Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zdaj je bolje kajne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hehhee, si faca. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Alldays grem zdaj....kozu kliče delat je treba uživaj tam kjer si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo leeeona sem ocitno tud skurla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo leeeona sem ocitno tud skurla. ti si opasna po život , jst se še ne dam , čeprav danes tukaj sploh še nisem pozdravil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ti si opasna po život saj ti pravim no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 saj ti pravim no! pol pa najboljš, da grem mal v ilegalo in mal izkoristim moj škorpijonski potencial , da me kej ne preseneti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lohk te recimo moj skorpijonski potencial (preseneti).poleg skurim se popikam. (da bolj zalezhe ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lohk te recimo moj skorpijonski potencial (preseneti).poleg skurim se popikam. (da bolj zalezhe ) sej,sej zato pa ilegala, od daleč se boljš vidi, pa prej se lohk skriješ , intuicija mi pa itak dela , se moram kar mojmu škorpijonskemu delu zahvalit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo leeeona sem ocitno tud skurla. glede na to, da ti je še rihtal eno babo za v pojslo...je pa res totalno skurjen škorpija.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 še mojemu najljubšemu govedu en super pozdravček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 še mojemu najljubšemu govedu en super pozdravček uuuuuu, Scorpio , zdaj bom moral pa mal v tale dež Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sem mislila da bom o kaki ločitvi brala, pa nič od nič... sej bk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sem mislila da bom o kaki ločitvi brala, pa nič od nič... sej bk zgleda, da še ni prišel k sebi, al pa sploh ne ve, kaj se mu je dogajal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 revček, ni vedel v kaj se spušča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 revček, ni vedel v kaj se spušča kakšen bik pa je to sploh a niso to neke vzdržljive živalce uuuuuu, Scorpio , zdaj bom moral pa mal v tale dež pa ne na dež se boš prehladu kdo me bo pa pol crkljal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 kakšen bik pa je to sploh a niso to neke vzdržljive živalce pa ne na dež se boš prehladu kdo me bo pa pol crkljal pa res, ja kakšen bik pa je , takoj dol pade , dejmo malše za njega navijat , pa še en liter , gospodična Sem mel marelo , tko da nč bat , za crkljanje bom pa že redi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 kok ste pa tuki naštepal... ... pa sveža mladoporočenca mamo... ČESTITAM ... sam ne vem če ne bo kmal ločitve... dons se ne splača več poročat ... a bo tale dost dober za poročno darilo http://e-carzone.com/lamborgini/series/002_s.jpgBikci, mal se izkažte... da ne bo sam o lenobi in posesivnosti govora uuuu, dbest, po moja bosta čist zadovoljna , no ko ženin pride k sebi , sam ne vem, če ga ne bo že poziv čakal za na sodišče smo bli pridni te dni , prave lune so ble Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro in lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 bikci moji pa res, ja kakšen bik pa je , takoj dol pade , dejmo malše za njega navijat , pa še en liter , gospodična Sem mel marelo , tko da nč bat , za crkljanje bom pa že redi za koga zdej navijamo zihr je za kej zanimivga, tko da ... navijat en liter ... al pa dva ni problema crkljanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tuki ste pa ohcet imel, sem slišal... Jaz pa vse zamudil... Goveda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro vsem bikci moji za koga zdej navijamo zihr je za kej zanimivga, tko da ... navijat en liter ... al pa dva ni problema crkljanje Scorpio , kolk se je blo dans fajn pocrkljat , navijamo pa za našga ženina , čist je poniknu po ohceti , ga bomo pa mi nadomeščal , ati kaj ti si punk , dej še en liter Tuki ste pa ohcet imel, sem slišal... Jaz pa vse zamudil... Goveda... sori , če si bil pa glih na šihtu jutro in lep dan oooooo, poglej jo , končno uživaš v svoji luni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro vsem Scorpio , kolk se je blo dans fajn pocrkljat , navijamo pa za našga ženina , čist je poniknu po ohceti , ga bomo pa mi nadomeščal , ati kaj ti si punk , dej še en liter Oooooooooo bikec je dons lih ta prav dan za crkljanje aja, za ženina navijamo itak ga je očitno nevesta čist izmučla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 kok ste pa tuki naštepal... ... pa sveža mladoporočenca mamo... ČESTITAM ... sam ne vem če ne bo kmal ločitve... dons se ne splača več poročat ... a bo tale dost dober za poročno darilo http://e-carzone.com/lamborgini/series/002_s.jpgBikci, mal se izkažte... da ne bo sam o lenobi in posesivnosti govora Dan... , sem se tako pozno vrnil z dela, da je tud ze pri vas pozno, ne samo tuki . No, kake 4 ure bom pa spal, preden grem spet na siht .Cestitam za poroko, pa kdorkoli ze je. Bom podaril volovsko opremo in pa uspavalno pusko, za hude dni Oh, jaz se kar naprej izkazujem z delom, tak da se mi ni potrebno posebej potrjevat, sam kar se pa posesivnosti tice, je pa zelo simpl; "Kar je moje, ni od soseda!" Nisem tecen in ne preverjam, vsaj, dokler je vse v redu. Ce pa ugotovim, da ni vse OK, pa znam pokazat ljubosumnost in posesivnost Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.