Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutrooooooooooooo Bikci, samo da se izognete delu a ne Dobro da ene kozorog preganja druge lev Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutro vsem jutrooooooooooooo Bikci, samo da se izognete delu a ne Dobro da ene kozorog preganja druge lev Ob kakih urah ti to strašiš , pridni smo pridni tut bikci , evo kakšno pripombo sem danes dobil od našegasodelavca, ki je za zajebancijo: Kaj ti pa je danes Zamujaš, to ti pa ni podobno Kakšen napredek ,pa samo 4 minute Sicer pa blagor unim, ki ne delate v Lj, rabim zdej eno muzko za pomiritev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jutro, jutro! Hja, Audente...sicer ne vem, kaka znamenja imajo moji sodelavci, sam lahko recem, da sem jim kar vzor, kar se tice tocnosti in dela. Res, da nisem bil vedno znan po tocnosti, sam zdaj pa sem tudi to . Dobro in kvalitetno, sem pa vedno opravil, pa ne glede na to, za kako delo je slo Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jutro, jutro! Hja, Audente...sicer ne vem, kaka znamenja imajo moji sodelavci, sam lahko recem, da sem jim kar vzor, kar se tice tocnosti in dela. Res, da nisem bil vedno znan po tocnosti, sam zdaj pa sem tudi to . Dobro in kvalitetno, sem pa vedno opravil, pa ne glede na to, za kako delo je slo jutro še v Mehiko , tako se govori , lahko sam podpišem, tudi odebljeni tekst se izboljšuje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Saj biki nismo znani kot leni ljudje . Res nevem, kje so to pobral. Znamo bit pa trmasti, kar pa je lahko dobro, ali pa slabo, pac odvisno, kako to nadzorujes. Lahko uporabis sebi v prid. Je pa dejstvo, da z zabusanti ali pocarji, ne morem delat. Sem izredno potrpezljiv in sem pripravljen tud 10 krat razlozit eno in isto stvar, sam ce pa vidim, da ni haska, pol pa sam bejz Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 dobro si to napisal, verjetno so nam to oznako dal kakšni ovni, ki vse neki na hitro pa na pol spacajo, sam pol pozabljajo, kdo potem za njimi popravlja napake , potrpežljivi smo pa res, če nam jo pri kakšnem zmanjka, tistmu res ni rešitve , lohk mu sam še rečeš: pomagaj si sam in bog ti bo pomagal in adios Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 se opravičujem, če sem komu storila krivico nenamerno moj naj frend je bikec, saj ne rečem, je priden, vztrajen...in se hvali kolk je dober tudi tam ampak odločen ni..........vse mu je treba pokazat, saj pol pa naredi fajn dan naj booooooo.....bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 se opravičujem, če sem komu storila krivico nenamerno moj naj frend je bikec, saj ne rečem, je priden, vztrajen...in se hvali kolk je dober tudi tam ampak odločen ni..........vse mu je treba pokazat, saj pol pa naredi fajn dan naj booooooo.....bikci opravičilo sprejeto , mogoče ima pa kakšno tako luno fajn dan tudi tebi , tuki mormo sicer še pihat, da odženemo tole meglo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 opravičilo sprejeto , mogoče ima pa kakšno tako luno fajn dan tudi tebi , tuki mormo sicer še pihat, da odženemo tole meglo pojma nimam bo treba prekontrolirat ali pač njegova rakica tako slabo vpliva nanj pravijo da po četrt stoletja mož postane skoraj slika svoje žene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 bikci kolk ste bli pridni v štalci dons Janif, razpihat meglo dons ... hočem sonček v Lj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 bikci kolk ste bli pridni v štalci dons Janif, razpihat meglo dons ... hočem sonček v Lj kolk sem hiter danes , sem te ujel , sonček v Lj je že nekaj časa, pihanje je blo uspešno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 kolk sem hiter danes , sem te ujel , sonček v Lj je že nekaj časa, pihanje je blo uspešno priden bikec že fajn treniraš pa še sonček si zrihtal za to pa res zaslužiš še enga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 priden bikec že fajn treniraš pa še sonček si zrihtal za to pa res zaslužiš še enga hvala, ti tut enga , sem prec bolj živahen, še s kolegom paralelno klepetam , treniram pa kar , v ned sem laufal več kot uro, tut klanci so bili, pa nč zmatran Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 a v štalci pa nobene akcije eden se odpravi na tek..potem vse tiho je bilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 to sploh ni res levinje smo živahne dolgo v noč imam še ogromno dela, da bo jutri v službi spet kot mora biti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 a te moti bikce ja nič ne moti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Kako veš, da je velika sploh je danes nežna in ubogljiva sploh nič levinja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ja.....in zakaj ne ne vztrajam za vsako ceno ti mi danes deluješ takole nekako http://www.geocities.com/dmgib@sbcglobal.net/RockyE04.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 sem opazila samo neskončno zgrožen pogled Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 pol lahko noč and sweet dreams Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 bikci so šli že spat Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kukuc bikci v štalci se še vsi valjajo v lastnem............... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 skratka, jih še ni sploh........na spregled Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ma čaki.....preden se poberejo s tal, traja saj veš kako jim je toplo okoli ..............repa.............sedajle štalca še ni počiščena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.