Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

pa ne spat, no :eek: pomoje darilo sprobavata x:px x:px za govore bo Audi poskrbela xDDx mora zdej trenirat x:px xcivx x;)x

x:Dx ja, no, sej se sam tko reče x:px, a sej res, pol je pa vse rešeno, sam jst bom mal goljufal, sej ne bo opazla :inocent: :yumy:

treniram trenirram, samo predsednik me je pohvalu da obvladam zadevo x:px x:px x:px

:palec: dbest, prava mars in venera x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ja, no, sej se sam tko reče x:px, a sej res, pol je pa vse rešeno, sam jst bom mal goljufal, sej ne bo opazla :inocent: :yumy:

:palec: dbest, prava mars in venera x:px

bikec pejt mal za stotko skakat x^x

sem jst vedla, da je neki tko pomembnega kot tale govor treba teb zaupat x^x x:px se bota mladoporočenca kar stopila xcivx x:px

ali pa scvrla x:Ix

:onfire: :onfire: :onfire: dbest, še mal poskakat :hepko: :hepko:, ker lohk v bikec v taki družbi in ambientu uživa x:px, aha, krožnik je tam, zdaj pa mal riža s morskimi sadeži, škampi not bad, ena dva bom pa vzel, pa neki mesa tam vidim x:px, no za začetek bo, pol pa vidim še široke rezance s tuno ..., pa še za torto bo treba mal placa pustit x:Dx

:onfire: :onfire: :onfire: dbest, še mal poskakat :hepko: :hepko:, ker lohk v bikec v taki družbi in ambientu uživa x:px, aha, krožnik je tam, zdaj pa mal riža s morskimi sadeži, škampi not bad, ena dva bom pa vzel, pa neki mesa tam vidim x:px, no za začetek bo, pol pa vidim še široke rezance s tuno ..., pa še za torto bo treba mal placa pustit x:Dx

nč nisi prišel pomagat skakat xrolleyesx x:Dx kar sam tle okol mize skačeš x:px x;)x dost hrane zdej :vragec: na ohceti je treba plesat x:px x;)x

http://www.foliohotels.com/images/ballroom_dancing_richmond_surrey_clip_image002_0000.jpg

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

nč nisi prišel pomagat skakat xrolleyesx x:Dx kar sam tle okol mize skačeš x:px x;)x dost hrane zdej :vragec: na ohceti je treba plesat x:px x;)x

http://www.foliohotels.com/images/ballroom_dancing_richmond_surrey_clip_image002_0000.jpg

x:Ix x:Ix sori, sploh nisem vedel, za kakšno stotko se gre, šele pol pri levih :wOOt:, leva, leva, desna, pa mal okrog x:px, no ja za silo mi še gre :vio:

x:Ix x:Ix sori, sploh nisem vedel, za kakšno stotko se gre, šele pol pri levih :wOOt:, leva, leva, desna, pa mal okrog x:px, no ja za silo mi še gre :vio:

ni panike x;)x je šlo tud brez pomoči x:px sam, da si tle mi krožnik pazil x;)x

lohk me pa zdej tle mal zavrtiš :inocent: xDDx sm tale vikend neki trenirala ... čist po nesreči :inocent: pa mi je kar šlo xcivx x:px no ......... dobr se obuj, k te bom najbrž precej pohojala :inocent: sm bolj štor x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ni panike x;)x je šlo tud brez pomoči x:px sam, da si tle mi krožnik pazil x;)x

lohk me pa zdej tle mal zavrtiš :inocent: xDDx sm tale vikend neki trenirala ... čist po nesreči :inocent: pa mi je kar šlo xcivx x:px no ......... dobr se obuj, k te bom najbrž precej pohojala :inocent: sm bolj štor x:Ix

mam orng čevlje x^x, nč bat, lohk bi dal sicer bolj živahno muzko, no dobr, ker je glih ohcet x;)x

mam orng čevlje x^x, nč bat, lohk bi dal sicer bolj živahno muzko, no dobr, ker je glih ohcet x;)x

bi bolj kakšno tako musko x:px

http://www.zepagain.com/images/mockrock_aud_full.jpg

sam tkole pa jst pol ne rabim soplesalca :inocent: pohodim te pa še zmer lohk x:Dx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

bi bolj kakšno tako musko x:px

http://www.zepagain.com/images/mockrock_aud_full.jpg

sam tkole pa jst pol ne rabim soplesalca :inocent: pohodim te pa še zmer lohk x:Dx x;)x

x:Dx mal preveč gužve, pa na oder ne vidim, če kakšna bejba poje, mal premal kitar se mi zdi, po folku sodeč :inocent:

kaj nej s tem šmornom..se še lahka zastrupim :o|o: :eek:

boco dobrega rdečega vina, pa dam mir x^x

http://www.marksandspencer.com/Images/Catalog/Product/J/00429085J.jpg

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Upam, da se Leeonu ni zgodilo kaj takšnega:

Včeraj zvečer sta z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju.

Pogovor je nanesel tudi na pomen človeškega življenja.

Leeon je rekel Marsi:

Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja,

odvisen od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki me

držijo pri življenju...........

Ko je to izrekel je žena vstala, izklopila TV in mu vzela pivo.

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...