Antigona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 raztur a ne? sam da se ich pojavim. ja no, cebelica pol, jasno... med muho al pa cebelo, jasn da cebela, muha je ful tecna pa nc ne pocne pa na drek gre, cebelca pa na med. ja prav lustno je res. a ne, leeeeeeona mal mece zadnje cajte. ma fajn ste bikci & Co. * stalca, zverinjak, ... malo spusti ven...........moje mnenje je..........da mu manjka neki, kar se vidi, ko se vidi in tako bo treba v eno dugo rubriko pogledat.......tam v purity test, ali kaj je že bilo je bil 40% čist, če me spomin ne vara po moje je to.........pomanjkanje sexa, kot sem zasledila in vem, so / smo biki najboljši ljubimci Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Če si napisala da si muhasta.. ej ta hip sem postekala (tko kot prej v dnevniku pa pol sem uletela), da zato, k sem preletela poste pa zagledala svoj "muhasta".. Se bom naučil vzljubiti vse tvoje lastnosti.. to to! en k me steka pa mara tako k sem! zakon! dejva se res porocit v bistvu. (no vish da sm... hm, cebelasta. :D) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 uuu kot une romantične nadaljevanke.... Marsa, a ne bi potencialnega moža si vsaj ogledala predno zatrdno rečeš ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ... i sevede. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 evo, dahnila je DA čebelca po moje je to.........pomanjkanje sexa, kot sem zasledila in vem, so / smo biki najboljši ljubimci Noooooooooooooooo ........... najboljši lih ne bi mogl rečt s(m)o še škorpije tle definitivno so pa bikci kar za ponucat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a že lahko povem - jejeeee orosile so se mi oči, kje mam robček, priča sem romantični porooki... kolk kul ti čaki kje sta pa poljubčka... pa prstan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 evo riž tud pripravljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 "ce ze moram"! ampak: ockej, evo na, cmok Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 http://www.customcandybars.com/wedding/wd181.gifda še nazdravimo kot se spodobi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 in sta živela srečno in dolgo, kot princ in princesa, brez denarja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Iiiiiiiiii, hudo! sam ful mam tega riza zdaj povsod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 čestitke mladoporočencema polupčkat vaju je zdej treba in sta živela srečno in dolgo, kot princ in princesa, brez denarja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jeeeeeda ne pozabita na poročno noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Leeon: Žena, daj idi zdaj spucat stanovanje ! Marsa: Ja dragi, vse zate.. Leeon: Pa en pir mi prinesi.. aja tkole bi ti okomandirou tole. a ves da ze letim jasn prec, strect in ugajat in vse, krotka zenicka kot sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Leeon: Žena, daj idi zdaj spucat stanovanje ! Marsa: Ja dragi, vse zate.. Leeon: Pa en pir mi prinesi.. tole bo pa pomoje kmal do ločitve pripeljalo bikec, moraš zdej nevesto razvajat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zamudila sanjsko poroko skromno darilo od mene, da bo sladka noč http://www.lectus.si/postelje/prednosti/slike/vodna-postelja-lectus-02-380.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Marsa, a te rajši s temle posujemo namest riža http://www.longislandweddingflowers.com/10,000%20Silk%20Rose%20Petals.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 namest da bi mojmu biku večerjo pripravljala tule poroko spremljam... nemoremverjamem.... pejta že spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja, očitno vama je častila članarino za klub swingerjev Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 to pa to, dishechka! aha leeeeon a tkole al kaj! ze prvo noc bi grupnega. model. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 čaki pol pa brez dekoracije http://www.brestanova.si/admin/upload/small/VODNA_POSTELJA.jpg koliko sta me nasmejala sem tudi na bolečine v sklepih pozabila Kaj je to darilo, sex z drugim parom al kaj ? a se tudi to lahko najde kot darilo obvladaš sceno..........si res ..lol.. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kar vodno posteljo sta dobila baje je prov fajn takale postelja tole pa bo ena fajn poročna noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ma dej, nevesta se mora pripraviti ne... kolk si ti neučakan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 saj grem pa res pod tus, si pozabckou da nevesta cebelca, zum zum zum, pa ti sp*? sploh pa ob taki obravnavi..prnes pir ejga sm cist trd. mal bolj romanticna sm pa vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zdaj vidim da so bikci neučakani in ne da to pripisuješ levinjam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.