Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 zgleda, da je neki na tem, sam zdejle je asociacija jest, jest, jest sadje, sadje, sadje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 sadje, sadje, sadje bolj konkretno, bolj konkretno, sadje je že šlo dopoldne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Bikci sonček vas je pognal na pašo kajne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a je bila sladka trava Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 plemenski biki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A bike je treba tkole pedenat ... to ni zame ... jst rabim enga k bi mene pedenu, čohu, mazil, darilca nosu... znal kuhat in prostovoljno opravljal gospodinska opravila... aja pa še na vzgojo se mora spoznat ... pa da neb slučajno mene prevzgaju Vsakmu biku to pase, sam ce je kej deca, bo tud on razvajal svojo drago... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 še kele med bikce pokukam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Madonca ste zgovorni biki ! Cudn, da se ni propadla tema... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja dons pa res čist mir Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kaka gužva zjutraj , kdaj bodo že nehal na Celovški delat , sem šel kar peš na najbližjo lokacijo firme , jutranja rekreacija , pol pa ko sem bil že v službi, pa počas na pravo lokacijo , sonček se že kaže tko da ja dons pa res čist mir če bi vsaj poležaval, pa , tko pa že navsezgodi, nisem navajen na jutranje treninge, no če bi šel lohk pod tuš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 oooo lubček moj pršu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 oooo lubček moj pršu uuuuuu, kako hitr ratam poskočen , kme aiwca mal pogleda , hvala ker tko fajn čuvaš štalco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Dober dan vsem...! Lubčkom in lubicam.....in... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uuuuuu, kako hitr ratam poskočen , kme aiwca mal pogleda , hvala ker tko fajn čuvaš štalco aiwek rad poskrbi da je vse tko k more bit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 aiwek rad poskrbi da je vse tko k more bit , ti pošljem mal , ker slišim, da te mal grlo boli Dober dan vsem...! Lubčkom in lubicam.....in... še ena škorpija , pa pravjo, da se tle nč ne dogaja , dansže vse pod kontrolo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ti si res pravi skor nč več ne buba morm pazt da nav spet kšn balkon celo noč odprt aiwek ne bo obležu... že leta nism pa tut zdej ne bom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 , ti pošljem mal , ker slišim, da te mal grlo boli še ena škorpija , pa pravjo, da se tle nč ne dogaja , dansže vse pod kontrolo Prav maš, dans dogaja, je že vse pod kontrolo! Hvala za včerajšnjo čarovnijo, je pomagala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ti si res pravi skor nč več ne buba morm pazt da nav spet kšn balkon celo noč odprt aiwek ne bo obležu... že leta nism pa tut zdej ne bom hvala tko se govori, še mal C vitamina, pa sončka , pa raztur Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uuuuuu dobr d sme spomnu!!! C vitamin sadje smo že. mam pa še une šumeče zadeve k zdele prov nč neb škodla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Prav maš, dans dogaja, je že vse pod kontrolo! Hvala za včerajšnjo čarovnijo, je pomagala! dbest , sam da je, čarovnija , malenkost, madonca sej me boste še za čarovnika proglasile , še dobr da nismov srednjem veku, bi me že kakšni neprijatelji preganjal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dbest , sam da je, čarovnija , malenkost, madonca sej me boste še za čarovnika proglasile , še dobr da nismov srednjem veku, bi me že kakšni neprijatelji preganjal Ti kar čaraj še naprej, te čuva vojska strupenih repkov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ti kar čaraj še naprej, te čuva vojska strupenih repkov! pri taki podpori se pa nč ne bojim , še bolj bom čaral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pri taki podpori se pa nč ne bojim , še bolj bom čaral samo previdno, da me ne bo zaprlo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uuuuuu dobr d sme spomnu!!! C vitamin sadje smo že. mam pa še une šumeče zadeve k zdele prov nč neb škodla ti kar , sam da bo aiwek boljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.