Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

jutro :inocent:, dan al karkoli je že zdej vsem x:px

4.30 :wOOt: ni šans, da grem sredi noči od doma xcivx jst pa razmišljam, če bi šla s kinološkim društvom na pohod, k moram med vikendom pol ob 6h vstat xrolleyesx razen, če bi blo za nekej RES fajnga x:px pa še tist ne vstanem x:Dx x;)x jst bi tud dons zadnji delovni dan pa pol podaljšan vikend x:px xcivx uživaj, bikec, še mal zame xflirtx x;)x

:onfire: :onfire: evo bikca, užival včeraj x:px, tut zate x:Xx xflirtx, pa mal se tut matral al velik :inocent:, Razor je padel x^x, končno enkrat sonce v Julijcih :hepko:, se je Triglav tko lepo videl, pa vsi tam okoli Škrlatica, Prisojnik, Jalovec ..., na Kriških podih je fajn :onfire:, pa še kelnarco je za pohvalt :fiju:, tako da jih priporočam iz Trente, oz. Zadnjice, no slabe 3h in pol je za hodit x:o)x, ampak je še pred kočo jezero, tko da se da mal spočit x;)x, pa ful lepa pot, razgledna, pa ni preveč strma :vio:

Če je kaj fajnega x:px, jst lohk vstanem še pred uro :wOOt:, ampak to velja samo, če se gre ven iz Lj, sem včeraj celo ugasnil alarm na mobiju še predno je zvonil, drugač pa težko kej svetujem, ker take ekstreme x:Dx delam sam par krat na leto.

Tko da iz današnje perspektive, bi rekel sobota ob 6h xrolleyesx, no ja če lohk v ponedeljek zjutraj mal potegneš x:px

bikci x:Xx

mal rompompoma v štalco xbendx xsmx xsuperx xmusicx xmusicx :att: x:px x:Dx

x:Dx a si me slišala, ko sem tipkal x:px Danes mi skakanje ne gre tolk od nog :inocent:, ampak bo že jutri boljš :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Tko da iz današnje perspektive, bi rekel sobota ob 6h xrolleyesx, no ja če lohk v ponedeljek zjutraj mal potegneš x:px

x:Dx a si me slišala, ko sem tipkal x:px Danes mi skakanje ne gre tolk od nog :inocent:, ampak bo že jutri boljš :hepko: :hepko:

jst to kar vem x:Dx x;)x priropotam, ko je treba x:px x:Xx

v ponedeljek ne bo šlo potegnt :o|o: tko da še ne vem ... bom jutr vidla, ko bo budilka ropotala :inocent: xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

kaj se pa ti režiš xrolleyesx x:px x;)x je treba zaropotat, da se štalca zbudi x^x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jst to kar vem x:Dx x;)x priropotam, ko je treba x:px x:Xx

v ponedeljek ne bo šlo potegnt :o|o: tko da še ne vem ... bom jutr vidla, ko bo budilka ropotala :inocent: xrolleyesx

:onfire: :onfire: dbest x:Xx, a ti maš take variante x:o)x, no tut to sem že sprobal x8Dx, sam drgač si tko nerad alarm

naštimam izven delovnih dnevov xnckrivx, zdej je boljš, ker imam klasiko za prebujanje, so bli prej prehudi šoki, pol pa pulz na 160, pa kar poten sem bil včasih, ker še nism bil čist na jasnem, kaj me zdej to preganja xnckrivx x:Dx

:onfire: :onfire: dbest x:Xx, a ti maš take variante x:o)x, no tut to sem že sprobal x8Dx, sam drgač si tko nerad alarm

naštimam izven delovnih dnevov xnckrivx, zdej je boljš, ker imam klasiko za prebujanje, so bli prej prehudi šoki, pol pa pulz na 160, pa kar poten sem bil včasih, ker še nism bil čist na jasnem, kaj me zdej to preganja xnckrivx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx jst mam en ropotanje naštimano x:Dx pa mi tud ni zmer jasn, kaj se zdej dere dredi noči :inocent: preverim zmer, če je res že tolk ura :eek: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx x:Dx x:Dx jst mam en ropotanje naštimano x:Dx pa mi tud ni zmer jasn, kaj se zdej dere dredi noči :inocent: preverim zmer, če je res že tolk ura :eek: x;)x

