Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

mislim da je sedaj že na koralnih grebenih :eek: potem Sydney in na koncu Tasmanija :vio:

pravi da treba šparat x:)x ker je ker drago x:Ix

dejmo skakat za kozla in diplomo xsuperx :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

:onfire: :onfire: :onfire: vow, dbest, mal skačem za tamalo, ja dolar je močen, sem slišal, da je zdaj kar drago od sodelavca, ki je bil letos

na poročnem potovanju x:)x

hvala, hvala x:Xx x:Xx x:Xx, še enga od kozla x:Xx, pa še jst mal skakat :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Bikci x:Xx x:px

kakšna akcija dons v štalci :eek: x:px sem se komi prebila skoz vse to skakanje x:Dx

Audi, de best za tamalo x:px sam, da uživa :palec:

Scorpio :onfire: :onfire:, kje si ti žurerka x:px, kdo pa je kej špilal v Kočevju al kje si že bla :inocent:

Danes me skoz neki dražjo s hrano, še pri dvojčkih :wOOt:, taka luna xnckrivx

V Kočevju Razvaline pa ta nov bend on Kolija (ex Drinkers) ... ne vem, kako se jim zdej reče xnckrivx fajn muska x:px za znoret se :onfire: xsuperx :onfire: :onfire:

še mal skakat za vodnarko :onfire: :onfire: :onfire: pa za diplomo :onfire: :onfire: :onfire: sej ti moja koza pomaga ... bo takoj narejeno :inocent: x;)x sploh pa jst oktobra rabim kozo nazaj ... je treba do takrat zrihtat xcivx x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Bikci x:Xx x:px

kakšna akcija dons v štalci :eek: x:px sem se komi prebila skoz vse to skakanje x:Dx

V Kočevju Razvaline pa ta nov bend on Kolija (ex Drinkers) ... ne vem, kako se jim zdej reče xnckrivx fajn muska x:px za znoret se :onfire: xsuperx :onfire: :onfire:

še mal skakat za vodnarko :onfire: :onfire: pa za diplomo :onfire: :onfire: sej ti moja koza pomaga ... bo takoj narejeno :inocent: x;)x sploh pa jst oktobra rabim kozo nazaj ... je treba do takrat zrihtat xcivx x:px x;)x

prava luna danes x^x, ni kej, hvala x:Xx x:Xx x:Xx za kozjo podporo :inocent: x:Dx, dbest za koncert :palec:, kaj pa gradbena mehanizacija te kej vleče x:px, sicer je pa tko miting ta dan, če se prav spomnem :inocent:

sej ti pravim, da bo dan D v začetku oktobra x^x :palec:

zmenjeno, se bom tri tedne ogreval :hepko: :hepko:

prava luna danes x^x, ni kej, hvala x:Xx x:Xx x:Xx za kozjo podporo :inocent: x:Dx, dbest za koncert :palec:, kaj pa gradbena mehanizacija te kej vleče x:px, sicer je pa tko miting ta dan, če se prav spomnem :inocent:

luna dons je zakon x^x čist moja x:px x;)x

na gradbeno mehanizacijo x:Dx pomoje grem :onfire: sm jst tud neki o mitingu slišala x:px :inocent: same fajn zadeve x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

po mojem bo zdle ena taka zadeva padla....tak da bo to šlo kr brez ogrevanja x;)x x^x

:wOOt: ufffff, se pustim presenetit x:px

luna dons je zakon x^x čist moja x:px x;)x

na gradbeno mehanizacijo x:Dx pomoje grem :onfire: sm jst tud neki o mitingu slišala x:px :inocent: same fajn zadeve x:px xDDx

:onfire: :onfire: dbest, jst sem že zdej mal v luft x:px, bo fajn dan ziher, še vreme naročim, sončno, pa ne prevroče, pol pa pičimo,

Slovenija, zemlja mog sna xsuperx

Sej men tut paše ta luna, tam okoli sonca mi neki motovili x:Dx

hvala x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx za vse lepe besede in misli za mojo vodnarko xsrcx

naj uživa dokler je malada, ane x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

vau Janif.......začetek oktobra boš ti hodil po kranjksem in potem našel še kako mično gospodično tam na faksu x:px

Scorpiogirl x:px a ti si ga pa takole cel vikend :vio: ti si še huje k jaz :vragec: :vio: :vio:

:wOOt: ufffff, se pustim presenetit x:px

:onfire: :onfire: dbest, jst sem že zdej mal v luft x:px, bo fajn dan ziher, še vreme naročim, sončno, pa ne prevroče, pol pa pičimo,

Slovenija, zemlja mog sna xsuperx

Sej men tut paše ta luna, tam okoli sonca mi neki motovili x:Dx

men pa kar po luni skače :inocent: .................... incest :wOOt: luna z luno x:px x:Dx ti se kar za vreme zmeni ... da bomo skakali x:px :onfire: :onfire: :onfire:

Scorpiogirl x:px a ti si ga pa takole cel vikend :vio: ti si še huje k jaz :vragec: :vio: :vio:

:onfire: :onfire: aha x:px ne morem bit za vikend doma :inocent: treba mal skakat pa noret x:px xcivx

kolk si spet dala fajno slikco x:Xx sam, da je žur x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...