Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Saj ni da bikci namamo časa, problem je da nas povsod hočete pa je težko vse zorganizirat da je vsem prav.. xnckrivx :inocent:

kdo vas hoče? Kje vas hoče? Kako vas hoče? :vragec:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.
Deli na socialnih omrežjih

to je čisto prepoceni odgovor x:)x kdo misliš, da še nasede takšnemu odgovoru x:Ix nobena pametna bejba x:)x če se hoče, se vedno najde čas x^x za vse :palec:
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

jutro vsem :onfire: :onfire:

bikec xflirtx bo treba malo laufat :onfire: :wOOt:

:inocent: laufal včeraj x^x, danes pa pavza, jutr gremo v hribe x:px, pol pa podaljšan vikend :hepko: :hepko:

Zadnje čase nisem tolk na tekočem, kaj pa je s škorpijonskim mitingom v soboto x:px x?x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

jutro vsem :onfire: :onfire:

:inocent: laufal včeraj x^x, danes pa pavza, jutr gremo v hribe x:px, pol pa podaljšan vikend :hepko: :hepko:

Zadnje čase nisem tolk na tekočem, kaj pa je s škorpijonskim mitingom v soboto x:px x?x

me je en vodnar zafrkno, ko ma v soboto delavnico..pa je preveč mamljivo da bi jo zgrešila xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

uff, sta hitri :palec:, hvala za info x;)x

me je en vodnar zafrkno, ko ma v soboto delavnico..pa je preveč mamljivo da bi jo zgrešila xsrcx

x:px se spomnim, da si mi prejšni teden omenila, sej je fajn vodnar, vsaj po postih sodeč x:px, boš pa

pol lahko kej povedala x:)x

razočarana nad štalco x;)x to ste res pravi biki x^x

:inocent: kaj je bikica x:px, doma pa ja ne moreš bit razočarana :vragec:, ti kar naredi akcijo x^x, nekateri zadnje cajte mal preveč okol

skačemo xnckrivx, takih računalnikov pa še ne delajo x;)x

vidiš, tukaj potem nastane problem.. xDDx

kakšen problem? Ker cvikneš ( bikci smo previdni namreč) ali ker blefiraš :vio:

xrolleyesx al bi al nebi....mogoče jutr.....zvečer...morm jest prej.....sej ne vem...še študiram.....trikrat mi še reč, ni se mi še vsedlo......lačn....žejn.....morm si spočit prej...mogoč čez dva dni...jutr nebi....grem pojest neki......res ne vem...... xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

xrolleyesx al bi al nebi....mogoče jutr.....zvečer...morm jest prej.....sej ne vem...še študiram.....trikrat mi še reč, ni se mi še vsedlo......lačn....žejn.....morm si spočit prej...mogoč čez dva dni...jutr nebi....grem pojest neki......res ne vem...... xcivx

:lol: jutr mi je še najbolj domače, sej bom jutr, sej bom, no :inocent:, jest je pa itak treba x:px, pa počivat tut x:Dx

:inocent: ja, no, se zgodi x;)x, živčke pa je prišpari, rajš še en krog vmes nared x:px

:eek: krog....a si nor...a ti zgledam kt da sm noge na tomboli dobila :inocent: x:Dx

živčke mam pa kr dobre......sam edn je mal sumljiv......sam na eni nitki se še drži x:Dx pol se pa najde kak bikc k mi gre gor se drajsat :O: x:Dx x:Dx

Bora

:eek: krog....a si nor...a ti zgledam kt da sm noge na tomboli dobila :inocent: x:Dx

živčke mam pa kr dobre......sam edn je mal sumljiv......sam na eni nitki se še drži x:Dx pol se pa najde kak bikc k mi gre gor se drajsat :O: x:Dx x:Dx

x:Dx ti, ti bikec, pa glih tam :vragec:, ja luno imaš mal prehitro x:px, za bikce mislim xnckrivx, pol ne bi en krog, noge šparaš, sej maš fajne :palec:, ja pol pa en pir al dva :inocent:, čeprav najpočasnejši k jih jst poznam je dvojček x:o)x, no ja, ma bikovski pečat :inocent:

x:Dx ti, ti bikec, pa glih tam :vragec:, ja luno imaš mal prehitro x:px, za bikce mislim xnckrivx, pol ne bi en krog, noge šparaš, sej maš fajne :palec:, ja pol pa en pir al dva :inocent:, čeprav najpočasnejši k jih jst poznam je dvojček x:o)x, no ja, ma bikovski pečat :inocent:

valda ma bika nekje xrolleyesx ne more bit drgač x:Dx poznam pa eno ful hudo kombinacijo....ovn, bik, riba :O: za znort x:Dx

Bora

valda ma bika nekje xrolleyesx ne more bit drgač x:Dx poznam pa eno ful hudo kombinacijo....ovn, bik, riba :O: za znort x:Dx

ja, ima saturna in merkurja v bika, sam po moje je problem v marsu in veneri v raku :o|o:, sploh mars v vodi za tipe x:o)x, se ne znajde najboljše in pol rabi za vsako stvar 100 let xrolleyesx, razen za jest :inocent:

Uff, tvoja kombinacija pa ni preveč kompatibilna znotraj ene osebe, vsaj ovn in bik skupaj xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...