janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 name si preveč mislu a to je blo , škoda ker nisi v pritličju , pol sem pakr neki plezal , lohk bi poštarja špilu , pa bi prišel čez vrata, samne vem če poštarji ponoč delajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej sm pru štuk - sam lih dost da te zdej rama boli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 da nauva obležala za vikend nič obležat , jutr sam poležat , pa nč ob šestih okol skakat ,se more šestka vsaj okol obrnt Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jajajaja... sam pol morm dat jogi pred tv... da k se zjutri zbudim pržgem in pol k neki brezveznga špila se lahk okol obrnem in spim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej sm pru štuk - sam lih dost da te zdej rama boli zgleda da res zame, ki sem bolj pri tleh , ja nč bo treba trenirat, ker grem v 3. štuk jajajaja... sam pol morm dat jogi pred tv... da k se zjutri zbudim pržgem in pol k neki brezveznga špila se lahk okol obrnem in spim no evo, problem rešen , bravo televizijci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Jutrček bikusi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooo, škorpija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 par sprejemov nardila. a ne morjo bit ldje zdravi? ne pa kle po bolncah hodt za brezveze Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 bi pa res lahko bli, k nam je pa bivša sodelavka prišla , trojna ovnica , pa še šef , sej ni zdržu več kot 5 minut , ovnica pa kr blebeta, ja nč grem čaj skuhat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 trojna ovnica divje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 :OO!: :OO!: , sam pol ure pa se mi jo že ne da poslušat, sploh mi ni več jasno, kako sem bil lohk 2 leti z njo v sobi , še dobr, da nism bil sam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ja, saj ni cudno, da je krut, ker je kitajski! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 :OO!: :OO!: , sam pol ure pa se mi jo že ne da poslušat, sploh mi ni več jasno, kako sem bil lohk 2 leti z njo v sobi , še dobr, da nism bil sam 2 LETI!!!! dobr si no tko men se pa čist nč več ne da šla bi se mečkat u postlo valala bi se ceeeeuuuu dan... pa kšn filmč pogledala vmes bi kej poškilila no pa kej finega bi za jest prpravla... pol bi se pa naprej valala sej ne - jutr k bi pa lohk kej tazga izvajala mi bo pa dougčas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 2 LETI!!!! dobr si no tko men se pa čist nč več ne da šla bi se mečkat u postlo valala bi se ceeeeuuuu dan... pa kšn filmč pogledala vmes bi kej poškilila no pa kej finega bi za jest prpravla... pol bi se pa naprej valala sej ne - jutr k bi pa lohk kej tazga izvajala mi bo pa dougčas hvala , zgleda da sem res sej bi se ti kr pridružu, je pa zanimiv, ja da nam v soboto pa druge stvari hodjo po glav, mam kr neki dela, pol sem pa cimrom reku, da grem na pico, če grejo mal kasneje in smo se zmenli , mal pred enajsto , Kratochwill vabi , delo lohk počaka, sam še tkole, da se ga ne bo preveč nabral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 da nau tm še kšn padu... pol nav nč več od dela. pr nas majo tut sosedje (sosedna vrata) dons žurko... pa bomo vidl kakšni bomo šli domov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kje kje kje? nč ga ne vidm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 a da bi , med službo , po moje bomo mal grozdnega soka , ker so ostali bolj zato , v službi mi ne pijemo , no ja včasih tut kje kje kje? nč ga ne vidm ja, nč bo treba spet mal poskakat al čarat , dejmo sončeeeeeeeeeeeeeeeek, kmal gremo na malco,jst hočem po soncu , kaj ti je dans Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej bo jančk poskrbu da bo a grozdjv sok tega pa jz ne maram. jz sam al pa vodo. druzga bl ne pride u poštev joj no... neki me kuha eh... dan je še zmer lep Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 nism tko misnwa tut tebe labm. sam janči zna poskrbet za šončk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 aaaaa pol si ga ti zdele waw kwa vi to vse znate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 prec me pogruntaš kr domu bi šwa. postla spet sam sanjam. nč počakam, da se najemo... pol pa bom kej prej šla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej bo jančk poskrbu da bo a grozdjv sok tega pa jz ne maram. jz sam al pa vodo. druzga bl ne pride u poštev joj no... neki me kuha eh... dan je še zmer lep sončeeeeeeeeek je maš ti neke pregrešne predloge , smo jih res upošteval ,no majčken , zdej pa tko sit, da bi bilo najboljš mal počivat še mal za tebe, da boš boljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Bikci kolk se skače dons po štalci pa vidim, da že neki sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Bikci kolk se skače dons po štalci pa vidim, da že neki sonček je ajaa , ja en mal je pa blo med malco, pa je zgleda prijel , proti konc šihta sempriden ratal Skakat pa itak , se je treba za jutr ogrevat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.