Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Saj ni da bikci namamo časa, problem je da nas povsod hočete pa je težko vse zorganizirat da je vsem prav.. kdo vas hoče? Kje vas hoče? Kako vas hoče? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 In? se pustiš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kakšen problem? Ker cvikneš ( bikci smo previdni namreč) ali ker blefiraš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 to je čisto prepoceni odgovor kdo misliš, da še nasede takšnemu odgovoru nobena pametna bejba če se hoče, se vedno najde čas za vse Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 razočarana nad štalco to ste res pravi biki uf...ja nad kom pa nisi razočarana....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kaj sploh delam v tej temi? http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/o045.gif da vas jezim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 mogoče je res prepoceni glede na to da je zastonj..In ja, res se najde čas, ampak le za tisto za kar ga hočeš najti.. Res je. To pojasni vse. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bikec bo treba malo laufat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutro vsem bikec bo treba malo laufat laufal včeraj , danes pa pavza, jutr gremo v hribe , pol pa podaljšan vikend Zadnje čase nisem tolk na tekočem, kaj pa je s škorpijonskim mitingom v soboto Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sobotni škorpio date odpade menda bo 23.9. nekje v Lj in potem naprej na Gorenjskem nekaj škorpij, levinja......tudi kak bikec se lahko pridruži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutro vsem laufal včeraj , danes pa pavza, jutr gremo v hribe , pol pa podaljšan vikend Zadnje čase nisem tolk na tekočem, kaj pa je s škorpijonskim mitingom v soboto me je en vodnar zafrkno, ko ma v soboto delavnico..pa je preveč mamljivo da bi jo zgrešila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 me je en vodnar zafrkno, ko ma v soboto delavnico..pa je preveč mamljivo da bi jo zgrešila seveda seveda, več en vodnar kot pa škorpije in levinje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 uff, sta hitri , hvala za info me je en vodnar zafrkno, ko ma v soboto delavnico..pa je preveč mamljivo da bi jo zgrešila se spomnim, da si mi prejšni teden omenila, sej je fajn vodnar, vsaj po postih sodeč , boš pa pol lahko kej povedala razočarana nad štalco to ste res pravi biki kaj je bikica , doma pa ja ne moreš bit razočarana , ti kar naredi akcijo , nekateri zadnje cajte mal preveč okol skačemo , takih računalnikov pa še ne delajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 vidiš, tukaj potem nastane problem.. kakšen problem? Ker cvikneš ( bikci smo previdni namreč) ali ker blefiraš al bi al nebi....mogoče jutr.....zvečer...morm jest prej.....sej ne vem...še študiram.....trikrat mi še reč, ni se mi še vsedlo......lačn....žejn.....morm si spočit prej...mogoč čez dva dni...jutr nebi....grem pojest neki......res ne vem...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 al bi al nebi....mogoče jutr.....zvečer...morm jest prej.....sej ne vem...še študiram.....trikrat mi še reč, ni se mi še vsedlo......lačn....žejn.....morm si spočit prej...mogoč čez dva dni...jutr nebi....grem pojest neki......res ne vem...... jutr mi je še najbolj domače, sej bom jutr, sej bom, no , jest je pa itak treba , pa počivat tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ja taki ste človeku se lohk živc utrga zravn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ja taki ste človeku se lohk živc utrga zravn ja, no, se zgodi , živčke pa je prišpari, rajš še en krog vmes nared Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ja, no, se zgodi , živčke pa je prišpari, rajš še en krog vmes nared krog....a si nor...a ti zgledam kt da sm noge na tomboli dobila živčke mam pa kr dobre......sam edn je mal sumljiv......sam na eni nitki se še drži pol se pa najde kak bikc k mi gre gor se drajsat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 krog....a si nor...a ti zgledam kt da sm noge na tomboli dobila živčke mam pa kr dobre......sam edn je mal sumljiv......sam na eni nitki se še drži pol se pa najde kak bikc k mi gre gor se drajsat ti, ti bikec, pa glih tam , ja luno imaš mal prehitro , za bikce mislim , pol ne bi en krog, noge šparaš, sej maš fajne , ja pol pa en pir al dva , čeprav najpočasnejši k jih jst poznam je dvojček , no ja, ma bikovski pečat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutr mi je še najbolj domače, sej bom jutr, sej bom, no , jest je pa itak treba , pa počivat tut mene razpizdi odgovor......ufffff...ne vem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ti, ti bikec, pa glih tam , ja luno imaš mal prehitro , za bikce mislim , pol ne bi en krog, noge šparaš, sej maš fajne , ja pol pa en pir al dva , čeprav najpočasnejši k jih jst poznam je dvojček , no ja, ma bikovski pečat valda ma bika nekje ne more bit drgač poznam pa eno ful hudo kombinacijo....ovn, bik, riba za znort Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mene razpizdi odgovor......ufffff...ne vem tazga odgovora pa jst ne poznam, še na izpitih ne , rajši zavijam naokoli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 tazga odgovora pa jst ne poznam, še na izpitih ne , rajši zavijam naokoli to očitno odgovarjajo samo škorpijoni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 valda ma bika nekje ne more bit drgač poznam pa eno ful hudo kombinacijo....ovn, bik, riba za znort ja, ima saturna in merkurja v bika, sam po moje je problem v marsu in veneri v raku , sploh mars v vodi za tipe , se ne znajde najboljše in pol rabi za vsako stvar 100 let , razen za jest Uff, tvoja kombinacija pa ni preveč kompatibilna znotraj ene osebe, vsaj ovn in bik skupaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.