janif 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jutro je že še mal skakat za današnjo noč , dbest je blo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 in Kaj je bilo tolk dobrega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 in Kaj je bilo tolk dobrega vse pa glih ne mormo tkole javno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Izberi si karkoli želiš.. http://www.artgame.com/cocktails.jpg Sej zgleda lepo, sam kaj, ko ni tiste "pijacke", ki se meni lusta... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Dobar jutar! Cist zgazhena. (drugac sem pa bolj 'pr klarus' - boco rdecega, tud ich, belga sploh ne pijem, koktejlov tud ne, sploh nic sladkastega al pa teh mishmashev pa tega ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Dobar jutar! Cist zgazhena. (drugac sem pa bolj 'pr klarus' - boco rdecega, tud ich, belga sploh ne pijem, koktejlov tud ne, sploh nic sladkastega al pa teh mishmashev pa tega ) o, poglej jo , počas se nabiramo Klarus je fajn flašo najdla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 dons sem "z vso pravico" tu, ker je rekla frenda, da mi totalno bikovska venera ven tolce zadnje case. in moram zdaj bit tle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kako se vidi, da bikovska venera ven tolče imam občutek da nisi edina Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 v glavnem, sem ugotovila, da dushim, sem posesivna, meje nekaj postavljam, sem pocasna in toga v enih stvareh... pa tko. bik v trgovini s porcelanom, skor ze vol. poteptam, porusim, svinja z mehom pa to. drugac pa to pomen pr men tud to, da shizim na dotik, po drugi strani pa ga ne maram (kar vsacga)...vse taksno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 moja Venera je v dvojčkih....obožujem dotike, crkljanje in vse nežnosti........mogoče tudi jaz koga zadušim a ga potem z levjo strastjo spet obudimsicer so levje značilnosti glavneeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jst tud dušim... a potem ni bilo nič s poročno nočjo? evo glih kozarček rdečega sem si po kosilu privoščila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jaz se danes za LJ šparam in nikogar ne dušim jst tud dušim... a potem ni bilo nič s poročno nočjo? evo glih kozarček rdečega sem si po kosilu privoščila saj veš, da so bikci pogumni predvsem na jeziku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 a veš da si včasih želim da ne bi bili grem jst v banjo se razvajat... dokler še bika ni doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Bikci prežurani kej dons tolk zasedena, da mi je šele zdej uspelo pokukat v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_lunna_ 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Bik v Marsu Citiraj If I'm ugly, so are You:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Bikci prežurani kej dons tolk zasedena, da mi je šele zdej uspelo pokukat v štalco zgleda da res , namesto teka dveurni popoldansko večerni počitek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Biki jutrooooooooo je in petek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo ja, venerin dan (na petek sem tud jaz rojena in itak maram petek - a ves k mam tok stresen job, cele dneve po pisarnah ) Henloua, Lunna, a tko, mars mas v biku? pol si pa pridna ampak mal pocasna, rabis ful ene organizacije najbrz za delo oz. dejavnosti svoje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutrcek Mater ste nesramni....pa kar naprej nam naprej mecete, da smo leni, pocasni, posesivni, radi spimo.....bi clovk ze mislu, da kake polhe opisujete, al pa medvede Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 če je vse res niti na lepe stvari brez odziva Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 No, to je pa lustkano! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 to sem jaz danes zjutraj samo za spat ampak nasmejana vedno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lepo slisat, da si vedno nasmejana, ceprav tvoj podpis ne potrjuje tega... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.