tud že eno turco fajno ... zdej mam pa ful energije ... bi kar šibala nekam tvoja koza je že prišla do mene, sam je mal obupala nad situacijo , moj kozu kar beži pred njo, bikec ga kao išče ,pol pa nč od mene , tko da je zgleda šla nazaj, sej ne vem, kdaj je šla , najboljš, da drug teden ponoviva vajo , recimo v torek, mogoče bo moj kozu že prišel od sebe po dopustu , je bil tolk priden pred dopustom, da sem ga kar s sabo vzel, zdej pa mam,je čist na izi Danes pa proti morju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 blagor teb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 blagor teb hvala, hvala , sej bom jutri pa v nedeljo na delavnici od Krystal, tako da ne bo dost cajta za v vodo skočit, sam morski zrak bo pa vseeno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaka delavnica pa je to mene pa drugi vikend čaka delavnica pri nosorogu se bom mal učila kak se dela z nihali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaka delavnica pa je to mene pa drugi vikend čaka delavnica pri nosorogu se bom mal učila kak se dela z nihali fajn , boš kaj pokazala ob kakšni priliki, Phyllis Krystal ima delavnico o rezanju vezi, ki vežejo, drugi dan pa družinska atmosfera, kar živahna ženska za svojih 92 let, jo je za videt v živo , je bila že trikrat pri nas, mi gremo pa v Opatijo , tako pač je, pa sej tam je bolj fajn, kot v Ljubljani Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Nevem če sem prišla na prav naslov med bikce ker sem čistokrvna bikica Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Fak, a kar sameva se med bikci vsi bikci uživajo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 spet nobebega bikca Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ole nisem bik, ampak sam ena radovedna škorpija ta glavni bikec je v opatiji..ostali so pa bol lene sorte Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hvala za pojasnilo ampak bikci res nismo lene sorte mogoče le bolj previdni Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pajade vsaj v tej temi sta živahna sam dva bikca(če ne štejem tebe) ta drugi pa živi 9 ur za nami in zlo težko ujamemo par skupnih uric Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 jaz sem bikica od bikcev ne poznam skoraj nikogar, tako da govorim zase nisem lena, sem odločna in vztrajna, za stvari, ki mi odgovarjajo in ki si jih želim Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bomo vidl, kolk boš vsrajna v tej temi provokacija.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 če mi bo všeč, potem ja..........sicer se mi jebe Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 če ne boš pa med škorpije prišla pogledat me smo najbol gobčne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 škorpij in škorpijonov ne maram Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 zakaj pa ne..kaj smo ti pa naredl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ne maram jih zato, ker so brezčustveni in egoistični ljubim rakca Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a res pol sem pa js ena čudna škorpija sicer pa boš hmal ugotovila, da sam sončno znamenje, še ne pomeni celoto tu so še drugi planeti, ki dajo svoj pečat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.