Audente 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ... Smels like Teen Spirit škorpija. press JAZ ljubim škorpijone potolažena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ... sej še užaljena nisem bila ... mal škorpijonskega sarkazma ne škodi Važno, da se ljubimo, anje važno da me ljubi škorpijon in jaz njega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 kaj dogaja v štalci Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 I'm here. (so tehtnice tudi dobrodošle?) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 morgen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 evo enga bikca .....dobro jutro Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 dobro jutro, evo še enga bikca , ta glavnega , sem mislil na vas med vikendom, tako da vsaki , je blo ful fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Bikci pa naš bikec tud nazaj tale vikend je bil res noro fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Bikci pa naš bikec tud nazaj tale vikend je bil res noro fajn Scorpio, Scorpio , Istra je bla naša Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Scorpio, Scorpio , Istra je bla naša Čist smo jo okupirali a ti je uspelo kej do vode prit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 biki ste pa res eni lenuhi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 good morning bikci, a ste res taki lenuhi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 jutro bikci mater, tak bi še spala pa lenarla, pa ne morem, ker moram v službo bik komaj čaka na vikend, da bo lahko dolgo spal pa lenaril in užival lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Čist smo jo okupirali a ti je uspelo kej do vode prit je uspelo, sicer vsak dan po enkrat , ampak zato je blo pa takrat še bolj fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 na hitrco bikca polubčkat pa delat nazaj..devica neki trmari Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 jutro bikci mater, tak bi še spala pa lenarla, pa ne morem, ker moram v službo bik komaj čaka na vikend, da bo lahko dolgo spal pa lenaril in užival lep dan jutro Druidka , moj bikec tut čaka vikend, da se bo pošteno naspal , seje preveč dogajal ta vikend, pa je blo treba zgodi vstat , no za bikce ,zdej se bo moral moj kozu mal v akcijo spravit, danes moram kar nekaj spravit pod streho na hitrco bikca polubčkat pa delat nazaj..devica neki trmari ooooo, škorpija , mene tut kozu preganja, bo treba bit dans priden , naj mu bo en dan biki ste pa res eni lenuhi kaj je bikica , a ni fajn uživat , baje eni pravijo temu lenarit ... nema njih :xx!: tolk zgodi, pa bikci :OO!:, takrat je lahko samo bikec iz Mehike, tam pa ni tolk zgodaj good morning bikci, a ste res taki lenuhi lenoba , kaj pa je to ..., aja, da se odpočiješ po dobrem kosilu , no mamo svoj tempo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 prav rad bi vidla kako so aktivni bikci in če so kos levinjam grem, da me ne bo kdo na roge...slučajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Levinjam pa so res kos.. Sam je malo časa za z njimi se ukvarjat.. za katere pa je dovolj časa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Bikcom običajno še za njih same zmanjkuje časa Čeprav, a niso vztrajni, samo ne vem kje Bo kar škorpijon najboljša izbira tisti udomačen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Bikcom običajno še za njih same zmanjkuje časa Čeprav, a niso vztrajni, samo ne vem kje Bo kar škorpijon najboljša izbira tisti udomačen hmmm, udomačen škorpion mora bit pa res zaljubljen. Audente, definitivno si dobra čarovnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 hmmm, udomačen škorpion mora bit pa res zaljubljen. Audente, definitivno si dobra čarovnica. zaljubljen in ljubljen čarovnica ma kaki prava levinja sem ki obvlada sceno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 še bikcem enga bikcu še posebej za super dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 še bikcem enga bikcu še posebej za super dan oooo, Scorpio , tvoja koza je pa res pridna , še mojga moram dans pohvalit , je bil tolk priden, da bom kar skrajšal ta teden , kdo bo delal pri tem soncu, je treba v hribe mal pogledat dobr dan! (še ena tehtnica ) za lepši dan---> ojla , hvala, hvala , tudi tebi, tehtnice ste začele prihajat zadnje čase , me prav zanima, če imaš kaj bika v sebi prav rad bi vidla kako so aktivni bikci in če so kos levinjam grem, da me ne bo kdo na roge...slučajn je včasih treba tut mal počivat , sicer pa tut levinjam paše bit mal v senci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 razočarana nad štalco to ste res pravi biki Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.