janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Oooooooooo bikec je dons lih ta prav dan za crkljanje aja, za ženina navijamo itak ga je očitno nevesta čist izmučla res je, pa mal z muzko se razvajat , pa še mal za ženina poskočit ,uzela ga magla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 to bikec, počas pa z užitkom , sem vedel, da lohk računam nate ženo , pa danes res še nisem videl Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ženin se je sam vrnil iz poročnega potovanja a ženo si pa po poti izgubil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 se moram mal doma pohvalit , danes sem najbolj aktiven na luni , ja eni mamo veselje Pa ker glih skačem, še mal za Klarus , ki je zdejle čist v filingu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 je za Klarusssssssss Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pa ker glih skačem, še mal za Klarus , ki je zdejle čist v filingu Za klarus Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Za klarus V Londonu je na Robbiu Wiliamsu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jutro, dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sem vedel, sam če me ti nočeš.. tvoja žena se je včeraj potepala... kdaj v dnevnik poglej... iznajdljivost pa taka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 V Londonu je na Robbiu Wiliamsu Pa ja ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 poglej poglej, a zato je tolk izčrpan, da odpoveduje nadaljevanje turneje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Bogi Robbie... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Bikci neki mirno v štalci dons kaj bogi Robbie se mi zdi, da mu ni čist nč hudga Klarus je pa najbrž maksimalno uživala Prosim lepo, ta bikec od poroke dalje ni spal potem ti je pa oproščeno lohk pa mal poročaš zdej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Bikci neki mirno v štalci dons ooo, Scorpio , sem te pogrešal včeraj, ko smo mel maraton na luni , pa je dans mal zatišja,no pravkar sem se vrnil iz spidveja , dež je mal skrajšal dirko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Bikci in zverine.. Sam letim mimo, bom poročal kasneje, obljubim.. še en dokaz, da bikci ne držijo obljube in da znajo dobro ignorirati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ... a bo tale dost dober za poročno darilo http://e-carzone.com/lamborgini/series/002_s.jpgIjooooj, taaaako darilo, pa saj komajda lohk sprejmeva, sam ga bova. Naj thanx! xrosex Goveda... čist je poniknu po ohceti , ga bomo pa mi nadomeščal Če pa jo imam rad.. V Londonu je na Robbiu Wiliamsu Aja, od kdaj ? In po čem sklepaš ?Sicer pa, žene nisem izgubil , je pa res da sva se morala malce oddaljit ker je bilo pre-vroče.. Valjdka, firbci, vcas smo pa tud mal skrivnostni lohk al kako.... saj ni treba da se vse pove.pa tud - pr bikih pa ja lohk racunam na nekoliko obcutka za cast in diskretnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pa tud - pr bikih pa ja lohk racunam na nekoliko obcutka za cast in diskretnost. a je to njihova vrlina al slabost k meni ne diši ne eno ne dugo po štalc Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ne v smislu kot pr levu, morda mal bolj... hm, 'robato' vse skup, sam - ja... naj bi blo tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 no to se že bolj fajn bere........čist po bikovsko..ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja saj, sam da sem napisala robato al kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mal mi že mede.po bikovsko so diskretni in dajo samo na svojo čast Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 tole govedece tle na tej strani tud ze mal (z)medeno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 tole govedece tle na tej strani tud ze mal (z)medeno. ...ja, pa ja! Biki pa ja nismo (z)medeni? No ja, mogoce, ce gre za l'bezen... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ne saj sem sebe mislila, k jz nisem glih govedo, k mam sam venero v biki, pa sem pol sam govedece. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ...aaaaa, ok. Sej bi lahk veckrat prsla pogledat v to temo. Bikom cist pase ribja in scorpionska druzba...mal pikantnosti nikol ne skodi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.