Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 v štalci nemir love in the air Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 v štalci nemir love in the air nemir, sam da dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Uf, ni videt Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 bom šla kar sama v akcijo po bikovsko Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 spet mal akcije , superge gor , pa gremo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 z Biki res ni nič samo skačejo neki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 aha :xx!: pa ful radi na dušo pihaja (sam ne tisti, ki mislijo da jo imajo privezano v štalc... tam se ne trudijo več :xx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 to pa nisem vedela a tudi taki so Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 so, sam upam, da ni to splošna značilnost... no ja,s ej ni sam bik kriv je koza tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ti kar , sam da bo aiwek boljš aiwek je že najbolš spet mal akcije , superge gor , pa gremo lej k me ni počaku tepen boš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ma bo treba kozo zaklat :xx!: in leva ali kja že je VEN spustit na plano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Bikci pa če se kje kakšna kravca najde Audi, ne zaklat koze sam zamotit jo je treba leva pa le na plano spustit, se zihr ne počuti najboljš, če je zaprt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ma bo treba kozo zaklat :xx!: in leva ali kja že je VEN spustit na plano haha koza sem jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dobro jutro stalca! Wakie, wakie, wakie! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 A pod zverine tretiras obiskovalce? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jutro bikci! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jutro evo prvega čist domačega bikca , kolk je fajn danes , čepravje pri nas še megla , petek bo jutr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 o moj bikec danes je že mali petek se dobr sliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 oj, aiwek , mali petek dbest, a zato sem jst tko fajn , prav živahen že na stolu , še dobr, da je trpežen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 naši stoli so bl za en .... drekecpekec jz sem pa lenčina dons. sej vse nardim... sam bi bla doma... pa lačna sem lačna, lačna, lačna... jabčk je že šu... bom kr jogurt napadla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 aiwek je že najbolš lej k me ni počaku tepen boš dbest, danes si zihr še boljš si preveč delala, pa moraš mal počivat , ker drugač je težko z mano okol letat naši stoli so bl za en .... drekecpekec jz sem pa lenčina dons. sej vse nardim... sam bi bla doma... pa lačna sem lačna, lačna, lačna... jabčk je že šu... bom kr jogurt napadla ja, ja, kdaj si pa vstala , lenčine zdajle še spijo, lačna, pa že tolk zgodi , sicer maš pa mal lahko prehrano, je treba kej bolj konkretnega kdaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 HA... ti men superhiperaktivcu, da te neb dohalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 HA... ti men superhiperaktivcu, da te neb dohalala sej tist je veljal sam za včeraj zvečer, drugač vem, da nimam šans ,bi moral še kakšen ovink narest, postelja vabi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 aja no ok. včer sm bla res kr mal zmatrana... pa sej zvečer se men tko ne da laufat... mam raj kšne druge aktivnosti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.