janif 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 je treba štalco mal prečekirat Sonček je , posledice hribov več ni , tako da dans akcija, laufat , ljubljanski maraton se bliža Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 DOBRO JUTRO BIKEC JS SEM KOMI ENO URO BUDNA Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 DOBRO JUTRO BIKEC JS SEM KOMI ENO URO BUDNA jutro , pol sem te pa danes prehitel , že cele tri ure sem pokonc Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 enkrat me pa lahka prehitiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 štalca in moji bikci....kako ste kaj samo pokukam malo in bežim naprej delat predstava kliče Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 grrrrrrrr, štalca kaj dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 bikci http://www.thebestofcroatiancooking.com/Krempita2000.gifa vas tole kaj premami? in tole kaj diši?http://www.bbar.cz/kava.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Očitno jih še ni Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jutro vsem bikci http://www.thebestofcroatiancooking.com/Krempita2000.gifa vas tole kaj premami?in tole kaj diši?http://www.bbar.cz/kava.gif mmmmmmmmm , čeprav tolk zgodi še nisem pokonci , hvala vseeno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 enkrat me pa lahka prehitiš hvala, sem zelo vesel, sej v četrtek sem te po moje tut , 03.50 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dons pa ni treba ropotat po štalci bikci tistele dobrote pa tud men dišijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dons pa ni treba ropotat po štalci bikci tistele dobrote pa tud men dišijo Scorpio , kje si ti žurerka , kdo pa je kej špilal v Kočevju al kje si že bla Danes me skoz neki dražjo s hrano, še pri dvojčkih , taka luna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jutro bikeci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jutro bikeci jutro, Klarus , a sem te danes tut prehitel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 pa še ene parkrat me boš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 včasih se sprašujem, ase prava bikica ali ne se za red in pravico hvala vsem, ki pridejo v štalco.............vsem.....brez izjem drugače me bikci prav preveč ne fascinirajo so čist preleni :xx!: rakci so ta pravi lastno vrsto ne zagovarjaš, rakci , še nisi dobila nobene prave kajle od njih ,veš kaj mi je všeč pri bikih, med sabo se štekamo , recimo kakšni ovni ali ovnice se šemed sabo pokoljejo, raki , z enim sem bil zadnjič v hribih, so pa kakšni(e), s katerimi nimam najboljših izkušenj , ja, če bi blo vse po njihovo pa še ene parkrat me boš aja, dopust , London, London Kako je blo na noskotu , sej verjetn si kje kaj napisala, sam še nisem na tekočem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 svetovno nihala mi laufajo sam z vizualizacijo mam probleme...ko ne morem videt...js sam čutim drugače je pa to fajn zadeva plus da sem si kupla eno njegovo knjigico(pozabla prosit za avtogram ) in kameno strelo..tako skor 300g zdej je pa treba sam vadit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 svetovno nihala mi laufajo sam z vizualizacijo mam probleme...ko ne morem videt...js sam čutim drugače je pa to fajn zadeva plus da sem si kupla eno njegovo knjigico(pozabla prosit za avtogram ) in kameno strelo..tako skor 300g zdej je pa treba sam vadit dbest , no z vizualizicijo je tako, nimajo jo vsi, tudi sam nisem najboljši v tem, ampak tudi Krystal je na delavnici rekla, da ona sploh ne more vizualizirat, pa vseeno čuti , to je to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sem se še nekaj spomnil, ko smo glih pri kamnih, zadnjič sem sedel na 104 kg roževcu, kakšen filing, pravi power, tista, ki nas ima tarot in astrologijo, ga je nabavla, je čist nora na kamne, mislim, da so ble ene frke pri uvozu, ampak je uredila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 .....no enim niti kremšnite in kava ne zadišijo ..........kar se roževca tiče, prepričana sem, da ne odgovarja vsakomur, meni že ni.....se spomniš, kdaj sem imela roževec na sebi od takrat ne sluha ne duha Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sem se še nekaj spomnil, ko smo glih pri kamnih, zadnjič sem sedel na 104 kg roževcu, kakšen filing, pravi power, tista, ki nas ima tarot in astrologijo, ga je nabavla, je čist nora na kamne, mislim, da so ble ene frke pri uvozu, ampak je uredila o hudooooooooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 .....no enim niti kremšnite in kava ne zadišijo ..........kar se roževca tiče, prepričana sem, da ne odgovarja vsakomur, meni že ni.....se spomniš, kdaj sem imela roževec na sebi od takrat ne sluha ne duha je blo že pametno, da si ga mela, mogoče ga je pa zaradi njegove energije kar odbilo in se še ni pobral , pa zdej ne upa bliz avatarček imaš pa prav kjut ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 men tud roževec ne sede sicer mam obesek, ampak ga ne morem dolgo nosit je pa zato tolk večja ljubezen med ametistom in mano bo treba enkrat noskotu zatežit za kaki malo večji kos Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 je blo že pametno, da si ga mela, mogoče ga je pa zaradi njegove energije kar odbilo in se še ni pobral , pa zdej ne upa bliz avatarček imaš pa prav kjut ... točno tko se je zgodilo ne duha ne sluha o njem saj veš, čista desetka kar mal pogrešam kak tvoj komentar ta mala fulllll uživa ja to sem jaz............da te bolje vidim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 točno tko se je zgodilo ne duha ne sluha o njem saj veš, čista desetka kar mal pogrešam kak tvoj komentar ta mala fulllll uživa ja to sem jaz............da te bolje vidim uuuu , še dobr, da sem oblečen dbest za tamalo, kje se pa potepa, je še v Melbournu ali bo zdej več mojih komentarjev, ko padem v normalen ritem, sam še diplomo morem zalaufat, kozel kje si Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.