ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 , mladoporočencema še , pa dobro spita , zdaj pa akcija , tiste govore bomo kar preskočil pa ne spat, no pomoje darilo sprobavata za govore bo Audi poskrbela mora zdej trenirat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pa ne spat, no pomoje darilo sprobavata za govore bo Audi poskrbela mora zdej trenirat treniram trenirram, samo predsednik me je pohvalu da obvladam zadevo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pa ne spat, no pomoje darilo sprobavata za govore bo Audi poskrbela mora zdej trenirat ja, no, sej se sam tko reče , a sej res, pol je pa vse rešeno, sam jst bom mal goljufal, sej ne bo opazla treniram trenirram, samo predsednik me je pohvalu da obvladam zadevo dbest, prava mars in venera Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 treniram trenirram, samo predsednik me je pohvalu da obvladam zadevo sem jst vedla, da je neki tko pomembnega kot tale govor treba teb zaupat se bota mladoporočenca kar stopila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja, no, sej se sam tko reče , a sej res, pol je pa vse rešeno, sam jst bom mal goljufal, sej ne bo opazla dbest, prava mars in venera bikec pejt mal za stotko skakat sem jst vedla, da je neki tko pomembnega kot tale govor treba teb zaupat se bota mladoporočenca kar stopila ali pa scvrla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ja, no, sej se sam tko reče , a sej res, pol je pa vse rešeno, sam jst bom mal goljufal, sej ne bo opazla ti si kar privošči pomoje ti bo skoz prste pogledala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 dbest, še mal poskakat , ker lohk v bikec v taki družbi in ambientu uživa , aha, krožnik je tam, zdaj pa mal riža s morskimi sadeži, škampi not bad, ena dva bom pa vzel, pa neki mesa tam vidim , no za začetek bo, pol pa vidim še široke rezance s tuno ..., pa še za torto bo treba mal placa pustit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 dbest, še mal poskakat , ker lohk v bikec v taki družbi in ambientu uživa , aha, krožnik je tam, zdaj pa mal riža s morskimi sadeži, škampi not bad, ena dva bom pa vzel, pa neki mesa tam vidim , no za začetek bo, pol pa vidim še široke rezance s tuno ..., pa še za torto bo treba mal placa pustit nč nisi prišel pomagat skakat kar sam tle okol mize skačeš dost hrane zdej na ohceti je treba plesat http://www.foliohotels.com/images/ballroom_dancing_richmond_surrey_clip_image002_0000.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 nč nisi prišel pomagat skakat kar sam tle okol mize skačeš dost hrane zdej na ohceti je treba plesat http://www.foliohotels.com/images/ballroom_dancing_richmond_surrey_clip_image002_0000.jpg sori, sploh nisem vedel, za kakšno stotko se gre, šele pol pri levih , leva, leva, desna, pa mal okrog , no ja za silo mi še gre Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 sori, sploh nisem vedel, za kakšno stotko se gre, šele pol pri levih , leva, leva, desna, pa mal okrog , no ja za silo mi še gre ni panike je šlo tud brez pomoči sam, da si tle mi krožnik pazil lohk me pa zdej tle mal zavrtiš sm tale vikend neki trenirala ... čist po nesreči pa mi je kar šlo no ......... dobr se obuj, k te bom najbrž precej pohojala sm bolj štor Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ni panike je šlo tud brez pomoči sam, da si tle mi krožnik pazil lohk me pa zdej tle mal zavrtiš sm tale vikend neki trenirala ... čist po nesreči pa mi je kar šlo no ......... dobr se obuj, k te bom najbrž precej pohojala sm bolj štor mam orng čevlje , nč bat, lohk bi dal sicer bolj živahno muzko, no dobr, ker je glih ohcet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mam orng čevlje , nč bat, lohk bi dal sicer bolj živahno muzko, no dobr, ker je glih ohcet bi bolj kakšno tako musko http://www.zepagain.com/images/mockrock_aud_full.jpgsam tkole pa jst pol ne rabim soplesalca pohodim te pa še zmer lohk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 bi bolj kakšno tako musko http://www.zepagain.com/images/mockrock_aud_full.jpgsam tkole pa jst pol ne rabim soplesalca pohodim te pa še zmer lohk mal preveč gužve, pa na oder ne vidim, če kakšna bejba poje, mal premal kitar se mi zdi, po folku sodeč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Štala, a ste čisto ponoreli ali kaj Total raztur ste naredil jaz bi tudi na ples.........a ni nobenega plesalca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a pa znaš in obvladaš mucice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a se že bojiš žene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 s plesom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pojdi in ga kupi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Ti bi že šel kupit........a nimaš toliko denarja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Zdaj ni to vprašanje bistvo je, da je tvoja žena vesela A ni tuki ena žurka in ples Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 vsi so že obležali, razn tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kok nej ne bom pokonc, ko pa še ene pijače nisem spila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kaj nej s tem šmornom..se še lahka zastrupim boco dobrega rdečega vina, pa dam mir http://www.marksandspencer.com/Images/Catalog/Product/J/00429085J.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jutro a se tukaj še pije in pleše ali vsi spijo spanje utrujenega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Upam, da se Leeonu ni zgodilo kaj takšnega:Včeraj zvečer sta z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju. Pogovor je nanesel tudi na pomen človeškega življenja.Leeon je rekel Marsi:Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki medržijo pri življenju........... Ko je to izrekel je žena vstala, izklopila TV in mu vzela pivo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.