LeilaniA 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 men se pa zdijo bikice joškaste Tud jest poznam same joškaste bikice Pa dva moška bika....trmasta...Zastopmo se pa sam dokler jima kimam Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Enga za mojga Bikca v Egipt! :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Marsa... ja, kaj čem...včasih mi je res težko...z bikastimi... ...sem ravno včeraj razmišljala...da bi se morala kot rakica fuuul razumeti z njimi...sem to tudi poskušala.. ..pa ne gre in pika... preden bika premakneš... ...sem jaz že 1000 km stran...z mojim ovnovskim Marsom...men ne znese...preveč sem nestrpna... :xx!: potem pa izpadem gospodovalna...jaz pa sem samo praktična... in nagla... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 http://www.hallo-spass.de/smilies/smilie_daumenpos.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Saj bo kmalu prišel,Oona! Pride res kmalu, ja..sam k... :xx!: Bikci so mal trmasti...pa velik ego imajo...pa prav jim moras dat....pol se pa obrnejo... Ma fajn so, no.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Bikci so mal trmasti...pa velik ego imajo...pa prav jim moras dat....pol se pa obrnejo... Ma fajn so, no.... Hahahaha.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ...men ne znese...preveč sem nestrpna.. potem pa izpadem gospodovalna...jaz pa sem samo praktična... in nagla... z leti postajamo resnično samokritični, to je dobra vrlina Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ... ampak vse bol počas ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ... pa sigurn ... Bikce pa nismo pozabili in jih pogresamo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Bikci so mal trmastiBikci nismo trmasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 A ne? Kaksni pa ste? Prijetno neupogljivi? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hmm, hvataš krivine, ha? Si blond? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hmm, hvataš krivine, ha? Si blond? Ja, blond sem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Blondinke ste cool. Imamo se kje tvojo sliko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Blondinke ste cool. Imamo se kje tvojo sliko? Znajdljiv, ni kaj! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jutr pride. Bik. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Uf, tole pa bo nekaj ... Rakica in Bik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jutr pride. Bik. A res? Kam ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Dans no. Ja, k men, a ne. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Rakica in bik...se samo sliši dobro... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ajaaa. A ni dobro? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Boš ti povedala.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Dans no. Ja, k men, a ne. Ja cool, ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.