x:Dx pametno, nikoli ne veš, kaj se ponoč dogaja x;)x, čeprav nočno ropotanje xrolleyesx, no jst sem ga iz varnostnih razlogov opustil, ni glih za bikca, da gre sunkovito v sedeč položaj in pol ko sem umiril situacijo x:Dx, ves šokiran še mal nazaj xnckrivx

včasih kar poniknejo kam :eek: sam pol kmal spet kej okol pridejo, je treba v štalci vseen prečekirat, kaj dogaja x:Dx x:px

x:Dx pametno, nikoli ne veš, kaj se ponoč dogaja x;)x, čeprav nočno ropotanje xrolleyesx, no jst sem ga iz varnostnih razlogov opustil, ni glih za bikca, da gre sunkovito v sedeč položaj in pol ko sem umiril situacijo x:Dx, ves šokiran še mal nazaj xnckrivx

tole še mal nazaj je pa men tud znano x:Dx :inocent:

mene skor nič ne vrže v sedeč položaj x:Dx zjutri zmer lepo na izi ... pa se lohk dere, kolkr hoče xrolleyesx x:Dx mam telefon lih tolk bliz, da lohk hitr ugasnem xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

včasih kar poniknejo kam :eek: sam pol kmal spet kej okol pridejo, je treba v štalci vseen prečekirat, kaj dogaja x:Dx x:px

tole še mal nazaj je pa men tud znano x:Dx :inocent:

mene skor nič ne vrže v sedeč položaj x:Dx zjutri zmer lepo na izi ... pa se lohk dere, kolkr hoče xrolleyesx x:Dx mam telefon lih tolk bliz, da lohk hitr ugasnem xcivx

Je blo še mal hribovske razprave x:px, sva z bratom našla še eno fajn turco :hepko:, jo bo treba enkrat prečekirat, sam verjetn ne letos :inocent:

:palec: aja, maš tut posodobljeno varianto x:px, to je čist v redu, jst sem misli bolj na une stare budilke :eek:, ki so pa res povzročale neznosen hrup in pol xrolleyesx, če si jo slučajno v tisti muki falil, pa je na tla zletela xcivx, še zmer ni bla tih :vragec:, na srečo sem opustil te moraste variante x;)x

Bikci, a je že večerna akcija x:)x a se samo skrivate :vragec: :vragec:

nekatere mamo danes dan počitka x:px, zaslužen baje x;)x

tudi hribi ga ne zdelajo x:Dx on je bikec v kozlu al pa kozu v bikcu :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

bog ve x?x kakšen je bikec z asc. v levu :vio: :vio: :vio: :vio:

x:Dx ja ne vem, kaj v hribih ven seka, zjutraj verjetn kozu :inocent:, pol pa bikec pride do izraza x^x

mal bolj občutljiv bi človek rekel, pa kakšno bajto ima verjetno , glede na to, da sonce pade v 8. hišo x:px

nočko, bikci x:Xx da vas še mal polupčkam preden mrknem x:Xx x:Dx

Je blo še mal hribovske razprave x:px, sva z bratom našla še eno fajn turco :hepko:, jo bo treba enkrat prečekirat, sam verjetn ne letos :inocent:

:palec: aja, maš tut posodobljeno varianto x:px, to je čist v redu, jst sem misli bolj na une stare budilke :eek:, ki so pa res povzročale neznosen hrup in pol xrolleyesx, če si jo slučajno v tisti muki falil, pa je na tla zletela xcivx, še zmer ni bla tih :vragec:, na srečo sem opustil te moraste variante x;)x

joj, ne, tistih budilk pa ne bi :O: xcivx že tale moj tulifon se čist preveč dere xrolleyesx si najbrž kdo misli, kako bo zgledala moja budnica ob 6h zjutri :inocent: ................................... se obrnemo pa spimo naprej x:)x mislim, da me una naša gora ne bo vidla :inocent: x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

včasih se sprašujem, ase prava bikica ali ne :vio:

se za red in pravico x:)x

hvala vsem, ki pridejo v štalco.............vsem.....brez izjem x:Xx x:Xx x:Xx

drugače me bikci prav preveč ne fascinirajo x:Dx x:Dx so čist preleni :xx!:

rakci so ta pravi xDDx x^x

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...