janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 aja no ok. včer sm bla res kr mal zmatrana... pa sej zvečer se men tko ne da laufat... mam raj kšne druge aktivnosti no vidš, kolk lepo skrbim zate , zvečer pa itak , crkljanje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa sej zvečer se men tko ne da laufat... mam raj kšne druge aktivnosti kere pa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 , kako to misliš ? Kaj pa sem jaz, ukrajinski bikec al kaj ? dans sem te prehitel , se prav sem bil prvi , ker Natrix se mal drugje nahaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kašne - plesne, bralne,... crkljalne vsesorte... sam laufat se mi pa res ne da. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 to bikci dvoboj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 To pa ne bo držalo.. ups , pa še videl sem to, zdej pa ne vem al je tvoj nick kriv za zmedo ali kakšna gostja to bikci dvoboj kolk smo pridni dans , je neki na tej devičji luni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ok, da bi te kakšna gostja zmedla še razumem, kako pa te lahko moj nick zmede ? lee ... lev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 no u glavnom ste na broju nč kregat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 na broju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dons pa vsi na zraku, a? šibam jz tut vn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dons pa vsi na zraku, a? šibam jz tut vn ah, dans si mi pa ti ušla , je blo tko fajn mal poležat, ja, nč, pol pa laufat , kaj mi dela sonce al bejbe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 no zdej bi se že lohk nalaufu... jz sem bla bl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kolk pridni bikci dons jst cel dan v akciji že šiht je bil dons tolk fajn na sončku pa to ... pa jutr tud pa še nov jogi mam se toooooolk fajn spi na njem prov fino sem ... nč ne čutim tele devičje lune pa same fajn ljudi obiskujem zadnje cajte ... pa čist mičkene bebice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Buenos dias, toros! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooooooo bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 bikci :onfire: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dan, skorpice Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 glava me buba bo minil, a ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Star pregovor pravi:" Boli, ce je gnilo. In kar je gnilega, odrezi!", pravi drugi. Malo za salo.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 glavo bi mi odrezu :OO!: kam pa pol z njo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jutro , še od enga bikca dans , kaj sem zgoden , sicer se še neki sestavljam,ne vem kaj sem počel ponoč al sem preveč laufal , kdo bi vedel, čimprej, da to lublansko meglo odženemo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...ne vem...to bi moral pa sveto inkvizicijo povprasat, imajo vec izkusenj s tem. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ne vem kaj sem počel ponoč name si preveč mislu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 glava me buba bo minil, a ne za aiwco , sicer tut sam nisem glih, neki me rama boli, pa ne da sem kej plezu ponoč , zdej pa en mate čaj, pol pa akcija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 da nauva obležala za vikend Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.