Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 o bikec a to boš zdej sitnaru tle, da nam bo hudo enga bikca bomo pa že zmogle Moja mt je bik.Super se štekava sam k je treba o nekih stvareh odločat ni šans dab jo prepričov o moji varjatni rečmo.Pa dobr sej sm sam tut tak .Tko da zlo redko skp prideva pr določenih zadevah k se nama zdijo prav.Z bikci same pozitivne izkušnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sitnaru? eeeee..to pa že ne..sem pršu s paše..po ljubi mir v štalco..sem bom ulegu pa vse šter od sebe.. upam, da me boste dekle poštimale, nakrmle pa umile.. tak kt se spodob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sitnaru? eeeee..to pa že ne..sem pršu s paše..po ljubi mir v štalco..sem bom ulegu pa vse šter od sebe.. upam, da me boste dekle poštimale, nakrmle pa umile.. tak kt se spodob kaj ti pričakuješ od škorpij tle sej jedu si že na paši, se mi zdi za umit pa tud voda tamle teče, ti kar izvoli smo ti štalco čuvale, zdej se pa obnašej kt treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Tudi ti NOls Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj ti pričakuješ od škorpij tle sej jedu si že na paši, se mi zdi za umit pa tud voda tamle teče, ti kar izvoli smo ti štalco čuvale, zdej se pa obnašej kt treba uf..smotke..s temle pa bikec že ni zadovoljen Tudi ti NOls tud še en razvajen, lenoben, počasen in hedonistični bik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 uf..smotke..s temle pa bikec že ni zadovoljen če si pa preveč zahteven namest, da bi se zahvalil, k smo štalco čuvale ... pričakuješ še en kup enih uslug a ti še ritko obrišemo al kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa nisem no.. sam mal me je treba počohat pa bo ritk si pa tak ne biršemo ja takle mamo..bikce je treba razvajat sem pa ful hvaležen, da sem pršu ležat v že toplo štalco. hvala škorpije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 moja ta naj ta boljša prijateljica ima bika in ko smo šli prvič na morej skup....ej se je frajer zjutri zbudu, vsedu za mizo,najprej čik prižgal.pol pa na minuto:Ja kaj zdej a ne bo novena zajtrka naredila? Pa šla v trgovinopo svež kruh? Da bi pa on rit dvignu pa šel, če že spat ni mogu ne to pa ne...........je raj jamral pa čakal o kolk sem se nasmejala takrat, res ga je spred pa zad pedenala ne..jaz ga nebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 hehe.. pa prov bi nardila. mene tud nobena neče.. tak, da.. priznam pa..se bi pa lahk kr hit na kej tazga navadu. kdo pa ne sam..ma ne.. treba tud kej dat. ful, ful rad uživam v lagodju (nisem mislu ugodja, čeprov se ga tud ne bi branu), ampak seveda pa zlo rad tud js pol nazaj pocrtam. ampak res - prov uživam, ko vidim, da tud en drug uživa. no kle u bistvu mislim predvsem na ljubljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 priznam na dušo ji je znal pihat..še danes ji zna zato je vsa raznežena in ga še po 20 letih pedena :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 hehe..ah..sam, da je srečna. ona pa recmo s tvojim sanjskim moškim ne bi bla. važn, da ji daje to kar njej velik pomeni. to pa itak vsak zase najbolš ve..no eni tud ne.. v glavnem pr men s pihanjem na dušo ne bi deleč pršla.. :xx!: najbol ogabna stvar. ratam prov strupen, če se hoče kdo tega poslužvat pri meni drugač pa..hm..sem mal pomislu..kaj pomeni zate pihanje na dušo..js rad dajem komplimente pa ugajam svoji bejbiki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kaj meni pomeni raje komplimente kot pihanje v smislu.kolk si to dobr skuhala pa pospravla.pa kaj jaz vem če mi iskreno pove, da mu kdaj tudi kaj ni všeč, mi je veliko bolje kot stalno samo ena hinavska hvala tega res ne prenesem ker sem rada full spedenana (tko kot si mislim,da mi ugaja, da se dobr počutim in tko) in če mojmu to ni všeč, naj ne obrača oči v smislu, kolk je super ampak naj reče...ne tole je pa sam za v štalo tko nekak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ja no..sprenevedat se neki to itak, da ne. če mi kaj ni prav tak povem. dej kako pa..lahk mal podražim pa pretirano hvalim..v glavnem..tist kar bi ji šlo najbol na živce no brez veze govort..k je tak čist preveč situacij pa reakcij. v glavnem eno je met dobre, drugo pa slabe namene.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa nisem no.. sam mal me je treba počohat pa bo ritk si pa tak ne biršemo ja takle mamo..bikce je treba razvajat sem pa ful hvaležen, da sem pršu ležat v že toplo štalco. hvala škorpije no, tko sej znaš počohat ni problema lih pedenat spred pa zad te pa ne mislmo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še mal pokukam , pred crkljanjem , pridne škorpije dans ,pa kakšen bikec tut , jst dal pa mal fore našemu igričarju ,pa tut levinja je bla dans tle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 bikci na noge in na pašo danes bo lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Jutrcek ....mmmm, jaz bi rajs, da mi kar v posteljo prnesejo steljo, enkrat za spremembo Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 doma pozdravim, dans sem pa tko faaaaaaaajn , jezihr kakšna kaj mislila name , pa še štalca je spedenana Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 nate vedno mal pomislim a ne smem prav preveč javno tega razglašat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 nate vedno mal pomislim a ne smem prav preveč javno tega razglašat sam ne vem, zakaj zmer moj kozu pol zalaufa, bikec pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A bike je treba tkole pedenat ... to ni zame ... jst rabim enga k bi mene pedenu, čohu, mazil, darilca nosu... znal kuhat in prostovoljno opravljal gospodinska opravila... aja pa še na vzgojo se mora spoznat ... pa da neb slučajno mene prevzgaju ja, tist ki je črno odebljeno, se čist fajn sliš , sam una beseda prostovoljno mi je pa nekam sumljiva , zlo me spominja na une vojaške fore, jel koji dobrovoljac , nijeeeeeeee , vojnikkkkk ...., evo ti krpa in marš u WC , ufff hvala neptun , da sem se znal zmeri prikrit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 take asociacije jst dobim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 sam ne vem, zakaj zmer moj kozu pol zalaufa, bikec pa morda je taka energija...........delat....delat... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 morda je taka energija...........delat....delat... zgleda, da je neki na tem, sam zdejle je asociacija jest, jest, jest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.