Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 mislim da je sedaj že na koralnih grebenih potem Sydney in na koncu Tasmanija pravi da treba šparat ker je ker drago dejmo skakat za kozla in diplomo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 mislim da je sedaj že na koralnih grebenih potem Sydney in na koncu Tasmanija pravi da treba šparat ker je ker drago dejmo skakat za kozla in diplomo vow, dbest, mal skačem za tamalo, ja dolar je močen, sem slišal, da je zdaj kar drago od sodelavca, ki je bil letosna poročnem potovanju hvala, hvala , še enga od kozla , pa še jst mal skakat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 tvoj kozu bo tak zalaufal, da bikcu ne bo nč jasn... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 samo kdaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 začetek oktobra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 pod to se samo podpišem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 pod to se samo podpišem ti verjamem....to boš res zlo hitr naredu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ti verjamem....to boš res zlo hitr naredu ti imaš dober filing , sicer priznam da ga mam jst tut, sam tist dan D pa še čakam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Bikci kakšna akcija dons v štalci sem se komi prebila skoz vse to skakanje Audi, de best za tamalo sam, da uživa Scorpio , kje si ti žurerka , kdo pa je kej špilal v Kočevju al kje si že bla Danes me skoz neki dražjo s hrano, še pri dvojčkih , taka luna V Kočevju Razvaline pa ta nov bend on Kolija (ex Drinkers) ... ne vem, kako se jim zdej reče fajn muska za znoret se še mal skakat za vodnarko pa za diplomo sej ti moja koza pomaga ... bo takoj narejeno sploh pa jst oktobra rabim kozo nazaj ... je treba do takrat zrihtat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ti imaš dober filing , sicer priznam da ga mam jst tut, sam tist dan D pa še čakam sej ti pravim, da bo dan D v začetku oktobra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Bikci kakšna akcija dons v štalci sem se komi prebila skoz vse to skakanje V Kočevju Razvaline pa ta nov bend on Kolija (ex Drinkers) ... ne vem, kako se jim zdej reče fajn muska za znoret se še mal skakat za vodnarko :onfire: pa za diplomo :onfire: sej ti moja koza pomaga ... bo takoj narejeno sploh pa jst oktobra rabim kozo nazaj ... je treba do takrat zrihtat prava luna danes , ni kej, hvala za kozjo podporo , dbest za koncert , kaj pa gradbena mehanizacija te kej vleče , sicer je pa tko miting ta dan, če se prav spomnem sej ti pravim, da bo dan D v začetku oktobra zmenjeno, se bom tri tedne ogreval Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 po mojem bo zdle ena taka zadeva padla....tak da bo to šlo kr brez ogrevanja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 prava luna danes , ni kej, hvala za kozjo podporo , dbest za koncert , kaj pa gradbena mehanizacija te kej vleče , sicer je pa tko miting ta dan, če se prav spomnem luna dons je zakon čist moja na gradbeno mehanizacijo pomoje grem sm jst tud neki o mitingu slišala same fajn zadeve Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 po mojem bo zdle ena taka zadeva padla....tak da bo to šlo kr brez ogrevanja ufffff, se pustim presenetit luna dons je zakon čist moja na gradbeno mehanizacijo pomoje grem sm jst tud neki o mitingu slišala same fajn zadeve dbest, jst sem že zdej mal v luft , bo fajn dan ziher, še vreme naročim, sončno, pa ne prevroče, pol pa pičimo,Slovenija, zemlja mog sna Sej men tut paše ta luna, tam okoli sonca mi neki motovili Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hvala za vse lepe besede in misli za mojo vodnarko naj uživa dokler je malada, ane vau Janif.......začetek oktobra boš ti hodil po kranjksem in potem našel še kako mično gospodično tam na faksu Scorpiogirl a ti si ga pa takole cel vikend ti si še huje k jaz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 da bo zabavno v bikcih http://garfield.rulez.cz/zabava/napis-zabava.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ufffff, se pustim presenetit dbest, jst sem že zdej mal v luft , bo fajn dan ziher, še vreme naročim, sončno, pa ne prevroče, pol pa pičimo,Slovenija, zemlja mog sna Sej men tut paše ta luna, tam okoli sonca mi neki motovili men pa kar po luni skače .................... incest luna z luno ti se kar za vreme zmeni ... da bomo skakali Scorpiogirl a ti si ga pa takole cel vikend ti si še huje k jaz aha ne morem bit za vikend doma treba mal skakat pa noret kolk si spet dala fajno slikco sam, da je žur Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 vračam bikcu...........za vrtnice http://www2.arnes.si/~sspamiho/images/smarnica.jpg http://www.leban.si/images/planike.jpg to najdem pri nas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kake fajn slikce Kakšen bikec se najde tut zvečer, saj zdajle gre pod tuš , pol pa počasi v horinzontalo , je treba delat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Ti si kar privošči in ne preveč delat, veš da ni zdravo.. to bi bil lohk naš moto Al pa še boljši, mal vulgaren sicer: Delo ni ku..., lohk stoji dva dni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 to bi bil lohk naš moto Al pa še boljši, mal vulgaren sicer: Delo ni ku..., lohk stoji dva dni joj bikci kaka mate....lenobe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 joj bikci kaka mate....lenobe to se ni bikec spomnu , to je ena službena, ampak fajn se pa sliši lenoba pomeni nič početi, uživanje pa je početje, ne najdem lenobe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Mega moto ... jutri si ga sprintam za v pisarno matr....js sm mela tak fajn življenjski moto.......sam se ga ne spomnem trenutno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Mega moto ... jutri si ga sprintam za v pisarno ti si naša , je treba širit take ideje, da pride šefom počasi v glavo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Mega moto ... jutri si ga sprintam za v pisarno drugač moto je pa res fajn .......... sam jst si ga pa ne bi na šihtu prlimala kam ... mularija prehitr zagrabi za kakšne take fore Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.