Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

ja, ima saturna in merkurja v bika, sam po moje je problem v marsu in veneri v raku :o|o:, sploh mars v vodi za tipe x:o)x, se ne znajde najboljše in pol rabi za vsako stvar 100 let xrolleyesx, razen za jest :inocent:

Uff, tvoja kombinacija pa ni preveč kompatibilna znotraj ene osebe, vsaj ovn in bik skupaj xcivx

aneda je čudno....pa še sonce ma u 12. revčk tak da ovn je čist blokiran, bik pa riba pa totalno sekata vn x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

aneda je čudno....pa še sonce ma u 12. revčk tak da ovn je čist blokiran, bik pa riba pa totalno sekata vn x;)x

aaaaaaa, ta je tisti, ja ovna se najbolj ne zaveda, pol je pa problem :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

aaaaaaa, ta je tisti, ja ovna se najbolj ne zaveda, pol je pa problem :vio:

x:Dx x:Dx ja ja.....to je to.....fajn dečko drgač....sam mutn da boh se usmili xcivx js ga pa prcam skoz neki x:Dx bogi revež

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx je kar ta prav dan, ta zadnji delovni dan ta teden x:px :onfire: :onfire:, jutri pa že ob 4.30 od doma :wOOt:, zato pa v petek pred 10. ni šans x^x

4.30 :wOOt: ni šans, da grem sredi noči od doma xcivx jst pa razmišljam, če bi šla s kinološkim društvom na pohod, k moram med vikendom pol ob 6h vstat xrolleyesx razen, če bi blo za nekej RES fajnga x:px pa še tist ne vstanem x:Dx x;)x jst bi tud dons zadnji delovni dan pa pol podaljšan vikend x:px x:px xcivx uživaj, bikec, še mal zame xflirtx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...