Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Biki vi pa kar še sladko spančkajte ste šli proti jutru spat in očitno vam ni treba v službo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ne saj sem sebe mislila, k jz nisem glih govedo, k mam sam venero v biki, pa sem pol sam govedece. Al pa tele... Sory... Me mal foušija grize... Zarad nočnega šihta zamudil žurko ki ste jo imel tuki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še doma mal poskočim , se kar dogaja vidim Fajn slikca, leeon Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ko ni zverin, je tukaj blazno dolgčas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mogoče ima pa kakšna škorpija prste vmes al dvojčica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 mogoče ima pa kakšna škorpija prste vmes al dvojčica trenutno ma LEV prste vmes sem ugotovila da so zverine res najboljša živalska vrsta pazi da te ne pobere od smeha da ne bo prehitro pogreb po poroki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 trenutno ma LEV prste vmes sem ugotovila da so zverine res najboljša živalska vrsta lev, pri men že ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bikci ...aaaaa, ok. Sej bi lahk veckrat prsla pogledat v to temo. Bikom cist pase ribja in scorpionska druzba...mal pikantnosti nikol ne skodi sej nam tud paše družba bikcev zato pa skačemo tle okol mogoče ima pa kakšna škorpija prste vmes al dvojčica kje mamo spet prste vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bikci sej nam tud paše družba bikcev zato pa skačemo tle okol kje mamo spet prste vmes uuuuu, Scorpio , ti si pa pridna tele dneve prste vmes , ja da v štalci bolj zatišje, ker se pri škorpijah več dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 uuuuu, Scorpio , ti si pa pridna tele dneve prste vmes , ja da v štalci bolj zatišje, ker se pri škorpijah več dogaja sej nas je povsod dost skrbimo, da se povsod kej dogaja pridna ja no, tud delat je treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sej nas je povsod dost skrbimo, da se povsod kej dogaja pridna ja no, tud delat je treba dbest, sam da se dogaja, da ne razmišljam preveč o crkljanju , sred delovnega dne , tko pa delam, delam, delaaam, delaaaaaaam kot zamorc Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dbest, sam da se dogaja, da ne razmišljam preveč o crkljanju , sred delovnega dne , tko pa delam, delam, delaaam, delaaaaaaam kot zamorc ah to pa ni prov bikcu podobno pust kozla mal počivat je pa ja crkljanje boljš pa še sooooooooončeeeeeeeeek se je pokazal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ah to pa ni prov bikcu podobno pust kozla mal počivat je pa ja crkljanje boljš pa še sooooooooončeeeeeeeeek se je pokazal dbest, pa je ratal sej to je sam zavaravanje neprijatelja , da se ma bikec bolj fajn , crkljanje pa itak , sam tle glih ni najboljš plac , sam zdejle bo počas cajt, sem kr neki zmatran ratal , bo treba u izi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 dbest, pa je ratal sej to je sam zavaravanje neprijatelja , da se ma bikec bolj fajn , crkljanje pa itak , sam tle glih ni najboljš plac , sam zdejle bo počas cajt, sem kr neki zmatran ratal , bo treba u izi bolj u izi, ja pa še na kakšno malco al pa kavico it al pa na sonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 obožujem bikice... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 obožujem bikice... Kaj pa krave? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 lev, pri men že ne pri meni pa....en tak nežen ............simpatičen levček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pri meni pa....en tak nežen ............simpatičen levček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj pa z očmi zavijaš ti nč ne paše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 enga bikca dons pogrešam klelele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 obožujem bikice... Ne verjamem... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ni nobenga bikca od nikjer sam škorpije pazimo na štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 evo vam bikca, dej ste si pa same krive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 evo vam bikca, dej ste si pa same krive o bikec a to boš zdej sitnaru tle, da nam bo hudo enga bikca bomo pa že zmogle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.