janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jutro , dan al karkoli je že zdej vsem 4.30 ni šans, da grem sredi noči od doma jst pa razmišljam, če bi šla s kinološkim društvom na pohod, k moram med vikendom pol ob 6h vstat razen, če bi blo za nekej RES fajnga pa še tist ne vstanem jst bi tud dons zadnji delovni dan pa pol podaljšan vikend uživaj, bikec, še mal zame evo bikca, užival včeraj , tut zate , pa mal se tut matral al velik , Razor je padel , končno enkrat sonce v Julijcih , se je Triglav tko lepo videl, pa vsi tam okoli Škrlatica, Prisojnik, Jalovec ..., na Kriških podih je fajn , pa še kelnarco je za pohvalt , tako da jih priporočam iz Trente, oz. Zadnjice, no slabe 3h in pol je za hodit , ampak je še pred kočo jezero, tko da se da mal spočit , pa ful lepa pot, razgledna, pa ni preveč strma Če je kaj fajnega , jst lohk vstanem še pred uro , ampak to velja samo, če se gre ven iz Lj, sem včeraj celo ugasnil alarm na mobiju še predno je zvonil, drugač pa težko kej svetujem, ker take ekstreme delam sam par krat na leto. Tko da iz današnje perspektive, bi rekel sobota ob 6h , no ja če lohk v ponedeljek zjutraj mal potegneš bikci mal rompompoma v štalco a si me slišala, ko sem tipkal Danes mi skakanje ne gre tolk od nog , ampak bo že jutri boljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Tko da iz današnje perspektive, bi rekel sobota ob 6h , no ja če lohk v ponedeljek zjutraj mal potegneš a si me slišala, ko sem tipkal Danes mi skakanje ne gre tolk od nog , ampak bo že jutri boljš jst to kar vem priropotam, ko je treba v ponedeljek ne bo šlo potegnt tko da še ne vem ... bom jutr vidla, ko bo budilka ropotala kaj se pa ti režiš je treba zaropotat, da se štalca zbudi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jst to kar vem priropotam, ko je treba v ponedeljek ne bo šlo potegnt tko da še ne vem ... bom jutr vidla, ko bo budilka ropotala dbest , a ti maš take variante , no tut to sem že sprobal , sam drgač si tko nerad alarm naštimam izven delovnih dnevov , zdej je boljš, ker imam klasiko za prebujanje, so bli prej prehudi šoki, pol pa pulz na 160, pa kar poten sem bil včasih, ker še nism bil čist na jasnem, kaj me zdej to preganja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 dbest , a ti maš take variante , no tut to sem že sprobal , sam drgač si tko nerad alarm naštimam izven delovnih dnevov , zdej je boljš, ker imam klasiko za prebujanje, so bli prej prehudi šoki, pol pa pulz na 160, pa kar poten sem bil včasih, ker še nism bil čist na jasnem, kaj me zdej to preganja jst mam en ropotanje naštimano pa mi tud ni zmer jasn, kaj se zdej dere dredi noči preverim zmer, če je res že tolk ura Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jst mam en ropotanje naštimano pa mi tud ni zmer jasn, kaj se zdej dere dredi noči preverim zmer, če je res že tolk ura pametno, nikoli ne veš, kaj se ponoč dogaja , čeprav nočno ropotanje , no jst sem ga iz varnostnih razlogov opustil, ni glih za bikca, da gre sunkovito v sedeč položaj in pol ko sem umiril situacijo , ves šokiran še mal nazaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kaj se pa ti režiš je treba zaropotat, da se štalca zbudi No sej mal ti je ratal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 vidm da je naš bikec končno spet en mal aktiven Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 tudi hribi ga ne zdelajo on je bikec v kozlu al pa kozu v bikcu bog ve kakšen je bikec z asc. v levu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 samo beseda je premalo dejanja štejejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 bog ve kakšen je bikec z asc. v levu ognjen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 potem se lahko še opečem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Bikci, a je že večerna akcija a se samo skrivate Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 včasih kar poniknejo kam sam pol kmal spet kej okol pridejo, je treba v štalci vseen prečekirat, kaj dogaja pametno, nikoli ne veš, kaj se ponoč dogaja , čeprav nočno ropotanje , no jst sem ga iz varnostnih razlogov opustil, ni glih za bikca, da gre sunkovito v sedeč položaj in pol ko sem umiril situacijo , ves šokiran še mal nazaj tole še mal nazaj je pa men tud znano mene skor nič ne vrže v sedeč položaj zjutri zmer lepo na izi ... pa se lohk dere, kolkr hoče mam telefon lih tolk bliz, da lohk hitr ugasnem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 včasih kar poniknejo kam sam pol kmal spet kej okol pridejo, je treba v štalci vseen prečekirat, kaj dogaja tole še mal nazaj je pa men tud znano mene skor nič ne vrže v sedeč položaj zjutri zmer lepo na izi ... pa se lohk dere, kolkr hoče mam telefon lih tolk bliz, da lohk hitr ugasnem Je blo še mal hribovske razprave , sva z bratom našla še eno fajn turco , jo bo treba enkrat prečekirat, sam verjetn ne letos aja, maš tut posodobljeno varianto , to je čist v redu, jst sem misli bolj na une stare budilke , ki so pa res povzročale neznosen hrup in pol , če si jo slučajno v tisti muki falil, pa je na tla zletela , še zmer ni bla tih , na srečo sem opustil te moraste variante Bikci, a je že večerna akcija a se samo skrivate nekatere mamo danes dan počitka , zaslužen baje tudi hribi ga ne zdelajo on je bikec v kozlu al pa kozu v bikcu bog ve kakšen je bikec z asc. v levu ja ne vem, kaj v hribih ven seka, zjutraj verjetn kozu , pol pa bikec pride do izraza mal bolj občutljiv bi človek rekel, pa kakšno bajto ima verjetno , glede na to, da sonce pade v 8. hišo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 nočko, bikci da vas še mal polupčkam preden mrknem Je blo še mal hribovske razprave , sva z bratom našla še eno fajn turco , jo bo treba enkrat prečekirat, sam verjetn ne letos aja, maš tut posodobljeno varianto , to je čist v redu, jst sem misli bolj na une stare budilke , ki so pa res povzročale neznosen hrup in pol , če si jo slučajno v tisti muki falil, pa je na tla zletela , še zmer ni bla tih , na srečo sem opustil te moraste variante joj, ne, tistih budilk pa ne bi že tale moj tulifon se čist preveč dere si najbrž kdo misli, kako bo zgledala moja budnica ob 6h zjutri ................................... se obrnemo pa spimo naprej mislim, da me una naša gora ne bo vidla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 v štalci pa čist mir bo treba spet zaropotat a bo dost za budnico BIKCI vstat bo treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Bikci se spet skrivajo a čakajo na kak divji plen Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 evo enga bikca, dans že bolj živahen , že potelovadil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Uupsssssss...tle so Biki Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Mene je enkrat Bikica pred leti in več Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Glavno da to znamo Levi pa Repkice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 včasih se sprašujem, ase prava bikica ali ne se za red in pravico hvala vsem, ki pridejo v štalco.............vsem.....brez izjem drugače me bikci prav preveč ne fascinirajo so čist preleni :xx!: rakci so ta pravi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Bikci lej ga, dons pa ni blo treba budnice pa hvala za rožico Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Ravnokar sem ugotovila, da sta dva človeka, ki sta mi zelo blizu, bika. Zanimivo.Celo življenje sta že ob meni, pa se nikoli nisem vprašala, kaj sta po horoskopu. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.